RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Pirke
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Pirke » 25 apr 2013, 17:57

FK Velež - novčana kazna u iznosu od 2.000,00 KM (uvredljivo skandiranje navijača što je prouzrokovalo prekid utakmice u trajanju od 6 minuta);

Igrač FK Velež, Samir Merzić (crveni karton), zabrana igranja dvije (2) utakmice;
Maderfak.

Sta nam je ovo trebalo. Trebalo bi zabraniti djeci ispod 18 godina ulaz u stadion.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 25 apr 2013, 18:09

AlemC85 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Bez zezanja: Ibro Rahimic je taj trener koji je Velez pokusao da nadje vec 5-6 godina.

Treba ga potpisat na 30 godina i rijesit problem. :D
ako ćemo realno, od svih domaćih trenera, koji su dosad vodili VELEŽ, on je najviše ponudio, ali kada nemamo centafora da zabija zatvorenih očiju, šta se može...slažem se da treba ostati u VELEŽU da steknemo neku konstantu kao Željo s osimom, inače ništa od rezultata, kada svake godine mijenjaš trenera... :oops:
Prosto sumnjam da će Ibro ostati ja bih iskreno volio ali sam čuo da ide nazad čim završi licencu trenera vraća se u Švicu. Neznam koliko je istina ali iskreno bilo bi mi žao.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2013, 18:11

puza je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Bez zezanja: Ibro Rahimic je taj trener koji je Velez pokusao da nadje vec 5-6 godina.

Treba ga potpisat na 30 godina i rijesit problem. :D
ako ćemo realno, od svih domaćih trenera, koji su dosad vodili VELEŽ, on je najviše ponudio, ali kada nemamo centafora da zabija zatvorenih očiju, šta se može...slažem se da treba ostati u VELEŽU da steknemo neku konstantu kao Željo s osimom, inače ništa od rezultata, kada svake godine mijenjaš trenera... :oops:
Prosto sumnjam da će Ibro ostati ja bih iskreno volio ali sam čuo da ide nazad čim završi licencu trenera vraća se u Švicu. Neznam koliko je istina ali iskreno bilo bi mi žao.
daj? ako ode bila bi šteta, stvarno, a ovo za baku, ne znam?... :?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 apr 2013, 18:14

Želim nam akoBogda što više ovakvih i sličnih kazni, a samim tim i što manje dječurlije na stadionu koja i dan danas živi u početcima 90-ih, iako su bukvalno tek tada, (neki i kasnije) došli na svijet.
Mora se jednom stati u kraj.
I kanite se priče, (a što oni ili ovi nisu kažnjeni), ta opravdanja nam/vam nimalo ne trebaju baš kao ni jeb_eni nacionalizam u sportu :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 25 apr 2013, 18:29

Dobro smo prošli sa ovom kaznom,ja sam očekivao bar3000-4000 KM, neznam koji nam je to klinac trebalo.Kažu djeca ali ako sad tako rade šta će poslije raditi,bacati baklje u teren ili nedaj bože prekinuti utakmicu.Treba da nas porede sa nacionalistima:zrinjevcima,lešinarima i drugima,ako se toj djeci sad ne stane u kraj crno nam se piše.Evo ode 2000KM,a te pare mogli su naši omladinci puno bolje potrošiti.Što se tiče utakmice mislim da bod nije loš,jer treba priznati da je Široki u ovom trenutku u svim segmentima(osim navijača) ispred nas,i da nas je redovno pobjeđivao u Vrapčićima,tako da je ovo napredak u odnosu na prošle sezone.Neznam samo kome je palo na pamet da priča o novom treneru ma kako se on zvao(taman da je Duško Bajević),pa čovjek(Ibro) ima rezultate kakve smo mogli samo sanjati jesenas!I sad odjednom ta priča o BAKI,ja lično nisam za to,ko garantuje da će novi trener imati ove ili bolje rezultate.Druga stvar u vezi Bake je to što je završio karijeru u zrinjskom i to mi ne izgeda kao dobra reklama da stadion bude pun zbog njega,ako već hoće da pomogne klubu koji ga je stvorio i proslavio bujrum treba mu naći neko mjesto u klubu:trener omladinaca,sportaski menadžer,skaut za mlade igrače i slično.TRAŽITE NAM NAPADAČA OSTAVITE IBRU NA MIRU DA RADI. :!: :!: :!: :!: :!: :!:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 25 apr 2013, 19:44

Pa ko sada vodi RA???
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 apr 2013, 19:48

Titova-Juga je napisao/la:Želim nam akoBogda što više ovakvih i sličnih kazni, a samim tim i što manje dječurlije na stadionu koja i dan danas živi u početcima 90-ih, iako su bukvalno tek tada, (neki i kasnije) došli na svijet.
Mora se jednom stati u kraj.
I kanite se priče, (a što oni ili ovi nisu kažnjeni), ta opravdanja nam/vam nimalo ne trebaju baš kao ni jeb_eni nacionalizam u sportu :!:
To je to kad su djeca od 14 godina na tribini.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 apr 2013, 19:52

Gospodo bujrum na tribinu. Kakva je furka nakon tekme-dvije iza gola furat se da si veteran, dedar, sta li vec?
Support Velez, It's logical! ★

Maxi
Kontakt:

RSD Velež Mostar

Post Postao/la Maxi » 25 apr 2013, 21:38

Mostarci, kako ste zadovoljni Letićem? :D

Pozdrav za sve vjerne navijače Veleža!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 25 apr 2013, 21:39

Maxi je napisao/la:Mostarci, kako ste zadovoljni Letićem? :D

bit će nešto od njega :mrgreen:

dobar, dobar !
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 25 apr 2013, 22:11

Maxi je napisao/la:Mostarci, kako ste zadovoljni Letićem? :D

Trenutno jedna od najcih karika u timu, ko da 100 godina igra na ovoj poziciji.
Baš pojačanje.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 25 apr 2013, 22:56

Mont0 je napisao/la:Gospodo bujrum na tribinu. Kakva je furka nakon tekme-dvije iza gola furat se da si veteran, dedar, sta li vec?
+1

Najlakše je nakon dva poraza s guzicom u kraj, pa onda svakome smeta što 80% tribine čine djeca, jak mentalitet kod svakoga nema šta.

A najlakše je pišati u vjetar i pričati uvijek iste priče, a utakmice pratiti iz kreveta.
Imate pozdrav od mene, ne da mi se sekirati više...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 25 apr 2013, 23:33

benoox14 je napisao/la:
Pirke je napisao/la:Pa ko sada vodi RA???
18-godisnji Edi Fink
Previše djece na tribinama i dovodi do ovog.Trebaju da se vrate ove podgrupe Jablanica Konjic Stolac i.t.d.Govorili vraća se stari Red Army , ali ništa od toga.
Idemo naprijed Rođeni , Forza Velež :!: :!: :!: :!:

Vodi grupa ljudi nekoliko starijih i mladji momci
Znate samo pametovat preko foruma , 22 -23 godine prerasli smo mi tribinu sminkeri , nije ni cudo sto je dosta djece iza gola , to je u neku ruku + za grupu zbog buducnosti , samo znate pametovat kad djeca od 15,16 god mogu ici na gostovanja ginu za Velež vi im ne mozete ni a zucnuti ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 26 apr 2013, 00:12

benoox14 je napisao/la:
Pirke je napisao/la:Pa ko sada vodi RA???
18-godisnji Edi Fink
Previše djece na tribinama i dovodi do ovog.Trebaju da se vrate ove podgrupe Jablanica Konjic Stolac i.t.d.Govorili vraća se stari Red Army , ali ništa od toga.
Idemo naprijed Rođeni , Forza Velež :!: :!: :!: :!:
Sad se ti predstavi, imenom i prezimenom.

I da se odmah razumijemo, nisam odavno bio iza gola. Na dedarskoj sam i nisam nešto usko povezan sa njima iza gola ali kad znaš iznositi tuđa imena onda reci i svoje.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 apr 2013, 00:27

Ljudi, nemojte iznositi imena i prezimena javno po forumima, šta vam je ?

A za ove što se prave pametni, neka ne miješaju jabuke i kruške :!:
Trebali bi da se ponosimo sa petokrakom na svom grbu i da svi zajedno osuđujemo onakva skandiranja a ne da nalazimo načine ista opravdavati. :x I nemojte mi njasra o bodrenju kluba, jer se nemam namjeru ovdje nikome dokazivati koliko sam živaca, novca i svega ostalog što ide uz to istrošio voljeći ovaj klub :!: :!:

Smrt nacionalizmu :!: :!: :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 26 apr 2013, 02:58

gruezi je napisao/la:Meni neide u glavu kako vi mozete imati onu petokraku na grbu a svi dobro znamo da ta petokraka simbolise jedan sistem I period u kojem bosnjaci nisu imali ni osnovna ljudska prava(jezik,ime),...boze sacuvaj
Dzemal Bijedic, covjek koji je vise uradio za prava bas Bosnjaka nego i jedan drugi covjek u 20tom vijeku, je bio navijac i suporter tog istog Veleza i te iste petokrake.

I jos nesto, imali su Bosnjaci vise prava u 70tim i 80tim godinama proslog vijeka nego sto ih imaju danas sa 30-40% nezaposlenih i 20% ispod nivoa siromastva.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 apr 2013, 08:35

Ja ne znam treba li crtati isto pet puta, ona petokraka je na grbu iz vremena dok taj sistem nije bio ni u povoju kod nas, ni u planu. Sad, sto neki hoce to da predstave na druge nacine je njihov problem.

A brato Juga, da ti vako kazem, kad si zadnji put vidio da se utakmica prekida zbog psovki navijaca? Dakle ovako, slijedeci put kad se nasim igracima psovalo, ako ne napuste teren trebamo im noge polomit? Jer pobogu, izlozeni su nacionalizmu? Isti ti kojima se psovalo se dice i pjevaju na sav glas da su to za sta ih se proziva pa se uvazeni gospodin sudija i delegat i ne pogledaju ocima. Ja ti kazem da je ovo vise od toga. Usli smo u neku pozitivnu serijicu rezultata i valja nas se sa svih strana. Jedite vnago klosari, necete ovaj put. Ne kazem da je urota aman nekih razmjera ali nisu cista posla.

A za ove sto ih je sad stid doci iza gola, ili sta vec, ova mala raja je smislila prigodan stihic, znaju ga mnogi.
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2013, 12:14

gruezi je napisao/la:Meni neide u glavu kako vi mozete imati onu petokraku na grbu a svi dobro znamo da ta petokraka simbolise jedan sistem I period u kojem bosnjaci nisu imali ni osnovna ljudska prava(jezik,ime),...boze sacuvaj
:lol: :lol: :lol: :lol:

šta čovjek neće pročitati...bolan idi u ameriku i reci njima kako to da na zastavi imaju 51 zvijezdu petokraku, ili u australiju, gdje također imaju zvijezde...

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 26 apr 2013, 12:52

AlemC85 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:

šta čovjek neće pročitati...bolan idi u ameriku i reci njima kako to da na zastavi imaju 51 zvijezdu petokraku, ili u australiju, gdje također imaju zvijezde...
za ovog, imali su prava kao i svi drugi i svi su bili jednako tretirani - i da je i danas tako sto onaj rece nebi pola st. bilo nezaposleno ;)

a za ovog drugog, care jel ti uopste znas kako izgleda zvijezda koja predstavlja komunizam ? :O
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 apr 2013, 13:24

Mont0 je napisao/la:
A brato Juga, da ti vako kazem, kad si zadnji put vidio da se utakmica prekida zbog psovki navijaca? Dakle ovako, slijedeci put kad se nasim igracima psovalo, ako ne napuste teren trebamo im noge polomit? Jer pobogu, izlozeni su nacionalizmu? Isti ti kojima se psovalo se dice i pjevaju na sav glas da su to za sta ih se proziva pa se uvazeni gospodin sudija i delegat i ne pogledaju ocima. Ja ti kazem da je ovo vise od toga. Usli smo u neku pozitivnu serijicu rezultata i valja nas se sa svih strana. Jedite vnago klosari, necete ovaj put. Ne kazem da je urota aman nekih razmjera ali nisu cista posla.
A za ove sto ih je sad stid doci iza gola, ili sta vec, ova mala raja je smislila prigodan stihic, znaju ga mnogi.

Ma nije se prekinula zbog obične/i psovke/i već nacionalističkih uzvika u istoj, a razlika je ogromna!
Mene nimalo ne interesuje to što se isti diče da su ono što su im raja iza gola psovala, to nije i ne smije biti nikakvo opravdanje za takve uzvike sa Naše Tribine jer onda nismo ništa drugačiji od ostalih bez obzira radilo se o pojedincima ili većoj skupini navijača :!: Naša navijačka skupina nikada nije niti smije biti orijentisana ka tom pravcu bez obzira s kim igramo, trebamo da ostanemo SVOJI i da čuvamo svoj OBRAZ i ne kaljamo dres kluba koji volimo takvim povicima.

Serija bez poraza je odlična, mada sam ja ipak očekivao koju pobjedu više kući jer evo već smo dugo bez iste,
a Gošku se polako ali sigurno namještaju utakmice ne bi li zadržali prvoligaški status.

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.