Oj legendo vidis da grijesis, ti si bio dobar do kad nisi poceo lupat zato sto gubis izmisljat neka domacinska kola i tako to eh od tad te prozivam namjerno u komentarima a sta mi ima Mig stimat kad ne znam ni ko je samo vidim da tebe zajebava pa te sa njim zajebavam a sekretar je najbolje vodio ligu ali su ga prozivali za sve a iskreno nisam opterecen kao ti oko lige udjem komentarisem nekad se rezultati poklope nekad nelegenda reala je napisao/la: ↑15 dec 2020, 00:35Šta će me on ubacivati, ja da hoću bio bi u savezu
A čuj ovog Blancosa svi bi napustili ligu kad bi ja došao u savez, frajer misli da je on SVI
A jasno nam je i što je on protiv, jer više ne bi mogo se baviti kriminalom sa Mig Migom![]()
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Blancos10 - 1 beletristika, 0 pravopis.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Evo i deseti ban. Motivacije, dakle, ne manjka da se ekspresno kvalifikujemo u prvu ligu. Ja nastavljam sa lobiranjem i borbom protiv administrativne sedmoglave azdahe. Uskoro ocekujemo dobre i ohrabrujuce vijesti, te novine u sferi birokratije, vase je samo da igrate.

XXXVIII SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Massimiliano Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Massimiliano Allegri
Beli nastavlja u slobodnom lirskom stilu. Malo previse melanholije za moj ukus, ali naci ce svoju publiku sigurno. 

XXXVIII SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Još malo ćemo parove imati srijedom, ako je već utorak trebaju biti bar do podne.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sta? Vec deseto kolo parovi izlaze Utorkom oko 22h. Ne znam od kud potreba da se spinuje prica. Kao clan saveza, postavi ih Nedjeljom ako zelis. Covid protoklol i parovi BHPL su razlog zasto je to utorak.
Max Allegri
Parovi trebaju ici ponedjeljkom, ok i utorak do podne. I ponovo utakmice PLBIH promašiš i bude odigrana nedjeljom, kritika je dobronamjerna.
Ja nisam član saveza, niti imam bilo kakve ovlasti, to sam pisao više puta, i malo manje bahatosti ti ne bi škodilo.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Savez ne smatra. Parovi ce ic utorkom do 23h. To sto pricas oko utakmica PLBIH je opet cisti spin, promasio sam jedno kolo, kad se kolo igralo tokom sedmice pa savez nije izbacio raspored za vikend kolo. Kritika je samo da se napise, evo pitam se sta mjenja situacija u kojoj parovi izadju Utorkom u 14:00? 10sati vise za tipovanje??Padovan je napisao/la: ↑16 dec 2020, 09:12Parovi trebaju ici ponedjeljkom, ok i utorak do podne. I ponovo utakmice PLBIH promašiš i bude odigrana nedjeljom, kritika je dobronamjerna.
Ja nisam član saveza, niti imam bilo kakve ovlasti, to sam pisao više puta, i malo manje bahatosti ti ne bi škodilo.
Max Allegri
Implementirajte član 4j
17.kolo na rasporedu je 22 i 23.12.2020. ! Parovi ce bit postavljeni na temi Kupa.
Max Allegri
-
- Moderator
- Kontakt:
Postavljeni su parovi 17.kola na temi Kupa, koje je na programu Utorak i Srijedu 22/23.12.2020. Tipovat se moze do Utorka 22.12. najkasnije do 17:00h ! Sretno svima.
.
.
Max Allegri
Toliko pobune za parove a vecina komentara bude u petak i subotuMig_Mig je napisao/la: ↑16 dec 2020, 09:25Savez ne smatra. Parovi ce ic utorkom do 23h. To sto pricas oko utakmica PLBIH je opet cisti spin, promasio sam jedno kolo, kad se kolo igralo tokom sedmice pa savez nije izbacio raspored za vikend kolo. Kritika je samo da se napise, evo pitam se sta mjenja situacija u kojoj parovi izadju Utorkom u 14:00? 10sati vise za tipovanje??Padovan je napisao/la: ↑16 dec 2020, 09:12Parovi trebaju ici ponedjeljkom, ok i utorak do podne. I ponovo utakmice PLBIH promašiš i bude odigrana nedjeljom, kritika je dobronamjerna.
@Ustanik, odigraj parove.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- legenda reala
- Kontakt:
Ako se po jutru dan poznaje bice ovo tesko kolo za domacine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Joj 0-7 a da sam ja lupio 0-7 reklo bi se da namještamo nešto
Ovaj Liverpul se nije mogo ni na golove pogodit kamo li rezultatlegenda reala je napisao/la: ↑19 dec 2020, 15:20Ako se po jutru dan poznaje bice ovo tesko kolo za domacine
Jedna utakmica i odmah kukas, prepao se kaljuze u nizoj ligi.legenda reala je napisao/la: ↑19 dec 2020, 15:20Ako se po jutru dan poznaje bice ovo tesko kolo za domacine

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- legenda reala
- Kontakt:
Planski smo uništeni , al bili smo prvi nakon 8 kola i sad narednih 8 smo sve izgubili, počinjem sumnjati da nam se prepravljaju prognoze ili protivnicima (svi protiv nas zabijaju neke eurogolove)Padovan je napisao/la: ↑19 dec 2020, 16:27Jedna utakmica i odmah kukas, prepao se kaljuze u nizoj ligi.legenda reala je napisao/la: ↑19 dec 2020, 15:20Ako se po jutru dan poznaje bice ovo tesko kolo za domacine![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.