FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Priprema utakmice od strane Kompanya jedna velika nula,znajući kako igra Frankfurt i kako će se postaviti protiv nas sa duplim blokom uz brzu tranziciju iz odbrane u napad preko super brzih Ettikea i Marmousha ti ostaviš onu dvojicu nesretnika na 25m-30m Kima i Upamecana na vjetrometini.Uz slabu i maltene nikakvu pomoć od strane Kimmicha i Pavlovića.Tek u drugom pol je to malo bolje izgledalo ali opet manjak koncentracije u finišu i sa tri poteza ti ispadne 4-5 igrača.
Ova pauza dolazi u pravi trenutak da se neke stvari preslože i da Kompany vidi (ako je u stanju) svoje greške.Dolaze utakmice protiv Stuttgarta i Barcelone gdje se moramo vratiti na pobjednički kolosjek ili,...
Ova pauza dolazi u pravi trenutak da se neke stvari preslože i da Kompany vidi (ako je u stanju) svoje greške.Dolaze utakmice protiv Stuttgarta i Barcelone gdje se moramo vratiti na pobjednički kolosjek ili,...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma bubno sam to ofrlje, ali vidjeh vremensku razliku na onim postavljenim statistikama. Dakle, bliže si

A to si u pravu, ne može sa danonoćno misliti i gledati ona tragedija.
Osim da se pomogne koliko ko može.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Čuj Paljinhu???? frajer ušao u dvije po 5-6 minuta i sjebo nas za 3 boda.
iskreno se nadam da cemo izgubiti i protiv svaba i protiv barce kompani nije materijal za bajern on mora u neki manji klub da jos dobro uci da bi mogao trenirati tim kao sto je bajern
Pravda za Tyson Furya
-
- Kontakt:
Kakav Kompany i priprema utakmice lol. Ljudi ga skoluju iz utakmice u utakmicu takticki, a on jos uvijek nista nije naucio. Svaka utakmica preslika prethodne, zadnja linija na centru, protivnici u 3-4 poteza dolaze u gol sansu, komplet ekipa ispadne. Pa se krive ona dva jadnika Upamecano i Kim. Sivonja samo ide glavom kroz zid.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Gdje nestase onoliki hvalospjevi za belgijanca
Cim su dosle takticki zahtjevne utakmice, tu je zakovao.
Klupiranje Palhinhe je zlocin, najbolji napadac svijeta, protiv jacih protivnika nevidljiv...
Na ljeto krenuti od golmana i stopera, a dovodjenje Wirtza je ionako na dugom stapu.

Klupiranje Palhinhe je zlocin, najbolji napadac svijeta, protiv jacih protivnika nevidljiv...
Na ljeto krenuti od golmana i stopera, a dovodjenje Wirtza je ionako na dugom stapu.
Postavio sam gore statistiku. Ako izbacimo golove jer oni zavise od raznih faktora (ko je koga napuco, kome je lopta prošla kroz noge, nema navijača koji nebi potpisao da ovako bude na svakoj utakmici. Opšte stanje fantastično, govor tijeka igrača kao u vrijeme Flicka. Da je vrijeme drugačije slavio bi ovu utakmicu, ali kao navijač sa so happy. Toliko do Berce i Študgarta.
Lenaa je napisao/la: ↑06 okt 2024, 23:51Gdje nestase onoliki hvalospjevi za belgijanca![]()

Probali smo s trenerom bunkerašem aka Tuchel, ne ide, evo sad smo probali sa totalno napadačkim trenerom ni to ne ide kako smo zamislili, pa draže mi je onda gledati ovog drugog i da se igra za gol više i da imamo loptu u nogama i da nas šiju na kontre, ionako mi je to postalo normalno zadnjih 10 godina.
Malo ozbiljnosti treba u odbrani, šta koji qrac visiš 40m od protivničkog gola svaki napad
Malo ozbiljnosti treba u odbrani, šta koji qrac visiš 40m od protivničkog gola svaki napad
Pa da zatvore rupu ispred njih od 40 metara do prvog igrača.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tel i Upa propustaju reprezentativna okupljanja.
Steta za prvog, njemu su minute najbitnije.
Mogao je i Kane odmoriti malo, zalio se i on jucer na povredu.
Steta za prvog, njemu su minute najbitnije.
Mogao je i Kane odmoriti malo, zalio se i on jucer na povredu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Nisam znao da bunkerisanjem postigneš 94 gola u ligi i 21 u Ligi Prvaka
. Da i to čujem.

-
- Kontakt:
Da bi sad klovn emoji valjalo bi.Kompany: "Of course we conceded 3 goals and that's the story of the game. But if you look at the dominance we had in every game this season, we have four or five times the amount of chances of any team we face"
I ligu uzmes cisto jer postoji jedna ekipa koja je toliko nesposobna da nadmasi sve moguce granice luzerajaBundesliga je napisao/la: ↑07 okt 2024, 12:44Nisam znao da bunkerisanjem postigneš 94 gola u ligi i 21 u Ligi Prvaka. Da i to čujem.
U LP krhnes sve igrace u odbranu i opet izgubis jer si sabijen u svoj sesnesterac i ne mozes do centra doci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nije, već izgubiš jer ti golman pokloni protivniku gol iz ničega na kraju utakmice. Ispusti trening loptu i vrati protivnika u život.
Pa da, tad trener nije kriv a kad Upamecano napravi gresku onda je kriv trener. Malo je reci da ti imas duple standarde.Bundesliga je napisao/la: ↑07 okt 2024, 16:28Nije, već izgubiš jer ti golman pokloni protivniku gol iz ničega na kraju utakmice. Ispusti trening loptu i vrati protivnika u život.
Normalno da ces primiti gol kad se branis ko Zepa, da nije ispala Neueru ugurao bi je neko drugi. Primiti gol tako i ispasti je OK, primiti gol iz kontre i ispasti nije

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Normalno da je kriv trener kad ti zadnja linija stoji na centru svaku utakmicu po njegovim instrukcijama. Nisu sami došli na centar, već im je tako naloženo da igraju. Šta, Upamecano i Kim trebaju braniti brisani prostor od 40 metara sami? Lol, to nije moglo ni kada je Bayern imao dosta jaču odbranu i bolju kontrolu utakmice. Samo spekulišeš, možda bi zabili, možda ne bi, to niko ne zna. Ono što se zna i što je zabilježeno je da je Neuer ispustio rutinsku trening loptu i poklonio gol protivniku. Kao što je poklonio i gol protiv Aston Ville. Normalno da nije OK kad ispadaš tako godinama. Koliko je puta Guardiola ispao na isti fazon u Bayernu ajde reci? Ispadao od Reala, Atletica, Barcelone. Španci ga trpali kako su htjeli, i uvijek na isti način.
nisam ni sumnjao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.