FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kada pogledas Partizana u domacoj ligi budu ti i malo jasniji neki nasi rezultati...
- themaniaks
- Kontakt:
Zna li iko sta je sa Tomicem nastupa li uopste
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Nema ga ni na klupi u Xanthiuthemaniaks je napisao/la:Zna li iko sta je sa Tomicem nastupa li uopste
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nema ga nikako nije u konkurenciji.themaniaks je napisao/la:Zna li iko sta je sa Tomicem nastupa li uopste
Edis Mulalic jedan je od nas!
Bio povrijedjenOkolele je napisao/la:Nema ga ni na klupi u Xanthiuthemaniaks je napisao/la:Zna li iko sta je sa Tomicem nastupa li uopste
rekao je nekidan za klix da je bio povrijeđen i da tek sad trenira punom snagom i ulazi u konkurenciju.

[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Lijepo je bilo ova dva dana. Uzivamo u pobjedi.Svi imamo medju rajom,u rodbini,medju kolegama...pitara.Lijepo ih je malo meziti.Ono umjereno,fino.
Ali vjerujem da sve cesce razmisljamo o narednoj i narednim utakmicama. Pred ovu sam napisao:ok,vazna je,ali cim ona prodje,ova koja dolazi je vaznija od nje.I fakat tako mislim,a vjerujem i nasi igraci i treneri.
Pauza je.Nasi ce trenirati u Sarajevu do kraja ove sedmice.Predpostavljam da ce fokus biti na fizici. Pocetkom naredne idu u Medjugorje i ostaju do utakmice sa Zrinjskim. Sta mozemo u toj utakmici? Ja mislim da dolazi u dobro vrijeme. Cak mislim da je i bolje sto je igramo kod njih. Oni su pod velikim pritiskom.U losoj su seriji i imaju imperativ pobjede.
S druge strane,ova pobjeda protiv Sarajeva nama je dala prostora da igramo normalno,bez pritiska. Pokazala je i nama i igracima da nesta mozemo,bitno podigla samopouzdanje.
Neki igraci koji pomalo stekaju s povredama(Memija,Dado,Zera)ce konacno to sanirati.To je jako vazno u ovoj situaciji kad nakon pauze ulazimo u zgusnut raspored.Igrace se kup. Osim Zrinjskom,gostujemo u Prijedoru i Bijeljini. Dolaze nam Celik,Slavija;Borac i Vitez. To je raspored za ovu polusezonu. Puno vaznih i teskih utakmica.A najvaznija i najteza je ova prva koja dolazi.
Ali vjerujem da sve cesce razmisljamo o narednoj i narednim utakmicama. Pred ovu sam napisao:ok,vazna je,ali cim ona prodje,ova koja dolazi je vaznija od nje.I fakat tako mislim,a vjerujem i nasi igraci i treneri.
Pauza je.Nasi ce trenirati u Sarajevu do kraja ove sedmice.Predpostavljam da ce fokus biti na fizici. Pocetkom naredne idu u Medjugorje i ostaju do utakmice sa Zrinjskim. Sta mozemo u toj utakmici? Ja mislim da dolazi u dobro vrijeme. Cak mislim da je i bolje sto je igramo kod njih. Oni su pod velikim pritiskom.U losoj su seriji i imaju imperativ pobjede.
S druge strane,ova pobjeda protiv Sarajeva nama je dala prostora da igramo normalno,bez pritiska. Pokazala je i nama i igracima da nesta mozemo,bitno podigla samopouzdanje.
Neki igraci koji pomalo stekaju s povredama(Memija,Dado,Zera)ce konacno to sanirati.To je jako vazno u ovoj situaciji kad nakon pauze ulazimo u zgusnut raspored.Igrace se kup. Osim Zrinjskom,gostujemo u Prijedoru i Bijeljini. Dolaze nam Celik,Slavija;Borac i Vitez. To je raspored za ovu polusezonu. Puno vaznih i teskih utakmica.A najvaznija i najteza je ova prva koja dolazi.
Pet dana sam gledao SarajevoGenie je napisao/la:Imate na "Izvoru" dobar video-intervju sa Edisom snimljen jutros.
NASLOV: „DINO PEKIĆ JE REKAO: ”IDITE NA VRH TUNELA, EDIS JOŠ NIJE SIŠAO S NJEGA’”

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prosao je bojkot od derbija vjerujem da cemo uskoro biti medu prve 3 ekipe.
Molim vas, ima li negdje link da pregledam pregled utakmice???
Hvala
Hvala
što bi rekao guru i mag motivacije sabit hadžić...FKZ1921 je napisao/la: S druge strane,ova pobjeda protiv Sarajeva nama je dala prostora da igramo normalno,bez pritiska.

Edis: "Do 5 sam sinoć gled'o Zrinjski" 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ti,ili si malo nespretan ili namjerno malo rovaris. Koliko se sjecam,pred derbi si pisao o losem treningu,losoj reakciji igraca na Edisa...on im kao nesta objasnjava a oni po svom. Mislim da si bas u ovom stilu komentarisao. I tad sam ti napisao da ne znam odakle ti takav komentar ako si bio na treningu,da je trening bio odlican. I svako ko je bio na tom treningu u subotu,na utakmici je jasno prepoznao tacno ono sto je na treningu radjeno.Pokusajte je napisao/la:Prosao je bojkot od derbija vjerujem da cemo uskoro biti medu prve 3 ekipe.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Povrijeđen.Pokusajte je napisao/la:Nema ga nikako nije u konkurenciji.themaniaks je napisao/la:Zna li iko sta je sa Tomicem nastupa li uopste
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Sinoć sam do pola 5 gledao ZrinjskiVirtu4l je napisao/la:Pet dana sam gledao SarajevoGenie je napisao/la:Imate na "Izvoru" dobar video-intervju sa Edisom snimljen jutros.
NASLOV: „DINO PEKIĆ JE REKAO: ”IDITE NA VRH TUNELA, EDIS JOŠ NIJE SIŠAO S NJEGA’”![]()

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
S tim nisam mislio nista lose ali je evidentno da neki igraci ne hebu zivu silu.FKZ1921 je napisao/la:Ti,ili si malo nespretan ili namjerno malo rovaris. Koliko se sjecam,pred derbi si pisao o losem treningu,losoj reakciji igraca na Edisa...on im kao nesta objasnjava a oni po svom. Mislim da si bas u ovom stilu komentarisao. I tad sam ti napisao da ne znam odakle ti takav komentar ako si bio na treningu,da je trening bio odlican. I svako ko je bio na tom treningu u subotu,na utakmici je jasno prepoznao tacno ono sto je na treningu radjeno.Pokusajte je napisao/la:Prosao je bojkot od derbija vjerujem da cemo uskoro biti medu prve 3 ekipe.
Meni je tek sad poslije ove utakmice jasno da je ocigledno bio bojkot, a da li je u pitanju Gredic, Oda, to je manje bitno. Niko me ne moze ubjediti da Krupu nismo mogli pobjediti s 3:0 s 9 igraca van svake forme samo da su to htjeli. Ocigledno je da nisu htjeli igrati.
To je bilo i proslo, sad idemo po pobjede.
ChWilla je napisao/la:ni najveći plaćenik ne voli da gubi. niko ne voli da gubi, ni onaj što je greškom tu ne voli da gubi. da su mogli, pobijedili bi. ali su juče bili slabiji u svakom elementu fudbala.

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Nikad ne dosadi

Gollllllllllllll
..gledam snimK halalite

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 35 gostiju.