FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Okolele
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Okolele » 05 okt 2015, 17:03

:lol:
slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 05 okt 2015, 17:18

Oni idalje kontaju da su im igrači neka klasa u odnosu na naše :rol: :rol: :rol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 okt 2015, 17:19

FKZ1921 je napisao/la:Sumirajuci pisanje medija,a i komentare po forumima,malo se prenaglasava borbenost kao glavni faktor nase pobjede. Ok,igralo se borbeno. Ali nije to temelj na kojem je Zeljo pobjedio. Zeljo je naprosto nadigrao Sarajevo u svim elementima fudbalske igre, pa i po pitanju borbenosi. Naprosto,bili smo bolji u ovoj utakmici.
Potpuno pogresan pristup je to da FKS ima znatno bolju ekipu. Naprosto nema. Ono sto je evidentno bolje kod njih je samo golman. I nista vise.
Njihovu ekipu cine igraci iz Veleza,Drine,Slobode,Travnika...,jedan njihov,par igraca kji su bili niciji pa zavrsili kod njih,podosta igraca koji su krenuli u suprotnom pravcu(umjesto u bolje lige i klubove ako su dobri,oni suprotno),par igraca kojima su ovo posljednji mjeseci karijere...Osim toga,nemaju tim u smislu kolektiva,u smislu grupe koja funkcionise na principima kohezije.I kad pogledas omjer ulozenog i dobijenog,rezultat je porazavajuci.
Kod nas je problem sto nemamo strpljenja sa nasim igracima i timom. Tvrdim da imamo dobru ekipu kad je kvalitet u pitanju.Uz samo 2 prava pojacanja
bicemo pravi. Osim toga,tvrdim da imamo odlicne momke po karakteru,po odnosu prema klubu,navijacima...Ono sto nikako ne smijemo zaboravljati,cak ni pod pritiskom rezultata,jeste cinjenica da klub ne napusta opredjeljenje forsiranja igraca iz sopstvene skole. I sad ih se osmorica vrte tu medju 14-15 igraca,sto starteri sto s klupe(Memija,Dado,Amir,Dzenis,Dino,Zera,Hiros,Veca).
Samo strpljenja...
Ovo cijeli dan govorim ljudima to je samo jedan segment u kojem smo bili bolji i nismo samo radi toga dobili utakmicu, dzaba tebi kada zapnes ko konj ako tu nema kvalitete.Mi smo bili jednostavno bolja ekipa e sad ono sto mene vise zanima treba ovo prenijeti na preostale utakmice. Po meni se vidi i do cega je bilo recimo Memija znatno bolji jer je odmorio nama je samo problem fond igraca koji konkurisu za prvih 11 i to je to ova ekipa ima kvalitet.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 okt 2015, 17:24

Okolele je napisao/la::lol:
slika
Ne vjerujem :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 okt 2015, 17:25

shminka je napisao/la:Oni idalje kontaju da su im igrači neka klasa u odnosu na naše :rol: :rol: :rol:
Neka oni kontaju sta hoce,njihov problem. Ovo sto sam napisao nije namjenjeno njima nego nama. Mi trebam biti svjesni toga da nemaju bolju ekipu od nas.Odnosno,gledajuci igrace,bolji su za boljeg golmana. A mi smo bolji u nekim drugim segmentima. Bolji smo kao tim,nasa ekipa je bolje izbalansirana,nasa ekipa je perspektivnija...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 okt 2015, 17:28

Dobro, treba biti iskren i reći da bi Benko i Duljević sigurno igrali u prvih 11 naše ekipe. Ostali i ne bi baš, osim Delača možda.
DRUG NEBI TI PUNCA

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 okt 2015, 17:30

Evo i ja da malo odužim oko uprave, obećao sam. Nekad se pitam ima li ovo pisanje svoju svrhu. Evo često i @boccacio svašta lijepo napiše ali čak i kad imaš argumente neki nastavljaju po svom. Meni nije problem promijeniti mišljenje ako vidim stvari koje prije nisam znao a dovode me do drugog zaključka.
Nekako ne mogu pobjeći od razmišljanja da ima više uzroka ove krize, ali rezultatske (nadam se da i iz nje izlazimo nakon ove pobjede), jer ja drugu krizu ne vidim a porbat ću i objasniti zašto s obzirom da nisam nikakav insajder.
Prvi razlog je tekma sa Širokim i prepucavanje sa sudijama. Mi smo skloni utisku da kad se čuje da igramo protiv Drine da moramo utrpati 5 komada. Što bi to bilo tako kad i oni igraju ovu ligu isto kao što je Levante možda i više lošiji od Barse nego oni od nas pa im nekad uzmu bodove. I Barsi i Realu nekad uticaj, naizgled minorni, sudija okrene tekmu u drugom pravcu. Nama sa sitnicama, a Boga mi i finim greškama, sudije od Širokog naovmao okreću podobro. SA druge strane penal protiv Krupe je bio da nas izblamiraju. Čekalo se nešto takvo, mada smo i mi kumovali tome lošom igrom ali stiglo bi nas to kad tad. Desila bi se nakd ta loša igra i neki penal. Sto posto. To i kazne sudijama jasno pokazuju. Treabli smo i sa tim izaći u javnosti i reći penal nije bio. Jučer Valjić od našeg gola nije dao nama da igramo a ne njima. Svaki kontakt im je svirao. Pravio im prekide pred našim golom itd itd.
Drugi razlog je loša igra. Ona se desila zbog dva razloga. Prvi je u glavama naših igrača koji su mislili lako ćemo u par tekmi prije svih protiv Radnika, Mladosti i Travnika. Ušlo se opušteno, ali sad nema lakih, svi igraju na nož, a ako hočećšda pobijediš na strani neku od ovih ekipa moraš i ti ići u kost da bi tek onda taj veći kvalitet došao do izražaja. U suprotnom kvalitet ne može doći do izražaja. Drugi razlog loše igre je i loše odrađen prelazni rok i to prije svega na mjestu bekova. Livaja i Mladenović (on samo iz razloga što u napadu puno ne učestvuje pogotovo kad smo favoriti – Kvesa je tad pravio višak – možda i voaj nadođe jučer mi je dao neku nadu) nisu adekvatna pojačanja i to sam objasnio u prošlom postu, a to su u modernom fudbalu glavni igrači. To neki dan u intervjuu i Ivica spominje. Ko je kriv? Ja mislim Oda prije svih i Hare. Uprava nije sto posto. Što to mislim? Zato što je sigurno bilo love da se dovede npr jedan Šivšić koji nas je razbio u Travniku sad, a ja sam recimo njega ovdje pet puta spomenuo dok su pripreme trajale. Siguran sam da je bio jeftiniji od Mladenovića a bolji je igrač i mlađi. Takvih primjera mogu još navesti. Amar je isto bez para dovodio ali je znao procijeniti, a i on je griješio. Oda je kriv i za prvi ralzog koji je u glavam igrača jer je on taj koji treba da ih naloži da igraju ako vidi da nemaju motiva.
Treći razlog je uprava prije svega zbog transparentnosti. Ako je tačno, a i ja sam čuo sa više strana da uprava radi za deset što se tiče stvari koje su upravi najbitnije. U sporttskom aspektu svi fule, pa bilo je i logično da i oni fule pogotovo što u toj upravi slabo ima ljudi koji imaju pojma o sportskom dijelu. Greda, Šiljak i Miske su jedini za koje se zna, pa je njih raja uzela na zub. Misketa najmanje jer znaju da donosi lovu. Šiljak malo više jer znaju da je on direktor, opertaivac i da se za većinu stvari uprava pita. Međutim bilo je i takvih koji pljuju po Šiljku a realno on sa svim ovim baš nema veze. Gredu su najviše pljuvali, a on je i bio pod pritiskom saveza, rezultata, dijela navijača koji su ga prozivali na stadionu. Mislim da je radio pošteno (moj dojam), ali isto tako je znam iz par primjera bio itekako drčan i sa nivoa radio neke stvari. Malo to raja i ne voli ovjde. Kapa dole mu ide za ostavku jer je shvatio da će na taj način smiriti strasti koliko toliko. Očito je takođe ili se meni čini da u klubu i oko kluba ima bitnih ljudi koji su to i jedva dočekali, ali ako je uprava dobra kao što jeste, odlsakom jednog čovjeka mi ne gubimo puno, a strasti su se itekako smirile. Kritikovao sam ga u dosta stvari ali za ostavku mu kapa do poda. Ostale iz uprave malo ko spominje jer ih ni ne zna i u ovom slučaju je možda i bolje tako, ali generalno raja uvijek krivi onoga ko je u javnosti. Evo sad ovdje da pitate raju da nabroje članove uprave svi bi znali dva ili tri. Neki nijednog, ali se zato psuje Šiljku. Tipično za bosance. Kumovala je tome i gore navedena netransparentnost. Trebalo se izaći sa svim detaljima oko vraćanja dugova kao što se sad i najvljauje da hoće. Raja u tom slučaju nebi reagovala ovako srčano. Spustila bi se loptica kao i prošle godine. Uz to su i pitari u medijima dizali nas u nebesa (Željo najveći favorit za titulu, 10 ekipa u borbi za ostanak –pitarski članak sto posto). I sad medijski odlično rade (baza bez poraza i sl, pa i ovaj portal). To neki ne prepoznaju, pa i naš član uprave Zaimović koji najavi titulu i poveća očekivanja a razloga nije bilo nimalo. S obzirom na veliki dug meni je sasvim jasno da ovaj proces mora trajati četiri godine minimum. Sa ovim prihodima od Evrope, Džeke, Baje i Kvese to je smanjeno možda na tri, ali proces mora trajati. Morala se spustiti loptica.
Princip ulaganja u ekipu da bi se vratilo kroz titule i sl. koji je imao Žujo i Amar sa njim je mogao proći ranije ali sad ne jer moraš ispuniti uslove finansijske. Sad to mora biti malo manje ulaganje u ekipu da bi mogao uopšte izaći u Evropu. Raja to ne konta pa proziva opet đelu (nedo Bog), žuju, ahmetbegovića i sl a takvi više nikad nebi smjeli ući u klub. Svim upravama do ove bi ja zabranio ulaz sem ako hoće donijeti lovu neki od njih pojedinčano i da na osnovu toga uđu u upravu, kao jedan od jednakih. Što im nebi dao? Bez obzira na sve priče logika nalaže da su sve ranije uprave zaduživale klub na ovaj ili onaj način. Kapak, gotova priča. Jedino Kozarić može proći od ranijih ljudi. Ostali mogu samo sa kešom. Neko kaže Miske daje na posudbu. Pa šta. Sve firme i kad imaju love na računu uzimaju od banaka. Mi ne možemo od banaka i hvala Bogu da ima neko da nam posudi, a sigurno je za manju kamatu ako je uopšte i ima. Evo sad smo zaradili puno. Vratiš Misketu i ostane ti. Da nam on nije posudio nebi mogli ni zaraditi. Vrlo jednostavno.
Klub (čitaj uprava) mora izaći sa nečim gdje bi se objasnili dalji koraci stabilizacije , da se promijene ciljevi sportski jer je titula manje vjerovatna, da priznaju neke greške u sportskom segmentu i da kažu da moramo biti jedinstevni svi. Po meni je greška uprave u sportskom dijelu samo dovođenje, a pogotovo otkaz Vladi bez obzira što nije donio impuls ekipi. Otkaz Odi nije greška. To sam ranije objasnio. Ništa loše ne treba gldati u smislu otkaza. Oni su treneri i treneri prvi stradaju. Ne trebaju se ljutiti ni Čaplja ni Oda niti to doživljavati na način kao što je Čaljić rekao da više neće doći u Želju. Nema veze što su legende. Klub prema njima kao legendama treba da se odnosi u drugim stvarima. U ovoj profesionalnoj toga nema. Naravno svima je to malo u podsvjesti ali to je tako.
Bojkot igrača? Teško. Možda pojedinaca, ali kako to dokazati? Ali opet je to do trenera. Ako je neko Odu bojkotoavao Oda je to trebao vidjeti i poslati ga na klupu. Kako je Amar Zebu poslao. Niko Amaru ni riječ nije rekao. Nebi ni Odi. Šef struke mora znati ko ne daje max, ko daje, koga boli zub, ma sve. On zan i šta mu treba. Trebao je javno raći. Amar doveo Tomića, niko nikad nije čuo za njega i odmah mu rekao na presu da je on prinova. Kulturno, zavukao njemu i nama dao do znanja koliko računa na njega. ''Ako je Jamak pojačanje, onda smo se pojačali'' itd itd. Zbog svega toga su prvi krivci treneri svuda u svijetu. Koliko je samo uprava Sarajeva puta pogriješila oko trenrea. I igrača a mogli su dovesti sve najbolje iz ove lige. Zbog toga fudbal i jeste najpopularniji sport. Jer ne igra novac veliku ulogu. Igra ali ako gledaš Chelsea i nas. Kad je ogromna razlika u ulaganju. To je rizik svih uprava. Upravi trebamo suditi na osnovu matematike i brojeva. To je biznis. Ja im zamjeram malo neke marketing stvari ali nadam se da će i to nabolje. Pogotovo sam im zamjerao člansvo, ali vidim i to ide nabolje. Sva ulaganja su morala biti ekonomočna u ovom periodu pa se nadam da za neke stvari ima razlog, objektivan. Jedino za članstvo nije bio i tu sam Gredi zamjerao i na izjavama. Na terenu ga nema biznisa. Sa Murinjom nije zagarantovan uspjeh. To je i ovaj derbi jučer pokazao. Ako već tjerate upravu onda prvo saznajte ko je sve tamo, šta radi i sl a ne sve po Šiljku npr. koji ni odgovoran za dosta stvari. On je operativac. I kad tražiš smjenu onda moraš imati i rješenje problema. Ko su ti koji će doći umjesto ovih? Đelo, Žujo i sl. ponavljam nedo Bog više. Ja drugih prijedloga nisam čuo. Niko jučer da pohvali kako je bila odlična organizacija tekme. Mnogo ulaza, bez puno guranja, čekanja.
Stalno negativci pišu. Tako je to valjda. Dođe Oda e jesmo šupci što otjerasno Memu. Dođe Čaplja, on veze nema, što Odu otjerasno. Postaviše Edisa, kažu e šupci otjeraše Vladu itd itd. Evo sad dobili kažu ma ne znam jel Edis neki taktičar. Ovu tekmu je taktički perfektno odradio. Hoće li i dalje biti tako? Hoće sve do momenta kad počne griješiti tj kad počenmo gubiti. Nema trenera koji je vječan. Svaki upadne u krizu rezultata. I mene interesuje kako će Edis riješiti ove tekme gdje smo favoriti, ali ako ništa uprava se opametila pa je dala svima do znanja da Edis tu nije postavljen na kratak period. On ako igrače još uz to bude kažnjavao pristup neće nedostajati. Oda je pao na tome i to nije riješio od momenta kad je došao ali sa razlikom da je u početku imao pristup. Taktiku da probije bunker nije.

Pozdrav

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 okt 2015, 17:32

@pile, @FKZ1921 u potpunosti se slažem sa zadnjih par postova

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 05 okt 2015, 17:43

Edis je vrlo pametno skontao i juce u spic stavio Tiaga koji je citavu utakmicu radio pritisak na njihovu zadnju liniju i jos postigao gol za pobjedu i tako rijesio pobjednika. Takodje Beganovic je vrlo dobro odigrao kao i Kokot, tako da taj dio ekipe uz naravno neprelaznog Bogdanovica najzasluzniji za tri boda, mada su svi odlicno odigrali ali eto ove bih posebno izdvojio uz Velikog vodju Edisa :tokralju:

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 05 okt 2015, 17:52

"Potrebno je u ekipi imati tri znalca i osam igrača samo da smetaju, i bit ćeš u vrhu Premijer lige. Pa, nije ovo Bundesliga".

:cool:
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 okt 2015, 18:03

Okolele je napisao/la::lol:
slika
:rol: :rol: :rol:

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 05 okt 2015, 18:53

DooVe je napisao/la:Velika je plava porodica :salut:
ma najveca gledam juce fb i skoro svi bivsi igraci daju bezrezvnu podrsku.srce ko Amerika.

dobro da nam se iraci samaraju poslije utakmice. :D
51%--------49%

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 okt 2015, 19:08

slika

Izvolite :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 okt 2015, 19:11

dajte kakav avatar da posaljem unboxu radi opklade :D
gdje je onaj volim te zeljo što piše, ako ga ima ko :P

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 05 okt 2015, 19:14

slika

UBICA :cool:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2015, 19:20

pile87 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Sumirajuci pisanje medija,a i komentare po forumima,malo se prenaglasava borbenost kao glavni faktor nase pobjede. Ok,igralo se borbeno. Ali nije to temelj na kojem je Zeljo pobjedio. Zeljo je naprosto nadigrao Sarajevo u svim elementima fudbalske igre, pa i po pitanju borbenosi. Naprosto,bili smo bolji u ovoj utakmici.
Potpuno pogresan pristup je to da FKS ima znatno bolju ekipu. Naprosto nema. Ono sto je evidentno bolje kod njih je samo golman. I nista vise.
Njihovu ekipu cine igraci iz Veleza,Drine,Slobode,Travnika...,jedan njihov,par igraca kji su bili niciji pa zavrsili kod njih,podosta igraca koji su krenuli u suprotnom pravcu(umjesto u bolje lige i klubove ako su dobri,oni suprotno),par igraca kojima su ovo posljednji mjeseci karijere...Osim toga,nemaju tim u smislu kolektiva,u smislu grupe koja funkcionise na principima kohezije.I kad pogledas omjer ulozenog i dobijenog,rezultat je porazavajuci.
Kod nas je problem sto nemamo strpljenja sa nasim igracima i timom. Tvrdim da imamo dobru ekipu kad je kvalitet u pitanju.Uz samo 2 prava pojacanja
bicemo pravi. Osim toga,tvrdim da imamo odlicne momke po karakteru,po odnosu prema klubu,navijacima...Ono sto nikako ne smijemo zaboravljati,cak ni pod pritiskom rezultata,jeste cinjenica da klub ne napusta opredjeljenje forsiranja igraca iz sopstvene skole. I sad ih se osmorica vrte tu medju 14-15 igraca,sto starteri sto s klupe(Memija,Dado,Amir,Dzenis,Dino,Zera,Hiros,Veca).
Samo strpljenja...
Ovo cijeli dan govorim ljudima to je samo jedan segment u kojem smo bili bolji i nismo samo radi toga dobili utakmicu, dzaba tebi kada zapnes ko konj ako tu nema kvalitete.Mi smo bili jednostavno bolja ekipa e sad ono sto mene vise zanima treba ovo prenijeti na preostale utakmice. Po meni se vidi i do cega je bilo recimo Memija znatno bolji jer je odmorio nama je samo problem fond igraca koji konkurisu za prvih 11 i to je to ova ekipa ima kvalitet.
12 - 5 u udarcima, 4-5 prema 1-2 u pravim šansama, bogdu veći posjed...naravno da to nije samo borbenost. nego se to oni tješe.

šejm on as, nismo da im dali da igraju kako su zamislili. ja lud mislio to i poenta fudbala, al' eto izgleda da moraš pustiti protivnika da igra kako je zamislio da bi se pobjeda računala.

11plavih1992
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih1992 » 05 okt 2015, 19:21

pirlo10 je napisao/la:Edis je vrlo pametno skontao i juce u spic stavio Tiaga koji je citavu utakmicu radio pritisak na njihovu zadnju liniju i jos postigao gol za pobjedu i tako rijesio pobjednika. Takodje Beganovic je vrlo dobro odigrao kao i Kokot, tako da taj dio ekipe uz naravno neprelaznog Bogdanovica najzasluzniji za tri boda, mada su svi odlicno odigrali ali eto ove bih posebno izdvojio uz Velikog vodju Edisa :tokralju:
Pritisak koji je Tiago juce pravio ja odavno nisam vidio. Naročito kad mu se baci lopta u prostor, tačno se mogla vidjeti panika kod bordo stopera. Šteta zbog onih nekoliko ofsajda
05. - 07. Oktobar 1992

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 05 okt 2015, 19:38

Tiago je ribar ko i Bacca haha ima da ga tušnemo za veliku lovu..
Meni juce Bogdanovic igrac utakmice..toliko mirnoce i sigurnih intervencija da je odsjekao njihov napad i psihicki ih ubio sigurnim intervencijama..al opet su svi odigrali ko jedan..svima cestitke a najvise Edisu..

Juce ko nije bio zeznuo se,pravi spektakl..
Kunem se na necemo izgubili u Mo,idemo ih dole napast iz kontri i oni su malo poljuljani(los niz rezultata,prica oko smjeni trenera,ulaze u pad forme..)..mozemo ih iznenaditi brzom i tecnom igrom..samo pauzu fino sad iskoristiti

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!
Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 05 okt 2015, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 okt 2015, 19:39

pametnom dosta
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2015, 19:43

Po meni je greška uprave u sportskom dijelu samo dovođenje, a pogotovo otkaz Vladi bez obzira što nije donio impuls ekipi. Otkaz Odi nije greška. To sam ranije objasnio. Ništa loše ne treba gldati u smislu otkaza. Oni su treneri i treneri prvi stradaju. Ne trebaju se ljutiti ni Čaplja ni Oda niti to doživljavati na način kao što je Čaljić rekao da više neće doći u Želju. Nema veze što su legende. Klub prema njima kao legendama treba da se odnosi u drugim stvarima. U ovoj profesionalnoj toga nema. Naravno svima je to malo u podsvjesti ali to je tako.
ovo ću citirati jer se jedino sa ovim ne slažem. sa svime ostaim se slažem i to neću citirati, nije lijepo al' mrsko mi :mrgreen:

oda je dokazao da može sa ovom ekipom i bez obzira što ju je očito izgubio, ja mislim da se mogao vratiti uz malo vremena i podrške. niko ne može znati 100% ali to je moj utisak. dok je čapljić i u ovo malo vremena pokazao da ne zna šta radi i da nema ideju kako da digne ekipu, i na terenu i na treninzima (bar za treninge tako kažu ljudi koji se u to mnogo bolje razumiju nego ja). "new manager syndrome" je realna stvar, iako nije objašnjena u potpunosti, novi trener gotovo uvijek trzne i podigne igrače na početku ako ništa zato što nisu sigurni hoće li igrati. e on nije ni to uspio.

opet - niko ne zna kako će se ovo nastaviti, ali možda je dobro ispalo i možda dobijamo i trenera za budućnost iz svog pogona, kao što imamo dobar dio ekipe.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.