NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
NFL
jestamaji je napisao/la:Upravu si onda kad toliko tvrdis. Mora da sam bacio oko malo na Barselonu ali znam da nisu pucali onaj bliži za pogodit...KenoRob je napisao/la:ti si pjanjestamaji je napisao/la:
pucali su FG sa par sekundi prije kraja prvog poluvremena, zadnji play defakto u prvom. taj 4th down o kome pričaš je bio sredinom druge četvrtine a ne na kraju. u drugom poluvremenu su pucali samo onaj FG na kraju prije onside kicka
Drzi se Pitts al jos je to tanko....jedan dobar play Denvera i raja se diže
Upravo se desi ovaj run
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 17 jan 2016, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
Ma citavu sezonu oni se muce u napadu.. Svaki drugi napad 3&out, pola napada u redzone pucaju..
ali zato pravi pravo dobre handoffeEdin TM87 je napisao/la:4 playa 3 dropaI onda kazu Peyton kriv
ps odbrana im je ispala smijesna u par navrata, ne znam sta gledate

OL ga dobro cuva, ali zato ne moze napravit rupu za RB-a teoretski - evo do ovog runa Andersona. Sad moraju ici score to score, zabiti iz ovog napada pa na pocetku drugog.jestamaji je napisao/la:ali zato pravi pravo dobre handoffeEdin TM87 je napisao/la:4 playa 3 dropaI onda kazu Peyton kriv
ps odbrana im je ispala smijesna u par navrata, ne znam sta gledate
Al' iskupit ce se Anderson za sve dobro sto uradi fumblom pri kraju tekme, to je bar zicer.
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 18 jan 2016, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
E jbg sad ispadoše amateri u odbrani, a ono jedna od najboljih odbrana u ligi, ovaj DL uništava Benovu OL. Činjenica je da su zbog njih u igri, i puntera isto treba pomenuti, u napadu nisu ništa napravili.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada slijedi popularni sut 

Kakava tragedija u napadu, nevjerujem, nista ne mogu povezati.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
nisu već cijelu godinu dana.rio_Ferdy88 je napisao/la:E jbg sad ispadoše amateri u odbrani, a ono jedna od najboljih odbrana u ligi, ovaj DL uništava Benovu OL. Činjenica je da su zbog njih u igri, i puntera isto treba pomenuti, u napadu nisu ništa napravili.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čovjek bi rek'o da gubite 31-0 na pol, a ne 10-9work je napisao/la:Kakava tragedija u napadu, nevjerujem, nista ne mogu povezati.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako Steelersi postignu jos jedan TD valja im postici jos tri FG 
18-17 i jos jedan zadnji ride za Paytona

18-17 i jos jedan zadnji ride za Paytona
ma oni ustvari vode samo se to još ne vidi na scoreboardurio_Ferdy88 je napisao/la:Čovjek bi rek'o da gubite 31-0 na pol, a ne 10-9work je napisao/la:Kakava tragedija u napadu, nevjerujem, nista ne mogu povezati.

nego mene iznenađuje da niko još nije primjetio iznimku: peyton još nije bacio nijedan interception

- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbolji napadac Bronconsa je ustvari Aqib Talibjestamaji je napisao/la:ma oni ustvari vode samo se to još ne vidi na scoreboardurio_Ferdy88 je napisao/la:Čovjek bi rek'o da gubite 31-0 na pol, a ne 10-9work je napisao/la:Kakava tragedija u napadu, nevjerujem, nista ne mogu povezati.
nego mene iznenađuje da niko još nije primjetio iznimku: peyton još nije bacio nijedan interception

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel ono bila statistika da 18 drajvova za redom u PO nemaju touchdown?
I sta kaze Harris odbrana Broncosa nema nedostataka

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- akisarajevo92
- Kontakt:
steelersi su u prvom imali poprilično konzervativan play calling na 1st down i 2nd down, tako da su imali jako često 3rd and long. čini mi se da su to sad u drugom promijenili

nevjerovatno da ovo nisu svirali
jesta, sta si ti dezurni hejter Peytona? Idi lezi kasno je...
Roger Federer the greatest of all time!
ne, peyton je veliki, ali nije dovoljno veliki da shvati da je došlo vrijeme za penzije. evo već drugu godinu ga se ne može više gledat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.