Unica,znas kako kazu nada zadnja umire

Sa ovim našim ministarstvom i nada brzo umire....

Unica,skola na prvom mestu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A ako je muško ????OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako nekome zatreba opravdanja za skolu neka mi se obrati, necu vam puno uzimati . Dovoljno da mi
nabavite broj od uciteljice/profesorice. ( po mogucnosti da je solidna / ja sam skroman covjek )
Unica_Liverpool_ je napisao/la:A ako je muško ????OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako nekome zatreba opravdanja za skolu neka mi se obrati, necu vam puno uzimati . Dovoljno da mi
nabavite broj od uciteljice/profesorice. ( po mogucnosti da je solidna / ja sam skroman covjek )![]()
![]()
![]()
Ne nego da si bio na terapiji.Samo F.K.S !! je napisao/la:Opravdanje da smo bili uhapseni ?
Hebeno je ba na Ponijerima.Emir_ZENICA je napisao/la:Bio sam ja dole danasma ludnica 2-3 puta pao,ja i potezi neki
svaka cast....Od danas samo profi nastavnice i bice peticaLBJ MVP je napisao/la:Imao sam ja finih nastavnica zbog nje sam išao na engleskiNaučio sam tečno pričat,ali jbg dobila otkaz
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da će sutra šta javit ono odem u školu taman da spustim glavu na improvizovani jastuk ono ulazi dežurni učenik da nam pročita da su produžili raspustAli ništa od toga tako da moram sutra od jarana naručit svesku iz mate da prepišem zadaću
![]()
alfarouqaminu je napisao/la:svaka cast....Od danas samo profi nastavnice i bice peticaLBJ MVP je napisao/la:Imao sam ja finih nastavnica zbog nje sam išao na engleskiNaučio sam tečno pričat,ali jbg dobila otkaz
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da će sutra šta javit ono odem u školu taman da spustim glavu na improvizovani jastuk ono ulazi dežurni učenik da nam pročita da su produžili raspustAli ništa od toga tako da moram sutra od jarana naručit svesku iz mate da prepišem zadaću
![]()
![]()
sta ti fali jos se razbolis i produzen raspust...sta ces boljeLBJ MVP je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:svaka cast....Od danas samo profi nastavnice i bice peticaLBJ MVP je napisao/la:Imao sam ja finih nastavnica zbog nje sam išao na engleskiNaučio sam tečno pričat,ali jbg dobila otkaz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nek si se vratio alfa
Fino kod tetke u Banovićima
![]()
![]()
A jesam sav nikakav još ću se razbolit u pm a to i pored toga što počinje škola ne bi valjalo
hahahah,ne valja bit bolestanalfarouqaminu je napisao/la:sta ti fali jos se razbolis i produzen raspust...sta ces bolje
jbg, ne znam ni ruski ni engleskispielführer_21 je napisao/la:http://www.livejasmin.com/freechat.php? ... os=16&hq=0
Alfa, evo ti da malo odahneš od chata, ako znaš ruski odlično, ako ne zna ona i engleski...
haha pa nisi valjda stvarno mislio da ne znam engleskispielführer_21 je napisao/la:A živiš u Kanadi?
pa možda zna samo francuskispielführer_21 je napisao/la:A živiš u Kanadi?