I to bi se baš mogao zavalit, jer na ono do sada se i uspio povadit, ali danas ide all-in.

Sumnjam da će nakon ovoga pustiti Azpilicuetu i Alonsa, što ne mora nužno biti loše.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
I to bi se baš mogao zavalit, jer na ono do sada se i uspio povadit, ali danas ide all-in.
Jedan je biznismen, koji se služio svi i svačim. A drugi je političar i to neuspješan. Ne zna se koja je sorta gora, doduše ovaj političar zna upakovati lijepu priču, pa eto pitko je to, pa bolje prolazi. Vidjet ćemo hoće li igrati, pored Arauja i Garcije, kao i Piquea, te još eventualno Koundea.let3 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:44Ne vjerujem da su ga doveli samo za prodaje. Šta god mislili o Laporti i njegovoj upravi, ozbiljniji su od krimosa Barte i njegovih hajduka, neće od Barce praviti pijacu u kojoj preprodaju igrače.NisamInSajder je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:34Meni sve se više čini da je Christensen došao da ga prodaju naredno ljeto, samo što možda on neće htjeti ići, što bi ima platu koju mu vjerovatno niko ne bi ponudio, a uživat će u lijepom gradu i klubu.
Mislim da će danac igrati u narednim godnama.
Klaun. Nikakva reputacija, provaljivao se do ovog prijezalnog, a ruku na srce i do sada nije rekao ništa što nisu neki drugi. Prije samog potpisa i Lewe i Raphinhe je bar jedno 3-4 puta rekao "danas je veliki dan, ozvaničenje deala" na kraju ništa. I Kounde je po njemu već potpisan igrač, kao i Azpilicueta i Alonso.
Ako bude hijack sigurno ih neće pustiti, što i nije tako loše kao što kažeš. Henrique i Reguilón su po meni bolje opcije od Alonsa, što se tiče desne strane nisam upratio da se neko spominjao izuzev Azpilicuete.
Kako sam negdje pročitao ima i Sevilla neki čudan deal sa Bordeauxom oko % koji njima pripada, možda i to ima uticaja.
Ma nevezano sta ce biti s Koundeom, dovest ce se backup Albi 100%. Eh sad hoce li to biti ovaj Henrique koji je Decov igrac, Regulion s cim je agentom Alemany odavno u kontaktu ili neko treci, je pitanje. Alonso?ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 15:39Jedna sasvim druga ekipa sa ovim pojacanjima. Na skoro svim pozicijama imaš dobre igrace a negdje cak i 2 (u proslim sezonama nisi imao jednog da valja). Plus napredak mladica Fatija, Pedrija, Gavija, Arauja. Uz njih očekujem napredak Desta. Ovo mu je vjerovatno poslednja prilika, da dokaže moze li igrati za Barcu ili ne.
Jedina mana ostaje taj lijevi bek i Alba. Jos tu kad bi doveli nekog, Piquea i Busa posadili na klupu e tek bi onda mogli ocekivati ozbiljne rezultate.
Jordi Gil tvrdi da je poslana ponuda od 45 miliona i da je Sevilla spremna prihvatiti ponudu i pustiti igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.