FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Ma nece Shick nama. Ode on Nedvedu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Očekivano.Patrik Schick has been given the all-clear to resume training. His heart issue has been resolved
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ima li ista od onog lika iz kine sto su nam ga po godine najavljivali ko vice icardija...martinez kakoli. A prvi put cujem za njega
Roger Martinez. Odličan napadač, tek 23god, imao je nekih problema sa povredom u zadnje vrijeme, danas dao 2 gola za Jiangsu. Klasični poacher sa dobrim pregledom igre. "Icardi za siromašne"tutankamon1905 je napisao/la:Ima li ista od onog lika iz kine sto su nam ga po godine najavljivali ko vice icardija...martinez kakoli. A prvi put cujem za njega

Daj bola završavaj ovo. Najbolji desni bek lige ce biti lagano. €25mil je ništa na današnjem tržištu.FcInter1908 - Serge Aurier is the 1st choice for RB. He has already expressed willingness to join but Inter remain unconvinced to spend €25M
Tek su mu 24godine

Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 09 avg 2017, 22:26, ukupno mijenjano 2 puta.
#SuningOUT
Čuj žao im dat 25 za njega al im nije žao dat za 9-og napadača. Nadam se da su medijske šuplje i da nismo tolike budale, 25 je ništa za takvog igrača koji će ti riješit kritičnu pozicju.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ja mislio da ima manje od 24.
Kakav je ovo francuski gore,šta je ovo?
Kakav je ovo francuski gore,šta je ovo?

Ovo će se po meni rješavat u zadnjih tjedan-dva mercata.Prvo ide Mor pa stoper vjerojatno.Now that he is free to train again, Patrick Schick's future remains under speculation. As is well known by now, Schick had an agreement to join Juventus, but it fell through due to his medical condition. Once the bianconeri dropped out, Inter became the strongest contender for his signature and they still remain in pole position. Monaco is interested in the player as well, and they could turn to him especially if Mbappe leaves the club this summer. The chances of the player remaining at Sampdoria are higher than they were in July, but it is still a long shot.
Izgleda da mu je taj u inbox na instagramu napisao da dodje u Inter, gdje mu je Aurier vratio "uskoro". Pa se ovaj zahvaljuje na kraju sto mu je odgovorio i da ga nestrpljivo očekuje.SiamoNoi je napisao/la:Kakav je ovo francuski gore,šta je ovo?

#SuningOUT
Je*ite se sa Aurierom,neću povjerovat 

SiamoNoi je napisao/la:Je*ite se sa Aurierom,neću povjerovat

Poslije Auriera još Di Maria i spremni smo za sve

#SuningOUT
To je to. Ma jbite se sviiiiSiamoNoi je napisao/la:Je*ite se sa Aurierom,neću povjerovat

To good to be true..
zelim vjerovati da ga čuvaju za kraj..
Valencia izgleda.odustala od Kdoga.. previše im 30milki..
Super.. sad uvaliti nekome Broza..
Sabatini uveo red, da je Ausilio ostao, otišao bi Kdog za 15 plus bonusi i Medelu bi produžio ugovor kako je i bio najavio..

Valencia izgleda.odustala od Kdoga.. previše im 30milki..
Super.. sad uvaliti nekome Broza..
Sabatini uveo red, da je Ausilio ostao, otišao bi Kdog za 15 plus bonusi i Medelu bi produžio ugovor kako je i bio najavio..

Sky reporting that the Dalbert deal was extremely close to collapsing late last night, post-arrival and medical. Nice had added some clauses into the contract that they emailed to Inter which they'd never discussed with Inter.
Kakvi cigani issti

Edit. Evo full objava.

Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 10 avg 2017, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Sabatini na veceri sa agentom Schicka i predstavnikom Sampe, moguce da se zavrsi vec veceras sve.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Vecera nasi i Prade (DS Sampdorie). Na meniju Shick. Valjda se ne izjalovi ovo...
Santon bi mogao u Sampu. A voljni su da vrate i Edera. Ja bih ga dao ako dodje ceh. U suprotnom Eder je odličan za klupe.
P.S. preteko me trito brat
Santon bi mogao u Sampu. A voljni su da vrate i Edera. Ja bih ga dao ako dodje ceh. U suprotnom Eder je odličan za klupe.
P.S. preteko me trito brat

A i mene Di Marzio za Kdoga
On želi da ide a mi tražimo Cancela i Garaya..
Schick

On želi da ide a mi tražimo Cancela i Garaya..
Schick

Jericho je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Je*ite se sa Aurierom,neću povjerovat

Ovi su gori od Seville jbtJericho je napisao/la:Sky reporting that the Dalbert deal was extremely close to collapsing late last night, post-arrival and medical. Nice had added some clauses into the contract that they emailed to Inter which they'd never discussed with Inter.
Kakvi cigani issti

http://www.football-italia.net/98044/me ... er-renewalThorin je napisao/la:Sabatini uveo red, da je Ausilio ostao, otišao bi Kdog za 15 plus bonusi i Medelu bi produžio ugovor kako je i bio najavio..

Jericho je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Je*ite se sa Aurierom,neću povjerovat

Ovi su gori od Seville jbtJericho je napisao/la:Sky reporting that the Dalbert deal was extremely close to collapsing late last night, post-arrival and medical. Nice had added some clauses into the contract that they emailed to Inter which they'd never discussed with Inter.
Kakvi cigani issti

http://www.football-italia.net/98044/me ... er-renewalThorin je napisao/la:Sabatini uveo red, da je Ausilio ostao, otišao bi Kdog za 15 plus bonusi i Medelu bi produžio ugovor kako je i bio najavio..

Završilo sa Sampdoriom i Šikovcima."Tra poco foto e parole" kaze GDM.

- IlCapitano
- Kontakt:
Vi to ozbiljno priželjkujete dolazak Auriera?
Vrlo prosječan bek, ok u napadu, defanzivno rupetina. Jako nizak IQ i najveći neprofesionalac kojeg sam vidio dugo vremena.
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... on-senten/
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... n-b-h.html
https://www.theguardian.com/football/20 ... ue-chelsea
Vrlo prosječan bek, ok u napadu, defanzivno rupetina. Jako nizak IQ i najveći neprofesionalac kojeg sam vidio dugo vremena.
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... on-senten/
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... n-b-h.html
https://www.theguardian.com/football/20 ... ue-chelsea
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa s obzirom da trenutno imamo bekove koji su losi i nazad i naprijed, odgovara nam da je barem negdje dobar
Tldr
Daj nek objave Schicka da mogu ić spavat.
Daj nek objave Schicka da mogu ić spavat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.