FK Slavija

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Devil » 22 feb 2013, 00:35

Za taj izraz "aklamas" nikad cuo nisam al' slazem se 100%. :mrgreen:

Iskreno gledao sam par puta te klince,doduse juniore i kadete.Nema tu puno potencijala da izraste kvalitetan fudbaler.Braca Dursun mozda,mali stoper sto igra za kadete mogao bi biti dobar odbrambreni igrac ne znam mu ime.Takodje stoper koji igra za juniore nije los,ali mora se sa njim mnogo raditi.Ova trojica sto su sada presla u prvi tim,iskreno mislim da ce samo mali Ikonic nesta uspeti i to je to.Ostalo vecinom treba razjebati.Jedan mali je dosao sada u Beograd da igra za Rad ,ali i on mi je "tropa" sto bi rekli. :(

Ima tu dosta i do trenera,ja Bjelici nikada ne bih dao da vodi neku ekipu u omladinskim kategorijama.Sumnjive su njegove trenerske kvalitete i za prvi tim,ali od dece ga definitvno nosi sto dalje.Stanic je vec ozbiljna stvar,mnogo dobar trener i mnogo moze deci preneti,mislim da kadeti trebaju da budu itekako zahvalni sto ih on vodi,mada steta po njega sto nema tu puno igraca da ih izbrusi.

Erbez dole u pionirima,mislim da bi mnogo bolje resenje bilo da on vodi kadete,a Stanic juniore,tako bi dobili jednu lepu postavku trenera koja ce da pripremi klince na prelazu iz omladinskog u seniorski tim.Onaj trener sto je pre par godina vodio onu generaciju juniora sa Radovanovicem,Perisicem i tom selekcijom koja je sada dobila sansu i u prvom timu se meni svidjao,ne mogu da se setim prezimena ali cini mi se Miovic da se prezivao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 22 feb 2013, 15:58

Aklamas je buraz blizanac od lopinasa!!!!Buraz dugo si u prestonici pa si pozaboravljao prijeratne zajebancije!!!!Ovo ostalo sve potpisujem a klinci su bili dobri dok ih je vodio Dragan Glamocak koji je bio prijeratni igrac Zelje i reprezentativac bivse Juge!!!!Ali brki Petrovicu je smetao zato sto se protivio naplacivanju clanarina pa su ga nogirali ustvari covjek je gospodin pa je otisao sam!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 feb 2013, 16:18

Iskren da budem ne mogu nesta da se setim kada je Glamocak vodio neku selekciju u omladinskim kategorijama.Cenim po toj prici oko placanja clanarina da je bilo nekada ovamo oko 2005.jer otprilike znam da je tada nastala ta "guzva" oko clanarina.Znam da je bio trener prvog tima tamo krajem 90-ih.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 feb 2013, 16:29

lovcen16 je napisao/la:Dragan Glamocak koji je bio prijeratni igrac Zelje i reprezentativac bivse Juge
Jel taj Glamočak ima nadimak Golja, Goljo ili tako nešto?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 22 feb 2013, 16:33

I ja mislim da je to bilo u tom periodu,mada Glamocak je kasnije se vratio na nagovor Glogovca i Kuline da radi sa pjetlicima sa kojima je prestao raditi ima jedno 3-4 godine!!!Mislim da se moraju ovi mladji treneri slati na usavrsavajnje ako nesto hoce da naprave iz svog podmladka!!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 22 feb 2013, 16:36

alan_kardec je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Dragan Glamocak koji je bio prijeratni igrac Zelje i reprezentativac bivse Juge
Jel taj Glamočak ima nadimak Golja, Goljo ili tako nešto?
Neznam tacno ja ga poznajem sa malog fudbala mi smo ga zvali Gagi!!!ima 50-ak godina ma dobar lik gradska raja!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 feb 2013, 17:16

Ja sam kao dijete trenirao na onim terenima u Čiči (mislim da je 1998. to bilo), nije taj klub bila Slavija, nego Željezničar iz Srpskog Sarajeva. Slavija je tad bila gore na brdu.
Hoću da kažem da mi je tada bio trener taj neki Golja (zaboravio sam mu ime), bio fin čovjek onako. Koliko se sjećam pričao je da je prije rata igrao u Želji. Zato pitam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 22 feb 2013, 18:15

alan_kardec je napisao/la:Ja sam kao dijete trenirao na onim terenima u Čiči (mislim da je 1998. to bilo), nije taj klub bila Slavija, nego Željezničar iz Srpskog Sarajeva. Slavija je tad bila gore na brdu.
Hoću da kažem da mi je tada bio trener taj neki Golja (zaboravio sam mu ime), bio fin čovjek onako. Koliko se sjećam pričao je da je prije rata igrao u Želji. Zato pitam.
Kralju malo sam se raspitao za tog momka Golju to je lik koji je zivio na Grbavici i malo trenirao u Zelji ali nista specijalno a Lale ga je stavljao da radi sa djecom jer ono poslije rata nije bilo pravih trenera!!!!Kako je samo tada Zeljo imao dobru ekipu!!!!Maca na golu,Pile Pandurevic,Duca i Miga Prodanovic,Stoperi Nidjo i Vlado Kaurin,Goran Muharemovic i Vlado sredina a napad Dejo Mladenovic,Drinjak i cini mi se Puketa Veselin!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 feb 2013, 18:56

Znam se dobro sa Goranom Muharemovićem, buraz mu radi sa mnom u vojsci. Goran sad sudi, druga liga RS.
Dejo Mladenović? Da nisi možda pogriješio, da nije možda Dejo Milutinović, muca dok priča?
Drinjak? Jel to Drica što je dugo igrao u Famosu, kasnije bio i trener?
Puketa ludak totalni! :lol:
RIP Adis Selmanović

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 22 feb 2013, 19:07

alan_kardec je napisao/la:Znam se dobro sa Goranom Muharemovićem, buraz mu radi sa mnom u vojsci. Goran sad sudi, druga liga RS.
Dejo Mladenović? Da nisi možda pogriješio, da nije možda Dejo Milutinović, muca dok priča?
Drinjak? Jel to Drica što je dugo igrao u Famosu, kasnije bio i trener?
Puketa ludak totalni! :lol:
Dejo Mladenovic decko sa Grbavice extra lik sad je mislim na Palama igrao krilo!!!Malo se volio razbit od cuge ali igrao za deset!!!A Dejo Milutinovic je igrao za OFK Kasindo sad je na kecu!!!A Drica je sad mislim jos uvjek trener Famosa!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 feb 2013, 19:09

Nedostaje vam tu Gvozda kao rezervni golman,Dragan Bjelica,pa Markovic sto je igrao za Zelju. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 feb 2013, 19:15

lovcen16 je napisao/la: Dejo Mladenovic decko sa Grbavice extra lik sad je mislim na Palama igrao krilo!!!Malo se volio razbit od cuge ali igrao za deset!!!A Dejo Milutinovic je igrao za OFK Kasindo sad je na kecu!!!A Drica je sad mislim jos uvjek trener Famosa!!!!
Ma znam da je bio trener, dal je još, ne znam. Kod njih sad može trener biti ko hoće. Nekad prošle godine trener bio i moj rođak Kunta. :lol: Niđe veze.
Milutinović eno ga na Kuli u Premieru tovari na bingo. :lol: Kockar stari.
RIP Adis Selmanović

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 22 feb 2013, 19:17

Devil je napisao/la:Nedostaje vam tu Gvozda kao rezervni golman,Dragan Bjelica,pa Markovic sto je igrao za Zelju. ;)
Upravu si kralju fali ih jos samo nemozes da se sjetis svih mislim da je bio i onaj Zuti mislim da je Mocevic!!!Kazu da je Slavija-Sutjeska u pola dva u Foci!!!!To bi se trebalo ici gledati!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2013, 19:20

lovcen16 je napisao/la: Kralju malo sam se raspitao za tog momka Golju to je lik koji je zivio na Grbavici i malo trenirao u Zelji ali nista specijalno a Lale ga je stavljao da radi sa djecom jer ono poslije rata nije bilo pravih trenera!!!!Kako je samo tada Zeljo imao dobru ekipu!!!!Maca na golu,Pile Pandurevic,Duca i Miga Prodanovic,Stoperi Nidjo i Vlado Kaurin,Goran Muharemovic i Vlado sredina a napad Dejo Mladenovic,Drinjak i cini mi se Puketa Veselin!!!
Kakav crni Željo, zna se gdje je igro i gdje igra jedini Željo.Taj pokušaj kluba je smiješno i spominjati.
DRUG NEBI TI PUNCA

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 22 feb 2013, 19:55

Znaci Fazla jos nije otisao za Toronto!!!Kralju nek ti je sa srecom!!!Odavno mi se nije svidio neki igrac kao on i mali Filip Osman!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2013, 00:30

Znaci ako dobro upratih sve iz kluba su otisli Lazar Vidic,Haris Fazlagic,Branko Ojdanic,Marko Mirosavljevic,Marko Mijatovic,Nikola Jankovic i Haris Beslija.
Dakle samo Vidic i Fazlagic koji su imali znacajnu minutazu s tim da smatram da Slavija njihovim odlaskom nije nimalo slabija jer su se adekvatno pojacali.
Od ostalih mozda je jedino malo steta sto su otisli Ojdanic i Mirosavljevic jer je u njima Slavija imala lepe back-up igrace koji su mogli uskociti kada je bilo potrebno.
Odlazak Mijatovica,Jankovica i Beslija apsolutno nije nesta oko cega se treba baviti.

Sto se tice dolazaka stigli su ponovo IGor Radovanovic,zatim Milos Djordjevic,Srdjan Urosevic i Marko Jovanovic.
Iskren da budem ne znam kako ce se Jovanovic a narocito Djordjevic uklopiti u Slaviju,cujem da su poprilicno zadovoljni s njima sto me mnogo iznenadjuje.Radovanovic je proveren igrac,nije vrh napadac ali moze pomoci itekako ekipi,dok Urosevic igra na iskustvo verovatno moze pomoci.

Sto se tice rokade na klupi Capljic-Seslija tesko je sada govoriti.Capljic je dokazao da je sjajan trener i Slavija je mogla dosta izgubiti sa njihovim odlaskom.Medjutim ja Sesliju smatram takodje izvrsnim strucnjakom koji itekako poznaje fudbal,mada nisam njegove ekipe nikada u praksi gledao,ali sam ga slusao dosta puta u emisijama,slusao lepe price o njemu tako da verujem da moze itekako ovu ekipu da dovede na jos jedan visi nivo i pokusa obezbediti evropu.

Prvo kolo sada dolazi Siroki u nedelju.Paklena utakmica ce biti,na zalost nema na prenosu koliko sam video,a moglo se tu dosta videti.Nisam nesta narocito upratio Siroki,u toku noci i sutra cu malo vise o tome,pa cu onda videti cemu moze Slavija da se nada u tome mecu,ja se nadam pobedi,bilo bi lepo kada bi odlicno usli u sezonu,ako se ne varam posle ovoga sledi Travnik na Piroti,pa poljuljani Borac u Lukavici ? :? Bilo bi sjajno uzeti tu bar 7 bodova.

Sretno Slaviji u novoj sezoni i da prikazu sto kvalitetniji fudbal i na kraju budu sto bolje plasirani.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 28 feb 2013, 18:11

Mislim da ti je analiza prelaznog roka dobra meni je licno zao malog Ojdanica ali kazu da mali Sale Radovanovic pribliznog kvaliteta pa su se odlucili za njega a Ojdanic je otisao u Trebinje na probu!!!Kazu da ih je unistio ovaj novi kondicioni na pripremama,pricaju da Zoka Kokot i Rasevic nisu 7 dana dodirnuli loptu samo sprintevi i sa trcanja na pripremne utakmice!!!Kane najavljuje da ce igrati presing po citavom terenu te da je to razlog dovodjenja tog novog kondicionog trenera!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 03 mar 2013, 17:07

Ja ubi nas Siroki samo tako!!!!!Ovo je jedna od najlosijih utakmica Slavije od kad ih ja pratim a pratim ih 15-16 godina ma nigdje veze oci moje lijepe!!!Koliko su mi pricali o fizickoj spremi pa sam mislio da netrce nego lete po terenu kad tamo jad i cemer!!!!A pojacanja su posebna prica ali hajde pustit cemo malo vremena da se adaptiraju ali ovo danas je bilo vise tragicno nego smjesno!!!!Bez Papaza,Rasevica i Svitlice mi definitivno nemozemo parirati jacim ekipama u ligi!!!!Danas me najvise razocarao Popovic od kog sam vise ocekivao ali moram priznati da je Svitlica bolje rjesenje na beku!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 mar 2013, 22:54

Gledam snimak malopre na RTVIS. Ono je sramota,ono je vredjanje fudbala od strane Slavije. :oops:
Dujkovic koji je glavni krivac za gol sa potezom ide medo u jagode na kraju i junak Slavije. :oops:

Svi su krivi a ponajvise Seslija. Kakvi su ono igraci ? Eh da svaka cast Radovanovicu starijem u napadu,momak se trudi,Kokot malo igra ali bgm vise siri ruke.Popovica desno ne treba ni komentarisati,prosto se pitam kakav je Svitlica ako se Popovic nametnuo pre njega. :oops: Urosevic,kuku majci sta je ono.Picula je magistar fudbala za sve zadnje vezne bio,pa vi sada vidite kakvi su ovi.Dudo je bio i pre poprilicno los ali danas katastrofa.Perisic mu igra krilo,kuku meni.
Za ovo nema opravdanja,ovo je igra dostojna prve lige RS-a ako i tamo ne bi bilo previse.Gde su Papaz ? Rasevic ? nedostaje mi tu jos neko,ne mogu da se setim ko.

Siroki apsolutno zasluzeno dosao do tri boda,da su mogli do 6 bilo bi im taman,ali ne zbog toga sto su oni bili vrh,sta vise i oni su dosta losi bili ali protiv ovakve Slavije ti sa pionirima smes da dodjes i da se nadas bodovima. :oops:

Seslija pod hitno nesta mora da menja,ovo ovako nece ici.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 04 mar 2013, 19:53

Papaza muce ledja a Rasevica zglob!!!!!Prica se da bi Papaz mogao u Kanadu u aprilu kod Fazle neznam koliko ima istine u tome ali tako se govori!!!!Ne mogu da se neoduzmem dojmu da je skoro ista ekipa igrala kod Vlade i da su grizli na terenu a juce isto ko retardi!!!!Hajde nadajmo se da ce biti bolje u Travniku mada njima gori pod nogama,tu ce bas biti gusto ali Seslija ako misli ostati trener mora poceti sakupljti bodove jer nam kasnije dolazi Borac pa se ide u Gradacac a potom Zeljo!!!!Prvih pet kola zeznuti da nemogu biti gori!!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.