Iskreno gledao sam par puta te klince,doduse juniore i kadete.Nema tu puno potencijala da izraste kvalitetan fudbaler.Braca Dursun mozda,mali stoper sto igra za kadete mogao bi biti dobar odbrambreni igrac ne znam mu ime.Takodje stoper koji igra za juniore nije los,ali mora se sa njim mnogo raditi.Ova trojica sto su sada presla u prvi tim,iskreno mislim da ce samo mali Ikonic nesta uspeti i to je to.Ostalo vecinom treba razjebati.Jedan mali je dosao sada u Beograd da igra za Rad ,ali i on mi je "tropa" sto bi rekli.

Ima tu dosta i do trenera,ja Bjelici nikada ne bih dao da vodi neku ekipu u omladinskim kategorijama.Sumnjive su njegove trenerske kvalitete i za prvi tim,ali od dece ga definitvno nosi sto dalje.Stanic je vec ozbiljna stvar,mnogo dobar trener i mnogo moze deci preneti,mislim da kadeti trebaju da budu itekako zahvalni sto ih on vodi,mada steta po njega sto nema tu puno igraca da ih izbrusi.
Erbez dole u pionirima,mislim da bi mnogo bolje resenje bilo da on vodi kadete,a Stanic juniore,tako bi dobili jednu lepu postavku trenera koja ce da pripremi klince na prelazu iz omladinskog u seniorski tim.Onaj trener sto je pre par godina vodio onu generaciju juniora sa Radovanovicem,Perisicem i tom selekcijom koja je sada dobila sansu i u prvom timu se meni svidjao,ne mogu da se setim prezimena ali cini mi se Miovic da se prezivao.