FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 15 jun 2009, 00:00

Evo Hin ponovo :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 jun 2009, 00:04

Bez vrijeđanja i glupavih postova,molim!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 jun 2009, 00:20

bistrikboy je napisao/la:Kadeti Finale PLBIH
ŽELJO-siroki 0:0
bili bolji,siroki se branio i odbranio :(
necu da idem u detalje,ali ako niste ovu ekipu mogli pobjediti bez 3 standardna i najbolja igraca onda sta ste mislili..lijepo su/je nam protiv Borca dodijelio po treći žuti da nam nemogu dva glavna igrati, a da ne govorim kako smijesno su dodijeljeni..a da ne spominjem kaznjavanje igraca Širokog(2) sa 6 UTAKMICA KAZNE zbog 3 žuta kartona sto je smijesno do bola..ali eto..neka bude..samo žalosno oje da se to djeci radi ...

a sta bi ono u 5 min, rušenje u 16?? ha? čisti penal..ali nema veze..
sad imaju momci šansu na Pecari pobjediti i osvojiti prvenstvo...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jun 2009, 01:33

RK Gradacac je napisao/la:
nick je napisao/la:jeli istina da osim preuzima zelju...cuo sam neke mahalske price
Znas kako kazu, sta carsija prica il je bilo il ce bit... a ovo je haman pa ko bilo :mrgreen:

Al volio bi da je istina...
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-18925.htm

sjecas se ovog
:mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jun 2009, 09:02

Kevin je napisao/la:
necu da idem u detalje,ali ako niste ovu ekipu mogli pobjediti bez 3 standardna i najbolja igraca onda sta ste mislili..lijepo su/je nam protiv Borca dodijelio po treći žuti da nam nemogu dva glavna igrati, a da ne govorim kako smijesno su dodijeljeni..a da ne spominjem kaznjavanje igraca Širokog(2) sa 6 UTAKMICA KAZNE zbog 3 žuta kartona sto je smijesno do bola..ali eto..neka bude..samo žalosno oje da se to djeci radi ...

Cuo sam da je u sirokom suđenje bilo niđe veze cak je sudija i prekidao mec i svađao se sa klupom itd.,al' sta mi tu mozemo,niko nije uticao na to iz Želje vec uvijek se nađe neki kreten koji lijeci komplekse prema nekoj sredini(Zrnic je Želji ukrao sveukupno oko 15 bodova),tu ne mozes nista osim traziti izuzece tog sudije na meceva svog tima,omladinske skole Želje i sirokog su odlicne i jedine uz slobodinu izbace igrace za repku(Stilic,Džeko,Dialiba,Pandza,Huseinovic...),nadam se da ce nasi momci nastaviti igrati srcem i ko zna mozda nesto naprave ali tesko 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 15 jun 2009, 09:06

nick je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:
nick je napisao/la:jeli istina da osim preuzima zelju...cuo sam neke mahalske price
Znas kako kazu, sta carsija prica il je bilo il ce bit... a ovo je haman pa ko bilo :mrgreen:

Al volio bi da je istina...
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-18925.htm

sjecas se ovog
:mrgreen:
Samo se nadam da poslije njega nece trajat agonija koliko je ova :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jun 2009, 09:08

Amar Osim se vraća na Grbavicu?
Najveće šanse za nasljednika Faruka Telibećirevića ima Sabahudin Žujo...

U Željezničaru će se danas definitivno desiti prekretnica, a klub će dobiti novog predsjednika i Upravni odbor.

Prema riječima Bakira Dautbašića, predsjednika Skupštine, cilj sjednice, koja će biti održana u 17.30 sati u sali Općine Novo Sarajevo, jeste da se postigne jedinstvo.

Inicijativa navijača

- Ko god bude predsjednik kluba, mora imati jedinstvo svih struktura. Samo tako možemo napraviti pomak naprijed. Svaka druga opcija vodit će ka daljnjoj dubiozi.

Održali smo nekoliko sastanaka, koji su zaista bili uspješni i mislim da su svi ljudi koji vole Željezničar apsolutno podržali ideju da klub zajedničkim snagama krene u oporavak - rekao je Dautbašić.

Na inicijativu Udruženja navijača, na zajedničkom sastanku su, pored Dautbašića, bili i aktuelni predsjednik kluba Faruk Telibećirević, direktor Samir Ahmedbegović, član Predsjedništva Tajib Šahinpašić, nekadašnji predsjednici Sabahudin Žujo i Kemal Kozarić, nekadašnji generalni sekretar Nijaz Brković, zatim Ermin Pešto te predstavnici Udruženja navijača.

Kako saznajemo, najizvjesnija opcija je da će se na mjesto predsjednika kluba vratiti Sabahudin Žujo, nekadašnji prvi čovjek kluba, a da će Nijaz Brković ponovo biti na funkciji generalnog sekretara.

Ponude Grediću i Zubanoviću

Nekadašnjim prvotimcima, a danas uspješnim poslovnim ljudima Almiru Grediću i Hadisu Zubanoviću navodno bi trebale biti ponuđene funkcije direktora i sportskog direktora.

Najoptimističniji navijači Želje nadaju se kako će zaista biti prevaziđena neslaganja iz prošlih vremena, te da će se u formiranju novog Upravnog odbora naći mjesta i za Izudina Pitu, Suada Zeljkovića i Amira Smječanina, kao i za neke iz sadašnjeg sastava Upravnog odbora.

U novom sastavu Upravnog odbora trebalo bi se naći mjesto i za predstavnika navijača, koji su svojim aktivnostima putem Udruženja navijača FK Željezničar - TM 1987 uradili veliki posao u ujedinjavanju "raznih" struja na Grbavici.

Osim se vraća na klupu?

I pored svih priča o promjenama u klubu sa Grbavice, među navijačima najviše pažnje izaziva ona o povratku Amara Osima na trenersku poziciju.

Iako Osim nije želio komentirati ove priče, saznali smo da je već obavio neke razgovore i da je spreman prihvatiti ponudu Željezničara.

Izvor:novina U fahrA :D

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 15 jun 2009, 09:40

E neka sam i to doceko hebbo ga faruk T. vise neka ide jad iz zelje .Sad ostaje da se vidi sta ce ovi uradit ,gore nemoze od ovog sad :D
Steven GERRARD

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2009, 09:45

LAVOV4Lfc je napisao/la:E neka sam i to doceko hebbo ga faruk T. vise neka ide jad iz zelje .Sad ostaje da se vidi sta ce ovi uradit ,gore nemoze od ovog sad :D
Može gore, ovi su nas jednom uvalili u dugove iz kojih se ni danas nismo izvuki. Međutim, sa njima će sigurno doći rezultati, smio bih se zakleti u još jednu Vječnu vatru...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 jun 2009, 09:59

kad se Ivica Osim vrati tek nesto moze biti...heheh

a bez zajebncije ovo ce biti dobar potez...pa jbg uvalice nas u dugove, Boze moj, Manchester United ima 700 miliona duga pa sta....treci najjaci klub u svijetu...
odma iz Zelje i Barce... :D
bice dugova, al ako napravimo dobre rezultate bice i para da s ti dugovi vrate...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 jun 2009, 10:01

bistrikboy je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Cuo sam da je u sirokom suđenje bilo niđe veze cak je sudija i prekidao mec i svađao se sa klupom itd.,al' sta mi tu mozemo,niko nije uticao na to iz Želje vec uvijek se nađe neki kreten koji lijeci komplekse prema nekoj sredini(Zrnic je Želji ukrao sveukupno oko 15 bodova),tu ne mozes nista osim traziti izuzece tog sudije na meceva svog tima,omladinske skole Želje i sirokog su odlicne i jedine uz slobodinu izbace igrace za repku(Stilic,Džeko,Dialiba,Pandza,Huseinovic...),nadam se da ce nasi momci nastaviti igrati srcem i ko zna mozda nesto naprave ali tesko 8-)
nije se svađao s klupom nego s tribinama,eto budale sta radi..najjače kad je rekao:"sačekajte me poslije utakmice da se obračunamo".svi su ga čuli..budala..da su htjeli mogli su ga izlemat ali eto nitko ga nije niti takao..a neznam šta uopće ima raspravljat sa tribinama..
ja sam davno vec napisao da su Široki i Željo u dobrim odnosima, to se odnosi i na kadete..vi ste ljudi i posteniji ste od Sarajeva...pa svaki put poslije tekme kad smo ovdje igrali sjednemo sa roditeljima Željinih igrača, popijemo piće i pričamo..svaki put..

ja se nadam da cemo pobjediti ovdje i osvojiti..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 15 jun 2009, 10:33

ZELJO DO GROBA je napisao/la:kad se Ivica Osim vrati tek nesto moze biti...heheh

a bez zajebncije ovo ce biti dobar potez...pa jbg uvalice nas u dugove, Boze moj, Manchester United ima 700 miliona duga pa sta....treci najjaci klub u svijetu...
odma iz Zelje i Barce... :D
bice dugova, al ako napravimo dobre rezultate bice i para da s ti dugovi vrate...
A ima i vrijednost 10 puta vecu...
Znas li kolika je vrijednost ZELJE a koliki mu je dug??
010 ISN'T JUST A CODE

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 15 jun 2009, 10:35

molim samo Boga da je istina da ce se zujo i osim vratiti u klub a sa njima i mocni i ugledni ljudi...dok su oni tu bili,bili smo najjaci ubjedljivo i vrijeme je da se vratimo na put stare slave....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2009, 10:39

HARIS XXL je napisao/la:molim samo Boga da je istina da ce se zujo i osim vratiti u klub a sa njima i mocni i ugledni ljudi...dok su oni tu bili,bili smo najjaci ubjedljivo i vrijeme je da se vratimo na put stare slave....
Koliko mi je drago što će se vratiti, isto toliko mi je i krivo. Doći će rezultati, ali pod koju cijenu? Ali opet, ko zna, možda ljudi imaju neki plan kako da se riješe dugova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 jun 2009, 10:56

a vidite ovo sa Zujom u upravu dolaze novi ljudikoji su postigli rezultate kad je tabela bila
1.Zeljo 2362561 bodova
2.Leotar 32 boda :D
oni ce dovesti Osima koji ima velike zasluge za te rezultate...
on ce napraviti respktabilan tim, izvrsite ce selkciju, vjerujem da cer biti nekih para i od toga...odnosno od prodavanja igraca...
e sa svim ovim dolaze rezučtati i pare, lova, lova, lova...
na dug iznosi oko 2,5 miliona ili 2 miliona...neznam tacno sad...a mozda se vrama, mozda je i vise..
e ako se plasiramo ponovo u trece pretkoliko kolik se para dobije..ako osvojimo ligu bice i tu nkee sice vjerovatno...a plus sponzori koji sd vjerovatno cekaju...xD...
a i Zujo je dosta uticajan covje i moze dovesti dosta sponzora...tako da se ja ne brinem za nase dugove, vec samo sad cekam rezultate...

@RK Gradacac
istina njihova cijena je velika....al sigurno nije bas nekih 700 miliona...
al oni su opet prvi u engleskoj i drugi u evropi...i dobijaju dosta para...tako bi imi trebali raditi...doce nekad i vrijeme privatizacje klubova...pa ce neko te dugove vratiti...

nemojte ba biti skeptici.. :D bice Zeljo opet sampion...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jun 2009, 10:58

kako samo brzo zaboravljate :roll: nek' nam je Bog il' sta vec na pomoci :!:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 15 jun 2009, 11:04

bistrikboy je napisao/la:kako samo brzo zaboravljate :roll: nek' nam je Bog il' sta vec na pomoci :!:
Neki i ne znaju, pa nemaju sta zaboravit...
010 ISN'T JUST A CODE

kukurijek
Kontakt:

Post Postao/la kukurijek » 15 jun 2009, 12:31

Konacno nesto pozitivno u Zelji a time i u Premijerligi (ja smijesnog imena majko moja mila).
Da se samo hoce svi klubovi trznuti i dovesti u uprave kvalitetne sportske radnike koji ce BH fudbal povesti u pravom smjeru.
Bez jakog Zelje nema jake lige,ali isto tako nema jakog Zelje bez jakih Sarajeva,Borca,Slobode,Zrinjskog,Celika,Veleza....
Ja bih volio i predlazem da navijaci svih klubova predju preko sitnih,glupih svadja i podmetanja i da se ujedine u jednom zajednickom cilju - jacanju svih klubova i domace lige i fudbala.
Dobro bi bilo da se osnuje udruzenje navijaca klubova(koliko ja znam sada to ne postoji)gdje bi se saradjivalo i pomagalo medjusobno u cilju razbijanja korupcije i fudbalske mafije i jacanja BH fudbala.
Ako podjemo od toga da mi nemamo puno koristi ako Zeljo sutra bude harao u BiH i osvoji prvenstvo 5 kola prije kraja prventva a onda ga u kvlifikacijama za LP u 1. kolu razbuca neki tim iz Lichtenstajna,Malte isl.
Ja sam za jakog Borca,jakog Veleza, jako Sarajevo,...pune tribine,posteno sudjenje(mislim na objektivno) i onda za najjaceg Zelju. :lol: :lol:

1960
Kontakt:

Post Postao/la 1960 » 15 jun 2009, 15:35

Vidim da ovdje niko nespominje jedno trenersko ime.Dino Đurbuzović!Ima li njega negdje u ovim šemama?

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 jun 2009, 15:42

onaj OBN treba bonbardovat...ljudi vec sve objavili sve a skupstina se odrzava u 17 i 30....
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: tiagofaria25, TvrtkoPrvi i 31 gost.