U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
nekad^navijac
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Svi ti igrači i on za 2-3 sezone
Ruku dajem, javi mi se razmjenit cemo mailove i za 2-3 sezone jedan ce se drugome smijati, samo ne znam ko kome 
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
U U-21 bi se moglo pozvati jos par igraca ali fazon je da je mnogo veca i sira lepeza igraca nego sto se prije cinilo.
Ovaj zadnji spisak je skoro pa perfektan.Uvijek ce se neko naci da kaze eto ima bolji od ovoga ili gori.
I nikada se nije desilo da se svima ugodi.
Kako se prije radilo ovo je bajka zasad,jos ako se i rezultati poklope odlicno.
A Mesanovic ako je takav kvalitet,vrlo brzo ce i napredovati i bez poziva trenutnog u U-21
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slažem se sa @harishp ovaj spisak Jagodića perfektan je,nema se tu šta ni dodat ni oduzet..
Nije da se zauzimam za tog Mešanovića,ali zar nije on trebao preći u Sochaux kod Baždarevića?
sad sam bas pregledao spiskove iz kvalifikacionih utakmica i jasmin mesanovic je samo jednom presjedio na klupi i to protiv kipra kuci. pozvan je novi napadac djuric, morao je neko odpasti zbog njega. nemoze zvati 30 igraca.
evo još malo info o njemu lijevi ili desni krilni napadač,mjesto rođenja Gradačac,piše da može igrat i za njemačku i za BiH,visok 1,75m..inače jedini mladi igrač u cvajti za U21,,Subašić več namirio 23gsantos je napisao/la:
trenutno Dusan Jeftic(92) na klupi Duisbuga
-
nekad^navijac
- Kontakt:
Bio je pozvan na probu, al se nisu mogli sa Slobodom dogovoritizgembo89 je napisao/la:Slažem se sa @harishp ovaj spisak Jagodića perfektan je,nema se tu šta ni dodat ni oduzet..
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
ovaj portal odakle si ti prenio ove vijesti, nije ni malo pouzdan jer se svako malo na tom portalu redaju neke bombastične vijesti kojim žele podići čitanost.A da ne pričam da je skoro svaki drugi članak plaćennekad^navijac je napisao/la:Informacije 100% tačne da je dobio poziv za Olimpijsku repkusajo10 je napisao/la:Necu da ulazim u pricu odakleti te informacije. Mozda su tacne, ako jesu onda zalost, ako nisu onda stvarno neznam sta hoces da postignes. Drugo taj je momak 92' ako se ne varam i neznam tacno kolko je odigro za Slobodu tako da vrijeme radi za njeg a mi u repci inace igramo sa jednim napadacem u prvoj postavi. Bilbija je kapiten, Bekic i Duric u ovom trenutku idu prije njega tako da bila bi glupost pozvat vise od tri napadaca. I ovako je pozvo mozda nekolko igraca vise.. Opet kazem neznam da li su ti informacije tacne i necu da ulazim u neku raspravu vec samo dajem svoj neki stav po tom pitanju..nekad^navijac je napisao/la:i da se nadovežem dobio je poziv i od Husrefa Musemića za meč Olimpijske reprezentacije BiH u utakmici protiv Poljske. (Mešanović)nisam htio čitati tvoj post do kraja jer mi je dosta što sam vidjeo "Mozda su tacne, ako jesu onda zalost, ako nisu onda stvarno neznam sta hoces da postignes" ne bih da ulazim u raspravu i rekao sam da je trenerova odluka zadnja i zašto neće da ga pozove. Znam čitavu generaciju od Mešanovića, Bekića i ostalih jer sam trenirao s njima i znam ko je išao za repku a ko ne
I ova informacija za Jagodića sad ću ti od novinara (inače prijatelj i znam da ne lupa gluposti) citirati čitav članak
"Dolaskom Komiteta za normalizaciju, mnoge stvari su se promjenile na bolje, međutim, daleko od toga da je sada sve idealno.
Selektor U-21 reprezentacije BiH, Vlado Jagodić naslijedio je prošle godine Branimira Tulića koji se ponašao kao da je reprezentacija njegovo privatno vlasništvo. Jagodić je po ocjenama mnogih, dobro počeo raditi svoj posao, ali očigledno da i on posjeduje neke manire koji su krasili Branimira Tulića.
Naš portal došao je do jedne šokantne informacije. Vlado Jagodić je počeo ucjenjivati igrače! To se najbolje potvrdilo na primjeru mladog napadača tuzlanske Slobode, Jasmina Mešanovića koji je u prvom dijelu sezone bio ponajbolji igrač tuzlanskog tima. Mešanović se nekoliko puta našao na Jagodićevom spisku, a dobio je poziv i od Husrefa Musemića za meč Olimpijske reprezentacije BiH u utakmici protiv Poljske.
Ipak, Mešanović nije pozvan za narednu prijateljsku utakmicu sa Srbijom. Razlog je samo jedan: odbijanje da iz Slobode pređe u Kozaru čiji je Jagodić trener.
Naime, sredinom januara, Jagodić je želio Mešanovića u Kozari i mislio je kako će uspjeti u svom naumu. Međutim, napadač Slobode nije želio otići iz matičnog kluba, što je Jagodića uistinu naljutilo.
Prije tri dana, Jagodić je objavio spisak reprezentativaca za utakmicu sa Srbijom. Na spisku se bez razloga nije našlo ime ponajboljeg mladog igrača u BiH.
Zbog čega? Zna samo Jagodić. Zapravo, zna se zbog čega. Očigledno da Jagodić ima posebne kriterije za poziv u reprezentaciju, ali je uistinu žalosna činjenica da Jagodić radi na štetu reprezentacije zbog kluba čiji je šef stručnog štaba. Razumijemo da Vlado Jagodić želi pojačati svoju ekipu sa kojom ga na proljeće očekuje borba za opstanak u Premijer ligi, ali da se na ovaj način iživljava nad mladim igračima, nije korektno od selektora mlade reprezentacije BiH."
DRUG NEBI TI PUNCA
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Cim sam vidio s koje stranice dolazi ta prica odmah je sva mogucnost da je istinita propala. Mesanovic il bliska rodbina platili da se napise clanak jer se uvazeni Jasmin nasao uvrijedjenim sto nije dobio poziv u reprezentaciju pored nekih anonimusa tipa Djurica, Stevanovica, Visce.bagrcavi je napisao/la:ovaj portal odakle si ti prenio ove vijesti, nije ni malo pouzdan jer se svako malo na tom portalu redaju neke bombastične vijesti kojim žele podići čitanost.A da ne pričam da je skoro svaki drugi članak plaćenRiječ je o sport in .ba tako da ovo o Mešanoviću i Jagodiću uzimajte sa rezervom
Gledao sam ja i ovog Mešanovića i stvarno mogu reći da je talentovan momak, ali ovo je bespotrebno blaćenje i nakon ovog članka sigurno neće dobiti ništa dobro ni selektor a ni pomenuti fudbaler.Ako zaslužuje poziv neka radi, zabija golove i dobiće ga, a ne odmah blaćenje po sumnjivim portalima.AÐ_Official je napisao/la:Cim sam vidio s koje stranice dolazi ta prica odmah je sva mogucnost da je istinita propala. Mesanovic il bliska rodbina platili da se napise clanak jer se uvazeni Jasmin nasao uvrijedjenim sto nije dobio poziv u reprezentaciju pored nekih anonimusa tipa Djurica, Stevanovica, Visce.bagrcavi je napisao/la:ovaj portal odakle si ti prenio ove vijesti, nije ni malo pouzdan jer se svako malo na tom portalu redaju neke bombastične vijesti kojim žele podići čitanost.A da ne pričam da je skoro svaki drugi članak plaćenRiječ je o sport in .ba tako da ovo o Mešanoviću i Jagodiću uzimajte sa rezervom
DRUG NEBI TI PUNCA
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Sve mi govori, nazalost, da od ovog momka nema fajde. Od njega nikad nece biti pravog fudbalera. Umjesto da je ovo motiv vise da da sve od sebe, da trenira po cijeli dan, da radi sve kako bi pokazao na terenu da je selektor pogrijesio sto ga je izostavio sa spiska, ovaj se brine da to se zna kako i zasto(navodno) nije dobio poziv. Sjecam se jednog diva iz Tuzle s istim mentalitetom...eno ga voza R8 po Tuzli, trbuh do zuba....bagrcavi je napisao/la:Gledao sam ja i ovog Mešanovića i stvarno mogu reći da je talentovan momak, ali ovo je bespotrebno blaćenje i nakon ovog članka sigurno neće dobiti ništa dobro ni selektor a ni pomenuti fudbaler.Ako zaslužuje poziv neka radi, zabija golove i dobiće ga, a ne odmah blaćenje po sumnjivim portalima.AÐ_Official je napisao/la:Cim sam vidio s koje stranice dolazi ta prica odmah je sva mogucnost da je istinita propala. Mesanovic il bliska rodbina platili da se napise clanak jer se uvazeni Jasmin nasao uvrijedjenim sto nije dobio poziv u reprezentaciju pored nekih anonimusa tipa Djurica, Stevanovica, Visce.bagrcavi je napisao/la:ovaj portal odakle si ti prenio ove vijesti, nije ni malo pouzdan jer se svako malo na tom portalu redaju neke bombastične vijesti kojim žele podići čitanost.A da ne pričam da je skoro svaki drugi članak plaćenRiječ je o sport in .ba tako da ovo o Mešanoviću i Jagodiću uzimajte sa rezervom
Pa blacenje i uzdizanje smo vidjeli i prije na ovom istom portalu i istog autora, koji nije novinar, tu se pisu izuzetno pristrasni clanci oko FKSlobode i njenih igraca?
- Principatus
- Kontakt:
Covjece kako je taj portal propao, dovoljno je citati komentare i vidjeti ko su im citaoci, jaka koncentracija zescih morona.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja odem tamo samo da se nasmijem onim hibridima, i da vidim da nisu otkrili neku novu "veliku nadu" BH fudbalaPrincipatus je napisao/la:Covjece kako je taj portal propao, dovoljno je citati komentare i vidjeti ko su im citaoci, jaka koncentracija zescih morona.
DRUG NEBI TI PUNCA
O kojem portalu pricate?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Oj, kud odoh na taj portal.
Pa većeg krkanluka od komentara nisam dugo čitao, svaka druga ''J.... ti mater''. Svašta, i oni sebe zovu portalom.
s p o r t i n . baCartman je napisao/la:O kojem portalu pricate?
pročitaj malo tekstove i komentare
DRUG NEBI TI PUNCA
Dno dna je kompliment za njih? 
Vidim moderacija im je na nivou. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Jedan naslov...."Djokovic i Ibrahimovic se posvadjali oko placanja". Genijalno, za novinarske nagradeEdo_77 je napisao/la:Dno dna je kompliment za njih?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 16 gostiju.