BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
A bilo je malo panike, a?
Ovaj proklinje Grosonju, ovaj izaziva srecu i moli je da vise ne dobiju niti jednu tekmu sa ovom igrom, a nikako da shvate da se ne moze uvijek igrati savrseno.
Samo ne znam kako ce se sljedece godine podnositi porazi, jer je evidentno da se ista sezona ne moze dva puta ponoviti.

Ovaj proklinje Grosonju, ovaj izaziva srecu i moli je da vise ne dobiju niti jednu tekmu sa ovom igrom, a nikako da shvate da se ne moze uvijek igrati savrseno.
Samo ne znam kako ce se sljedece godine podnositi porazi, jer je evidentno da se ista sezona ne moze dva puta ponoviti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Šampionski
Kako taktički odigrana utakmica.
Igra i nije bila nešto,ali fantastično je to Klopp uklopio (
) i demolirao Hannover danas!
Svi moraju da se poklone novom prvaku;Borussii iz Dortmunda.
Čestitke i na pobjedi i na tituli.Gotovo je,gotovo

Kako taktički odigrana utakmica.
Igra i nije bila nešto,ali fantastično je to Klopp uklopio (

Svi moraju da se poklone novom prvaku;Borussii iz Dortmunda.

Čestitke i na pobjedi i na tituli.Gotovo je,gotovo

You'll never walk alone.
Gotzinho je cudo od igraca. Kakva je samo buducnos pred njim!!! Danas je pokazao svu raskos svog talenta i kad nikog nije islo, on nas je svojim majstorstvom vratio u mec. Lucas je odigrao najbolji mec otkako je u BVB-u. Bender fenomenalan, bio je zacetnik akcija za tri nasa. Pisonja me odusevio, posebno u ofanzivnim zadacima. I ostatak momcadi je pruzio odlicnu partiju. U posljednjih pola sata smo vidjeli mozda i najbolji BVB ove sezone. Pohvalio bih i navijace, koji odavno nisu bili bucniji. Posebno je bila dirljiva scena s Dedeom ispred ST-a i nadam se da legenda ostaje u Dortmundu. Ako tome dodamo i Gotzeovu proslavu, upravi je jasno sta treba da cini.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- -Barcelona-
- Kontakt:
Svaka cast,cestitam na potpuno zasluzenoj tituli 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
A dajte ljudi rano je za bilo kakva cestitanja...7 bodova 6 kola do kraja nije uopste prevelika prednost...i mnogo veci preokreti su se desavali.
Sljedece kolo je po meni veoma vazno jer gostujemo Hsv-u a Bayer igra kuci sa ST.Pauiljem...ako bi uspjeli zadrzati ovih 7 to bi bilo odlicno.
@Hare
A ne znam bas da li je najbolja partija Barriosa u Dortmundu...dobar je bio danas ali ipak mislim da je bilo i boljih njegovih igara
A pisczek treba onako da ubacuje svaki put...bar priblizno a ne da forsira neke prizemne ubacaje...
Sljedece kolo je po meni veoma vazno jer gostujemo Hsv-u a Bayer igra kuci sa ST.Pauiljem...ako bi uspjeli zadrzati ovih 7 to bi bilo odlicno.
@Hare
A ne znam bas da li je najbolja partija Barriosa u Dortmundu...dobar je bio danas ali ipak mislim da je bilo i boljih njegovih igara

A pisczek treba onako da ubacuje svaki put...bar priblizno a ne da forsira neke prizemne ubacaje...
Daleko je titula miljama. Ostalo je jos 18 bodova, a najgore sto Leverkusen ne kiksa. U zadnjih 7 utakmica imaju 6 pobjeda i jedan remi i to onaj protiv Bremena kad su primili go u zadnjoj minuti. Sjetimo se kako su titule osvajali Stuttgart i Wolfsburg.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo strpljenja, doci ce oni gdje trebaju i kome trebaju.Klopp je napisao/la:Daleko je titula miljama. Ostalo je jos 18 bodova, a najgore sto Leverkusen ne kiksa. U zadnjih 7 utakmica imaju 6 pobjeda i jedan remi i to onaj protiv Bremena kad su primili go u zadnjoj minuti. Sjetimo se kako su titule osvajali Stuttgart i Wolfsburg.

Titulu ste uzeli vec odavno, nemate razloga za brigu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ili upravo vi 2002 (baš sa kusenom kao glavnim rivalom).Klopp je napisao/la: Sjetimo se kako su titule osvajali Stuttgart i Wolfsburg.

Previše ste dobri da bi ovo ispustili. Danas su apotekari sretno došli do pobjede.
Vom Jäger zum Gejagten
Samo da se razumijemo da smo poceli igrat nogomet ili ti ga fudbal onog trenutka kad smo primili gol... a do tad je bilo ravno 0 sve!Omerbavarac je napisao/la:A bilo je malo panike, a?![]()
Titula je blizu ali treba se još pomučiti za nju. Ključna utakmica za vas je sljedeće kolo i gostovanje kod HSV-a, dok je za Leverkusen ključna utakmica gostovanje u Munchenu protiv Bayerna. Bilo bi pošteno kad bi vi osvojili titulu jer kolonu predvodite od 7-8 kola
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Odlična igra jučer, stvarno zasluženo titula ide na Westfalen.

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
- Alen Škoro
- Kontakt:
Najljepsi klub u Deutschlandu na pragu titule,potpuno zasluzeno.
Nadam se da ce te igrati dobar fudbal u LP iduce godine
Nadam se da ce te igrati dobar fudbal u LP iduce godine

NON MOLLARE MAI
Neš sam dobre volje pa ne znam gdje bi da škrabam. Ebiga, potrefi se ovdje.
ali se ne mogu oteti utisku da postaješ mrgud.
Džeko pomalo isfuran, hajmo sad na Ino fudbal. Šta reče da si danas? Interista? Hrabro! Do kad? 2 dana.
Sama priča, sama razgovara.
Ko želi, shvatiće.

Dajem groš da si prije izvjesnog vremena bio "navijač" Eintrachta.maestro< je napisao/la:samo sam navratio da cestitam šampionima

Da se razumijemo, da ti nisi počeo malo više kakiti? Ne zamjeriHzBvB je napisao/la: Samo da se razumijemo da smo poceli igrat nogomet ili ti ga fudbal onog trenutka kad smo primili gol... a do tad je bilo ravno 0 sve!

Šta kaže drug VoLuME na ove riječi? Ili možda Gomez 33?_d1n0_ je napisao/la:Odlična igra jučer, stvarno zasluženo titula ide na Westfalen.![]()
Džeko pomalo isfuran, hajmo sad na Ino fudbal. Šta reče da si danas? Interista? Hrabro! Do kad? 2 dana.
Sama priča, sama razgovara.

Alene, za sve si u pravu, ali de mi malo objasni pojam najljepši?Alen Škoro je napisao/la:Najljepsi klub u Deutschlandu na pragu titule,potpuno zasluzeno.

Vom Jäger zum Gejagten
@geronimo
1. Duge lopte igra koja nije imala ni glavu ni rep u prvom poluvremenu nije donijela nista dobro.
2.Primili smo gol i u zivot nas vratio sjajan prodor Gotze-a, ko zna sta bi se desilo da nismo odmah izjednacili ali eto...kad ovako pogledas rezultat sa strane reko bi "razvalila" borussia , mislim jesmo mi bili bolji i u 1. poluvremenu ali nije to ta igra, npr. kao protiv Schalkea , Kolna , Bayerna.....
Po mom misljenju mi smo za klasu bolje odigrali utakmicu protiv Schalkea jebg. propustili milion prilika i 0:0 ali smo igrali dobro stvarale se prilike , protok lopte je bio odlican.
Nek mi neko od vas pametnjakovica kaze koliko je Piscek imao prodora u 1. poluvremenu ????
---nije niti jedan.Zasto??? zato sto se lopta vise bila u zraku nego na zemlji.
U drugom poluvremenu 2 gola pala su nakon sto je on centrirao(jedan ) i drugi asistent-asistentu ...i jos najmanje 4,5 prodora je imao...
TAKO DA JA KAO NAVIJAC BVB NE MOGU BITI ZADOVOLJAN IGROM U 1. POLUVREMENU I NIKAD NECU. Dosadilo mi je gledati hebenu borussiu dok je igrao Smolarek i ku.... palac i cekam ispred TV ko kokos svaki korner ili prekid nebil zabili neki jeftin go.Ta vremenu su prosla sad imamo TEHNICKI POTKOVANE IGRACE ( osim GRosKonja al aBd i on ce se zamijeni i Kagawa vratiti) tako da samo NAPAD NAPAD NAPAD NAPAD i TRPAT TRPAT TRPAT ekipama kao sto su Hannover Koln itd isl....
1. Duge lopte igra koja nije imala ni glavu ni rep u prvom poluvremenu nije donijela nista dobro.
2.Primili smo gol i u zivot nas vratio sjajan prodor Gotze-a, ko zna sta bi se desilo da nismo odmah izjednacili ali eto...kad ovako pogledas rezultat sa strane reko bi "razvalila" borussia , mislim jesmo mi bili bolji i u 1. poluvremenu ali nije to ta igra, npr. kao protiv Schalkea , Kolna , Bayerna.....
Po mom misljenju mi smo za klasu bolje odigrali utakmicu protiv Schalkea jebg. propustili milion prilika i 0:0 ali smo igrali dobro stvarale se prilike , protok lopte je bio odlican.
Nek mi neko od vas pametnjakovica kaze koliko je Piscek imao prodora u 1. poluvremenu ????
---nije niti jedan.Zasto??? zato sto se lopta vise bila u zraku nego na zemlji.
U drugom poluvremenu 2 gola pala su nakon sto je on centrirao(jedan ) i drugi asistent-asistentu ...i jos najmanje 4,5 prodora je imao...
TAKO DA JA KAO NAVIJAC BVB NE MOGU BITI ZADOVOLJAN IGROM U 1. POLUVREMENU I NIKAD NECU. Dosadilo mi je gledati hebenu borussiu dok je igrao Smolarek i ku.... palac i cekam ispred TV ko kokos svaki korner ili prekid nebil zabili neki jeftin go.Ta vremenu su prosla sad imamo TEHNICKI POTKOVANE IGRACE ( osim GRosKonja al aBd i on ce se zamijeni i Kagawa vratiti) tako da samo NAPAD NAPAD NAPAD NAPAD i TRPAT TRPAT TRPAT ekipama kao sto su Hannover Koln itd isl....
@ HzBvB
Dobro napisa @Geronimo...pretjerujes malo
Ja se slazem sa svime sto si napisao ali ne vidim zasto sad biti toliko nezadovoljan...igrali smo 90% sezone upravo tako kako ti zelis i sad zbog par malo slabijih utakmica ti stvaras nekakvu paniku
.
Jbg. vidi se da i Kagava nedostaje,nama plejmejkera igra Levandovski koji nema veze s tom pozicijom i opet se nekako krpimo.
Ja sam rekao da do kraja treba osvajati bodove a igra kakva god da je,samo da se uzme titula.
I taj Hannover koji pominjes je primio 8 komada u dvije tekme protiv nasih pulena a trenutno su cetvrti na tabeli
Dobro napisa @Geronimo...pretjerujes malo

Ja se slazem sa svime sto si napisao ali ne vidim zasto sad biti toliko nezadovoljan...igrali smo 90% sezone upravo tako kako ti zelis i sad zbog par malo slabijih utakmica ti stvaras nekakvu paniku

Jbg. vidi se da i Kagava nedostaje,nama plejmejkera igra Levandovski koji nema veze s tom pozicijom i opet se nekako krpimo.
Ja sam rekao da do kraja treba osvajati bodove a igra kakva god da je,samo da se uzme titula.
I taj Hannover koji pominjes je primio 8 komada u dvije tekme protiv nasih pulena a trenutno su cetvrti na tabeli

Ma nisam ja kriv sto se brzo naviknem na boljeadnan24 je napisao/la:@ HzBvB
Dobro napisa @Geronimo...pretjerujes malo![]()
Ja se slazem sa svime sto si napisao ali ne vidim zasto sad biti toliko nezadovoljan...igrali smo 90% sezone upravo tako kako ti zelis i sad zbog par malo slabijih utakmica ti stvaras nekakvu paniku.

Ne znam , stekao se dojam da smo 1. poluvrijeme odigrali bas kako se Hannover tom nadao i ako ono uspiju zabiti dobro i jest ako ne boze moj.
-njihovo sve se svelo na polukontricu ili eventualni prekid.
To da pravim paniku ne pravim ali jebg treba biti oprezan mislim slijedecu tekmu ako dobijemo to je HSV da smo prvaci...jer 5 kola do kraja 7 bodova razlike Bayer ide Bayern-u....to je to..
Naravno da su bodovi najvazniji ali lakse cemo do bodova , sa igrom iz 2. poluvremena

A sto se tice Lewandowskog , ma nemam rijeci , PTICA u glavi ja mislim da on cijelu tekmu ceka kad ce mu se ukazat prilika da je odvali sa 25+.....
HzBvB je napisao/la:Ma nisam ja kriv sto se brzo naviknem na bolje
A dobro je to,treba pucati uvijek na visoko

HzBvB je napisao/la:Ne znam , stekao se dojam da smo 1. poluvrijeme odigrali bas kako se Hannover tom nadao i ako ono uspiju zabiti dobro i jest ako ne boze moj.
-njihovo sve se svelo na polukontricu ili eventualni prekid.
I mi smo igrali dosta sigurno u prvom,bez rizika, da bi se sacuvala energija za drugo poluvrijeme i uragan...tako i bi na kraju

HzBvB je napisao/la:To da pravim paniku ne pravim ali jebg treba biti oprezan mislim slijedecu tekmu ako dobijemo to je HSV da smo prvaci...jer 5 kola do kraja 7 bodova razlike Bayer ide Bayern-u....to je to..
Naravno da treba biti oprezan,tu se slazemo...trebat ce nama jos dosta bodova da se uzme titula iako sljedece kolo bi se moglo dosta toga prelomiti u nasu korist ako sacuvamo ovih +7 iako nece biti lako.
Da mozemo igrati uvijek kao u drugom poluvremenu mi bi bili sad Barcelona...jbg. lakse reci nego ucinitiHzBvB je napisao/la:Naravno da su bodovi najvazniji ali lakse cemo do bodova , sa igrom iz 2. poluvremena

HzBvB je napisao/la:A sto se tice Lewandowskog , ma nemam rijeci , PTICA u glavi ja mislim da on cijelu tekmu ceka kad ce mu se ukazat prilika da je odvali sa 25+.....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.