Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Hajro je prokuco svice ligu davni dana 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Još se sjetim aprila i jedne ptice slomljenih krila.

Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
Stevanovic skart i Hajrovic ne mogu u istu recenicu to mogu porediti samo maloumni navijaci amaterskog Zeljeznicara.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pratitelji oba kluba dijele slicne simptome, teskog oblika. Iako imam dres Sarajeva, i isao na par utakmica samo da malo sadake dam ovoj kukuruz ligi.Wandelanoite je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:51Stevanovic skart i Hajrovic ne mogu u istu recenicu to mogu porediti samo maloumni navijaci amaterskog Zeljeznicara.
Licno sam svjedocio atalantinih 8 komada, barem sam gledao prave profesionalce. Na kraju je kisa rastjerala pola navijaca.
Sto se tice dvojice poluamatera koje su vrijeme najcesce provodili jeduci kospe na tribinama, Hajrovic je sveukupno vise ostvario u karijeri, i to govorim zbog onog gola Slovackoj dok za Stevanovica nemam neko posebno sjecanje. Naravno Stevanovic je trenutno u boljoj formi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Sto se tice pratitelja ta dva kluba ja ih dijelim na one kojima je Armin Hodzic bolji od Ibisevica i one kojima je Duljevic bolji od Lulica. Na kraju u sustini kada shvatis da postoje takve vrste osoba zapitas se zbog cega se uopste raspravljas sa njima.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:06Pratitelji oba kluba dijele slicne simptome, teskog oblika. Iako imam dres Sarajeva, i isao na par utakmica samo da malo sadake dam ovoj kukuruz ligi.Wandelanoite je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:51Stevanovic skart i Hajrovic ne mogu u istu recenicu to mogu porediti samo maloumni navijaci amaterskog Zeljeznicara.
Licno sam svjedocio atalantinih 8 komada, barem sam gledao prave profesionalce. Na kraju je kisa rastjerala pola navijaca.
Sto se tice dvojice poluamatera koje su vrijeme najcesce provodili jeduci kospe na tribinama, Hajrovic je sveukupno vise ostvario u karijeri, i to govorim zbog onog gola Slovackoj dok za Stevanovica nemam neko posebno sjecanje. Naravno Stevanovic je trenutno u boljoj formi.
MES QUE UN CLUB!
Kakve veze ima Stevanovic sa Zeljom? Nema nikakve veze, bio nekoliko sezona i to je to. Isto ko drugi igraci u drugim klubovima. Meni on ima kvalitet da se nadje na spisku. Isto je brz, ali jos zreliji igrac i moze pomoci. Igrao za u21 reprezentaciju bio najbolji igrac uz Djurica i Viscu, kasnije debitovao za A reprezentaciju, transfer u Sevillu gdje se izgubio, onda se vratio u formi u Zelji, odigrao dobro na Kirin Kupu, i napravio pomak u svojoj karijeri u Svicarskoj. Logicno je zvati takve igrace koji su ranije imali neki dodir sa reprezentacijom. Nesto slicno sto prizeljkujem sa Djuricem. Da imamo sad neke bolje, nemamo, jer su jos u dobrim godinama, imaju iskustvo i odredjeni kvalitet.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 05 feb 2020, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Iskustvo iz Telekom amaterske lige ranga Farskih Otoka i Srbijanske lige je mnogo vazna stvar. Isto kao i kvalitet koji se pokazuje u osrednjem timu Svicarske proljev lige i do jucer drugoligasu Ševćetu.
MES QUE UN CLUB!
Kuda nam se sve Dilaver vucao?Wandelanoite je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:23Iskustvo iz Telekom amaterske lige ranga Farskih Otoka i Srbijanske lige je mnogo vazna stvar. Isto kao i kvalitet koji se pokazuje u osrednjem timu Svicarske proljev lige i do jucer drugoligasu Ševćetu.
-
- Kontakt:
Lik poredi Dilavera koji je ove sezone igrao LP dosta dobro i uspjesno sa amaterom Stevanovicem 

MES QUE UN CLUB!
Smarate i sa tom pricom o bhpl. Neki znaju po 5-6 postova otkucati dnevno posvecujuci pricu tome kako su nam liga i klubovi losi, otkrili toplu vodu da nam je liga ka.rina. Najgore je sto se to pocne podmetati u raspravama koje nemaju veze sa tim, naravno, u nedostatku argumenata kao sto je slucaj i sad. "Mislis da Stevanovic treba imati prednost u odnosu na Hajrovica jer igra redovno u Svicarskoj? E pa u krivu si, vidi zasto - Zeljo je ka.rina od kluba". Nista.. ubijedjen sam 

-
- Kontakt:
Predlozio bih Izetu da napusti Dinamo i ode u Luzern igrati za kinder jaja kako bi mogao pristupiti reprezentaciji BiH. Sa Sehicem, Kovacevicem, Civicem, Todorovicem, Saricem, Hodzicem, Duljevicem, Viscom, Bajicem, Hoticem, Hajradinovicem, Mihojevicem, Memisevicem, Kvrzicem.
Reprezentacija BiH - mjesto gdje je bitno samo da si standardan, ali nebitno u kakvom klubu.
Reprezentacija BiH - mjesto gdje je bitno samo da si standardan, ali nebitno u kakvom klubu.
MES QUE UN CLUB!
- ASD
- Kontakt:
Nek ode u bolji od Luzerna ako može ili nek ode negdje gdje se bolje plaća ako mu je toliko stalo do plate.
Ali jarane, znamo i ja i ti da bi on išao, ali nema gdje.
Ali jarane, znamo i ja i ti da bi on išao, ali nema gdje.
-
- Kontakt:
Naravno da moze, cim istekne ugovor.
Grasshoppers, Galatasaray, Werder, Eibar, Dinamo.
Karijera kakvom se malo koji bh. reprezentativac moze pohvaliti.
MES QUE UN CLUB!
Narocito ovaj ppk gore, iso covjek na utakmicu u Bosni radi sadake. Garantujem da mu je to bila i prva utakmica koju je ikad pogledao.
Kako ce napustiti Dinamo kad je vec klupa u Dinamu? Mozda moze u Tursku u losiji klub jer se u top klubu u Turskoj nije pokazao. Da, ta Turska liga koju konstantno ismijavas tu se Hajrovic nije pokazao, iako mu je Mancini davao prilika i u ligi i u CL. Mozda moze i Hajrovic do Saudi ko Marko Marin.Wandelanoite je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:33Predlozio bih Izetu da napusti Dinamo i ode u Luzern igrati za kinder jaja kako bi mogao pristupiti reprezentaciji BiH. Sa Sehicem, Kovacevicem, Civicem, Todorovicem, Saricem, Hodzicem, Duljevicem, Viscom, Bajicem, Hoticem, Hajradinovicem, Mihojevicem, Memisevicem, Kvrzicem.
- ASD
- Kontakt:
Pa i Stevanović je bio u Sevilli.Wandelanoite je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:39Naravno da moze, cim istekne ugovor.
Što naravno ništa ne znači jer je to bilo iznad njegovih kvaliteta. Servette mu je mjera.
Za Hajrovića nemam pojma koja mu je mjera. Nema kontinuitet nigdje, svugdje završi na klupi ili tribinama.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 05 feb 2020, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
U Tursku namjestenu ligu idu samo propaliteti iz tvog Zeljeznicara kao sto su Visca, Bajic, Hadziahmetovic koje je Zubanovic uvalio tamo. Izetu se ne igra politicki namjesteno prvenstvo pa je nakon toga otisao igrati u Njemacku kao svako normalan.Tristan10 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:40Kako ce napustiti Dinamo kad je vec klupa u Dinamu? Mozda moze u Tursku u losiji klub jer se u top klubu u Turskoj nije pokazao. Da, ta Turska liga koju konstantno ismijavas tu se Hajrovic nije pokazao, iako mu je Mancini davao prilika i u ligi i u CL. Mozda moze i Hajrovic do Saudi ko Marko Marin.Wandelanoite je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:33Predlozio bih Izetu da napusti Dinamo i ode u Luzern igrati za kinder jaja kako bi mogao pristupiti reprezentaciji BiH. Sa Sehicem, Kovacevicem, Civicem, Todorovicem, Saricem, Hodzicem, Duljevicem, Viscom, Bajicem, Hoticem, Hajradinovicem, Mihojevicem, Memisevicem, Kvrzicem.
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Goalgetter, hurem, invincible1921 i 62 gosta.