mi idemo na euro u svakom slucaju...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
hehe tako to ide nekadSenaid L.F.C je napisao/la:i onda ce njemu sreca da okrene ledja i da dobije BosnaGoldy je napisao/la:Nista zato, prodaj sve sto imas, pravac kladionica i ulozi na Portugal...i da, predij nick u portugalisthelimitskyisthelimit je napisao/la:
jos jedan pokazatelj da nemamo sanse![]()
![]()
Jahic i Vranjes moraju dobiti poziv 100% a ja bih jos Cocalic i Bajica pridruzio pa koji manje pokaze na treninzima tribine i cao!!!Goalgetter je napisao/la:Kad uzmemo sada sve potencijalne kandidate za odbranu (u prvom mecu) onda su to :
Branimir Bajic (Duisbrug)
Ognjen Vranjes (Krasnodar)
Adnan Mravac (Mattersburg)
Dzemal Berberovic (Duisburg)
Sanel Jahic (APOEL Nikosia)
Safet Nadarevic (Eskisehirspor)
Po meni su favoriti da dobiju poziv Jahic i Vranjes, mada ni Nadarevica ne bih tako lagano otpisao.
Za_raju je napisao/la:Zasto da ih se bojimo mamu im cigansku!!!
Anel Hadžić?Goalgetter je napisao/la:Kad uzmemo sada sve potencijalne kandidate za odbranu (u prvom mecu) onda su to :
Branimir Bajic (Duisbrug)
Ognjen Vranjes (Krasnodar)
Adnan Mravac (Mattersburg)
Dzemal Berberovic (Duisburg)
Sanel Jahic (APOEL Nikosia)
Safet Nadarevic (Eskisehirspor)
Po meni su favoriti da dobiju poziv Jahic i Vranjes, mada ni Nadarevica ne bih tako lagano otpisao.
Ako bog da dobiće.Goalgetter je napisao/la:Koliko znam, Anel Hadzic jos nije dobio papire da igra za BH Reprezentaciju.
Bajic, Vranjes, Jahic - prerizicno je stavit tri nova igraca pred vaznu utakmicu !Za_raju je napisao/la:Zasto da ih se bojimo mamu im cigansku!!!
Na klupiElegant je napisao/la:Bajic, Vranjes, Jahic - prerizicno je stavit tri nova igraca pred vaznu utakmicu !Za_raju je napisao/la:Zasto da ih se bojimo mamu im cigansku!!!
Gdje su ti Pjanic i Zahirovic ?
tanzla je napisao/la:Pitanje je mozda glupo, al' kad ce biti pustene karte u prodaju za tekmu u Zenici (cijene?) i gdje ce se moci u Sarajevu nabaviti? Hvala unaprijed.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.