Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

majestic24
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la majestic24 » 07 okt 2011, 23:40

Luxemburg večeras saznao kako je žvakat five

U Francusku ja mislim da cemo poceti s 4-5-1

Begovic - Mujdza -Spahic - Papac- Lulic - Rahimic-Zahirovic - Pjanic - Misimovic- Medunjanin - Dzeko
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 07 okt 2011, 23:40

hodža je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:
Edvin_Mg je napisao/la:sve super,protiv Francuske sa istim sastavom kao i danas ;)
I ja bih ovako poceo , pa kud puklo !

puklo bi po našem golu ;)

Ma jarane neka puca, **** i 0:0, i 1:0 za njih, kad od toga nemamo ništa... Idemo otvoreno, a ako zabijemo povlačimo se ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 okt 2011, 23:41

hodža je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:
Edvin_Mg je napisao/la:sve super,protiv Francuske sa istim sastavom kao i danas ;)
I ja bih ovako poceo , pa kud puklo !

puklo bi po našem golu ;)
Upravo tako .
Pa ubili bi nas po bokovima . Ne znam kako do sada niste skontali da ne mozemo igrati sa Mujdzom i Lulom na bekovima protiv ozbiljnijih repki . Ostaje vam praznina nazad velika ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 okt 2011, 23:42

U kojoj vi godini živite?Igrati sa 2 napadača ne znači biti opasniji po gol protivnika.U Francuskoj samo Zahirovića mjesto Vede.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 07 okt 2011, 23:42

Goalgetter je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:http://www.****/detail/0vxeyQK2/#postave

Realno, ova postava koja je njima večeras igrala, nije strah i trepet. Nasri, Remi i Malouda su najkriticniji, sve ostalo je djelimicno ! ;)

U FRANCUSKU, PO EURO !!!
A u nas je sve kriticno ? Francuzi su bolja ekipa od nas, i treba ostati na zemlji, a ne poletiti odmah nakon ove utakmice protiv Luxemburga. Dzaba sto im ne igraju najbolji igraci, na klupi imaju strucnjaka, koji to sve zna fino posloziti.

Nisam ja rekao da nisu bolji, bolji su dosta, bolji su sigurno, šanse za pobjedu Francuske su dosta veće nego da će biti nerješeno i naša pobjeda zajedno. Ipak, ovo nije udarna postava Francuske, nema tu par igrača, mi smo u uzlaznoj putanji, njihovo eventualno opuštanje u kombinaciji sa našim motivom i velikom dozom sreće može donjeti pobjedu. Dosta teško, ali treba vjerovati !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 okt 2011, 23:43

Cestitke momcima na pobjedi,sad u Parizu pokusati nesto napraviti,cuda su moguca ;)

Ocekivao sam vise od igraca Albanije,da osakate par igraca Francuske al eto nista,steta :(

U utorak poceti bez Ibisevica,koliko me je lik iznervirao veceras to nije normalno,bolje da je Muslimovica stavio umjesto njega,jer vidi se da nije u formi,ne zna gola pogoditi :evil:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 okt 2011, 23:45

Moramo prvo biti svjesni jedne stvari, a to je da su francuzi ipak Velika Svjetska nacija, sviđalo se to nama ili ne... Što znači da su oni i u Fudbalu Tatamata. Naša šansa je da im priđemo bez euforije na nekio stidljiv način, i na način gdje ćemo samo u superlativima pričati o Francuzima... A onda kad na teren izađemo, pokazati zube.

Sviđa mi se Sušićeva priča, ponaša se baš onako, kako se treba ponašati selektor neke male reprezentacija, koja je uhvatila dobar zalet,

Kad je sjeo na klupu BiH bio sam skeptik, ali sam rekao da ću biti lojalan navijač repke i da ću poštovati svaku njegovu odluku.
Sada mogu reći, Safete Sušiću ti si pravi onaj Bosanac, budimo ponosni na tog čovjeka. Naježio sam se kad pomislim na to da će Francuski komentatori imati šta da kažu o našoj repki i o našoj fudbalskoj legendi, kojeg veliki broj Francuza smatra jednim od najboljih igrača Evrope svih vremena.

Jedva čekam !
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 okt 2011, 23:45

:lol: :lol: :lol: Pazi ti strucnjaka :lol: :lol: :lol:

Sa 3 kreativca (Pjanic, Miske, Medunjanin) bi da igraju :lol: :lol: :lol: Protiv Francuza trebaju trkaci!

-------------begovic---------------
mujdza--pandza-spahic--papac-
----rahimic-----medo----------
-ibricic-----pjanic-------lulic------
-------------dzeko-------------
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 okt 2011, 23:45

LBJ MVP je napisao/la:U kojoj vi godini živite?Igrati sa 2 napadača ne znači biti opasniji po gol protivnika.U Francuskoj samo Zahirovića mjesto Vede.
igrat' s dva napadaca znaci biti opasniji po oba gola ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 okt 2011, 23:45

Ma nemaju oni bog zna kakvu ekipu (trenutno) , mislim da se može izvući neka pobjeda, a i sjećam se svih tekmi protiv Francuza do sad, nisu nas nikad nadigrali bog zna koliko. :mrgreen:

Ono na Koševu, kad je bila prijateljska, ako se dobro sjećam bilo 2-1 za njih, Barbarez dao gol, ova zadnja na Koševu zna se, onda ona prijateljska na stadionu Bordoa ,čini mi se, bilo 1-1 , Hasagić skin'o penal Henryu. :mrgreen:

Danas su im igrali:
Lloris-Debucy,Rami,Kaboul,Evra-Cabaye,Nasri,Malouda, M'Villa-Gomis,Remy...
Dobili su 3 kartona i to nešto znači valjda, Albanci su šutali 8x po golu (naspram njihovih 15), a evo kako vidim nakon 2 minute u drugom poluvremenu su izašli Cabaye i Evra, a ako je tako onda su u problemima.

Bukvalno su ostali bez 4-5 igrača pred najvažniji meč, a mi smo svoje (odnosno, budimo pošteni, Sušić je svoje :mrgreen: ) igrače sačuv'o za ovaj meč. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 okt 2011, 23:46

Cestitke momcima na pobjedi, igri i maximalnom zalaganju svih 90 minuta. Kako su samo rasuli Luxemburzane, to je za enciklopedije. Misimovic je veceras pokazao kakav je igrac i koliko je vazan za ovu repku. Kako je samo okretao protivnike, koliko tacnih pasova je uputio, trcao, trudio se. To je pravi Miske. Odbrana je i veceras odradila posao korektno i izgleda da smo usli u neku seriju utakmica bez primljenog gola. Cini mi se 4 tekme nismo primili gol. Begovic se zagrijaje u 60 i nekom minutu, a treba napomenuti da nije imao kontakta s loptom u prvih 45 minuta :D :D

Ibisevic ponovo zaigrao za repku, ali je propustio dobru priliku da Luxemburzane napunimo do vrha. Ostali igraci klasicno dobri.

Sada idemo u Francusku da pokusamo napraviti cudo. Nadam se da ce Pape nesto dobro izkombinovati i da cemo doci do pobjede tamo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 okt 2011, 23:46

Pokrenuo akciju za prvi,na njemu napravljen faul za drugi,iskreirao penal-treci...nema sta,los je Ibisevic.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 07 okt 2011, 23:46

harry_90 je napisao/la:
U utorak poceti bez Ibisevica,koliko me je lik iznervirao veceras to nije normalno,bolje da je Muslimovica stavio umjesto njega,jer vidi se da nije u formi,ne zna gola pogoditi :evil:
Inace igrao je redovno zadnja 3 mjeseca kao i Muslimovic, a i imao je veliki broj prilika veceras da postigne pogodak.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 okt 2011, 23:47

Bit ce tesko , ipak su oni velesila u odnosu na nas .. Abd ! uz malo vise sreceeeee najbolje bi bilo da im uguramo gol u 83 minuti i onda :D privedemo to .:D 8-) 8

Favoriti su .. CUDA SU MOGUCA , CUDA SE DESAVAJU !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 okt 2011, 23:47

Zamalo 8-0.

Šteta lošeg vremena.

Sad obezglaviti Pijetliće. :twisted:
Hayley <3

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 07 okt 2011, 23:47

LBJ MVP je napisao/la:U kojoj vi godini živite?Igrati sa 2 napadača ne znači biti opasniji po gol protivnika.U Francuskoj samo Zahirovića mjesto Vede.
znaci... jer sa Vedom u napadu Edin bi imao vise prostora,a vako tesko ce moci sta sam.odlicno se slazu njih dvojca.. treba ici u Pariz na sve ili nista,jer od boda nemamo nista

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 okt 2011, 23:47

Očekujem hladnu glavu kao pred ovu utakmicu s Luxemburgom i čudo u Parizu !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 okt 2011, 23:48

Oni nama ovo
[youtube][/youtube]
A mi francuskoj ambasadi ovo :mrgreen:
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 07 okt 2011, 23:49

Sad s Francima samo u kost pa sta bude, bude... Jesu bolji ali ni mi nismo Lux pa da nemamo sansi...
Mislim da u utakmicu trebamo krenuti defanzivno i tako odigrati citav mec sa samo jednim napadacem (Dzekom, iako bi za ovu tekmu vise koristio Biske zbog svoje brzine) a ne srljati, otvarati se pa da nas napucaju ko Spanija u Zenici... Treba igrati mirno i cekati priliku iz kontri jer njih ce sigurno biti, bas kao i protiv Portugala kada smo smireno cekali i docekali bruku kontri... Ali nazalost nismo imali ebene srece...
SRETNO ZMAJEVI na Stade de Franceu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 okt 2011, 23:49

Edin TM87 je napisao/la::lol: :lol: :lol: Pazi ti strucnjaka :lol: :lol: :lol:

Sa 3 kreativca (Pjanic, Miske, Medunjanin) bi da igraju :lol: :lol: :lol: Protiv Francuza trebaju trkaci!

-------------begovic---------------
mujdza--pandza-spahic--papac-
----rahimic-----medo----------
-ibricic-----pjanic-------lulic------
-------------dzeko-------------
Pa šta će ti onda Ibričić? Nit' je kreativac, nit' trkač!

Helem, mišljenja sam da će postava biti k'o protiv Bjelorusije na BP. Dakle sa Zahirovićem i Rahimagom na pozicijama zadnjih veznih, Lulom, Medom i Pjanićem ispred njih i Džekom u špicu napada. U odbrani Mujdža, Pandža, Spaha i Papac. :mrgreen: Mada je Miske večerašnjom partijom pokuc'o na vrata prvih 11 i stvarno je teško odlučiti se. Uglavnom, ako ništa, ubacio bih ga odmah po startu 2. poluvremena ako rezultat ne bi bio povoljan po našu ekipu. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.