Hajduk Split
- themaniaks
- Kontakt:
Re: Hajduk Split
Najgoraaa liga na svijetu, moguc je i prelaz ovde
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Nece biti prijelaza. Hajduk jednostavno ne igra na razini, a domacini jesu. Jbga.themaniaks je napisao/la:Najgoraaa liga na svijetu, moguc je i prelaz ovde
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
- themaniaks
- Kontakt:
Mah joj kod njih me nista ne bi zacudilo,ionako je nastimano citavo prvenstvo.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
Cirkus od utakmice...Hajduk ne moze sanse napravit,Avdija los kao i ostali,pa nasa liga je EPL za ovo 

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Dragovoljac bi u Premijer ligi bio daleko iznad zone ispadanja.dimitrijevic je napisao/la:Cirkus od utakmice...Hajduk ne moze sanse napravit,Avdija los kao i ostali,pa nasa liga je EPL za ovo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Dragovoljac bi u Premijer ligi bio daleko iznad zone ispadanja.dimitrijevic je napisao/la:Cirkus od utakmice...Hajduk ne moze sanse napravit,Avdija los kao i ostali,pa nasa liga je EPL za ovo

Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
Hajduk nije mjerilo vjeruj miLillard je napisao/la:Dragovoljac bi u Premijer ligi bio daleko iznad zone ispadanja.dimitrijevic je napisao/la:Cirkus od utakmice...Hajduk ne moze sanse napravit,Avdija los kao i ostali,pa nasa liga je EPL za ovo

8.5.1947
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i mi iz ovog jada i čemera imamo 2 igrača u repki, Sušiću pozovi koga iz moje Gradine ima Škaha može štopera ekstra odigrat.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Strašno majke mi, mrtvi Dragovoljac im uvali 4 gola.Vandelanoite je napisao/la:i mi iz ovog jada i čemera imamo 2 igrača u repki, Sušiću pozovi koga iz moje Gradine ima Škaha može štopera ekstra odigrat.
Grbavica naš je Hram!!!
Ne znam sta vas cudi ovo danas. I cuj ovog Osimovog malog, dok Hajduk gubi protiv Dragovoljca odmah je namjesteno. Hajduk se i prijasnje utakmice mucio s njima, znate da je onda jednu dobio u sudackoj nadoknadi. I svi koji pisu protiv Dragovoljca, da nemaju pojma i slicno ocito ih nisu gledali ni jednom ove sezone. Ekipa koja ima bolji kontinuitet od Dinama. Jedini visok poraz im je bio od Dinama, onih 4-1. Vise ih nitko niti jednom nije dobio vise od 2-1, 1-0... U prilog ovom rezultatu ide i to da je Hajduk dosao nezainteresiran, Europa je osigurana, a Dragovoljcu su bodovi bili prijeko potrebni, pa je logicno da su grizli ko ludi i isli zabit sto vise golova da ih nebi uhvatio neki Hajdukov uzlet kao sto je prije par kola Slavena uhvatio Dragovoljcov. Oni su upravo i u toj utakmici pokazali o kakvoj ekipi se radi, stigli su 0-3 sa poluvremena, jos je samo malo falilo da dobiju utakmicu. Mene bi danas vise iznenadilo da je Hajduk dobio nego da je Dragovoljac. Realno sam ocekivao da ce bit X, ali ako bi se morao odluciti za jedan tim onda bi to bio danasnji domacin. Mnoge cinjenice im idu u prilog. Vec sam rekao da igraju dosta dobro tokom cijele sezone, a sad su konacno poceli da beru i bodove. Da ova ekipa nosi neki drugi dres dogurala bi daleko. I nemojte zanemarit to da je Dragovoljac danas i ostecen, Bruno Maric se ipak na kraju ispricao, sreca za Dragovoljac da im pobjeda nije ovisila o onom penalu, Hajduk je mogao otici kuci s 5 komada.
-
- Kontakt:
Jesi ti Mamićev mali, ili ove četvorice teletabisa što su iz slastičarne izašli?Signore je napisao/la:Ne znam sta vas cudi ovo danas. I cuj ovog Osimovog malog, dok Hajduk gubi protiv Dragovoljca odmah je namjesteno. Hajduk se i prijasnje utakmice mucio s njima, znate da je onda jednu dobio u sudackoj nadoknadi. I svi koji pisu protiv Dragovoljca, da nemaju pojma i slicno ocito ih nisu gledali ni jednom ove sezone. Ekipa koja ima bolji kontinuitet od Dinama. Jedini visok poraz im je bio od Dinama, onih 4-1. Vise ih nitko niti jednom nije dobio vise od 2-1, 1-0... U prilog ovom rezultatu ide i to da je Hajduk dosao nezainteresiran, Europa je osigurana, a Dragovoljcu su bodovi bili prijeko potrebni, pa je logicno da su grizli ko ludi i isli zabit sto vise golova da ih nebi uhvatio neki Hajdukov uzlet kao sto je prije par kola Slavena uhvatio Dragovoljcov. Oni su upravo i u toj utakmici pokazali o kakvoj ekipi se radi, stigli su 0-3 sa poluvremena, jos je samo malo falilo da dobiju utakmicu. Mene bi danas vise iznenadilo da je Hajduk dobio nego da je Dragovoljac. Realno sam ocekivao da ce bit X, ali ako bi se morao odluciti za jedan tim onda bi to bio danasnji domacin. Mnoge cinjenice im idu u prilog. Vec sam rekao da igraju dosta dobro tokom cijele sezone, a sad su konacno poceli da beru i bodove. Da ova ekipa nosi neki drugi dres dogurala bi daleko. I nemojte zanemarit to da je Dragovoljac danas i ostecen, Bruno Maric se ipak na kraju ispricao, sreca za Dragovoljac da im pobjeda nije ovisila o onom penalu, Hajduk je mogao otici kuci s 5 komada.
Grbavica naš je Hram!!!
Uozbilji se. Prati ligu i onda pisi o iznenadjenjima.
-
- Kontakt:
Gdje sam ja iznenađenje napisao?Signore je napisao/la:Uozbilji se. Prati ligu i onda pisi o iznenadjenjima.
Grbavica naš je Hram!!!
Pa onda ne vidim gdje imas problem s mojim postom. To sto sam napisao Osimov mali nisam mislio nista lose, Ivica je legenda vaseg klub, a i sin mu, nisam znao kako ga drugacije nazvat, a bilo mi mrsko gledat tocan nick ponovno.
Na današnji dan, 07.05.1944.godine na otoku Visu obnovljen je HNK Hajduk Split.
Danas je fešta u gradu, a iznosim samo isječak iz proglasa kluba davne 1944.
"Tvoj Hajduk, prvi predstavnik sportske Dalmacije, koji ti je prenio slavu kroz 35 država i 4 kontinenta, nalazi se danas, nakon trogodišnjih fašističko-ustaških progona, na slobodi - na oslobođenom teritoriju i na dan Sv.Duje, obnavlja se u okrilju Narodno-oslobodilačke borbe, da nastavi kročiti putem nove slave i veličine, slobodan u slobodnom sportu.
Tvoj Ljubimac nije više mogao trpiti švapsko-ustaški zulum, jer nije htio služiti ugnjetačima borbenog, mučeničkog hrvatskog Splita i cijelog hrvatskog naroda, kao i svih naroda Jugoslavije, te je izabrao put slobode, časti, ponosa i slave, osuđujući i prezirući izbjegličku izdajniču vladu na čelu sa kraljem i Mačekovu kliku.
........"

Hajduk Živi Vječno!
Danas je fešta u gradu, a iznosim samo isječak iz proglasa kluba davne 1944.
"Tvoj Hajduk, prvi predstavnik sportske Dalmacije, koji ti je prenio slavu kroz 35 država i 4 kontinenta, nalazi se danas, nakon trogodišnjih fašističko-ustaških progona, na slobodi - na oslobođenom teritoriju i na dan Sv.Duje, obnavlja se u okrilju Narodno-oslobodilačke borbe, da nastavi kročiti putem nove slave i veličine, slobodan u slobodnom sportu.
Tvoj Ljubimac nije više mogao trpiti švapsko-ustaški zulum, jer nije htio služiti ugnjetačima borbenog, mučeničkog hrvatskog Splita i cijelog hrvatskog naroda, kao i svih naroda Jugoslavije, te je izabrao put slobode, časti, ponosa i slave, osuđujući i prezirući izbjegličku izdajniču vladu na čelu sa kraljem i Mačekovu kliku.
........"

Hajduk Živi Vječno!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
U novu sezonu ulazimo s Gotalom iz Austrije i Vukovićem iz drugoligaša Dugopolja.Franko Andijašević je otišao u Dinamo za 750.000 eura,više nećemo gledati njegovo vucaranje na travnjaku dok ima preveliku plaću i slab učinak.
Ljubičić ima neku ponudu s Cipra,Kovačić je na probi u Žilini,s Peričićem se raskinuo ugovor,Jonjić se sutra valjda priključuje Osijeku,ne zna se posudba ili odlazi s čistim papirima.
Pašalić 1.7. naravno prelazi u Chelsea,a možda tamo završi i junior Šimić a i juniora Vlašića duže prati Chelsea.
Ljubičić ima neku ponudu s Cipra,Kovačić je na probi u Žilini,s Peričićem se raskinuo ugovor,Jonjić se sutra valjda priključuje Osijeku,ne zna se posudba ili odlazi s čistim papirima.
Pašalić 1.7. naravno prelazi u Chelsea,a možda tamo završi i junior Šimić a i juniora Vlašića duže prati Chelsea.
Od 26.06.do 10.07. Hajduk je na pripremama u Sloveniji.
Za razliku od prijašnjih godina kada se igralo sa kojekakvim slovenskim i austrijskim niželigašima, bit će jake pripremne utakmice; Domžale, Rabotnički, Rubin, Kuban i Metalurg Zaporožje.
Al, kad krene rasprodaja kroz mjesec dana
Maloča, Milović, Vršajević, Kouassi, Maglica, Sušić su prvi u izlogu...
Ali mi je nevjerojatno da je Andrijašević otišao u Dinamo. Baš sam se iznenadio... Nadam se da će propast i sjedit na klupi čitavo vrijeme...

Za razliku od prijašnjih godina kada se igralo sa kojekakvim slovenskim i austrijskim niželigašima, bit će jake pripremne utakmice; Domžale, Rabotnički, Rubin, Kuban i Metalurg Zaporožje.
Al, kad krene rasprodaja kroz mjesec dana

Ali mi je nevjerojatno da je Andrijašević otišao u Dinamo. Baš sam se iznenadio... Nadam se da će propast i sjedit na klupi čitavo vrijeme...

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.