Zahirovic je limitiran igrac koji samo zna trcati..a eto ga ni to u Bohumu nezna..a Mi od Salihovic trazimo da dobiva duele, da bude pozada,,da ide naprijed da puca, da bude kreator igre.. da ne ocekujemo preise od njega, a drugi sa guzom u kraj!??!legenda reala je napisao/la:pa npr Zahirović je držao sam sredinu i zatvarao sve rupe, Sejo može igrati samo pored njega, on i Medunjanin na sredini je samoubistvo![]()
Kolašinac/Zaha-Medunjanin/Salihović može
Salihović-Medunjanin ni u ludilu
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Salihović pretrči za jednu utakmcu koliko Zahirović za 3, smješan silegenda reala je napisao/la:pa npr Zahirović je držao sam sredinu i zatvarao sve rupe, Sejo može igrati samo pored njega, on i Medunjanin na sredini je samoubistvo![]()
Kolašinac/Zaha-Medunjanin/Salihović može
Salihović-Medunjanin ni u ludilu
- dino_velez
- Kontakt:
I ja nerazumijem ovoliku kritiku. Imo je nekoliko mali grešaka, ali sve u svemu nije tako loše odigro na zadnjem veznom. Na beku drugo poluvrijeme bio je katastrofastokton je napisao/la:Šta bola vi pričate sasvim solidno odigro na zadnjem veznom, a kad je prešo na ljevog beka smo primili dva gola
šta ste vi gledali?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Meni se nije svidio na zadnjem veznom, osim sto je trkacki bio najbolji u sredini od ovih sto su igrali.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja ne očekujem ja znam šta on može igrati i to je to, on ne može biti klasični zadnji vezni, može igrati pored jednog razbijač tipa KOlašinca ili Zahirovića ali sam nikako , već sam vam gore objasnio al vi nešta glumatate.ARGUMENT je napisao/la: Zahirovic je limitiran igrac koji samo zna trcati..a eto ga ni to u Bohumu nezna..a Mi od Salihovic trazimo da dobiva duele, da bude pozada,,da ide naprijed da puca, da bude kreator igre.. da ne ocekujemo preise od njega, a drugi sa guzom u kraj!??!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakav god da je,Zahirović je naš jedini pravi zadnji vezni koji ima šanse da bude pozvan u Brazil(dakle pored Bešića,kojeg neće pozvat)
Na zadnjem veznom Zahirović je jednostavno bolji i od Salihovića i od Medunjanina zato jer to nije njihova pozicja jednostavno.Isto ko što je Avdukić bolji na golu od Džeke,tako je i Zahirović bolji od trenutnih ''zadnjih veznih''. Zahirović jednostavno mora igrati utakmice u reprezentaciji,nek ne igra u Bohumu,može držat kondiciju i bez igre.
Momak jednostavno mora biti pozvan u reprezentaciju i mora igrati,to što je on na klupi Bohuma,jest tužno,imamo Bešića,al ga selektor ne vidi,tako da je ovo realnija opcija,za koju se vrijedi nadat.
Na zadnjem veznom Zahirović je jednostavno bolji i od Salihovića i od Medunjanina zato jer to nije njihova pozicja jednostavno.Isto ko što je Avdukić bolji na golu od Džeke,tako je i Zahirović bolji od trenutnih ''zadnjih veznih''. Zahirović jednostavno mora igrati utakmice u reprezentaciji,nek ne igra u Bohumu,može držat kondiciju i bez igre.
Momak jednostavno mora biti pozvan u reprezentaciju i mora igrati,to što je on na klupi Bohuma,jest tužno,imamo Bešića,al ga selektor ne vidi,tako da je ovo realnija opcija,za koju se vrijedi nadat.
Nad tobom sunce najljepše sja
Kako je odigrao zadnju za Hoffenheim ocekivao sam puno vise.
Ali s obzirom da se medju rijetkim oznojio sinoc za nacionalni dres, ne zasluzuje toliko kritika.
Tesko je slati precizne pasove kad ti se saigraci ne pomjeraju, a protivnik pokriva sve.
Slican problem i Tino Susic imao.
Sve u svemu loš Sejo kao i ostali. Nek nam je ziv i zdrav do Mundijala, to je najvaznije.
Ali s obzirom da se medju rijetkim oznojio sinoc za nacionalni dres, ne zasluzuje toliko kritika.
Tesko je slati precizne pasove kad ti se saigraci ne pomjeraju, a protivnik pokriva sve.
Slican problem i Tino Susic imao.
Sve u svemu loš Sejo kao i ostali. Nek nam je ziv i zdrav do Mundijala, to je najvaznije.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Sejo neigra iako je za Hoffenheim u super formi. Ima li šta u Njemackim medijama? Jeli povreda u pitanju ili samo odmor?
- el-fighter
- Kontakt:
Biti ce da je neka povreda laksa. Ostaviti ga na klupi poslije onakve partije u proslom kolu je cista glupost.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Fulio penal.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
nemoguceBatko je napisao/la:Fulio penal.....

Jao kako je Andreas Beck odnio kamermana
Strasna scena u PM
Nisam uspio uhvatiti samu scenu ali ono poslije je tu:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovdje se moze malo vidjeti;
Sejo iz konera, Polansky projektil
1-0
2-0 Firmino
2-1
2-2
2-3
2-4
Sejo slobodni:

Strasna scena u PM

Nisam uspio uhvatiti samu scenu ali ono poslije je tu:
Evo ovdje se moze malo vidjeti;
Sejo iz konera, Polansky projektil

1-0
2-0 Firmino
2-1
2-2
2-3
2-4
Sejo slobodni:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kakva panenka Seje

Sejo majstore 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Doktoree
- Goalgetter
- Kontakt:
Ludjak. 
Hladan kao spricer.

Hladan kao spricer.

EBuu Sejo 

Majstorski. 

Dominacija.Ovo mogu i smiju samo veliki.
Sejo,Zmaju bosanski.
Sejo,Zmaju bosanski.
- Goalgetter
- Kontakt:
8 od 9 penala pogodio ove sezone.