PA čo'ek je nedavno rekao da mu se grad ne sviđa, od vremena do sadržaja u njemu.
Nisam bio u Manchesteru, ali mogao sam čuti slična mišljenja, da je grad dosadan a vrijeme ubitačno depresivno
Evo da i ja napisem par rijeci o mecu sa Swansea sinoc.Sjajna predstava.Aguero pokazao da je igracina i vidilo se da onom ko zna igrat nisu potrebne prilagodbe nikakve.Ali ipak Big Ed je naceo Swansea sto je jako vazno i za njega.Silva maestralan defanziva super.Ali ne treba sad bit neke euforije treba prvo mjesto potvrdit sada protiv Boltona i pokazat da ova igra nije slucajnost.Reebok stadion je uvijek bilo tesko gostovanje svakom timu iz EPl.A s obzirom da su i oni prvu dobili sa 4:0 bit ce dobra utakmica a mozda vidimo Aguera od prve minute.Oko Teveza se nista konkretno ne desava sve same spekulacije tako da ako on ne ode mislim da se nemamo koga plasiti u ovoj ligi.Drugi mogu pricati sta zele ali znam da je sada svih ekipa strah kad dolaze na ETIHAD.Polako ali sigurno klub ide uzlaznom putanjom.Naravno da ce na tom putu biti i padova ali to je sastavni dio igre.
Sinoć je rezultat bio visok za ono što ste prikazali u prvom poluvremenu, jednostavno vezni red Milner-Yaya-De Jong ne funkcionira, previše je defanzivan za momčad kao što je Swansea. Takvu formaciju bi trebali postavljati u Ligi prvaka i sa timovima koji su vam direktni konkurenti za Premiership.
Ove godine će biti velika borba za Ligu prvaka, a glavni konkurenti po meni su: Liverpool, Arsenal, Chelsea, City i Tottenham. Momčadi su realno podjednake, Arsenal je oslabljen odlaskom Cesca, ali Wenger zna alternativu za njega.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
VanBasten je napisao/la:PA čo'ek je nedavno rekao da mu se grad ne sviđa, od vremena do sadržaja u njemu.
Nisam bio u Manchesteru, ali mogao sam čuti slična mišljenja, da je grad dosadan a vrijeme ubitačno depresivno
kao i u vecini UK gradova
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
tevezito je napisao/la:Evo da i ja napisem par rijeci o mecu sa Swansea sinoc.Sjajna predstava.Aguero pokazao da je igracina i vidilo se da onom ko zna igrat nisu potrebne prilagodbe nikakve.Ali ipak Big Ed je naceo Swansea sto je jako vazno i za njega.Silva maestralan defanziva super.Ali ne treba sad bit neke euforije treba prvo mjesto potvrdit sada protiv Boltona i pokazat da ova igra nije slucajnost.Reebok stadion je uvijek bilo tesko gostovanje svakom timu iz EPl.A s obzirom da su i oni prvu dobili sa 4:0 bit ce dobra utakmica a mozda vidimo Aguera od prve minute.Oko Teveza se nista konkretno ne desava sve same spekulacije tako da ako on ne ode mislim da se nemamo koga plasiti u ovoj ligi.Drugi mogu pricati sta zele ali znam da je sada svih ekipa strah kad dolaze na ETIHAD.Polako ali sigurno klub ide uzlaznom putanjom.Naravno da ce na tom putu biti i padova ali to je sastavni dio igre.
pravi navijac manchestera nece nikada reci etihad nego eastlands
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
tevezito je napisao/la:Evo da i ja napisem par rijeci o mecu sa Swansea sinoc.Sjajna predstava.Aguero pokazao da je igracina i vidilo se da onom ko zna igrat nisu potrebne prilagodbe nikakve.Ali ipak Big Ed je naceo Swansea sto je jako vazno i za njega.Silva maestralan defanziva super.Ali ne treba sad bit neke euforije treba prvo mjesto potvrdit sada protiv Boltona i pokazat da ova igra nije slucajnost.Reebok stadion je uvijek bilo tesko gostovanje svakom timu iz EPl.A s obzirom da su i oni prvu dobili sa 4:0 bit ce dobra utakmica a mozda vidimo Aguera od prve minute.Oko Teveza se nista konkretno ne desava sve same spekulacije tako da ako on ne ode
mislim da se nemamo koga plasiti u ovoj ligi
.Drugi mogu pricati sta zele ali znam da je sada svih ekipa strah kad dolaze na ETIHAD.Polako ali sigurno klub ide uzlaznom putanjom.Naravno da ce na tom putu biti i padova ali to je sastavni dio igre.
Bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac u redovima Manchester Cityja Edin Džeko uzbuđen je zbog mogućnosti igranja u vrhu napada "građana" sa Sergijom Agüerom...
Omaleni Argentinac u ponedjeljak je briljirao u svom debiju u Cityjevom dresu i u 4-0 pobjedu nad Swanseajem ugradio je dva gola i asistenciju iako je ušao u igru tek u 60. minuti.
- Sjajno je za novog igrača da uđe u posljednjih pola sata igre i da postigne dva gola. Vrlo sam sretan zbog njega, ali sam sretan i zbog Cityja da je doveo igrača poput njega koji nam samo može pomoći u budućnosti – komentirao je Džeko za Daily Mail igru napadača kojeg je City doveo iz Atletico Madrida za 38 milijuna funti.
- A čak još nije niti 100% spreman. U sljedećim utakmicama može biti samo bolji i bolji jer je zabio dva gola ovako. Zato jedva čekam vidjeti kakav je kad je 100% spreman. Svaki dobar igrač je dobrodošao u našu momčad jer želimo osvajati trofeje – dodao je napadač kojeg su "građani" iskeširali 27 milijuna funti Wolfsburgu u siječnju ove godine.
Uz Agüera i Carlosa Teveza, koji će, čini se, ipak ostati u klubu, kao i Marija Balotellija, Džeku čeka teška konkurencija u borbi za mjesto u udarnoj momčadi.
- Počeci su uvijek bili spori za mene i to je bio slučaj u Cityju. Ali ove sezone osjećam se vrlo dobro i spreman sam. Osjećam se puno bolje nego prošle sezone. Za svakog igrača je važno da je spreman i da je dobra predsezona iza njega. Ovog ljeta odradio sam cijele pripreme s momčadi i odmah se to osjeća. Želim napredovati u svakoj utakmici, a osjećam da sam sezonu započeo dobro. Nastojat ću dati sve od sebe u svakoj utakmici kako bih pomogao momčadi – zaključio je Džeko, koji se upisao u strijelce u obje ovosezonske Cityjeve službene utakmice, kako na premierligaškom otvaranju protiv Swanseaja, tako i tjedan dana ranije protiv Manchester Uniteda u Community Shieldu.
Izgleda da se skroz zbunio za ime našeg stadiona on stavi ime sponzora Etihad umjesto Eastlands
Ja se nisam zbunio nego se stadion sada tako zove.Manchester City have confirmed the City of Manchester Stadium at Eastlands will be renamed the Etihad Stadium after striking a 10-year partnership agreement with Etihad Airways.
Izgleda da se skroz zbunio za ime našeg stadiona on stavi ime sponzora Etihad umjesto Eastlands
Ja se nisam zbunio nego se stadion sada tako zove.Manchester City have confirmed the City of Manchester Stadium at Eastlands will be renamed the Etihad Stadium after striking a 10-year partnership agreement with Etihad Airways.
pa vidi se da si 0 navijac jarane jaro, kako god, pravi navijac nikada ne bi rekao etihad nego eastlands iako sam navijac uniteda od malih nogu, dobro sam upoznat s mentalitetom citizen-a