pricaju o odlasku balea kao neki plus, tješte se tješte, covjek koji im je donio barem 50% bodova da bude zamjenjiv polutalentom iz rome

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nije zamenjen njime, nego sa jedno 6-7 igraca, prati fabulu momak...tornado2009 je napisao/la:kako ljudima ne dosadi svake godine isto pričat, totenhem jaci totenhem konacno ima sansu da bude ispred arsenala i svake godine isto.
pricaju o odlasku balea kao neki plus, tješte se tješte, covjek koji im je donio barem 50% bodova da bude zamjenjiv polutalentom iz rome
Svi su ga upoznali po ovomValencia je napisao/la:Raul
Znaci, to je gotovo. Momka nikad nisam gledao, ne mogu nista reci.
Steta za Koentraa, odlican je igrac.
Ne vjerujem.Raul_64 je napisao/la:Tottenham vrlo vjerovatno ima bekovski par reprezentacije Engleske kroz par godina.
ShawRaul_64 je napisao/la:Ja ne znam za perspektivnije.
kakvih 6-7 igrača ? svaki dolazak je ispratio odlazak, a ko garantuje da će ovi biti dobri ?Paradajz je napisao/la:Nije zamenjen njime, nego sa jedno 6-7 igraca, prati fabulu momak...tornado2009 je napisao/la:kako ljudima ne dosadi svake godine isto pričat, totenhem jaci totenhem konacno ima sansu da bude ispred arsenala i svake godine isto.
Raul_64 je napisao/la:Ja ne znam za perspektivnije.
EDIT : jap. vidio grb , Gibs kul
Tako je. Shaw i Gibbs imaju mnogo veće šanse da budu bekovi Engleske kad A.Cole i Baines odu u penziju.rio_Ferdy88 je napisao/la:ShawRaul_64 je napisao/la:Ja ne znam za perspektivnije.
tornado2009 je napisao/la:
kakvih 6-7 igrača ? svaki dolazak je ispratio odlazak, a ko garantuje da će ovi biti dobri ?
paulinjo soldado, lamela, i to svi dobro plaćeni, dobro cijena nije ni bitna posle prodaje Bale-a ali svakih godina se ista priča ponavlja, i na početku sezone a Bogami pogotovo ona na kraju sezone
A ne mozes to tako da gledas jer ovde niko ne menja Balea, nije doveden takav igrac, jer se pravi nova osnova u ekipi, i nece vise biti taktike, "siluj na Balea, neka Bale gusi igru". Mislim da oni imaju sa ovom ekipom potencijal da budu daleko bolji nego sto su sa Baleom bili, ostaje da se vidi da li ce glavni faktor u svemu tome, AVB uspeti da poklopi kockice jer tim za to ima.Valencia je napisao/la:
Novi igrac je dobro pojacanje samo ako je osjetno bolji od onog cije mjesto zauzima.
Gusio do ivice abnormalnosti, ali takva je klasa pa je resavao sa 20m, iako je igra Spursa bila prosek. Videces ga sada u Realu gde nece moci da ima slobodu pored CR, Ozila, Isca...Nail for Real je napisao/la:Znaci, Bale gusio igru.
Već je uspjelo.Rockefeller je napisao/la: Ekipa da bi bila dobra mora da ima kontinuitet stvaranja. Ne možeš tek tako dovesti 5-6 boljih igrača i očekivati da će ti se igra popraviti. Ne vjerujem da će nekom nekad uspjeti takvo što.
Ne treba im cela sezona, ali odredjeni period treba, ruzno je nagadjati koji, jer to zavisi od trenera i od mnostvo drugih nekih faktora. Cak i bez preterano dobre igre, da kazemo u prvom kolu, posto su u drugom vec neki od novih poput Chadlija bili dobri, imaju rezlutat.Rockefeller je napisao/la:I da hoće šta da postignu, trebaće im cijela sezona da ovu novu ekipu uigraju. Tek sledeće sezone i to pred kraj će ova ekipa biti onako dobra kako sada očekuju da bude.
Ekipa da bi bila dobra mora da ima kontinuitet stvaranja. Ne možeš tek tako dovesti 5-6 boljih igrača i očekivati da će ti se igra popraviti. Ne vjerujem da će nekom nekad uspjeti takvo što.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.