Sportski komentatori
- Sir Matt
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Mislim da je krajnje vrijeme da se Zoranu Suki zabrani prenosit utakmice . To mi dodje kao jedina prilika da pogledam neku tekmu na TVu a kada vidim da on ili Ahmetovic prenose dodje mi da stavim na 'mute' sto je ipak glupo kad gledas EPL .
Stvarno ne znam dokad cemo morati trpjeti nebuloze od pomenutih . Otjerase dva najbolja komentatora , Bahu i onog momka koji je bio informisan koliko svi oni skupa i uz sve to barem nije valjao gluposti aka doticni .
Bljak ...
Stvarno ne znam dokad cemo morati trpjeti nebuloze od pomenutih . Otjerase dva najbolja komentatora , Bahu i onog momka koji je bio informisan koliko svi oni skupa i uz sve to barem nije valjao gluposti aka doticni .
Bljak ...
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Saša je veliki sportski radnik, poznaje jako puno ljudi is svijeta fudbala.Alucard je napisao/la:I još nešto, ne znam da li ste primjetili (a sigurno jeste) da nema utakmice u kojoj ne spomene Ćiru! On kao da izgleda ima neku posebnu vezu sa njim
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sportski komentator 0 bodova,gomila gluposti...Virtu4l je napisao/la:Saša je veliki sportski radnik, poznaje jako puno ljudi is svijeta fudbala.Alucard je napisao/la:I još nešto, ne znam da li ste primjetili (a sigurno jeste) da nema utakmice u kojoj ne spomene Ćiru! On kao da izgleda ima neku posebnu vezu sa njim
1921-2011
-
- Kontakt:
Esii TM87 je napisao/la:Sportski komentator 0 bodova,gomila gluposti...Virtu4l je napisao/la:Saša je veliki sportski radnik, poznaje jako puno ljudi is svijeta fudbala.Alucard je napisao/la:I još nešto, ne znam da li ste primjetili (a sigurno jeste) da nema utakmice u kojoj ne spomene Ćiru! On kao da izgleda ima neku posebnu vezu sa njim
tačno
Ne kazem da je dobar,ali je bolji od Suke,Spahe i kompanije,sto opet i nije neki veliki kompliment.Esii TM87 je napisao/la:Sportski komentator 0 bodova,gomila gluposti...Virtu4l je napisao/la:Saša je veliki sportski radnik, poznaje jako puno ljudi is svijeta fudbala.Alucard je napisao/la:I još nešto, ne znam da li ste primjetili (a sigurno jeste) da nema utakmice u kojoj ne spomene Ćiru! On kao da izgleda ima neku posebnu vezu sa njim
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Velid Spaho je trenutno najbolji Bosanski komentator ,ostali samo smaraju . 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Kaze juce Suko u prenosu Chelsea-Everton..strijelac za Stoke je bio Robert Huč
ja oplako.

1921-2011
a još se pravi inteligentan pa reče nešto u ovom kontekstu ''sada arsenal ide na 2 mjesto a bice lider dok United ne odigra svoju utakmicu''Esii TM87 je napisao/la:Kaze juce Suko u prenosu Chelsea-Everton..strijelac za Stoke je bio Robert Hučja oplako.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ali onaj sto je prenosio Troicki-Lodra na RTRS samo je govorio, dobrraaaaaaa
pa opet suti par minuta,pa opet dobrrraaa
i tako dva sata.Koji levat braco mila.Poznavanje forhenda,bekenda,voleja i ostalih udaraca visa matematika.

1921-2011
Kemal prenosi
sad ce poceti ono svoje svrsavanje nad engezima

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Biseri ovog sto je komentariso Man.Utd.-Valencija:
ulazi Smalling,on govori Smajling,nakon 20-tak minuta Smoling.
<Kaze Smajling je vezni igrac,ne znam koga bi mogao zamjeniti,mozda nekog u odbrani.
N0ni(nani)
Sigurno je iz Banovica.
<Kaze Smajling je vezni igrac,ne znam koga bi mogao zamjeniti,mozda nekog u odbrani.

N0ni(nani)
Sigurno je iz Banovica.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- dr.van nostrand
- Kontakt:
vec dvije sezone covjek ne prati EPL , FTV nema para ,valjda nije u toku , Chris je mlad igrac , i do pocetka ove sezone nije se bas mnogo znalo za njega..sikirica je napisao/la:Biseri ovog sto je komentariso Man.Utd.-Valencija:
<Kaze Smajling je vezni igrac,ne znam koga bi mogao zamjeniti,mozda nekog u odbrani.![]()
![]()
N0ni(nani)
Sigurno je iz Banovica.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ma hajde bolan bio je OK...normalno da si našao par grešaka no ako cijeli prenos tražite samo sitnice pa onda fino stavite MUTE...oživio je Rui Costu
pa šta odma se je izvinuo hajde bogati

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
HAHAHAHAHHAHRaul_64 je napisao/la:Ma hajde bolan bio je OK...normalno da si našao par grešaka no ako cijeli prenos tražite samo sitnice pa onda fino stavite MUTE...oživio je Rui Costupa šta odma se je izvinuo hajde bogati
Jesi me nasmijao posteno za Rui Costu.

Ma hajde ba,ima i on mater.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
-
- Kontakt:
Stvarno Suko je veceras imao bisera i te kakvih (Mislim da je on prenosio) kaze Medo senegalac ja znam da je covjek iz Siere Leone , bilo je jos provala samo dok se sjetim
- nikad_izvini
- Kontakt:
Vugdalić, Dinamo-PAOK: moraju da igraju va band(kaže se va bank)
Vugdalić, Sevilja-Dortmund: Sevilja se mora vratiti lopti kratkog pasa
Maljem ubiti

Vugdalić, Sevilja-Dortmund: Sevilja se mora vratiti lopti kratkog pasa

Maljem ubiti
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hayley <3
dobar je ba Sale da njega nema umrlibi od dosade gledajući ove očajne utakmicenikad_izvini je napisao/la:Vugdalić, Dinamo-PAOK: moraju da igraju va band(kaže se va bank)![]()
Vugdalić, Sevilja-Dortmund: Sevilja se mora vratiti lopti kratkog pasa![]()
Maljem ubiti

a večeras na onoj svečanom proglašenju najbolji sportista reče lik ,prilikom čitanja dobitnice u kategoriji kadetkinja - najperspektivnija sportiskinja, '87 godište a ona ima 14 godina

It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.