Haj evo da se tuspasim na vasu temu, cisto da izrazim svoje simpatije prema NK Zvijezda, jedini klub koji simpatisem u PL, et moze i Velez sa vama.Bosanski zmaj je napisao/la:Prosle sezone smo bili presretni sto smo ostali u ligi,a ove sezone vidim da ima pojedinaca kojim nije dovoljno sto dijelimo drugo mjesto na tabeli,sto neigramo lijepo,sto svaku utakmicu kod kuce nepobjedimo sa tri razlike.Samo trebamo biti REALNI.theboss_RD07 je napisao/la:Dosta mi vas je majkemi -.- kako ste tako glupi??? 4. ste mjesto na tabeli. igrali ste nerijeseno protiv Celika (koji je bio jako dobar jucer???) i odmah zbog toga vi procjenjujete da je utakmica u velezu kupljena????????? Mozete laprdat sranja koliko hocete ali vi ne volite Zvijezdu ni 1%. haj sto je ne volite, nego sto bi neki gost foruma mogao pomislitii da ste navijac Želje, Sarajeva, Borca itd. i da mrzite Zvijezdu!! MA MRŠ!! Idite prosipajte svoju pamet po nekim drugim temama gdje ce se vam se jos slicnih vama /budala pridruziti!!!
Ako smo tako losi zasto smo pobijedili Travnika, koji je pobijedio veleza (5:1) i sirokog (4:0) sa tako visokim rezultatima.. zasto smo pobijedili Leotara? Zasto smo pobijedili Drinu? Zasto nismo ko prosle sezone kuci izgubili od Modriče koja je na kraju bila ubjedljivo ZADNJA???
Treba da vas sramota bude fkt! PU!!
Pravo mi je drag i simpatican ovaj klub, nekako bar meni sa strane vlada neka lijepa, zdrava i pozitivna atmosfera oko ovog kluba i grada.
Zelim vam jos mnogo, mnogo staza u PL BiH i da vam se stadion kompletira kako i dolikuje.
Pozdrav, manijak.