NK Zvijezda Gradačac

ARmAn1i
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ARmAn1i » 20 sep 2010, 17:35

Bosanski zmaj je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Dosta mi vas je majkemi -.- kako ste tako glupi??? 4. ste mjesto na tabeli. igrali ste nerijeseno protiv Celika (koji je bio jako dobar jucer???) i odmah zbog toga vi procjenjujete da je utakmica u velezu kupljena????????? Mozete laprdat sranja koliko hocete ali vi ne volite Zvijezdu ni 1%. haj sto je ne volite, nego sto bi neki gost foruma mogao pomislitii da ste navijac Želje, Sarajeva, Borca itd. i da mrzite Zvijezdu!! MA MRŠ!! Idite prosipajte svoju pamet po nekim drugim temama gdje ce se vam se jos slicnih vama /budala pridruziti!!!

Ako smo tako losi zasto smo pobijedili Travnika, koji je pobijedio veleza (5:1) i sirokog (4:0) sa tako visokim rezultatima.. zasto smo pobijedili Leotara? Zasto smo pobijedili Drinu? Zasto nismo ko prosle sezone kuci izgubili od Modriče koja je na kraju bila ubjedljivo ZADNJA???

Treba da vas sramota bude fkt! PU!!
Prosle sezone smo bili presretni sto smo ostali u ligi,a ove sezone vidim da ima pojedinaca kojim nije dovoljno sto dijelimo drugo mjesto na tabeli,sto neigramo lijepo,sto svaku utakmicu kod kuce nepobjedimo sa tri razlike.Samo trebamo biti REALNI.
Haj evo da se tuspasim na vasu temu, cisto da izrazim svoje simpatije prema NK Zvijezda, jedini klub koji simpatisem u PL, et moze i Velez sa vama.
Pravo mi je drag i simpatican ovaj klub, nekako bar meni sa strane vlada neka lijepa, zdrava i pozitivna atmosfera oko ovog kluba i grada.
Zelim vam jos mnogo, mnogo staza u PL BiH i da vam se stadion kompletira kako i dolikuje.

Pozdrav, manijak. :D

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 20 sep 2010, 17:38

theboss_RD07 je napisao/la:Dosta mi vas je majkemi -.- kako ste tako glupi??? 4. ste mjesto na tabeli. igrali ste nerijeseno protiv Celika (koji je bio jako dobar jucer???) i odmah zbog toga vi procjenjujete da je utakmica u velezu kupljena????????? Mozete laprdat sranja koliko hocete ali vi ne volite Zvijezdu ni 1%. haj sto je ne volite, nego sto bi neki gost foruma mogao pomislitii da ste navijac Želje, Sarajeva, Borca itd. i da mrzite Zvijezdu!! MA MRŠ!! Idite prosipajte svoju pamet po nekim drugim temama gdje ce se vam se jos slicnih vama /budala pridruziti!!!

Ako smo tako losi zasto smo pobijedili Travnika, koji je pobijedio veleza (5:1) i sirokog (4:0) sa tako visokim rezultatima.. zasto smo pobijedili Leotara? Zasto smo pobijedili Drinu? Zasto nismo ko prosle sezone kuci izgubili od Modriče koja je na kraju bila ubjedljivo ZADNJA???

E nek si im ga šuknoo. :D :D Ako im se ne sviđa gledati utakmice u Gradačcu neka idu u Modriču, Orašje, Kambere, Srebrenik i da ne nabrajam više. Ko Ih hebe zašta. :mrgreen: :mrgreen:
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 20 sep 2010, 18:44

...pa se pitamo "Sto nam opada posjeta?", "Sto nema navijaca?", "Gdje je gradska raja na stadionu?", "Zasto stari Zvijezdini fudbaleri nisu ni u klubu ni na tribinama?"
Sto bi reko lik sa plakate:Narod zna, a dje da zna,kad nista ne zna.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 20 sep 2010, 23:09

A ko to kaže da nam opada posjeta, pa na svakoj je utakmici između 2000 do 2500 gledatelja, možda nekad i više, zavisi od protivnika. Možda si ti gledao u šumu pa vidio da je tamo manje gledatelja. Jesi biser. Idi beri pamet. Ako si se registrovao samo da iznosiš neistine i gluposti nemam riječi. Bolje nađi neku knjigu pa pročitaj. Jesi kralj.... :evil: :evil:
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 21 sep 2010, 08:54

aj ba malo da komentarisemo sljedecu tekmu protiv slavije mislim da bi mogli bar bod izvuc to bi vala bilo ekstra :D

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 21 sep 2010, 08:57

Posjeta je skoro pa prepolovljena,neznam zasto takva zustra rasprava,podatke mozes saznati u klubu,koliko je prodano ulaznica.Dolazio nam je Celik,imali smo rezultat,donijeli bodove iz Mostara,da je ovo bilo prije 2 godine bilo bi 5 hiljada,prosle godine 4,a sada jedva 2

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 21 sep 2010, 08:59

Fatko je napisao/la:aj ba malo da komentarisemo sljedecu tekmu protiv slavije mislim da bi mogli bar bod izvuc to bi vala bilo ekstra :D
Bilo bi extra,ali ja sam pesimista na takvim gostovanjima,jedino da odbranimo 2 penala,znas kakvo je dole sudenje.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 21 sep 2010, 09:00

Žbljohar je napisao/la:
Fatko je napisao/la:aj ba malo da komentarisemo sljedecu tekmu protiv slavije mislim da bi mogli bar bod izvuc to bi vala bilo ekstra :D
Bilo bi extra,ali ja sam pesimista na takvim gostovanjima,jedino da odbranimo 2 penala,znas kakvo je dole sudenje.
ma znam ali vidis da ide na bolje sa tim sudjenjem tako da mislim da bi se mogli nadati bar bodu

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 sep 2010, 09:02

ako su mogli Banovići osvojiti sva 3 boda zašto ne bi mogla i Zvijezda, kontre su zakon

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 21 sep 2010, 13:23

Žbljohar je napisao/la:Posjeta je skoro pa prepolovljena,neznam zasto takva zustra rasprava,podatke mozes saznati u klubu,koliko je prodano ulaznica.Dolazio nam je Celik,imali smo rezultat,donijeli bodove iz Mostara,da je ovo bilo prije 2 godine bilo bi 5 hiljada,prosle godine 4,a sada jedva 2
Cekaj da husein donese racunaljku,nije stigao ucit sabiranje od citanja knjiga.

Kakve nam je pomocnik sad na utakmici mahao offside-ove,ne bih rekao da se popravlja.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 21 sep 2010, 14:35

Ti skituljac ili si debil ili se praviš. Malo bolje pročitaj post pa ćeš vidjeti da sam napisao da je konstatno između 2000 i 2500 gledalaca a ako ne vjeruješ ti ih broji. I ne iznosi više gluposti. A tebi ako je to malo ti povedi svu svoju familiju poznanike i ostale pa za njih sve plati ulaznice i onda ih sve izbroj ako znaš brojati barem do 2000. Jesi teletabis. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 21 sep 2010, 15:56

Moje misljenje da ce biti izuzetno tesko gostovanje... ali ja sam uvjeren da ako bude velikog zalaganja od igraca (nebitno ko igra) da smo blizu pozitivnog rezultata... jer Nikic, Masic, Tosunovic i ostala KLAPA imaju velikog potencijala da budu VELIKI VELIKI HIT ove godine u PL BiH... Nebitno je ko stoji sa druge strane, ako svi dadnu svoj maksimum rezultat ce Ako BOG Da sam doci...

Vjerujmo u nase ZMAJEVE... :D :D :D :D
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 sep 2010, 17:05

Ma kao nikad dosad sam ubijeđen da se može makar bod donijet od Slavije. Nadam se samo fer suđenju i onda ništa nije nemoguće.
Dragon Town

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 21 sep 2010, 17:19

Samo fer sudenju??? Nije to samo,sudenja se i bojimo,sa fer sudenjem se nebojimo nikoga u ligi,nek onda bolji pobijedi,a ne koga savez odluci,evo po nacionalnom kljucu ove godine Borac mora biti prvak i biti ce,svake godine ista prica,dokle.Slavija ce pripremiti sudije za Zvijezdu,jer nas se svi boje kade igramo u gostima,nece nista prepustati slucaju,to je moje misljenje,Banovici su ih dobili zato sto su mislili da njih mogu pobijediti i bez sudija,lahko cemo snjima,mislili su.Nece se vise opustati ni protiv koga,napisao sam ako odbranimo 2 penala mogli bi doci do bodova,poznata prica iz Lukavice.

dzabalama
Kontakt:

Post Postao/la dzabalama » 21 sep 2010, 23:04

Sto se tice posjete opala je u odnosu na prvu sezonu u ovoj ligi,da li je one prve bila u pitanju euforija da li je igra il su utakmice bile bolje, procijenite sami. Ja mislim sto smo gledali gledali smo, prve sezone nije oupste bilo prica o nekim namjestanjima, ne kazem da ih ima i sad, ali sad se prica gdje ima dima ima i vatre. Jednom kad se upletes u tu mrezu nema ti izlaska iz nje.
Ekipa nam je izgledala bolje, mnoge zavarava ovo mjesto na tabeli, mi sada igre nemamo.Igraci su sve nezadovoljniji trenerom, mislim da Hamzi kipi, da Mujo samo gleda kako da ne igra, Dori nije jasno zasto je sada ostao u svlacionici, mali Mesi je zamijenjen kada cini mi se je imao snage da igra do kraja utakmice, Zasto Knezevic ne igra itd itd...
Na reakciju iz gledalista od jednog ili dva covjeka nisam dobro vidio, trener se okrece i pocinje raspravljati, to treneri rade kada i oni sami znaju da ne valja to sto rade, kada su svjesni da su ljudi poceli sumnjat u mutne radnje, jer ni jedan trener koji siguran u sebe i smatra da zna sta radi nece se nikkad raspravljat sa par pojedinaca koji sumnjaju u njegove kvalitete.
To je moje vidjenje sadasnje situacije, ponavljam moje i koliko volim ovaj klub volio bih da ovaj moj pesimizam nema osnove.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 22 sep 2010, 13:30

Da bogdom nismo u pravu,ali sve nas je vise pesimista,Zvijezda na odlicnoj poziciji na tabeli,ali sagledavajuci situaciju,nikada nas vise nezadovoljniji,skoro svi sumnjamo da cemo na kraju lijepo proci sa ovom strategijom

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 22 sep 2010, 14:46

Mislim da nisi u pravu.Vecini se ovo svidja.Cak sta vise,odusevljeni su strategijom i igrom,nacinom kojim se predstavljamo.To je sasvim ok.Necu da sporim nicije vidjenje,u sebi se nasmijem i to je to.
Kome se svidja nek gleda,kome ne,eh on izgleda moze samo da sjedi i ceka neke bolje dane.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 22 sep 2010, 16:06

husein veličanstveni je napisao/la:

E nek si im ga šuknoo. :D :D Ako im se ne sviđa gledati utakmice u Gradačcu neka idu u Modriču, Orašje, Kambere, Srebrenik i da ne nabrajam više. Ko Ih hebe zašta. :mrgreen: :mrgreen:
Ovi koji su nezadovoljni Zvijezdinim učinkom u Kupu, nek se ne sikiraju, još uvijek imaju predstavnika u Kupu sa opštine pa nek navijaju, haja!
A đe da znam?!

ADOOO
Kontakt:

Post Postao/la ADOOO » 22 sep 2010, 20:29

ljudi nemoj te se nervirati zbog lose igre protiv celika znate da smo mi naucili kad donesemo bodove sa strane da prosipamo kod kuce zato sto nasi igraci pocnu odma da glume neke zvjezde sjetimo se zrinskog u gostima pa slavije kod kuce ja se stvarno nadm da necemo ovako lose igrat porotiv sarajeva kod kuce pozdrav svim navijacima ZVJEZDE

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 23 sep 2010, 18:06

Dokle se doslo sa izgradnjom stadiona, gradi li se sta?
010 ISN'T JUST A CODE

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.