Arsenalu nije bitan kup uefa mi tako u ta finala tog smijesnog takmicenja smo slucajno dosli jer smo i sa 50% truda bili prejaki pa usli tamo protiv napaljenih turaka. EPL je najjaca liga na svijetu, ima najvice predstavnika u Ligi Prvaka bore se ove godine 4 kluba za titulu da ne pricamo o tome da je ostatak lige jak dovoljno da im skine bodove(za razliku od spanskih amatera gdje dva kluba bjeze trecem na kraju preko 25 bodova) ja sam rekao ti najbolji klubovi iz Primere nikad ne bi izdrzali ritam premier lige pogotovo bez zimske pauze tako da bi bili u sredini tabele. Hahaha Drenthe, Valdez i Trezege aaaaaaa penzic na zalasku karijere i dva mediokriteta i to ti je tim? Tako slabasnih timova nema ni u Championshipu.juznjak> je napisao/la:Kakav si ti mali lazljivkokako koga briga ?kada je Arsenal igrao 2000-te finale i popusio od Galate ,pitaj vodju jel ga bilo briga
![]()
Ne vidim zasto je Primera kao skotska verzija a EPL nijeSve isto samo sto tamo smjesni Arsenal ili Chelsea, cesce budu porazeni od amaterskih klubova tipa WBA ili Sundrelanda , jedan Hercules ima 10x jaci sastav od njih (Drenthe,Valdez,Trezeguet,) daj mi 2 igraca iz tih smjesnih klubova da valjaju ?! Tamo niko ne moze pobjediti smjesnog Manchestera nikada slabijeg .
Premiership=Fudbalski NBA!