NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la BIHfan » 08 dec 2010, 14:48

ilidžanski dijamant je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Rose istina nije nesto bio na Svjetskom prvenstvu, ali kakve to veze ima sa MVP-ijem NBA lige? Onda za Duranta se ne slazem. Takodje sam govorio poslje prvenstva za njeg da je nasljednik Jordana ali ono sto sam vidio u zadnjim utamicama Thundersa razocaralo me. Covjek svoj prosjek odrzava preko slobodnih bacanja, baca redovno air ball sa trice.
sto se tice roseove igre ne prvenstvu, to nije bilo direktno vezano za mvp titlu. htio je rec da bi mu smjesno bilo da mvp titulu osvoji igra koji je onako igro ne svjetskom, i tu se donekle slazem sa njim.

sto se duranta tice, ja njega takodjer smatram najboljim igracem na svijetu, barem prema njegovom skillsetu. ove godine izgleda stvari nisu savrsene u oklahomi sto se odrazava na njegove igre. a i sinoc su rekli da je njegov problem westbrook. taj covjek mu ne kreira nista, a suta skoro isto kao i on.
Ali evo hocel igra na Svjetskom utjecati na MVP nagradu? Naravno da nece. Rose je igrac koji voli veci teren, a sam je Avdic rekao da je igra USA se zasnivala svi igramo jaku odbranu, a u napadu sta Kevin uradi. I onda kasnije govori kako je Rose trebao biti druga violina Amerike. Stvarno ne logicno je pricao, razlog sto ovako prica je mrznja prema Bullsima.

Za Duranta, ako on nije spreman da rekne stani pa ja sam vodja ekipe a ne ti onda nije veliki igrac. Westbrook mu jednostvno uzima ulogu ali je odradi na losiji nacin u odnosu na Kevina. Isto tako ako je Russel problem neka ga trajduju sto sigurno nece, jer tako kocu Kevina. Realnost je i da Kevin suta daleko najvise slobodnih bacanja u ligi, sto znaci da u 90-tim nebi mogao imati 20 poena po utakmici sigurno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 08 dec 2010, 14:48

Barnjak odgovori mi na poruku

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 dec 2010, 14:49

Dema brate, procita post koji si napisao 3 strane unazad. Zasto je uprava Cavsa ispala glupa? Jel mozda zato sto se James zaklinjao u Cleveland? Sto su vjerovali da ce ostati? Sto je izasao na tv kako bi saopstio pred kraj roka da odlazi? U cemu je uprava Cavsa pogrijesila? Ajde molim te prosvijetli me, u cemu? Jel kontas ti da Anthony od pocetka sezone trazi trade te da govori otvoreno da nece potpisati produzenje? Jel ti kontas da je James sutio cijelo vrijeme? Ajde prosvijetli me molim te, po cemu Denver nije GLUP kao uprava Cavsa?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 dec 2010, 14:51

collector je napisao/la:vidim raspravljate oko Avdica pa da se ukljucim...u nekim stvarima se slazem sa demom, vidi se da mrzi chicago, jbg svako je imao svoje traume... ja sam se ziv jeo kad je boston uzeo lakersima titulu 2008 ili kad su nas pistonsi unistili 2004 u finalu sa onakvom ekipom ali ipak je njegovo znanje veliko i to ne samo oko nba lige, nego i college kosarke, a kako slusam i prenose acb lige na areni...znas dosta toga i o evropskoj kosarci...sve kategorije...

cuo sam i ja da je kobea onako oslovljavao kao copy/ past jordana...al to je mozda bilo na pocetku karijere...jer je kobe sad stvorio svoj autentican znak...sto teze to bolje... i zna se sta je napravio.... a za hvaljenje LaQueena to se po meni odnosilo samo na njegovu fizicku dominaciju, al realno njegove kosarkaske kvalitete i nisu Bog zna sta...dobro asistira i to je to...realno i ja znam zakucat :mrgreen: , tako da stavljat njega u istu recenicu sa jordanom, magicom pa i sa kobeam to je smijesno...imao je 6 godina fore da je osvoji titulu dovodili su mu sve sto je htio al se pokazao i pobjega kod wade.... tako da je suvisno ista na tu temu vise pisati...
Evo adnan rece;on ipak ima dozu objektivnosti u potpuno je u pravu,znaci on ne smije imat dozu objektivnosto vec mora bit potpuno objektivan ,a ne ovog ne volim i iznosim mu mane,a vrline cu preskocit ili obrnuto za ono koga voli.

Cavsi e izvini u pravu si oni su jedino pogrijesili sto su mu vjerovali jer ih je zavukao,to im je greska jer su mislili da je covjek a ne izdajica.Adriano nisam se dobro izrazio
Eto primjer njegove pameti i pobijanja samog sebe je Boozer,koji preko noci postade niko i nista a do juce je po njemu bio zvijer ,najbolji post igrac itd.
Ja sam gledao prenose kad ono po 5 minuta hvali Lebrona.
O Kobe-u jedino sto sam ja cuo da govori dobro je da puno trenira,da gleda snimke svojih protivnika i proucava njihove mane,ali cim krene akcije kobe u njoj sta god da uradi opis Jordanovski potez kobe-a.
On ima znanje koje ne sporim ali ga trati na zadovoljavanje svojih navijackih sklonosti,
Evo primjer opisa bajnog Edina,kaze on Rose je sporiji od nekakvog istanbulskog taksiste Mustafe koji je po njemu najsporiji taksista u Istanbulu.
E sad on svoju frustraciju sto se dugo vozio kroz Istanbul poredi s Rose-om ,kakve momak ima veze s tim,a ujedno se odaje da je pojedine clanke pisao nakon ne znam koliko casa tj malo i pijan.
Zar je to objektivno jeli Rose najbrzi ili najsporiji u NBA.
Ja sam njeg gotivio i bio mi je najdrazi novinar,ali njegovo konstantno omalovazavanje i podcjenjivanje koga on zeli ili dizanje koga zeli mi je bezveze.
Nije to zbog Bullsa isto sam evo napisao za Kobe-a a nisam njegov fan ima jos tih primjera,ali se sad ne mogu sjetit.
Ima znanje,nema kulture da se bavi ovim poslom i nije uopste objektivan.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 dec 2010, 14:55

Nesto kontam da cu navijati za nekog ove sezone pored Cavsa, jer realno nemamo nikakve sanse u ovoj sezoni, ali nikako ne mogu, kad mi ko dirne u Cavse, kao u oko da me dirnuo. Duplo vise ih volim sada nego kad smo bili glavni favoriti za titulu prosle dvije sezone. Jednostavno zavolio sam tim. Evo igram NBA 2k11 i kontam uzeti nekog osim Cavsa, ali jednostavno ne mogu. Ljudi su mi se zavukli pod kozu. Strasno!!!
GO CAVS GO

Mes Que Un Club!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 dec 2010, 14:56

dema je napisao/la: Evo adnan rece;on ipak ima dozu objektivnosti u potpuno je u pravu,znaci on ne smije imat dozu objektivnosto vec mora bit potpuno objektivan ,a ne ovog ne volim i iznosim mu mane,a vrline cu preskocit ili obrnuto za ono koga voli.

Evo primjer opisa bajnog Edina,kaze on Rose je sporiji od nekakvog istanbulskog taksiste Mustafe koji je po njemu najsporiji taksista u Istanbulu.
Ovo je bio jedan obicni podcast...vise kao prijateljski razgovor i ovdje se moze dozvoliti jedna doza subjektivnosti..ipak ovo nije ni TV a ni radio...
Sto se tice ovog drugog dijela on je citave kolumne pisao u tom fazonu...jedan zanimljiv humor koji ti se moze svidjeti a i ne mora...ali meni je bilo veoma zanimljivo citati iste.

@adriano_leite

Jel' valja NBA2K11...ja kontao nabaviti neko kosarku..nisam igrao 100 godina ?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 dec 2010, 14:59

collector je napisao/la:smush parker... kobe... radmanovic...odom i kwame brown.
Pavlović – Hughes – LeBron – Gooden – Ilgauskas.

De reci da je ovo bolja ekipa...a ovu istu ekipu je Lebron doveo do finala NBA...od 25-57 do finala NBA jbt..
I dalje mislim da je najtalentovaniji igrač lige i to dobro...sad da se raspravljati o njegovim moralnim vrijednostima ali ako se zadržimo samo na parketu nema boljeg od njega,nema...i još ima prostora za napredovati od odbrane do igra na niskom postu...
smješno je tvrditi da je imao uslove u Clevlendu za titulu...pa vrhunac u 6 godina je bio je oronuli Jamison :|
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 dec 2010, 15:00

NBA 2K11 je po meni najbolja ikada. Fakat su je odradili pravo. Skinuo sam sebi sve patcheve, roster najnoviji, cak ima i draft za sljedecu sezone. Stvarno je predobra igra. Malo bugova ima, ali kao i u svakog igri. Po meni je najbolja do sada.

Mes Que Un Club!

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 08 dec 2010, 15:01

collector je napisao/la:
a samo malo... zadnje 3 sezone su mu dovodjeni najbolji slobodni agenti u ligi... i napravljeno je mali milion tradova u kojima su dovodjeni dobri igraci... prosle sezone su svi rekli 100 % osvaja samo pogledaj rooster clevlanda... mozes ti reci i za kobea pravi svoju ekipu dobrom ... ha yaa.... pa pretprosle godine u finalu istoka zijanili od orlanda... mozes ti do sutra govoriti svidja ti se ili ne... tako stoje stvari

sjetim se samo petorke lakersa prije 5 godina... smush parker... kobe... radmanovic...odom i kwame brown... e ovo nevalja nikako... i opet je covjek guro do play offa i tad me najvise nerviralo sto on nije dobio mvp nagrade prema statistikama..a dnas james ima stat...dboije nagradu, durent ima statistiku dobije nagradu... tako da je to prica za malu djecu... pobjegao je i gotova prica
de pogledaj malo realno sa kim je kobe osvojio titule a sa kim lebron nije. de pogledaj samo, evo prosle sezone:

gasol, odom, bynum, artest vs o'neal, jamison, mo williams, parker? :roll:
gasol, odom, bynum, ariza vs williams, igaluskas, west, varejao? :roll:

svaka budala moze vidit da james nikad nije imo sampionsku ekipi. de mi reci koje su mu to najbolje free agente oni dovodili?
BIHfan je napisao/la:
ilidžanski dijamant je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Rose istina nije nesto bio na Svjetskom prvenstvu, ali kakve to veze ima sa MVP-ijem NBA lige? Onda za Duranta se ne slazem. Takodje sam govorio poslje prvenstva za njeg da je nasljednik Jordana ali ono sto sam vidio u zadnjim utamicama Thundersa razocaralo me. Covjek svoj prosjek odrzava preko slobodnih bacanja, baca redovno air ball sa trice.
sto se tice roseove igre ne prvenstvu, to nije bilo direktno vezano za mvp titlu. htio je rec da bi mu smjesno bilo da mvp titulu osvoji igra koji je onako igro ne svjetskom, i tu se donekle slazem sa njim.

sto se duranta tice, ja njega takodjer smatram najboljim igracem na svijetu, barem prema njegovom skillsetu. ove godine izgleda stvari nisu savrsene u oklahomi sto se odrazava na njegove igre. a i sinoc su rekli da je njegov problem westbrook. taj covjek mu ne kreira nista, a suta skoro isto kao i on.
Ali evo hocel igra na Svjetskom utjecati na MVP nagradu? Naravno da nece. Rose je igrac koji voli veci teren, a sam je Avdic rekao da je igra USA se zasnivala svi igramo jaku odbranu, a u napadu sta Kevin uradi. I onda kasnije govori kako je Rose trebao biti druga violina Amerike. Stvarno ne logicno je pricao, razlog sto ovako prica je mrznja prema Bullsima.

Za Duranta, ako on nije spreman da rekne stani pa ja sam vodja ekipe a ne ti onda nije veliki igrac. Westbrook mu jednostvno uzima ulogu ali je odradi na losiji nacin u odnosu na Kevina. Isto tako ako je Russel problem neka ga trajduju sto sigurno nece, jer tako kocu Kevina. Realnost je i da Kevin suta daleko najvise slobodnih bacanja u ligi, sto znaci da u 90-tim nebi mogao imati 20 poena po utakmici sigurno.
ja sam reko po cemu mi je durant najbolji igrac, znaci to nije direktno vezano za samu njegovu igru, pogotovo ne ove sezone.

igra rosea na svjetskom nece utjecat na mvp nagradu, nit je avdic to rekao.

i da, spominejs da durant ne bi imo 20 poena u devedesetim. od ovih danasnjih superstara mogu se na prste jedne ruke nabrojat oni koji bi imali preko 20 poena po tekmi.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 dec 2010, 15:02

Raul_64 je napisao/la:
collector je napisao/la:smush parker... kobe... radmanovic...odom i kwame brown.

De reci da je ovo bolja ekipa...a ovu istu ekipu je Lebron doveo do finala NBA...

A hajd ti upored istok i zapad u to vrijeme i onda ces doci do zakljucka da je 4-0 Spursa protiv Cavsa bio jedini moguci rezultat u toj seriji...

P.S. Parker je najgori play svih vremena,Brown najgori centar svih vremena...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 dec 2010, 15:02

Raul_64, on je tog Jamisona htio u svojoj ekipi, kao sto je htio i Shaqa, kao i sve ostale igrace koji su dolazili i odlazili, on je bio sve u timu. Pravi napuhanko, sve hoce da je po njegovo i onda ti zabije noz u ledja. Da smo makar znali da hoce da ide, skontali bi mi neka pojacanja da smo imali vremena. Ovako tankiramo sezonu i to je to. Nadam se picku u top5 na draftu.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 08 dec 2010, 15:04

adriano_leite je napisao/la:Nesto kontam da cu navijati za nekog ove sezone pored Cavsa, jer realno nemamo nikakve sanse u ovoj sezoni, ali nikako ne mogu, kad mi ko dirne u Cavse, kao u oko da me dirnuo. Duplo vise ih volim sada nego kad smo bili glavni favoriti za titulu prosle dvije sezone. Jednostavno zavolio sam tim. Evo igram NBA 2k11 i kontam uzeti nekog osim Cavsa, ali jednostavno ne mogu. Ljudi su mi se zavukli pod kozu. Strasno!!!
GO CAVS GO

Ovo u vezi Jamesa, andriano danas ne mozes verovati u brata, a kamoli u jamesu... Denver ako je pametan odmah neka trejduje Anthonya i neka uzme nesto nego nista... Pa ce posle paliti dresove kao cavsi sto su uradili..... Naravno James je postao p...., izdao ekipu...... Nemam reci....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 08 dec 2010, 15:06

adriano_leite je napisao/la:Raul_64, on je tog Jamisona htio u svojoj ekipi, kao sto je htio i Shaqa, kao i sve ostale igrace koji su dolazili i odlazili, on je bio sve u timu. Pravi napuhanko, sve hoce da je po njegovo i onda ti zabije noz u ledja. Da smo makar znali da hoce da ide, skontali bi mi neka pojacanja da smo imali vremena. Ovako tankiramo sezonu i to je to. Nadam se picku u top5 na draftu.

Dobicete top 3,cavsi ce namerno gubiti tekme kako bi ostvarili najgori rezultat sezone... I uzmete Irvinga ili Perry Jonesa i gradite team oko njih....

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 08 dec 2010, 15:07

adriano_leite je napisao/la:Raul_64, on je tog Jamisona htio u svojoj ekipi, kao sto je htio i Shaqa, kao i sve ostale igrace koji su dolazili i odlazili, on je bio sve u timu. Pravi napuhanko, sve hoce da je po njegovo i onda ti zabije noz u ledja. Da smo makar znali da hoce da ide, skontali bi mi neka pojacanja da smo imali vremena. Ovako tankiramo sezonu i to je to. Nadam se picku u top5 na draftu.
ja ne razumijem sta su fanovi cavsa ocekivali od jamesa? da ostane zatocen u clevelandu sa idiotskom upravom koja mu superstara nemoze dovest? koliko se ja sjecam on je zelio amarea u ekipi, sto m ovi naravno nsu bili u stanju obezbjedit.

ja jamesa ne osudjujem radi samog odlaska, tu ga cak i razumijem. ali ne razumijem zasto je pravio onu emisiju, to nikako ne mogu shvatit. ajd da je on to napravio, a da je prije toga reko fanovima cavsa, i pogotovo svojim saigracima da ide, onda bi bilo i ok.

a pogotovo ne razumijem fanove cavsa koji su se prosle godine kleli u jamesa, govorili da je najbolji svih vremena, a sad ga smatraju nitkovom. a da se isti odluci vratit u cavse oni bi ga opet ljubili grlili i staja znam vec. kakvi licemjeri. i ti navijaci su mi zgadili sam tim clevelanda neku noc.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 08 dec 2010, 15:09

adnan24 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:

De reci da je ovo bolja ekipa...a ovu istu ekipu je Lebron doveo do finala NBA...

A hajd ti upored istok i zapad u to vrijeme i onda ces doci do zakljucka da je 4-0 Spursa protiv Cavsa bio jedini moguci rezultat u toj seriji...

P.S. Parker je najgori play svih vremena,Brown najgori centar svih vremena...
I ja Parkera ne smatram nekakvim playmakerom..... Pa covek da li ima kroz karijeru prosek od 6 asistencija, kakav mi je to playmaker????

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 08 dec 2010, 15:09

Raul_64 je napisao/la:

De reci da je ovo bolja ekipa...a ovu istu ekipu je Lebron doveo do finala NBA...od 25-57 do finala NBA jbt..
I dalje mislim da je najtalentovaniji igrač lige i to dobro...sad da se raspravljati o njegovim moralnim vrijednostima ali ako se zadržimo samo na parketu nema boljeg od njega,nema...i još ima prostora za napredovati od odbrane do igra na niskom postu...
smješno je tvrditi da je imao uslove u Clevlendu za titulu...pa vrhunac u 6 godina je bio je oronuli Jamison :|
od ove ekipe lakersa je bolja...to je moje misljenje ne moras ti mene ubjedjivati u nesto drugo...u to vrijeme na zapadu bile 3 ekipe jake, san antonio, dallas i sunsi... a na istoku samo detroit koji je eto odbranom pobjedjivao svoje protivnike.... pa ti malo uporedi danas i vrijeme prije 5 godina...oronuli jamison...koji je te istine sezone i predhodnih ubijao u washingtonu, mo wiliams extra igrac, pod kosevima ima 5 igraca dobre kvalitet... i nekoliko back up igraca....

uopredi taj jamsov rooster sa proslogodisnjim lakersa pa ces vidjeti ko je jaci...al opet lakersi prvaci...

svi iz godine u godinu spominju samo da napreduje...pa ljubim mu sunce sta je to do sada radio...kad hoces da napredujes to radi kao griffin.. a ne po studiu...pametno je chris webber rekao... za onako ponizavanje kluba i navijaca koji su ga voljeli kao Boga... sta misli gdje je kobe u istom trenutku kad je ovaj davao intervju... a on pa vjerovatno negdje u dvorani trenira sut i priprema se za sezonu.... on ima fizicke predispozicije kakve niko nema... mogu ga porediti sa carterom i richardsonom iz sunsa... al kad tad i to nestane...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 dec 2010, 15:12

To sto igra AP i Fuckwad, mi govori da tankiramo sezonu, tako je i najbolje. Visok pick cemo sigurno dobiti ako ovako nastavimo da igramo, sto je veliki plus za nas, top 5 je ohrabrujuce za nasu fransizu da se izdigne sa dna na koje smo pali ove godine. Mislim da jos necemo praviti trejdove, da cemo cekati kraj prelaznog i tada razmijeniti sve sto valja u timu osim Boobie-a i JJ-a. Tako bi smo se za godinu dana mogli drasticno popraviti od ovoga sada, mada nije tesko. Mislim da ce doba PO biti izuzetno bitan faktor za nas dalji razvoj, ako uspostavimo kontakte sa nekim free agentima, ili trejdujemo nekog za vrijeme drafta. Vjerujem u Cavse, mozemo se dici iz pepela i derati guzove Miami-u.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 08 dec 2010, 15:14

adriano_leite je napisao/la:To sto igra AP i Fuckwad, mi govori da tankiramo sezonu, tako je i najbolje. Visok pick cemo sigurno dobiti ako ovako nastavimo da igramo, sto je veliki plus za nas, top 5 je ohrabrujuce za nasu fransizu da se izdigne sa dna na koje smo pali ove godine. Mislim da jos necemo praviti trejdove, da cemo cekati kraj prelaznog i tada razmijeniti sve sto valja u timu osim Boobie-a i JJ-a. Tako bi smo se za godinu dana mogli drasticno popraviti od ovoga sada, mada nije tesko. Mislim da ce doba PO biti izuzetno bitan faktor za nas dalji razvoj, ako uspostavimo kontakte sa nekim free agentima, ili trejdujemo nekog za vrijeme drafta. Vjerujem u Cavse, mozemo se dici iz pepela i derati guzove Miami-u.
I belive in Cleveland

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 08 dec 2010, 15:14

@ alfarouqaminu

ma kakvi 6 asistencija to je za njega najbolja izvedba sezone...a samo primjer istog igraca u miamiu kad je heat sa weadom i njim imao najgori skor u ligi... mislim wtf o cemu govorimo...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 dec 2010, 15:15

A Huges je play koji ima 0,5 asistencija po meču ili strašni Pavlović,Gooden konjski rep i na kraju glavna podrška Jamesu igrač koji može igrati samo pick and pop ali ako James ne da loptu filigrantski precizno i na vrijeme mumija(Ilgauskas) neče stiči ni uputiti šut...što jest nije bilo konkurencije ali opet je trebalo odvesti tu ekipu do finala NBA,gdje rezultat usput nije bio realan(tj. zaslužio je Clevland barem 5 utakmicu ako ništa)
ilidžanski dijamant je napisao/la:ali ne razumijem zasto je pravio onu emisiju, to nikako ne mogu shvatit.
To je bilo ružno ali ako znamo da je prihod od emisije otišao u humanitarne svrhe onda može donekle opravdati Jamesov postupak..
collector je napisao/la:od kosevima ima 5 igraca dobre kvalitet... i nekoliko back up igraca....
To je Jamesova priča 6 godina u Clevlendu...par dobrih i nekoliko solidnih igrača...Shak,Gasol ni blizu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.