Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 04:36

pa za koga ond Kobe igra?... pa i Rose ima preko 8 asistencija po tukamici bez Boozera, a sad mu se to povecava, kako je Boozer tu..Kako ti neces da svatis, da Rondo nema ootrebe tamo da suta kada ima takvu ekipu u kojoj njegovi poeni i ne trebaju...logicno da ce imati toliki broj asistencija, jer ima igrace sa dobrim procentom suta..,,et sad si me isfuro pravo sa tim pridjevom svaka ti cast :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 12 dec 2010, 10:16

nemogu oni posmrditi SIBIRSKOM PLAVCU!!!
Thomas Müller - Fußballgott

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 12 dec 2010, 14:21

Nesto gledam statistiku kod igrača čikaga i upade mi u oko da Rose ima 41.6% sut za tri poena e gdje su sad oni sto su govorili da Rose ne zna sutat tricu a sinoc je ima 5/6 sut za 3 poena
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 12 dec 2010, 14:41

Stipe je napisao/la:Nesto gledam statistiku kod igrača čikaga i upade mi u oko da Rose ima 41.6% sut za tri poena e gdje su sad oni sto su govorili da Rose ne zna sutat tricu a sinoc je ima 5/6 sut za 3 poena
imao bi i vise da nije prvih 5-6 utakmica imao 20% sut za tri .
Cijelo ljeto je radio na sutu , promijenio je stil , izbacaj i putanja lopte je drugacija .Treneri USA tima su govorili da je Rose najbolji tricas u toj ekipi iako su imali Currya , BIllupsa , Duranta , Gordona ... Sada se to potvrdjuje , samo je bilo pitanje kada ce se u potpunosti naviknuti na svoj novi sut .

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 12 dec 2010, 16:15

iduca utakmica protiv indiane , favoriti smo sigurno . Treba dobro braniti tricu i Indiana nema sanse .

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 dec 2010, 16:30

Sinoc su rasuli Timberwolvse, znaci bukvalno. Kolko samo ukradenih lopti, Pekovic je mislim imao 8 izgubljenih. Bio sam upravu kad sam rekao da povratkom Bozza ova ekipa vise ne oscilira tokom igre, ono protiv Orlanda i Bostona su prve utakmice Bozzija, ali odkako se uklopio svi igraju na sampionskoj razini. Svaka Cast! Rose MVP. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 16:32

ma nebi trebalo biti problema protiv Indiane, u pripremnom periodu smo ih pukli 30 razlike, a sutra moze 10 sasvim dovoljno :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 16:35

BIHfan je napisao/la:Sinoc su rasuli Timberwolvse, znaci bukvalno. Kolko samo ukradenih lopti, Pekovic je mislim imao 8 izgubljenih. Bio sam upravu kad sam rekao da povratkom Bozza ova ekipa vise ne oscilira tokom igre, ono protiv Orlanda i Bostona su prve utakmice Bozzija, ali odkako se uklopio svi igraju na sampionskoj razini. Svaka Cast! Rose MVP. :)

ma protiv Orlanda mi grijesimo sa taktikom ebiga...mi pokusavamo cuvati Howarda i onda nas ljudi ubise tricama ...ne mogu ja vjerovati da Detroit sa njima igra odlicno, a mi ne mozemo se spustiti na pristojnu razliku ebiga...nesto jednostavno ne stima u nasoj igri protiv Orlanda
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 dec 2010, 16:44

SaltCityAttack je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Sinoc su rasuli Timberwolvse, znaci bukvalno. Kolko samo ukradenih lopti, Pekovic je mislim imao 8 izgubljenih. Bio sam upravu kad sam rekao da povratkom Bozza ova ekipa vise ne oscilira tokom igre, ono protiv Orlanda i Bostona su prve utakmice Bozzija, ali odkako se uklopio svi igraju na sampionskoj razini. Svaka Cast! Rose MVP. :)

ma protiv Orlanda mi grijesimo sa taktikom ebiga...mi pokusavamo cuvati Howarda i onda nas ljudi ubise tricama ...ne mogu ja vjerovati da Detroit sa njima igra odlicno, a mi ne mozemo se spustiti na pristojnu razliku ebiga...nesto jednostavno ne stima u nasoj igri protiv Orlanda
Dobro tad je bilo 8 igrača u rosteru Orlanda,nije bilo Howarada itd..
u svakom slučaju probati izbječi Orlando u eventualnom 1/2 Istoka,malo smo predaleko otišli :) ali i Boston i Miami se čini boljim rješenjem...osim što se Howarda mora udvajati u napadu Bulsi imaju dosta problema sa Howardom ...prije svega Rose koji konstantno prodire pod reket a to nije baš lahko pored Supermana a i ostali igrači Bulsa če prije se odlučiti na ulaz nego na šut...čist primjer je Portland koji je vanjskim šutem uništio Orlando..mada kontam Bulsi če vjerovatno biti 4,dok Orlando neče biti prvi tako da nebi mogli vidjeti do finala...opet odo ja daleko mada se dosta stvari več može naslutiti...ono što je jasno Bulsima u njihovoj diviziji ne može niko ništa
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 18:02

ma ove sezone ja mislim finale je Boston-LA ili Boston-Spurs...Bullsi vjerovanto 1/2 finala, ali ukoliko napraivmo neki dobar trade i iskorisitmo dva prva picka i tako uzmemo kvalitetnog sutera ili Anthoniya to se moze promjeniti svakako.
Nesto nikako nebi volio da uzme Boston ili Miami titulu, zato bi zelio Lakerse u finalu protiv njih iz tih ralzoga i ako bi nekako volio da Spursi uzmu titulu i ako je tesko ocekivati
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 dec 2010, 20:30

slika

Obama na treningu Bullsa. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 20:49

pa odavdje je Obama iz Chicaga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 dec 2010, 21:16

53-36 u skokovima za Bullse,kao sto napisah iskontrolisat skok i oni nemaju sanse,inace Minnesota predvodi NBA po skokovima i rijetke su ekipe koje su ih spustile na 36 skokova.
28-12 u asistencijama sve govori o tome koliko Bullsi igraju timski.
Rose igracina ,mozete ga kudit koliko hocete ali to je istina,sto se prije naviknete bolje za vas.
Kad vec znamo kritikovat molio bi sad da se napise 5-6 za tricu jeli to dovoljno dobro.Inace ubacio 21 poen sa 10 lopti ispucanih.
Noah uradio dovoljno pogledajte kako kontrolise reket i kakvu odbranu iga uz to 9 poena,10 skokova i 6 blokada.
Deng 19,Boozer 17, Taj Gibson 12p,10 skokova.Korver 12 poena a Asik 7 skokova.
Bullsi su poceli igrat odbranu koja se ocekivala od trenera Thibs-a.
Kao sto rekoh kad se vrati Boozer bice bolja trica jer sad Rose,Deng i Korver lakse dolaze u pozicije da sutaju za 3 poena.
Popravila se i odbrana.
Pogledao sam protiv Lakersa utakmicu.Strasno im fali Bynum jer ne mmogu branit reket bez njega Gasol nije igrac koji to moze uradit i tu se puno trosi.
Onakvu utakmicu protiv LAL malo koji igrac u NBA moze odigrat.Dovoljno je procitat izjave ljudi tipa Phil,Kobe,Durant i ostatak lige o Rose pa onda malo razmislit da li mi znamo bolje od njih.
Ovo sto sad radi Rose,prosle godine je uradio Durant ono mlad igrac koji se potpuno afirmisao i porastao u ocima NBA fanova.
Te trice Rose-a su,dosta njih je iz driblinga ili iz kretanja tj kad sam prevede loptu i suta,a suta ih i iz mjesta,sami znate da npr Korver ne moze sebi iskreirat sut za tricu kao i mnogi tricasi.
On moze oboje.
Provokocije Amina Rose bolji od Jordana ,su slicne onima kad se tvrdilo da je Durant igrac koji ce nasljedit Jordana.
Evo nek neko nadje post prije sezone gdje napisah da nece Durant imat sezonu ko proslu i da ce bit povreda kod njeg.
Jeli bas tako sad.A tad su poslije svjetskog svi ga dizali tvrdili da je najbolji u NBA itd.
Rose je isao na svjetsko da uci od Billupsa,Odoma i ostalih,bio je dobar ucenik ,od svih mladih tamo on je najvise naucio.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 dec 2010, 15:16

Veceras s Indianom,koja ove sezone nije losa.
Mislim da Bullsi mogu do pobjede,posebno ako Indiana u prvom poluvremene ne bude u velikoj prednosti,jer oni u prvom poluvremenu daju 52 poena a u drugom 45.lose igraju zadnju cetvrtinu u kojoj daju 13 poena.
Dobro skacu ko i Bullsi i tu se treba pripazit.Ostalo je tu negdje,i s njima Bullsi u United Centru imaju od zadnjoh 9 ,mislim 8 pobjeda,tako da bi to trebalo da se dobije.Onda slijedi laksi raspored gdje bi se moglo nanizat ako sve bude uredu preko 10 pobjeda.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 dec 2010, 15:23

Nije nikakva provokacija ali brate :D

slika

Nadamašio je Samaki Walker koga su Spursi draftovali...

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 dec 2010, 15:27

E jest isto strasilo,hehe i to je namjerno ovako se obukao,ma on je potpuno razlicit lik od vecine NBA igraca,od frizure,igre ponasanja nije stereotipan NBA kosarkas.Ma i otac mu je bio otkacen a mati mu bila Miss Svedske i vidi sta rodi hehe,sta ces kad se nespojivo spoji ispadne Joakim Noah.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 dec 2010, 15:38

@ dema

cestitam :)
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 dec 2010, 15:40

BernardBarnjak je napisao/la:@ dema

cestitam :)
hvala brate,a eto pogledah sad kad ono 1999 i ovaj stavi Joakima aj reko da napisem i ode mi na njeg 2000-i post.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 dec 2010, 15:44

Jalen Rose, zeznuo je i Samaki Walkera

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 13 dec 2010, 19:42

Stipe je napisao/la:Nesto gledam statistiku kod igrača čikaga i upade mi u oko da Rose ima 41.6% sut za tri poena e gdje su sad oni sto su govorili da Rose ne zna sutat tricu a sinoc je ima 5/6 sut za 3 poena

e pa tad je imao šut za trojku od 35 %

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.