Slijedeca je ova temamuhovic je napisao/la:![]()
..a stvarno,prvo chat zakljucan,zatim i ove spammerske dvije teme
..sta je sljedece ?
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Keenan.- je napisao/la:Slijedeca je ova temamuhovic je napisao/la:![]()
..sta je sljedece ?
![]()
.
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Svaka gdje se ti pojavisDAVID VILLA je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Slijedeca je ova temamuhovic je napisao/la:![]()
..sta je sljedece ?
![]()
.
sljedeca je vicevi,pa onda muzika pa ova i onda smijesne slike
![]()
![]()
![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Imate Brojalicu slikama pa spameri svih tema ujedinite se i navalite.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
hahah znaci treba i barceloninu temu zakljucatFrutek je napisao/la:Svaka gdje se ti pojavisDAVID VILLA je napisao/la:sljedeca je vicevi,pa onda muzika pa ova i onda smijesne slike
![]()
![]()
![]()
![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nadam se onda bar da će moći Misimović i Vranješ nastupiti.....
Ma ja sigurno eto svi mi klanjamo Nafile namaz da Vranjes igra
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Jimmy from the hood je napisao/la:Znaci Charlie Adam nije DMF ?? Malo vise pratiti fudbal molicu lijepo!!![]()
Rođen s tobom da budem
Adam je zadnji vezni koliko i Rodwell polušpica.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... 81266.html
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... 81492.html
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... 81193.html
Evo vam 3 utakmice od X sto je Adam odigrao, ostale cete naci pametni ste.
Adam je DMF!
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... 81492.html
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... 81193.html
Evo vam 3 utakmice od X sto je Adam odigrao, ostale cete naci pametni ste.
Adam je DMF!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
jednostavno izdominirao ga jeDonnie Darko je napisao/la:Portillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
ja plačem života mi
koji kralj
koji kralj
Dušu dalo za ove rubrikeTed Mosby je napisao/la:Jedna od najskupljih momčadi u povijesti vs. najslabija ekipa Man.Utd.-a koja se našla u finalu LP->>>jednostavno nemoguće<<<-.Odajem čast najstarijem sudioniku finala LP uopće Van der Saru,koji nas vcrs napušta. Ništa im nećemo zamjeriti, a i dalje ćemo ih voljeti... ♥ . P.S. Barcinim fanaticosima želim da sebi kupe još jednog Lea Messia i još sudaca kao što su bili ove godine!!!
Sta je stocaninu jedanmandraX je napisao/la:Dušu dalo za ove rubrikeTed Mosby je napisao/la:Jedna od najskupljih momčadi u povijesti vs. najslabija ekipa Man.Utd.-a koja se našla u finalu LP->>>jednostavno nemoguće<<<-.Odajem čast najstarijem sudioniku finala LP uopće Van der Saru,koji nas vcrs napušta. Ništa im nećemo zamjeriti, a i dalje ćemo ih voljeti... ♥ . P.S. Barcinim fanaticosima želim da sebi kupe još jednog Lea Messia i još sudaca kao što su bili ove godine!!!
Fazon je u tome što za većinu tih igrača (da ih ne nabrajam sad) nije iskeširana nikakva lova, to hoću da kažem...La Masia mostarac (brato)drH je napisao/la:Sta je stocaninu jedanmandraX je napisao/la:Dušu dalo za ove rubrikeTed Mosby je napisao/la:Jedna od najskupljih momčadi u povijesti vs. najslabija ekipa Man.Utd.-a koja se našla u finalu LP->>>jednostavno nemoguće<<<-.Odajem čast najstarijem sudioniku finala LP uopće Van der Saru,koji nas vcrs napušta. Ništa im nećemo zamjeriti, a i dalje ćemo ih voljeti... ♥ . P.S. Barcinim fanaticosima želim da sebi kupe još jednog Lea Messia i još sudaca kao što su bili ove godine!!!smijesno. Koliko zajedno vrijede Messi, Iniesta, Villa, Pedro, Xavi, Alves, Pique??? I da, ovo je najslabiji, po imenima igraca, tim Uniteda koji je igrao finale lige Prvaka.
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHDushi_Rob je napisao/la:jednostavno izdominirao ga jeDonnie Darko je napisao/la:Portillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.hahahahaha
![]()
![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ma znam ali opet su najskuplja ekipa na svijetu, mozda i najskuplja ikad. Nije bitno koliko je placeno za igraca(Primjer Torres, Carroll) nego koliko stvarno vrijede!mandraX je napisao/la:Fazon je u tome što za većinu tih igrača (da ih ne nabrajam sad) nije iskeširana nikakva lova, to hoću da kažem...La Masia mostarac (brato)
...o tome možemo samo bubat' z'bezevedrH je napisao/la:Ma znam ali opet su najskuplja ekipa na svijetu, mozda i najskuplja ikad. Nije bitno koliko je placeno za igraca(Primjer Torres, Carroll) nego koliko stvarno vrijede!mandraX je napisao/la:Fazon je u tome što za većinu tih igrača (da ih ne nabrajam sad) nije iskeširana nikakva lova, to hoću da kažem...La Masia mostarac (brato)
Loooool, možda i nisam skontao dobro ovo jer sam polutrijezan, ali da kažem nešto. Ekipa vrijedi koliko vrijede njihovi igrači na terenu, po nekoj vašoj logici sada znači Fabregas ne vrijedi ništa jer je došao džaba u Arsenal
ili RvP vrijedi 3 miliona eura.
Najskuplji tim na svijetu = Barca
Zašto ? Zato jer jedan Messi (nema veze odakle je) trenutno na tržištu kotiro sa preko 100 miliona eura itd.
Najskuplji tim na svijetu = Barca
Zašto ? Zato jer jedan Messi (nema veze odakle je) trenutno na tržištu kotiro sa preko 100 miliona eura itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.