Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Nevjerovatno koliko glupe pisete, da vi bar hocete sta guzit u zivotu bilo bi fino. Anel rutinski u ligi ostaje. 

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ovo je sigurno najgora ekipa od svih iz liga petice, e kurate srece da nam najveci talenat zavrsi u najgoroj ekipi
Izgleda da valja ispasti. Na ljeto potražiti bolji klub.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
e svasta, 2 godine ga seljakaju po raznim klubovima i zavrsi u ekipi kojoj izgleda nema spasa.
na pocetku sam kontao da i nije toliko los potez, nadajuci se da ce klub krenuti njegovim dolaskom i da on bude 'spasioc', ali malo sutra, ovo se ispostavi kao prava katastrofa.
ko ce ga i kupiti poslije ovoga, francuska cvajta ili nazad u malmo i borba za prvih 11:-)
na pocetku sam kontao da i nije toliko los potez, nadajuci se da ce klub krenuti njegovim dolaskom i da on bude 'spasioc', ali malo sutra, ovo se ispostavi kao prava katastrofa.
ko ce ga i kupiti poslije ovoga, francuska cvajta ili nazad u malmo i borba za prvih 11:-)
- Beduin
- Kontakt:
I ja sam mislio da Bordo nije ovoliko los, a izgleda da jos nema utakmice bez primljenog gola.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I jučer je bio medju 3 najbolja u svom timu.
Uspio sam nesto malo upratiti utakmice i Bordoaux je imao nekoliko 100% šansi a pored toga i dobrih situacija gdje su se naprijed zapetljali kao Pjetlici.
A s dr.strane gosti su oba gola postigli s bijele tačke.
Treba reći da je sudija bio SMEĆE većim dijelom utakmice.
..
Jučerašnja utakmica im je bila najbitnija u posljednih mjesec dana a eto izgubili su je.
...
Sledeca PSG u gostima.
Uspio sam nesto malo upratiti utakmice i Bordoaux je imao nekoliko 100% šansi a pored toga i dobrih situacija gdje su se naprijed zapetljali kao Pjetlici.
A s dr.strane gosti su oba gola postigli s bijele tačke.
Treba reći da je sudija bio SMEĆE većim dijelom utakmice.
..
Jučerašnja utakmica im je bila najbitnija u posljednih mjesec dana a eto izgubili su je.
...
Sledeca PSG u gostima.

Centralni defanzivac Bordeauxa Anel Ahmedhodžić proglašen je za igrača utakmice protiv Troyesa.https://www.webgirondins.com/actualite- ... tch-114876
Danas najveća čast u karijeri, igra protiv GOAT-a. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ne igraju protiv Utd.
Al svakako Messi-Neymar-Mbappe uff. Sretno Anelu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nisam ni napisao da igraju protiv Uniteda.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Wijnaldum pored Anela lagano asistira Mbappéu...
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Jeste, uvijek su drugi krivi. Dobro si ti to.marlostanf1eld je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:50U pravu si trebao je Anel i istrcati na Wijnalduma, a i pratiti trkaca Mbappea iza ledja u isto vrijeme
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Napusti forum neznalice krezuba povlasenaMoodyHank je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:51Jeste, uvijek su drugi krivi. Dobro si ti to.marlostanf1eld je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:50U pravu si trebao je Anel i istrcati na Wijnalduma, a i pratiti trkaca Mbappea iza ledja u isto vrijeme
Majka ti ne misli tako, a ne bi ni ti trebao, jer džeparac dobijaš od mog novca.marlostanf1eld je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:52Napusti forum neznalice krezuba povlasenaMoodyHank je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:51Jeste, uvijek su drugi krivi. Dobro si ti to.marlostanf1eld je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:50
U pravu si trebao je Anel i istrcati na Wijnalduma, a i pratiti trkaca Mbappea iza ledja u isto vrijeme
Mislim da je zreo za iskorak u karijeri.
Chelsea mozda ?
Chelsea mozda ?
Opet petarda u najavi. 
Nema njima pomoći, ovdje se ni najbolji stoper na svijetu ne bi uspio iskazati među ovako nefunkcionalnom i lošom ekipom, a kamo li Anel.

Nema njima pomoći, ovdje se ni najbolji stoper na svijetu ne bi uspio iskazati među ovako nefunkcionalnom i lošom ekipom, a kamo li Anel.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jucer sam gledao Salernitanu, uzasna igra, ovi su jos gori. Ovo se ni u drugoj francuskoj ligi ne bi borilo nizasta.
sta ces nema skim igrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.