Utjero ti svaki bhfeovac i dijasporac kad tako razmisljas. Srami se i ti i svi ostali koji vise pljuju po toj dijaspori. Nema vecih misheva od takvih kao vi sto pisu po forumima, pa se kite tudjim jadom. Moj je babo ostavio kosti na Igmanu, da bi ti i tebi slicni mogli da palamudite, sirite guzove, i pljujete po dijaspori, po djeci ciji su ocevi sehidi isto kao i svi ostali sehidi sirom BIH. Sta sam ja trebao, sa 13 godina pusku u ruke, jel??? BIjednice jedan, nije te stid, nisi mlad kao neki ovde pa da mlatis takve stvari ovde po forumu. Ti se napravio kabadahija, pa da nekome ti sudis. Hvalim te Boze sto nisam dole da mi takvi kao ti pametuju, i sude kad cu pojesti krisku hljeba. Uvjek sam bio humanista, i sve radi sevapa da mi Bog upise radi mog baba, sam slao svaku akciju koja je bila, bilo to pare, paketi, hrana da bi nekako mogao pomoci nasem narodu dole, ne samo ja, nega SVA TA DIJASPORA, koju vi toliko obozavate. Ali, od kako citam ove bljuvotine po raznim forumima, ali posebno ovde, razmislicu dobro drugi put. Al' srece pa ima finog naroda u BIH. Nemate pojma koliko naroda u toj dijaspori, je izgubilo svojih najmilijih, ali to je nekome izgleda nevazno. Ali haj drva i budala nikad nece nestati.Bob_Rock je napisao/la:Pa ako toliko vole BIH zasto se ne vrate u BIH (mislim na BHF)....Otisli vani, napunili trbuhe i sad filozofiraju...Jarane mani se toga, dobro ti je i rijesio si se belaja, ne mijesaj se u ono gdje ti nije mjesto....Da si htio promjene, ostao bi i borio se i u ratu protiv agresora a i poslije protiv ovih mita i korupcija...
Ovako izisli vani pa kake i traze milion nekih promjena..Isti problem pa cak i gori ima i Hrvatska sa svojom dijasporom, koji su politicke prirode.. Njihova dijaspora direktno podrzava Tudjamana i nacisticke ideje, a izvukli se u dijasporu pa sapucu iza ekrana i ispod jorgana...
Ja bih ovim putem, zamolio ove moderatore ako ih uposte ima ovde, da malo vise posvete paznje na ovakve bljuvotine.