Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Adinjo
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Adinjo » 02 dec 2009, 18:11

Bob_Rock je napisao/la:Pa ako toliko vole BIH zasto se ne vrate u BIH (mislim na BHF)....Otisli vani, napunili trbuhe i sad filozofiraju...Jarane mani se toga, dobro ti je i rijesio si se belaja, ne mijesaj se u ono gdje ti nije mjesto....Da si htio promjene, ostao bi i borio se i u ratu protiv agresora a i poslije protiv ovih mita i korupcija...

Ovako izisli vani pa kake i traze milion nekih promjena..Isti problem pa cak i gori ima i Hrvatska sa svojom dijasporom, koji su politicke prirode.. Njihova dijaspora direktno podrzava Tudjamana i nacisticke ideje, a izvukli se u dijasporu pa sapucu iza ekrana i ispod jorgana...
Utjero ti svaki bhfeovac i dijasporac kad tako razmisljas. Srami se i ti i svi ostali koji vise pljuju po toj dijaspori. Nema vecih misheva od takvih kao vi sto pisu po forumima, pa se kite tudjim jadom. Moj je babo ostavio kosti na Igmanu, da bi ti i tebi slicni mogli da palamudite, sirite guzove, i pljujete po dijaspori, po djeci ciji su ocevi sehidi isto kao i svi ostali sehidi sirom BIH. Sta sam ja trebao, sa 13 godina pusku u ruke, jel??? BIjednice jedan, nije te stid, nisi mlad kao neki ovde pa da mlatis takve stvari ovde po forumu. Ti se napravio kabadahija, pa da nekome ti sudis. Hvalim te Boze sto nisam dole da mi takvi kao ti pametuju, i sude kad cu pojesti krisku hljeba. Uvjek sam bio humanista, i sve radi sevapa da mi Bog upise radi mog baba, sam slao svaku akciju koja je bila, bilo to pare, paketi, hrana da bi nekako mogao pomoci nasem narodu dole, ne samo ja, nega SVA TA DIJASPORA, koju vi toliko obozavate. Ali, od kako citam ove bljuvotine po raznim forumima, ali posebno ovde, razmislicu dobro drugi put. Al' srece pa ima finog naroda u BIH. Nemate pojma koliko naroda u toj dijaspori, je izgubilo svojih najmilijih, ali to je nekome izgleda nevazno. Ali haj drva i budala nikad nece nestati.

Ja bih ovim putem, zamolio ove moderatore ako ih uposte ima ovde, da malo vise posvete paznje na ovakve bljuvotine.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 02 dec 2009, 18:33

Offside je napisao/la:
Ćiro nije svjetski trener, a bio treći na svijetu. Ok svi se slažemo da je Hrvatska imala beton reprezentaciju sastavljenu od ponajboljih igrača svijeta u to vrijeme. Ali da li dobra reprezentacija znači uspjeh. Šta to Mclaren u Engleskoj nije imao dobru reprezentaciju, pa se momački izblamirao. Džaba ti Porsche ako ne znaš voziti. Ćirina najjača prednost je psihološko-motivacijska priprema. Što ne znači da je loš taktičar. Zato i nije mogao biti trener u velikom svjetskom klubu. Dok je vodio Iran on kaže igračima 'ima da im mater hebete', a prevoditelj kaže 'trener je rekao da očekuje pobjedu'. Ja tvrdim da samo Halilhodžić je sposoban da zamijeni Ćiru, a od toga naravno nema ništa. Znači želimo smjenu Ćire a nemamo asa u rukavu. Treba možda da nam dođe Bola, Tulić, Barbarez i da peču zanat na repki u dva tri ciklusa, taman dovoljno da nam ova generacija polako ode sa scene. Bhf traži smjenu Ćire, a nema plana šta dalje. I onda očekuju da ih netko shvati ozbiljno. Mene boli briga za Muniba, Ilju, Čolakovića, znam da je njihova smjena nemoguća, a ako do nje i dođe opet će doći slični. Fudbal je ipak najvažnija, ali sporedna stvar i godine mi prebrzo prolaze da bi se borio sa rogatijima. Ako trebam bosti sa rogatijim to će onda biti u smjeru borbe protiv korupcije, mafije, nelegalne privatizacije i ostalih anomalija koje mi ipak u životu stvaraju više problema od uhljupa iz saveza.
Ja sam vec napisao da stvarno nemam ideju ko bi mogao biti selektor, niti da zelim to govoriti. Imam svoje zelje, ali one nisu realne, barem tako mislim, i zato bolje sutiti. Nisam ni krenuo u tu raspravu, samo sam govorio zasto RA ne voli covjeka.
Ali, kad smo vec pricali, rekoh da za mene nije svjetski trener i strucnjak - nikada u karijeri nije vodio veliki evropski klub (Nantes ga je navodno proglasio za najlosijeg trenera u istoriji). Najveci uspjeh mu je trece mjesto na svijetu, ali reci mi je li to znaci da su i Tommy Svensson, Azeglio Vicini, Senol Gunes (ili kako se vec zvao) pa i Jurgen Klinsmann, da ne idemo dalje u istoriju, neki od najvecih trenera svijeta ikada? A u svoje vrijeme dobivali su raznoranze pohvale i titule.

Ne kazem da nije napravio dosta u karijeri, ali neki vrhunski uspjeh, po mom misljenju nije i ne vidim nijedan razlog, osim sto on sebe tako prozva, da ga se naziva trenerom svih trenera i da se misli da ce bh. reprezentacija propasti bez njega. Uostalom, u ovom trenutku nama nista ne znaci ime selektora, kada se fudbal u BiH raspada po savovima i ima mnogo vece probleme nego sto ih Ciro i svi drugi predstavljaju...

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 02 dec 2009, 18:34

Sto se mene tice Ciro moze preuzeti Cibaliju ili H. Dragovoljca pa nek tamo lize g..... a ne nama prodaje Mikado
cokolade i izigrava selektora.Nikad necu zaboraviti sto nije ocistio kartone protiv Spanije i njega zovu takticarem.
Samo nek ide senilni k.. :lol:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 02 dec 2009, 18:38

Ćiro ne zna bi li piškio ili kakio....
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 dec 2009, 18:39

Adinjo je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:Pa ako toliko vole BIH zasto se ne vrate u BIH (mislim na BHF)....Otisli vani, napunili trbuhe i sad filozofiraju...Jarane mani se toga, dobro ti je i rijesio si se belaja, ne mijesaj se u ono gdje ti nije mjesto....Da si htio promjene, ostao bi i borio se i u ratu protiv agresora a i poslije protiv ovih mita i korupcija...

Ovako izisli vani pa kake i traze milion nekih promjena..Isti problem pa cak i gori ima i Hrvatska sa svojom dijasporom, koji su politicke prirode.. Njihova dijaspora direktno podrzava Tudjamana i nacisticke ideje, a izvukli se u dijasporu pa sapucu iza ekrana i ispod jorgana...
Utjero ti svaki bhfeovac i dijasporac kad tako razmisljas. Srami se i ti i svi ostali koji vise pljuju po toj dijaspori. Nema vecih misheva od takvih kao vi sto pisu po forumima, pa se kite tudjim jadom. Moj je babo ostavio kosti na Igmanu, da bi ti i tebi slicni mogli da palamudite, sirite guzove, i pljujete po dijaspori, po djeci ciji su ocevi sehidi isto kao i svi ostali sehidi sirom BIH. Sta sam ja trebao, sa 13 godina pusku u ruke, jel??? BIjednice jedan, nije te stid, nisi mlad kao neki ovde pa da mlatis takve stvari ovde po forumu. Ti se napravio kabadahija, pa da nekome ti sudis. Hvalim te Boze sto nisam dole da mi takvi kao ti pametuju, i sude kad cu pojesti krisku hljeba. Uvjek sam bio humanista, i sve radi sevapa da mi Bog upise radi mog baba, sam slao svaku akciju koja je bila, bilo to pare, paketi, hrana da bi nekako mogao pomoci nasem narodu dole, ne samo ja, nega SVA TA DIJASPORA, koju vi toliko obozavate. Ali, od kako citam ove bljuvotine po raznim forumima, ali posebno ovde, razmislicu dobro drugi put. Al' srece pa ima finog naroda u BIH. Nemate pojma koliko naroda u toj dijaspori, je izgubilo svojih najmilijih, ali to je nekome izgleda nevazno. Ali haj drva i budala nikad nece nestati.

Ja bih ovim putem, zamolio ove moderatore ako ih uposte ima ovde, da malo vise posvete paznje na ovakve bljuvotine.
svaka cast za ovaj post..... pa stvarno naj lik nije normalan!!!!!!!!!!!! :x :x
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 dec 2009, 18:47

seha je napisao/la:
drop je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-27605.htm

Sa naslovnice ovog portala....stara varalica mjenja pricu svakog trecega dana,klasicni suncokret okrece se kako vjetar puše...međutim,sve je više ljudi koji pocinju konacno da razmišljaju svojom glavom i koji se polako pocinju trijezniti od Ćirine magije...sapunica se nastavlja,ostaje da vidimo na šta ce Mikado biti još spreman.
suncokret se ne okrece kako vjetar puse vec za suncem xD
:lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 dec 2009, 18:54

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Stari nece odjahati!!!
slika
STARI KAUBOJ...svaka cast CIRO

Koji je Ciro???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 dec 2009, 18:56

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 1998. Selektor: Fuad Muzurović. Uspješnost 37,5%.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Belgiji i Holandiji 2000. Selektori Džemaludin Mušović (uspješnost 33,33%) i Faruk Hadžibegić ( uspješnost 38,88%). Uspješnost (za oba selektora) 36,66%.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Japanu i Južnoj Koreji 2002. Selektor Mišo Smajlović. Uspješnost 33,33%.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Portugalu 2004. Selektor: Blaž Slišković. Uspješnost 54,16%.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. Selektor: Blaž Slišković. Uspješnost 53,33%

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj. Selektori Blaž Slišković u četiri utakmice (uspješnost 33,33%) i Fuad Muzurović u osam utakmica (uspješnost 37,5%). Uspješnost (za oba selektora) 36,11%.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Selektor: Miroslav Ćiro Blažević. Uspješnost 52,77%.

SMRT FASIZMU!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 dec 2009, 18:59

rob do bagro je napisao/la:Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 1998. Selektor: Fuad Muzurović. Uspješnost 37,5%.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Belgiji i Holandiji 2000. Selektori Džemaludin Mušović (uspješnost 33,33%) i Faruk Hadžibegić ( uspješnost 38,88%). Uspješnost (za oba selektora) 36,66%.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Japanu i Južnoj Koreji 2002. Selektor Mišo Smajlović. Uspješnost 33,33%.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Portugalu 2004. Selektor: Blaž Slišković. Uspješnost 54,16%.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. Selektor: Blaž Slišković. Uspješnost 53,33%

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj. Selektori Blaž Slišković u četiri utakmice (uspješnost 33,33%) i Fuad Muzurović u osam utakmica (uspješnost 37,5%). Uspješnost (za oba selektora) 36,11%.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Selektor: Miroslav Ćiro Blažević. Uspješnost 52,77%.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 dec 2009, 18:59

Ćiro Majstore! Ćiro Majstore!

Izlazi Napolje!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 dec 2009, 19:00

But The rezultat IZ Open :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 02 dec 2009, 19:03

Ja sam odvojio malo svog vremena pa iskoristio opciju usklicnika :mrgreen: za prijavu odredjenih likova devijantnog ponasanja, sumnjivog morala te upitnog vaspitanja. Tako da mislim ako se uvazena gospoda skulira malo prema ovim trolovima da ne dovodi sebe u opasnost od "klizeceg starta" :mrgreen:

Mi trebamo jedni druge taman da zivimo na Sjevernom Polu i na Rtu Dobre nade jer nas je drasticno malo, podijeljeni smo po svakom pitanju, razocarani u svakoj prilici, i kad imas kesa i love i para i stosta da priustis nema tu srece kad znas da drugi pripadnici tvog naroda nisu sretni tako da je ta sreca vrlo upitna. Pogotovo kada vidis da ljudi iz tvog naroda propustise priliku za srecom zbog samo jednog gola ili jedne utakmice, nema tu mnogo materijala da se raduje.

Predjasnji trolovi i mentoli su samo primjeri i oblici kostiju koje mogu da se pojave unutar korpusa bosanaca i hercegovaca zdrave pameti i cista srca, a onaj ko je imalo zdrave pameti i imalo umno razvijen - shvatice koliko smo na gubitku sa takvim ljudima pocevsi od devijanata na forumu pa do Muniba Usranovica i agitanata tipa Cire Blazevica.

Nama je puno manje trebalo za plasman na veliko takmicenje sa jednim Mr AjTinks B/aka Sliskovicem pa je covjek na pravdi Boga popljuvan i brutalno izvrijedjan nego sa demagogom i blasfhemicarem kalibra Cire Blazevica kojem je mesetarskim sposobnostima vise mjesto u saboru grada Zagreba i HR drzave nego u BIH.

Pozdrav Domovini
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 02 dec 2009, 19:07

rob do bagro je napisao/la:But The rezultat IZ Open :lol:
ma najmocnija je"I thinks a ..its reZultat reAl.. you know?" :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 02 dec 2009, 19:09

Od kad se to u fudbalu uspjeh mjeri procentualno. lol I izbaci dvije utakmice sa Portugalom pa onda objavi postotak, jer ovi nisu makli dalje od grupe. Sa Ćirom smo bili drugi u najtežoj skupini ikad, sa Bakom smo bili četvrti u najlakšoj kvalifikacijskoj skupini u historiji naše reprezentacije. Pametnom dosta, sve ostalo je preljevanje iz šupljeg u prazno.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 dec 2009, 19:20

Lily je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:But The rezultat IZ Open :lol:
ma najmocnija je"I thinks a ..its reZultat reAl.. you know?" :D
Real aaaaaaaa you know what you want aaaaaaaaaaaaaaaa frst period eeeeeeeeeea aaaaaaaaaa aj thinks rezultat its open tako to doktor radi :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 dec 2009, 19:22

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Stari nece odjahati!!!
slika
STARI KAUBOJ...svaka cast CIRO

Cudi me da ga nisu nazvali Zmaj od Bosne :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 dec 2009, 19:52

Ponos Torina je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 1998. Selektor: Fuad Muzurović. Uspješnost 37,5%.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 02 dec 2009, 20:06

Citizen-X je napisao/la:Ja sam odvojio malo svog vremena pa iskoristio opciju usklicnika :mrgreen: za prijavu odredjenih likova devijantnog ponasanja, sumnjivog morala te upitnog vaspitanja. Tako da mislim ako se uvazena gospoda skulira malo prema ovim trolovima da ne dovodi sebe u opasnost od "klizeceg starta" :mrgreen:

Mi trebamo jedni druge taman da zivimo na Sjevernom Polu i na Rtu Dobre nade jer nas je drasticno malo, podijeljeni smo po svakom pitanju, razocarani u svakoj prilici, i kad imas kesa i love i para i stosta da priustis nema tu srece kad znas da drugi pripadnici tvog naroda nisu sretni tako da je ta sreca vrlo upitna. Pogotovo kada vidis da ljudi iz tvog naroda propustise priliku za srecom zbog samo jednog gola ili jedne utakmice, nema tu mnogo materijala da se raduje.

Predjasnji trolovi i mentoli su samo primjeri i oblici kostiju koje mogu da se pojave unutar korpusa bosanaca i hercegovaca zdrave pameti i cista srca, a onaj ko je imalo zdrave pameti i imalo umno razvijen - shvatice koliko smo na gubitku sa takvim ljudima pocevsi od devijanata na forumu pa do Muniba Usranovica i agitanata tipa Cire Blazevica.

Nama je puno manje trebalo za plasman na veliko takmicenje sa jednim Mr AjTinks B/aka Sliskovicem pa je covjek na pravdi Boga popljuvan i brutalno izvrijedjan nego sa demagogom i blasfhemicarem kalibra Cire Blazevica kojem je mesetarskim sposobnostima vise mjesto u saboru grada Zagreba i HR drzave nego u BIH.

Pozdrav Domovini
Svaka ti cast brate. Ziv bio.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 dec 2009, 20:07

Preporucujem!

Deci ispod 16 god. dozvoljeno gledanje uz prisusto roditelja ili staratelja.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 dec 2009, 20:20

cole-ch je napisao/la:

Preporucujem!

Deci ispod 16 god. dozvoljeno gledanje uz prisusto roditelja ili staratelja.

Hehe vidi se sve :D :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.