Dule 078 je napisao/la:o kakvoj evropi vi pisete,pa zeljo je za vas-BORAC!

Dule 078 je napisao/la:o kakvoj evropi vi pisete,pa zeljo je za vas-BORAC!
& је / за нас &, $ $ Х у ", а & $ &Dule 078 je napisao/la:o kakvoj evropi vi pisete,pa zeljo je za vas-BORAC!
Grad je nas DS je napisao/la:Tako je Sreto. Hvala sto nas osvijesti...
Ispade Velež Barselona, velež je obični mali klubić a od svega ostalo mu je poznato ime i sjećanje na davnašnja vremena kao sukcesoru nekog drugog Veleža za koji je živio čitav Mostar i šire a ne pola Mostara kao danas.SRETO je napisao/la:Ma NEMOJTE ODMAH U VISINE AKO STE DOBILI VELEZA! POLAKO,VIDJELI STE DA JE VELEZ IGRAO SA OSAM IGRACA,TA NISU IGRACI ROVCANIN,GADZO I OKIC,TO SU MARIONETE! POLAKO STABILIZUJTE EKIPU SACUVAJTE GRO IGRACA I POLAKO NAGODINU RAZMISLJAJTE O BOLJEM PLASMANU.
$ $, $ $...rudarprijedor je napisao/la:Kakav bolan Borac, to je klub koji je prvi na tabeli i na proljetnoj premijeri dodje 1 000 ljudito je klub koji nije ni u jednom smislu sto se tice fudbala bolji od Rudara,drugo je infrastruktura i finansije....A i cim vam zafali tata Mile gurne koji kes u klub i sve odlicno ...u PD ce se dokazati da pare ne igraju fudbal....DO tad
![]()
![]()
", " " " ?, ? у & ? јест? " је $ ? " ? ?, ? све у ', " " ? ", јер се " " ?, " ? & паре у ? " ", а " ' ? " % ' $. " са " су ' " у ?. % & $, " се ? " $. & јесте ?, ? је ?-? ?. " су ? ? ($) " ".melanholicar je napisao/la:Prijedorčani šta ima novo u vašem gradu,klubu?
Kakve su to priče i koliko je istine u njima,jer ja žutima (msm na štampu,a nekada i na mrave) nevjerujem previše?
Jel stvarno finansijska situacija toliko očajna,ima li ikakve šanse da se nadje neko dugoročnije rešenje?
to sto si im reko,to im mi non stop trubimo ali nista ne moze njima u glavuDejan, BL je napisao/la:Ispade Velež Barselona, velež je obični mali klubić a od svega ostalo mu je poznato ime i sjećanje na davnašnja vremena kao sukcesoru nekog drugog Veleža za koji je živio čitav Mostar i šire a ne pola Mostara kao danas.SRETO je napisao/la:Ma NEMOJTE ODMAH U VISINE AKO STE DOBILI VELEZA! POLAKO,VIDJELI STE DA JE VELEZ IGRAO SA OSAM IGRACA,TA NISU IGRACI ROVCANIN,GADZO I OKIC,TO SU MARIONETE! POLAKO STABILIZUJTE EKIPU SACUVAJTE GRO IGRACA I POLAKO NAGODINU RAZMISLJAJTE O BOLJEM PLASMANU.
Rudari batalite vi te priče nego pičite sve do kraja pa u Evropu, ni Partizan nije planirao LŠ prošle god. pa ih ugodno iznenadi
bolje je imati bilo kakvu proslost nego kao neki nikakvu!!! e to vama svi trube al nikako u glavu!!!Rosas7 je napisao/la:to sto si im reko,to im mi non stop trubimo ali nista ne moze njima u glavuDejan, BL je napisao/la:Ispade Velež Barselona, velež je obični mali klubić a od svega ostalo mu je poznato ime i sjećanje na davnašnja vremena kao sukcesoru nekog drugog Veleža za koji je živio čitav Mostar i šire a ne pola Mostara kao danas.SRETO je napisao/la:Ma NEMOJTE ODMAH U VISINE AKO STE DOBILI VELEZA! POLAKO,VIDJELI STE DA JE VELEZ IGRAO SA OSAM IGRACA,TA NISU IGRACI ROVCANIN,GADZO I OKIC,TO SU MARIONETE! POLAKO STABILIZUJTE EKIPU SACUVAJTE GRO IGRACA I POLAKO NAGODINU RAZMISLJAJTE O BOLJEM PLASMANU.
Rudari batalite vi te priče nego pičite sve do kraja pa u Evropu, ni Partizan nije planirao LŠ prošle god. pa ih ugodno iznenadi
Gdje sam pogrijesio ispravi me...? je napisao/la:$ $, $ $...rudarprijedor je napisao/la:Kakav bolan Borac, to je klub koji je prvi na tabeli i na proljetnoj premijeri dodje 1 000 ljudito je klub koji nije ni u jednom smislu sto se tice fudbala bolji od Rudara,drugo je infrastruktura i finansije....A i cim vam zafali tata Mile gurne koji kes u klub i sve odlicno ...u PD ce se dokazati da pare ne igraju fudbal....DO tad
![]()
![]()
Ma vi ste za njih institucija kao što je Željo institucija za sve ostale, a i naši ste dobri prijatelji, zar ne?rudarprijedor je napisao/la:Gdje sam pogrijesio ispravi me...? je napisao/la:$ $, $ $...rudarprijedor je napisao/la:Kakav bolan Borac, to je klub koji je prvi na tabeli i na proljetnoj premijeri dodje 1 000 ljudito je klub koji nije ni u jednom smislu sto se tice fudbala bolji od Rudara,drugo je infrastruktura i finansije....A i cim vam zafali tata Mile gurne koji kes u klub i sve odlicno ...u PD ce se dokazati da pare ne igraju fudbal....DO tad
![]()
![]()
Ja ću ti reći gdje si pogrešio znaš onaj film - Orlovi rano lete, želim vam uspjeh, međutim nemoj mnogo i prerano letjeti glumiti silu neku i izmeđuostalog pljvati po Banjaluci, pad može biti bolan. Prati malo druge forumaše momci su svjesni da rezultati nisu odraz organizacije kluba i zato mogu biti i samo jedan bljesak nakon čeka slijedi ponovo tama.rudarprijedor je napisao/la:Gdje sam pogrijesio ispravi me...? je napisao/la:$ $, $ $...rudarprijedor je napisao/la:Kakav bolan Borac, to je klub koji je prvi na tabeli i na proljetnoj premijeri dodje 1 000 ljudito je klub koji nije ni u jednom smislu sto se tice fudbala bolji od Rudara,drugo je infrastruktura i finansije....A i cim vam zafali tata Mile gurne koji kes u klub i sve odlicno ...u PD ce se dokazati da pare ne igraju fudbal....DO tad
![]()
![]()
zeljovac87 je napisao/la: Ma vi ste za njih institucija kao što je Željo institucija za sve ostale, a i naši ste dobri prijatelji, zar ne?Pozdrav svim prijedorčanima.
E moj pasa, sve je to ok, ali mislim da ti povodom našeg prijateljstva ja ne trebam ništa objašnjavati. Neka ti to objasne pojedini forumaši koji se također predstavljaju kao navijači Rudara. rudarprijedor, na primjer.jeremija je napisao/la:zeljovac87 je napisao/la: Ma vi ste za njih institucija kao što je Željo institucija za sve ostale, a i naši ste dobri prijatelji, zar ne?Pozdrav svim prijedorčanima.
E jarane..ja kao Prijedorčanin da ti kažem...Sportski rivalitet između BL i PD postoji i to je normalno...ALI..ako smo sa Željom sportski prijatelji,onda smo s Borcom Braća i to znaju svi navijači i simpatizeri kluba.pozz za grbavicu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot] i 15 gostiju.