FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FC BAYERN
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FC BAYERN » 17 jun 2009, 02:06

omerbavarac je napisao/la:Luca Toni ostaje u Bayernu 100%, ako je vjerovati rijecima njegovog menadzera. Iako bi bili bolje da ode dok jos mogu ugrabiti para za njega.

Elber izjavio da je pratio mladog Keirrisona, i da ce ga preporuciti Bayernu.

Ayax pravo dobro zagrizao za Pranjica ocigledno da bi ga mogli preoteti Bayernu, s obzirom da su dobili lijepu svotu novca od Arsenala za Vermalena.
A cuj ostaje maneken :cry: Keirrison ce 100% u Barcu, strasan igrac tipa Robinho (samo da ga slava ne udari u glavu kao Robinha) A sto se tice Pranjica **** ga nek dodje Bosingwa i imacemo dva dobra beka ;)

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 17 jun 2009, 09:52

FC BAYERN je napisao/la:A cuj ostaje maneken :cry: Keirrison ce 100% u Barcu, strasan igrac tipa Robinho (samo da ga slava ne udari u glavu kao Robinha) A sto se tice Pranjica **** ga nek dodje Bosingwa i imacemo dva dobra beka ;)
Odakle ti to? Težko vjerujem, da hoče jer bi zauzimo mijesto stranca a Barca ima več sve zauzeto, ako bi ga več kupili mislim da bi se mu dogodilo isto ko sa Henriquejem(posudba).

Još to danas pišu sve španske novine, da je Bayern odlučio prodati Riberya za od 50 do 70 mio jer Van Gaal ne želi imati nezadovoljnog igrača. Jel to istina ili opet samo novinarski trač??

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 17 jun 2009, 10:34

Tonijev menadžer tvrdi kako će sigurno ostati u Bayernu PDF Ispis E-mail
Srijeda, 17.06.2009.
Menadžer Luce Tonija Tullio Tinti je u izjavi za njemački Tageszeitung rekao kako će njegov klijent i sljedeće sezone sasvim sigurno ostati u redovima Bayerna. Očekivalo se kako će Toni ovog ljeta potražiti novu sredinu nakon dolaska konkurencije u napadu, a tome su pridonijele i njegove izjave, no čini se kako će na kraju ipak ostati u redovima bavarskog kluba i boriti se za mjesto u momčadi zajedno sa Miroslavom Kloseom, Ivicom Olićem i Mariom Gomezom.

"Luca Toni će 100% ostati u Bayernu. On je igrač Bayerna i to će i dalje biti. Sve glasine su čiste izmišljotine koje nemaju ništa sa stvarnošću." rekao je Tinti.

Posljednji u nizu igrača koji se dovode u vezu sa Bayernom je napadač Palmeirasa Keirrison. Bivši napadač Bayerna Giovane Elber je tim povodom izjavio: "Gledao sam nekoliko Keirrisonovih utakmica i u dresu Coritibe i u dresu Palmeirasa i svidjelo mi se ono što sam vidio. Preporučio sam ga upravi Bayerna."
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2009, 13:08

Moze li mi neko ovo prevesti:
Si profila un'altra proposta indecente del Real Madrid per il cartellino di un galactico. Si tratta di Frank Ribery, calciatore del Bayern Monaco e della nazionale francese. Il giocatore è stato consigliato da Zinedine Zidane ai vertici merengue, e la trattativa potrebbe decollare anche con l'inserimento di contropartite tecniche come Sneijder e Van der Vaart.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2009, 15:51

Navodno Bayern poslao ponudu Galatasarayu u visini od 11 mil + Demichelis za Ardu Turana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2009, 15:53

omerbavarac je napisao/la:Navodno Bayern poslao ponudu Galatasarayu u visini od 11 mil + Demichelis za Ardu Turana.

Koja je odbijena ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jun 2009, 15:56

omerbavarac je napisao/la:Moze li mi neko ovo prevesti:
Si profila un'altra proposta indecente del Real Madrid per il cartellino di un galactico. Si tratta di Frank Ribery, calciatore del Bayern Monaco e della nazionale francese. Il giocatore è stato consigliato da Zinedine Zidane ai vertici merengue, e la trattativa potrebbe decollare anche con l'inserimento di contropartite tecniche come Sneijder e Van der Vaart.
neznam mozda Real za Riberya daje van der varta i snajdera...neznam...mozda i neke pare... :?
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 17 jun 2009, 15:59

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Moze li mi neko ovo prevesti:
neznam mozda Real za Riberya daje van der varta i snajdera...neznam...mozda i neke pare... :?
Kao Real hoce da stvori galaktikose ,pa hoce da dovedu riberya ,tu veliku ulogu ima zidan i real daje snajdera i VDV za riberya
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 jun 2009, 16:25

Sneider + nad der vaart za ribery-ja,to treba prihvatiti. Mozda jedina mana u veznom redu bayerna bi tada bila je to sto su ovi igraci spori.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 jun 2009, 16:56

Hajde da je Snejder i Roben ali kakav crni VdV :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jun 2009, 16:11

Rumenige objavio da su Borowski(zainteresovan HSV),Ottl(Frankfurt i Hanover) i Lell na transfer listi ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jun 2009, 16:31

bistrikboy je napisao/la:Rumenige objavio da su Borowski(zainteresovan HSV),Ottl(Frankfurt i Hanover) i Lell na transfer listi ;)
Taman za ove igrace mogu dobiti oko 10 - 13 mil i eto para za dovodjenje golmana.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 18 jun 2009, 17:24

bistrikboy je napisao/la:Rumenige objavio da su Borowski(zainteresovan HSV),Ottl(Frankfurt i Hanover) i Lell na transfer listi ;)
Hvala bogu za ovu zadnju dvojicu samo nek idu iz Bayerna uzasni su :lol:
Volim te Zeljo!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 jun 2009, 21:47

da daju ne znam ti koliko igraca ne moze bolan niko riberya zamjenit kakav van der vaart i sneijder boze sacuvaj
na sta bi ekipa licila ni na sta...volio bi da se ostvari transfer bosingve ali bgm tesko
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 jun 2009, 22:20

Ako bi prodavali Riberija onda treba tražiti Robena i Snajdera, jer Roben može kvalitetno odigrati na toj poziciji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 jun 2009, 10:48

- On je definitivno jedan od najboljih desnih bočnih igrača na svijetu. Svoje smo rekli i sada čekamo reakciju Chelseaja - rekao je za Kicker Karl Heinz Rummenigge, predsjednik Bayerna.

Bayern je spreman u London proslijediti čak tri igrača za Bosingwu. U pitanju su Tim Borowski, Christian Lell i Andreas Ottl. Bavarci su spremnii uplatiti nešto na račun Chelseaja, a sve kako bi dobili Portugalca koji je u srijedu saznao da je kažnjen od UEFA-e s tri utakmice neigranja (plus jedna moguća) zbog reakcija na utakmici Chelsea - Barcelona, te nakon nje.

He-he :lol: ova je dobra, kao da su ovi toliki levati da uzimaju otpad iz Bayerna :roll:
Ali za divno cudo Bosingwa izrazio zelju da predje u Munchen, samo sad da ne zapne na kojem milioncicu.

Sosa bi mogao na posudbu u Keln, Baumjohann nije ni dosao u Bayern a ovi iz Gladbacha vec razmisljaju da ga vrate u zimskoj pauzi. :D
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 jun 2009, 11:30

Sosu bi trebalo negdje poslati da peče zanat. Odigrao je nekoliko dobrih utakmica ove sezone, ali se vidi da nije jo upotpunosti sazrio za Bayerna.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 jun 2009, 11:35

geronimo je napisao/la:- On je definitivno jedan od najboljih desnih bočnih igrača na svijetu. Svoje smo rekli i sada čekamo reakciju Chelseaja - rekao je za Kicker Karl Heinz Rummenigge, predsjednik Bayerna.

Bayern je spreman u London proslijediti čak tri igrača za Bosingwu. U pitanju su Tim Borowski, Christian Lell i Andreas Ottl. Bavarci su spremnii uplatiti nešto na račun Chelseaja, a sve kako bi dobili Portugalca koji je u srijedu saznao da je kažnjen od UEFA-e s tri utakmice neigranja (plus jedna moguća) zbog reakcija na utakmici Chelsea - Barcelona, te nakon nje.

He-he :lol: ova je dobra, kao da su ovi toliki levati da uzimaju otpad iz Bayerna :roll:
Ali za divno cudo Bosingwa izrazio zelju da predje u Munchen, samo sad da ne zapne na kojem milioncicu.

Sosa bi mogao na posudbu u Keln, Baumjohann nije ni dosao u Bayern a ovi iz Gladbacha vec razmisljaju da ga vrate u zimskoj pauzi. :D
Text je katastrofalno lose preveden,"novinarima" sa-x preporucujem par casova engleskog,nece im skoditi ;)
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... ingwa.html
evo orginalnog texta 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jun 2009, 11:36

Boumjohann je po meni igrac slican tipu igraca Sose, pa ne vidim razlog zasto su ga doveli, ali dobro sta je tu je. Nisu nista platili za njega. Od viska glava ne boli.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 jun 2009, 11:44

Ma on je lafo neki talenat pa ga Bayern doveo na probu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.