RK Bosna
- legenda reala
- Kontakt:
Re: RK Bosna
Utakmica završena Bosna je poražena sa 25:18 ,u prvih 25 minuta je to izgledalo dosta dobro i držao se egal ,ali u zadnjim trenutcima Flensburg pravi seriju i na poluvrijeme odlazi sa +4,
Bosna je igrala dosta dobro u odbrani ali u napadu škripi dosta ,spor protok lopte i bezidejnost na postavljenu odbranu Flensburga ,ali sve u svemu dobro poluvrijeme .
U drugom Flensburg malo pojačaje i odlazi na 7 razlike ,Bosna ponovo igra sjajno u odbrani i drži Flensburg bez gola devet minuta ali u napadu to nikako da kapitaliziraju ,sa igračem više primaju golove ,a ta bezidejnost u napadu se nastavlja , Flensburg privodi utakmicu lagano kraju i slavi zasluženu pobijedu (imam utisak da su igrali koliko im je trebalo )
Sad se nadati da će sve do kraja biti kako treba i da će Bosna proći dalje ,i mislim da je to maksimum jer protiv ekipa kao što su Kil,Hamburg,Loven ,Barsa .Medvedi ,teško da se može šta napraviti ,možda se najbolje mogu suprostaviti bekovima Hamburga na koje se opet može igrati dobra odbrana ,dok na ove ostale teško ,sve u svemu treba biti zadovoljan ,a za nešto više se mora popraviti realizacija dok je odbrana dosta dobra .
Bosna je igrala dosta dobro u odbrani ali u napadu škripi dosta ,spor protok lopte i bezidejnost na postavljenu odbranu Flensburga ,ali sve u svemu dobro poluvrijeme .
U drugom Flensburg malo pojačaje i odlazi na 7 razlike ,Bosna ponovo igra sjajno u odbrani i drži Flensburg bez gola devet minuta ali u napadu to nikako da kapitaliziraju ,sa igračem više primaju golove ,a ta bezidejnost u napadu se nastavlja , Flensburg privodi utakmicu lagano kraju i slavi zasluženu pobijedu (imam utisak da su igrali koliko im je trebalo )
Sad se nadati da će sve do kraja biti kako treba i da će Bosna proći dalje ,i mislim da je to maksimum jer protiv ekipa kao što su Kil,Hamburg,Loven ,Barsa .Medvedi ,teško da se može šta napraviti ,možda se najbolje mogu suprostaviti bekovima Hamburga na koje se opet može igrati dobra odbrana ,dok na ove ostale teško ,sve u svemu treba biti zadovoljan ,a za nešto više se mora popraviti realizacija dok je odbrana dosta dobra .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta je ovo ode marjanac. E dugo je i bio u ekipi. Nije valjda da ce opet otic sve sto valja
Pa i potpisao je Ugovor samo na 6 mjeseci, jer Božić nije zadovoljio!adn_sah je napisao/la:Sta je ovo ode marjanac. E dugo je i bio u ekipi. Nije valjda da ce opet otic sve sto valja

Šteta ali tako je, a i doveden je "jednokratno" zbog teže povrede golmana Perišića koji je prije toga potpisao za Bosnu nakon raspada Željezničara.....
Bosno moja poharana....
steta sto ga nisu mogli zadrzati. Jer zaista je mnogo pokazao u ovih par uakmica.
Cini mi se da je prolaz neminovan !
Ali ipak treba sacekati, Zagreb igra kuci sa Rusima, jest da ne mogu maknut sa 3. mjesta, al' igrat ce zbog prestiza pred svojim navijacima. Sidad pobjedom ide na 1. mjesto, jes da je u gostima, ali protiv Rumuna ne bi trebalo bit problema, vise me plasi Petersburgh, al' nadam se da nece bit iznenadjenja...
ps: na teletextu samo Sidad igra danas, jel' to neka greska? Mislio sam da i Zagreb igra danas..
Ali ipak treba sacekati, Zagreb igra kuci sa Rusima, jest da ne mogu maknut sa 3. mjesta, al' igrat ce zbog prestiza pred svojim navijacima. Sidad pobjedom ide na 1. mjesto, jes da je u gostima, ali protiv Rumuna ne bi trebalo bit problema, vise me plasi Petersburgh, al' nadam se da nece bit iznenadjenja...
ps: na teletextu samo Sidad igra danas, jel' to neka greska? Mislio sam da i Zagreb igra danas..
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ne samo Ciudad igra danas, Zagreb igra u subotu. Po meni je ovaj scenarij glavni razlog sto rukomet nikad nece dostici popularnost ostala dva sporta tj. fudbala i kosarke, jer sve dok EHF bude dozvoljavao ovakve situacije kao sto je to slucaj s ovom grupom rukomet ce ostati na poziciji broj tri. I jos bi dodao izjavu Line Cervara, da bi trebali Evropljani da vode glavnu rijec u rukometu, a ne da tamo neki Ameri i Autralci im kroje sudbinu.EdinTM87 je napisao/la:
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bas glupost. Cuj zadnje kolo da se igra u 3 razlicita termina....amerosm je napisao/la:Ne samo Ciudad igra danas, Zagreb igra u subotu. Po meni je ovaj scenarij glavni razlog sto rukomet nikad nece dostici popularnost ostala dva sporta tj. fudbala i kosarke, jer sve dok EHF bude dozvoljavao ovakve situacije kao sto je to slucaj s ovom grupom rukomet ce ostati na poziciji broj tri. I jos bi dodao izjavu Line Cervara, da bi trebali Evropljani da vode glavnu rijec u rukometu, a ne da tamo neki Ameri i Autralci im kroje sudbinu.EdinTM87 je napisao/la:
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ciudad lagano dobi,jos Zagreb.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sin od zeljinog trenera Memicapintol_TM87 je napisao/la:sudije vec 2-3 greske...nisu iskljucili jednog njihovog i sad im priznali gol iako lopta nije presla cijelim obimom...ko je ovaj mali memic sto proda fintu xD

svoj ti pos'o !
Veliki talenat 1993.godište Elis Memić.Grbavica moj zivot je napisao/la:Sin od zeljinog trenera Memicapintol_TM87 je napisao/la:sudije vec 2-3 greske...nisu iskljucili jednog njihovog i sad im priznali gol iako lopta nije presla cijelim obimom...ko je ovaj mali memic sto proda fintu xD
FEDERER= KLOC
Nadam se da ce Zagreb dobiti dosao je Ivica Obrvan tek mu je 3 utakmica dobili su Constantu,onda jedan tezak poraz od Ciudada Reala svi su ocekivali 2,3 razlike i nece sebi dozvoliti da od jednog autsajdera Sankt Petersburga izgubi ocekujem pobjedu Zagreba i prolaz Bosne !
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
Ajde Zagreb, saljemo vam cevape !
nadam se da ce zagreb pobjedit da bosna ode dalje zasluzili su
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Više od pola rukometaša CO Zagreba na popisu je ozlijeđenih i trener Ivica Obrvan s pravom strahuje uoči utakmice zadnjeg kola Lige prvaka protiv St. Peterburga u subotu. - Najveći je problem ipak peh koji se dogodio s Tončijem Valčićem koji je u najgore vrijeme završio u bolnici te je podvrgnut operaciji slijepog crijeva. Direktor Bartol Kaleb rekao je kako ga je umalo izdalo srce kada je čuo da je i Manuel Štrlek ozlijeđen. Pobjeda na kraju natjecanja po skupina zaista je nužna za samopouzdanje momčadi uoči najvažnijeg dijela sezone, uoči utakmica osmine finala Lige prvaka. A situacija zaista nije bajna iako dr. Tomislav Čengić, klupski liječnik, gaji nade da će mnogi s popisa ozlijeđenih uskoro na parkete. Koliko je sportski profesionalizam proklet, najbolje će oslikati podatak da se Tonči Valčić na terene mora vratiti samo desetak dana nakon ozbiljne operacije. zlijeđeni i upitni za neodređeno vrijeme Tonči Valčić (operacija slijepog crijeva) Gyula Gal (ozljeda potkoljenice pa gnojna angina) Ivano Balić (problem s trbušnim zidom) Manuel Štrlek (distorzija zgloba) Michal Kopčo (viroza) David Špiler (ozljeda butnog mišića) Marko Kopljar (ozljeda koljena) Luka Stepančić (povišena temperatura) Ozlijeđeni odavno, otpisani do kraja sezone Zlatko Horvat (operirani križni ligamenti koljena) Ljubo Vukić (operirane tetive desnog ramena) Na dugotrajnom oporavku Gorazd Škof (stres fraktura) Antonio Kovačević (kronična upala pubične kosti) Kvota na goste pala je sa 14 na 5.

Rekoh li ja lijepo da strahujem da ce Zagreb prodati bodove. U pitanju je samo nacin na koji to izvesti. Pretuzno ali vec vidjeno.
Ako su to namjerili, onda onako "elegantno": odigrati nerješeno i svi "fini" a Bosna po običaju.....donjakengur je napisao/la:Rekoh li ja lijepo da strahujem da ce Zagreb prodati bodove. U pitanju je samo nacin na koji to izvesti. Pretuzno ali vec vidjeno.

Bosno moja poharana....
- aleksandarhz
- Kontakt:
Sjajno krenulo zagreb vodi 4:1
evo ko hoce da gleda ima ovde stream:
http://www.***SPAM***/index.php?o ... eoid=19465

evo ko hoce da gleda ima ovde stream:
http://www.***SPAM***/index.php?o ... eoid=19465

Igra Balić, pivot Gal, mislim da će ipak biti OK. 

- aleksandarhz
- Kontakt:
5:0 serija rusa... **** im hljeb mater hrvatsku.. Ko da su na trening dosli 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.