nije penal 100% ali po ko zna koji put sudija na Interovoj strani

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
eto'o je pao na loptu a ne sam...jaooooo sramote i bruke da ti sudija protiv Brescie penal poklanja,ma fuj !L'Avvocato je napisao/la:bas me zanima hoce li eto'o dobiti kaznu kao Milos zbog ovog penala
jel to simulirao majke ti?L'Avvocato je napisao/la:bas me zanima hoce li eto'o dobiti kaznu kao Milos zbog ovog penala
Kolko sam ja vidio, oklizno se, ili je stao na loptu nezgodno.Admir_Sa je napisao/la:jel to simulirao majke ti?L'Avvocato je napisao/la:bas me zanima hoce li eto'o dobiti kaznu kao Milos zbog ovog penala
Tebi su Castellazzi; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Sneijder; Pandev, Coutinho, Eto'o; MilitoVELA je napisao/la:Kako nije penal ledja mu je postavio i izvrnuo ga jos je jedan penal bio kad je cini mi se zebina pokosio milita. Ja ne znam sta vi ocekujete od rezervne momcadi koja je igrala veceras. Al su i mesari ovi iz Brescie ubise po nogama
stavi link da vidimo, ja gledao na losem streamu, al cinjenica i dalje ostaje da je breša jedina zabila regularan gol i da je 100% oštećena, a sad vidjećemo kako će sad reagovati figc, kod miloša su bili expresni neznam otkud mi sad osjećaj da neće biti tako, možda poučen dosadašnjim iskustvomInterista di cuore je napisao/la:a serete svi za ovaj penal,a necete moralisti niko da spomenete sto nije pred kraj sviro cist penal nad Militom ? to kao niste vidili,nemojte molim vas...svi smo odmah rekli da nije penal,ne morate u svakom drugom postu srat o tome...
RAFA MARS IZ INTERA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.