FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 05 okt 2015, 08:53

shminka je napisao/la:Al jaki su, žale se na sudiju, produžio samo 12 minuta :rol: :rol: :rol:
Prekid je bio od 63.-69. minute cini mi se i gdje li je skupio jos 6 minuta, plus i tih 12 minuta je produzio barem minutu i po. Nisu normalni zale se na sudjenje a prvi prekrsaj za nas svira oko 80. , svira bruku ofsajda bas cu pregledat tekmu zanima me jesu li svi bili. I onaj penal jel koga udarila u ruku lopta ?
Sve u svemu apsolutno zasluzena pobjeda, momci na terenu borba i zelja za 10, neka se zahvale delacu ( **** ga sin sta brani) sto ih je spasio potopa.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 okt 2015, 09:19

Pokusajte je napisao/la:Ne znam za vas ali Enis kad je usao ja sam se sasro. Covjek nije za Zelju Boga mi dragog.
Ušao i odlično odigrao...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2015, 09:25

dobar je on kad čuvamo rezultat.

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 05 okt 2015, 09:27

Odlicna timska igra jucer, cestitke svima na celu sa Edisom...Da smo ovakav pristup imali na jos par utakmica sada bismo sigurno bili cak i prvi...Zasto nismo??? To samo igraci i strucni stab znaju...No, nema veze, idemo dalje...Sljedeca stanica Mostar, tvrdo, jako i nema zime...VOLIMMMM TE ZELJOOOOOO!!! :njanjanja:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 okt 2015, 09:36

Da ne pravimo misteriju oko eventualnog bojkota...
Nema tu bojkota,svjesnog i namjernog. Ima loše reakcije na loš trening. Problem se podje javljati kad se ne trenira dobro.A kod nas se u zadnjih par mjeseci nije dobro treniralo.Igraci su poceli sami sebi dozirati intezitet treniranja.Treneri su to dozvolili. Jedno vrijeme te drzi svjezina,malo te gura vaznost utakmice,malo atmosfera...Ali ne mozes dugo.Ekipa vremenom ulazi u negativno stanje i na kraju imamo to što smo imali.

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 05 okt 2015, 09:43

Hoce li nam se jos neko pridruziti u strucni stab tokom reprezentativne pauze ili je to to za sada???

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 05 okt 2015, 09:46

Jedina stvar koja mi se nije svidjela a to je da kada protivnik napravi malo jači pritisak izbijamo puno lopti. U prvom poluvremenu toga nije toliko bilo jer smo igrali dosta ofanzivno a oni se branili na 30 metara ali u drugom poluvremenu skoro svaka druga je bila nepotrebno napucana.
Kosoriću nije ni jedna promakla, znam da nije nešto okretan ali imao je dosta otvorenih igrača u tom trenutku.
U Mostaru ćemo imati obrnutu situaciju, oni će napadati a ako se opet povučemo ne gine nam opet ovoliko izgubljenih lopti.
Beganović me je prijatno iznenadio, samo brate smršaj malo, kad mu vidim onaj podbradak...
Ne znam da li će Dado igrati u Mostaru ali od njega bi bilo očekivati da igra malo bliže golu i da trpa Tiaga sa loptama. I normalno da se navikne malo brže vračati.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 05 okt 2015, 09:52

FKZ1921 je napisao/la:
Pokusajte je napisao/la:Ne znam za vas ali Enis kad je usao ja sam se sasro. Covjek nije za Zelju Boga mi dragog.
Ušao i odlično odigrao...
Ma Enis uvijek odlično odigra, kada igra svoju poziciju. Ne možemo očekivati da momak odlično odigra i na beku i na stoperu (mada se i to dešavalo).

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 05 okt 2015, 10:08

Žale se da smo im noge polomili hahaha..Ocekivali da ce ih neko pustiti da se dodaju kako hoce.. :lol: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 05 okt 2015, 10:23

Ognjene Valjiću sve ti j.e b, e,m ...... 1.29.25
Jer si JEDAN JEDINI...........

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 05 okt 2015, 10:25

Fudbal je "muski" sport. Mnogi derbiji u svjetu se odigraju na onakav nacin kako smo mi juce odigrali. Dakle, tu nema ljepote i slicnog, najbitniji je rezultat. To sto su njihovi igraci manekeni i sto igraju za pare a ne za grb koji nose na dresu, jednostavno oslikava cijelu situaciju u njihovom klubu. Sve cestitke Edisu i svim igracima juce su pokazali ono sto svi zelimo a to je da se gine za sveti grb, a rezultati ce sami po sebi doci.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2015, 10:32

edinedin je napisao/la:Ognjene Valjiću sve ti j.e b, e,m ...... 1.29.25
evo izvrtih al' ne znam na šta ciljaš...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 05 okt 2015, 10:33

themaniaks je napisao/la:MA uzimamo derbi i sve do kraja.HAJDEEEEEEEEEEEEEEE
:opaopa:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 05 okt 2015, 10:34

ChWilla je napisao/la:
edinedin je napisao/la:Ognjene Valjiću sve ti j.e b, e,m ...... 1.29.25
evo izvrtih al' ne znam na šta ciljaš...
kada onog igraca pogodi lopta u ruku vjerovatno barbaric ja mislim malo je poslije te vremenske oznake koju je on postavio

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2015, 10:40

a jest, jedno 20 sekundi poslije. napucana je i nije namjerno, ali ruka jeste.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 05 okt 2015, 10:49

Ma gori je onaj prekršaj u prvom kad ga Tiago zaobilazi i Barbar ga povlači sa dvije ruke na 3 metra od pomoćnog i lik ništa ne svira a odmah slijedeći napada ista situacija samo što je ovaj put bilo jednom rukom.. Valjda se ne svira kad se povlači sa dvije ruke po novim pravilima sudijeske org. u BiH :lol: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 05 okt 2015, 10:50

Hajde sad budi pametan pa odgonetni razlog nase igre protiv Krupe, Travnika, Slobode i ostalih kada smo juce vidjeli da igra u europi nije bila nikakva slucajnost.. Juce smo odigrali kao protiv Ferenca, hrabro, motivisano i razbili jufke na proste faktore.. Ovakva igra je bila razlog zbog kojeg smo postavili visoke ambicije.. ABd da ovako nastavimo i sve ambicije su dostizne.. Strah me tog naseg drugog lica zbog kojeg smo prozivljavali turbulencije.. Nadam se da je to dio istorije i da ce nas EDIS i ekipa u buducnosti castiti partijama poput jucasnje..

Sto se derbija tice je bih posebno izdvojio Kokota i Mladenovica.. Kokot se popisao na sve nas koji smo ga pljuvali, pretrcao mozda i najvise i ginuo kao da se na sred Juga rodio.. Mladenovic bez greske u defanzivi i po meni najpozitivnije iznenadjenje jucasnje utakmice.. I ostali su bili odlicni, pogotovo Blagojevic, Djelmic, i stoperi.. I Djenis je trcao kao mahnit i uveliko doprinijeo nasoj pobjedi.. I Brazilac dobar na spicu.. Ma sve bilo za pet..

@boccaccio javi se :D
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 05 okt 2015, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 05 okt 2015, 10:53

Okolele je napisao/la:Ma gori je onaj prekršaj u prvom kad ga Tiago zaobilazi i Barbar ga povlači sa dvije ruke na 3 metra od pomoćnog i lik ništa ne svira a odmah slijedeći napada ista situacija samo što je ovaj put bilo jednom rukom.. Valjda se ne svira kad se povlači sa dvije ruke po novim pravilima sudijeske org. u BiH :lol: :lol:
A njega je znači otreso ko šljivu.. To neka mahalska čarlama, to Barbarić na vugla :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 05 okt 2015, 10:56

Hadzijalagic je napisao/la:Hajde sad budi pametan pa odgonetni razlog nase igre protiv Krupe, Travnika, Slobode i ostalih kada smo juce vidjeli da igra u europi nije bila nikakva slucajnost.. Juce smo odigrali kao protiv Ferenca, hrabro, motivisano i razbili jufke na proste faktore.. Ovakva igra je bila razlog zbog kojeg smo postavili visoke ambicije.. ABd da ovako nastavimo i sve ambicije su dostizne.. Strah me tog naseg drugog lica zbog kojeg smo prozivljavali turbulencije.. Nadam se da je to dio istorije i da ce nas EDIS i ekipa u buducnosti castiti partijama poput jucasnje..

Sto se derbija tice je bih posebno izdvojio Kokota i Mladenovica.. Kokot se popisao na sve nas koji smo ga pljuvali, pretrcao mozda i najvise i ginuo kao da se na sred Juga rodio.. Mladenovic bez greske u defanzivi i po meni najpozitivnije iznenadjenje jucasnje utakmice.. I ostali su bili odlicni, pogotovo Blagojevic, Djelmic, i stoperi.. I Djenis je trcao kao mahnit i uveliko doprinijeo nasoj pobjedi.. I Brazilac dobar na spicu.. Ma sve bilo za pet..

@boccaccio javi se :D
Kako, lanbo, Mladenovic bez greske a lik ga pretrca par puta i jednom zicer profula zbog njega!? Sve se to poslije zaboravi, ali vidi se da momku fali puno toga u defanzivi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2015, 10:59

jedinu pravu šansu oni jesu imali zbog mladenovića. ali generalno, šta su raja očekivala i on je bio dobar.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, Firebase, Lekqqq1921 i 53 gosta.