FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zar u 2025-oj ima ljudi kojima eastmadness nije na gnjavator listi? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Valjo bi i Rendulic...
-
- Kontakt:
Ma nije to to... ono malo u Zrinjskom sto je napravio bilo je na plodovima Jaakirovih temelja, po meni...
Tako je. ZZ ko uvrijedjena mlada. Treba ga sto prije zaboraviti i okrenuti se prvenstvu i osvojiti titulu.Imamkarbarum je napisao/la: ↑07 avg 2025, 16:34Ko god dodje nece primit 4 komada u 10 minuta od Radnika.pozz
Ma ne do Bog
Rendulić potpuno realna opcija, poznaje ligu, gospodin, dobar sa Zekićem, zašto da ne?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Valja li iko
Ne valja, ono sto valja ovdje nece doc i to je tako. Zekić je bio najbolje rjesenje s obzirom na sve stvari koje ovo smece od lige okruzuju i pomirite se s tim.
Are you not entertained ?!
Ma naravno, covjek se posvetio poslu, izgradio ime, isao polahko i sad radi za velike pare. Zasluzeno. Ali nije los ovaj tip, ne moze mi momentalno ime da naumpadne, sto je preuzeo Istru. On nije los trener ali tek je uzeo Istru.
Goran Tomic
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- JavierBosnia
- Kontakt:
Goran je fantastičan ali nije karakter za Sarajevo, više je miran i staložen, nama treba autoritet i strogost
Nas trenutni igracki kadar sa eto 99% dovedenim Ljajicem. Pa ova ekipa bi morala preyebati i Vicu i sudije i Dodika i Čovica zajedno. Pa yebem mu mater imaš ekipu koja bi po imenima bila konkurent u sve jednoj ligi bivše exyu pa i sire Bgm.
Sad koji trener dodje vidjet cemo. Ali brez floskula tek sam dosao, ekipa nije bila moja itd. Imaš top ekipu, poslozi ih kako najbolje treba i udri.
............................Banic
Ristovski - Paskalev - Gojkovic - Kupresak
................. Elezi -------------- Jatta
Guliashvili ------------Mlinaric-------------- Ljajic
.............................. Turkes
Zbog tog yebenog u21 pravila ce neki morati vani, ali u sustini naša najjaca postava.
Na klupi Kyeremeh, Mamas, Đorđević, Oliveira, Krdzalic...
Daj nemojte me zayebavat. Samo ih poredati na prava mjesta i ja bi se borio za naslov.
Sad koji trener dodje vidjet cemo. Ali brez floskula tek sam dosao, ekipa nije bila moja itd. Imaš top ekipu, poslozi ih kako najbolje treba i udri.
Zbog tog yebenog u21 pravila ce neki morati vani, ali u sustini naša najjaca postava.
Daj nemojte me zayebavat. Samo ih poredati na prava mjesta i ja bi se borio za naslov.
Bolje bi bilo kyeremeh desno ljajic 10ka i guli lijevo a ispred njih mlinaricLavcina je napisao/la: ↑07 avg 2025, 17:50Nas trenutni igracki kadar sa eto 99% dovedenim Ljajicem. Pa ova ekipa bi morala preyebati i Vicu i sudije i Dodika i Čovica zajedno. Pa yebem mu mater imaš ekipu koja bi po imenima bila konkurent u sve jednoj ligi bivše exyu pa i sire Bgm.
Tacno.feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2025, 16:04Klub nam je u kandzama jedne osobe koja ne zna kakvog je lopta oblika..
Zapravo ne kandzama nego malo duzim noktima, nalakiranim.
Kad sa sjevera pjesmu cujes ti, znaj da od borbe odustali smo mi.
Ali ta osoba zna kakvog je oblika Ismirova kita i nazalost jos dugo ce biti tu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
mi za dva dana igramo utakmicu u ovo vrijeme, a niko nema pojma konradi sa ekipom i ko ce istu voditi na utakmici, sto moze znaciti da je ovaj Zekicev potez iznenadio sve u klubu i sad nisu sposobni nista pametno reci i brane se sutnjom.
mnogo imena se sad razvlaci, ja mislim da ce se resenje traziti u nekom hrvatskom treneru, a ko ce to biti tesko je reci
Biscan je Saudiji ali mozda bi ga mogli privuci
Nadam se da Karoglan, Leko nece biti rijesenja
od bh trenera mozda Dudic ali on ima problem jer previse prati drustvene mreze i to ima uticaja na njega, mada bih volio da dodje
od stranih tesko jer to je bas pucanj u prazno
Uglavnom Zekic je ostavkom bas unazadio o svemu sta se pricalo i pored ovog sta se desilo protiv Radnika sam ubijedjen da bi ovo bila dobra sezons.
o srpskim trenerima ne zelim ni raspravljati jer nema niko ko moze bilonsta napraviti bolje od bilo kojeg naseg trenera
mnogo imena se sad razvlaci, ja mislim da ce se resenje traziti u nekom hrvatskom treneru, a ko ce to biti tesko je reci
Biscan je Saudiji ali mozda bi ga mogli privuci
Nadam se da Karoglan, Leko nece biti rijesenja
od bh trenera mozda Dudic ali on ima problem jer previse prati drustvene mreze i to ima uticaja na njega, mada bih volio da dodje
od stranih tesko jer to je bas pucanj u prazno
Uglavnom Zekic je ostavkom bas unazadio o svemu sta se pricalo i pored ovog sta se desilo protiv Radnika sam ubijedjen da bi ovo bila dobra sezons.
o srpskim trenerima ne zelim ni raspravljati jer nema niko ko moze bilonsta napraviti bolje od bilo kojeg naseg trenera
3 stranca maxLavcina je napisao/la: ↑07 avg 2025, 17:50Nas trenutni igracki kadar sa eto 99% dovedenim Ljajicem. Pa ova ekipa bi morala preyebati i Vicu i sudije i Dodika i Čovica zajedno. Pa yebem mu mater imaš ekipu koja bi po imenima bila konkurent u sve jednoj ligi bivše exyu pa i sire Bgm.
Za bordobijele boje
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, alacious, Antikloc, atomskaNavika, bhfanatic14, boki86, casual033, gh0stHZ, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hamagara, keli, Lecler, Lokomotifa, mnon46, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, riki46, Tatamata1946, TETRAPAK, UltraSa46 i 162 gosta.