gdje djecu prodaju u vojsku za kanister benzina. i još čekali k'o ozebli sunce da on tamo raskine ugovor.prisutanod1964 je napisao/la:Halo trpači i ublehaši,halo trener iz Mijanmara-jebote.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- katakomba2
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
-
- Kontakt:
boj ne bije zlatno oruzje, vec boj bije srce u junaka!!!
drago mi je zbog svih onih koji su sumnjali u ovu ekipu, koji su Koku zeljeli poslati na tribine, koji su govorili da je Tiago promasaj i brazilska varalica, koji su pljuvali Bogdanovica. neka im danasnja predstava ove trojice igraca bude lekcija za ubuduce.
drago mi je da Edis uspio prenijeti svoj karakter na ovu ekipu. ekipa takavog karaktera uz karizmaticnog vodju zeljnog dokazivanja ce vratiti publiku na Grbavicu. osim njih to u ovom trenutku niko drugi ne moze uraditi, ni TM, ni uprava, ni peti deseti.
u nastavku ocekujem sve bolje i bolje partije i prikljucenje vrhu tabele gdje nam je i mjesto. od uprave, ocekujem da povuce poteze koji bi umnozili snagu Edisove energije koja, ocito je, vraca publiku na stadion i okuplja oko Zelje.
slijedi nam Zrinjski, po meni ekipa koja vec dvije sezone igra najbolju odbranu lige uz kvalitetan napad. za tu pobjedu cemo morati dati vise nego danas. ne sumnjam da mozemo.
drago mi je zbog svih onih koji su sumnjali u ovu ekipu, koji su Koku zeljeli poslati na tribine, koji su govorili da je Tiago promasaj i brazilska varalica, koji su pljuvali Bogdanovica. neka im danasnja predstava ove trojice igraca bude lekcija za ubuduce.
drago mi je da Edis uspio prenijeti svoj karakter na ovu ekipu. ekipa takavog karaktera uz karizmaticnog vodju zeljnog dokazivanja ce vratiti publiku na Grbavicu. osim njih to u ovom trenutku niko drugi ne moze uraditi, ni TM, ni uprava, ni peti deseti.
u nastavku ocekujem sve bolje i bolje partije i prikljucenje vrhu tabele gdje nam je i mjesto. od uprave, ocekujem da povuce poteze koji bi umnozili snagu Edisove energije koja, ocito je, vraca publiku na stadion i okuplja oko Zelje.
slijedi nam Zrinjski, po meni ekipa koja vec dvije sezone igra najbolju odbranu lige uz kvalitetan napad. za tu pobjedu cemo morati dati vise nego danas. ne sumnjam da mozemo.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
najnovija poruka za zvrkove
Dzaba pare dzaba Tan, vi ste nasa Lisa Ann!!
Dzaba pare dzaba Tan, vi ste nasa Lisa Ann!!
- TMmanija2012
- Kontakt:
To jo ono sto raja zeli borba do zadnje kapi krvi !!! Sablja kralj !!!! Pitari smijesni..yebasmo si ono bas bas ..volim te Zeljoooo
nije fer jače smo se borili 

Odavno lošiji protivnik nije igrao na Grbavici, nisu imali šut po golu u tekmi 

Cestitke normalnim navijacima zelje na pobjedi i @ ajzea izaberi avatar za mene teskog srca ga moram staviti no dogovor je dogovor. 

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
s kim je Željo igrao danas, nekakvi bordo dresovi.... velež ??
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
trula visnjafedeltafrotta je napisao/la:s kim je Željo igrao danas, nekakvi bordo dresovi.... velež ??

Pojeli smo ih...

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Cestitam vam na pobjedi, trener vam je LIKCINA

Naslutih jaRios je napisao/la:Mozda je vakat i za Tijaga

Doduse prvo sam naveo Boganovica pa onda Tijaga kao drugog potencijalnog strijelca al nema veze

Jos jednom da se ponovim,danas sam u svakom nasem igracu vidio Edisa iz igrackih dana - borbene,pozrtvovane,do posljednjeg atoma snage

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 04 okt 2015, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nadigrali smo ih na terenu, nadjacali na tribinama. Realizacija jos fali a osim toga sve za 10. Edis me bas iznenadio sa ofanzivnom postavom, mozda i preofanzivnom al' se isplatilo u potpunosti. Samo brate on nije za intervjua, bas se vidi da je bio fudbaler i stvarno ne zna rijecima prenijet misli.
- plavanacija
- Kontakt:
hahahaDooVe je napisao/la:
Ljudi jedna rijec, Kokot!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Na dresovima im pise malesiya airlines, valjda su malezijski tim , kazu u rangu Leha, jaci od Fenercvarosa.fedeltafrotta je napisao/la:s kim je Željo igrao danas, nekakvi bordo dresovi.... velež ??

× Željezničar - Manijaci TM87 ×