RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2013, 18:58

0:0...e sad realno igračima y.ebite se :evil: ...ne možete dobiti juniore širokog...ne dao bog da su igrali s najjačim timom....

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 24 apr 2013, 19:01

AlemC85 je napisao/la:0:0...e sad realno igračima y.ebite se :evil: ...ne možete dobiti juniore širokog...ne dao bog da su igrali s najjačim timom....
Bilobrk, Kožul, Brekalo, Ješe, Kordić, Wagner, Ivanković, Roskam, Zlomislić, Kožulj, Marković kakvi juniori sta pricas par mladi reprezentativaca I ostalo standardni I iskusni igraci Sirokog

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2013, 19:08

sada idemo konkurentu za opstanak, Travniku, kojeg odkad se igra PLBiH nismo dobili na njihovom terenu, samo smo jednom u kupu 3:2....koliko utakmica merzić neće igrati, pošto je dobio direktan crveni karton?

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 apr 2013, 19:11

Sasvim ok,iako bi pobjeda legla samo tako.Zaboravljate one dane kada je svako kolo bio naslov-Poraz Veleža.
Toga nema više,nema više rasprodaje.
Da smo ovako igrali u prvom dijelu sezone,bili bi u vrhu.
Zayebi ti utakmice kada domiramo,kada napadamo 'i nesretno' izgubimo.Imam osjećaj da nam fali samo malo hrabrosti.
Da vam ne neko rekao prije par mjeseci,da će ovako dugo trajati niz bez poraza,sigurno bi mu rekli da je lud.
Dobro je.Iz kante za napucavanje smo se pretvorili u tvrd orah.Samo da je malo više hrabrosti...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 apr 2013, 19:41

Kako Velez nije mogao dati gol za raju na forumu, pu ..
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2013, 20:33

Trener Veleža razočaran Valjićem i društvom
Rahimić: Žalosno je da ovi ljudi sude u Premijer ligi

Piše: A. Demić
Danas, 20:25
Velež i Široki Brijeg odigrali su zanimljiv meč na kojemu su nedostajali samo golovi. I jedni i drugi bili su nadomak u nekoliko navrata, ali ni Oštraković ni Bilobrk nisu morali loptu vaditi iz mreže.

„Zadovoljni smo osvojenim bodom, jer je Velež posebno tokom prvog poluvremena imao inicijativu. Napravili su nekoliko dobrih prilika za gol, čemu su najviše pridonijele naše greške i pogrešni pasovi. U nastavku smo osjetili da i mi možemo nešto napraviti, a da su napadači bili samo malo prisebniji mogli smo meč i riješiti u svoju korist,“ riječi su Slavena Muse, gostujućeg trenera.

Ibro Rahimić je dobrim dijelom bio zadovoljan igrom, ali ponovo je izostala realizacija, uz kako je rekao izuzetno lošu arbitražu sudijske trojke.

„Čestitam momcima na igri i pristupu, kao i gostima na korektnoj utakmici. Napravili smo dosta prilika za gol, ali nismo poentirali. Ponovo je nedostajao taj zadnji pas i završnica. Moram kazati da je žalosno da ovi ljudi sude u Premier ligi. Ovo je vjerujte mi, dno dna. Kada god smo pokrenuli neku akciju i nešto pokušali on nas je zaustavio. Razočaran sam, ne znam šta još dodati,“ izjavio je ogorčeni Rahimić.

ovog sudiju treba poslati na bolnicu jagomir, nije ovo prvi put, da nešto pokvari, jer je i prošlih sezona znao katastrofalno griješiti, očigledno da mu psiha nije u redu.... :oops: :oops:

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 24 apr 2013, 20:36

sreca pa travnik ima **** raspored ali nama slijedi borba za opstanak
zeljo borac zrinjski kuci s ovakvom realizacijom 2 boda
vani
travnik zvijezda slavija
maximalno 2 boda
znaci 4 boda do kraja mislim da su dovoljna za opstanak

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 apr 2013, 20:37

sto je prekid bio?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2013, 20:42

VELEZDOGROBA je napisao/la:sreca pa travnik ima **** raspored ali nama slijedi borba za opstanak
zeljo borac zrinjski kuci s ovakvom realizacijom 2 boda
vani
travnik zvijezda slavija
maximalno 2 boda
znaci 4 boda do kraja mislim da su dovoljna za opstanak
uz dužno poštovanje, zrinjski nije ni sjena one ekipe od 2-3 godine, a ako borac dobije naredno kolo sarajevo, obezbjedili su sigurno evropu, a nakon toga dolaze nama, pa mi možda mogli igrati ležernije, isto važi i za želju, koji ako do gostovanja nama obezbjedi titulu, a blizu su, mogli bi i oni doći na izlet...što se tiče gostovanja, travnik nam ne leži, jer ga nikada nismo dobili na njihovom stadionu, a pošto je to njima utakmica sezone, kao što je i GOŠK najavljivao, kada su igrali protiv nas, to moranje Travnika, bi mogla biti naša šansa...

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 24 apr 2013, 20:44

ciza je napisao/la:sto je prekid bio?
Ne smijemo ti reći prekinut će nam Valjic temu na forumu :D :D :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 apr 2013, 20:54

Ma nisu navijaci ni poceli skandirati :roll: odmah je prekid napravio.. Onda poslao Vladavica da smiri navijace a on samo jos gore napravio :mrgreen: i onda otisli svi u svlacionicu, bili tamo oko 5 minuta i onda se nastavila utakmica... i Onda su dosli navijaci Sirokog.
Sto se tice utakmice, Siroki bio MALO bolji u prvom poluvremenu, ali smo ih mi satrali u drugom. Vlada pravio prodore cijelo drugo poluvrijeme, nabacaj i Vidic pucao preko gola par puta. Raja na tribinama se digla pravo i motivisali ih cijelu utakmicu. Onda u 89. minuti Merzic napravio faul (valjda bio zadnji igrac) i dobio crveni. Oni iz slobodnjaka pucali preko gola i to je to. Mirza ponovo jako los danas, potpuno izoliran u napadu. Kada je Vidic usao to je vec na nesto licilo.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 24 apr 2013, 21:07

Sve dok mi ne pocnemo dobivat jace ekipe od nas(zeljo,sarajevo,borac,siroki) onda mozemo pocet pricat o evropi i nekom osvajanju lige a sve do tad 9 mjesto je za nas maximum.Vadit se svake godine na gosku travniku gradini pa to je zalosno. Isto vam je kao i u skoli ako oces da prodjes cetvorkom potrudi se da ti bude bos. 4 matematika 4 fizika 4 idt. a ne vadit se na likovnom ,muzickom(je*o ti tu cetvorku)...(poredio sam skolu jer je najlakse shtatit o cemu govorim) Pozdrav..

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 24 apr 2013, 21:09

pravnik1981 je napisao/la:Sve dok mi ne pocnemo dobivat jace ekipe od nas(zeljo,sarajevo,borac,siroki) onda mozemo pocet pricat o evropi i nekom osvajanju lige a sve do tad 9 mjesto je za nas maximum.Vadit se svake godine na gosku travniku gradini pa to je zalosno. Isto vam je kao i u skoli ako oces da prodjes cetvorkom potrudi se da ti bude bos. 4 matematika 4 fizika 4 idt. a ne vadit se na likovnom ,muzickom(je*o ti tu cetvorku)...(poredio sam skolu jer je najlakse shtatit o cemu govorim) Pozdrav..
kad imas 4 iz bos. matematike, fizike i hemije, kad se izvadis ma muzickom fizickom likovnom i sl. onda ces proci odlicnim xD xD btw naravno bez pobjeda nad velikim ekipama, sredina tabele je neminovna ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 24 apr 2013, 21:12

delko je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:Sve dok mi ne pocnemo dobivat jace ekipe od nas(zeljo,sarajevo,borac,siroki) onda mozemo pocet pricat o evropi i nekom osvajanju lige a sve do tad 9 mjesto je za nas maximum.Vadit se svake godine na gosku travniku gradini pa to je zalosno. Isto vam je kao i u skoli ako oces da prodjes cetvorkom potrudi se da ti bude bos. 4 matematika 4 fizika 4 idt. a ne vadit se na likovnom ,muzickom(je*o ti tu cetvorku)...(poredio sam skolu jer je najlakse shtatit o cemu govorim) Pozdrav..
kad imas 4 iz bos. matematike, fizike i hemije, kad se izvadis ma muzickom fizickom likovnom i sl. onda ces proci odlicnim xD xD btw naravno bez pobjeda nad velikim ekipama, sredina tabele je neminovna ;)
Ma dosta mi je vise izjava Rahimicevih kao naprimjer prije utakmice protiv goska: Idemo u gabelu samo da ne izgubimo(znamo da smo jaci i bolji i protiv predzadnjeg na tabeli ici samo da ne izgubis????)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2013, 21:16

pravnik1981 je napisao/la:
delko je napisao/la:
Ma dosta mi je vise izjava Rahimicevih kao naprimjer prije utakmice protiv goska: Idemo u gabelu samo da ne izgubimo(znamo da smo jaci i bolji i protiv predzadnjeg na tabeli ici samo da ne izgubis????)
vidjet ćemo kako će biti slijedeće sezone, kada se ugradi vještačka trava na pomoćnom terenu, hoće li tada konačno proigrati i letiti na terenu, pa da gledamo malo brži VELEŽ, pa da trkom lomimo protivnike, ali najveća briga je da odkad je aca završio karijeru, kao i zaim, koji je znao podvaliti loptu, mi ne znamo nakantati protivnika, nikako...mirza pao u formi užasno, ševka neka hoće, nekad neće...sada bi tana trebao početi pod hitno tražiti pravog centafora, koji će hladnokrvno trpati protivnike, i da ne bude kao što @pravnik kaže, da ukoliko ne počnemo pobjeđivati jače, ovo će nam se stalno ponavljati...znači treba nam novi ADIS OBAD...

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 24 apr 2013, 21:26

Da se igrači unose u utakmicu samo 20% koliko se Ibro unosi svaku bi oni dobivali i kući i na strani.
Ovo je najbolji trener kojeg smo imali iza rata, znaju se pozicije, solidno se stoji na terenu, e sad što
niko ne zna utrpati gol, to ipak nije do trenera, jer on prilično ofanzivno postavlja igru sa okicem i vladom po krilima.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 24 apr 2013, 21:26

pravnik1981 je napisao/la:
delko je napisao/la:
draze mi je da je covjek realan nego da prica suplje price tipa "Idemo u Sarajevo da se nadigramo"... Da nam ovecavaju Evropu itd.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 24 apr 2013, 22:29

Home » Mostar » Genije se vraća kući: Veliki Baka Slišković u svom Veležu?
Genije se vraća kući: Veliki Baka Slišković u svom Veležu?
Objavljeno od tacno.net dana Travanj 24, 2013 u Mostar, Sport

Legendarni Blaž Baka Slišković, svojevremeno jedan od najboljih fudbalera Veleža, prema još uvijek neslužbenim informacijama, mogao bi od naredne sezone postati trener kluba u kojem je ponikao i pružao neke od svojih najboljih partija u crvenom dresu Veleža.

Piše: Nermin Bise

Ova je informacija, naime, danas procurila u svečanoj loži tokom utakmice između Veleža i Širokog Brijega na kojoj je bio i Baka Slišković u pratnji svog sina Vladimira i kčerke Hane.

U Bakinom društvu bio je i Nermin Nikšić, aktuelni premijer Vlade FBiH, koji je neformalno i prvi čovjek Veleža, a kako smo uspjeli saznati Nikšić i Slišković su upravo otvorili pitanje mogućnosti Bakinog angažmana na kormilu Veleža.
-Izgleda da su počeli razgovori i da bi zaista moglo doći do Sliškovićevog angažmana, i ta mogućnost je vrlo moguća i realna, rekao nam je jedan od članova Uprave ”Rođenih”. Slišković je današnju utakmicu napustio odmah po završetku utakmice, tako izbjegavši znatiželju novinara među kojima se proširila informacija o eventualnom Sliškovićevom preuzimanju trenerskog kormila Veleža.
Podsjetimo, Slišković je kao igrač bio jedan od najboljih igrača i golgetera Veleža. Crveni dres sa brojem 8 zamijenio je osmicom u bijelom dresu splitskog Hajduka, poslije kojeg je popularni Baka karijeru nastavio u inostranstvu igrajući na nekoliko renomiranih klubova u Italiji i Francuskoj.
Kao trener najzapaženiju ulogu imao je na poziciji selektora reprezentacije BiH koju je predvodio u dva kvalifikaciona ciklusa s prilično dobrim uspjehom.
Ukoliko se tačnom ispostavi informacija da je Sliškoviću ponuđeno da trenira Velež, odnosno da su razgovori oko toga počeli, jedno je definitivno sigurno i izvjesno: to bi u Veležu značilo svojevrsni preokret i euforiju, stadion bi na svakoj utakmici bio popunjen do zadnjeg mjesta, a legendarni Baka bi svojom karizmom i svojim ugledom kojeg uživa u ovom klubu ”zapalio” Mostar i vjerne navijače Red Army.
Ukoliko bi ove informacije dobile i službenu potvrdu i razgovori sa Sliškovićem budu nastavljeni i poluče dogovorom, Baka bi Velež mogao preuzeti već po završetku ovog prvenstva, i poveo bi taj klub u narednom prvenstvu gdje bi se istakle ambicije Veleža za najviši plasman.

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 24 apr 2013, 22:41

VELEZDOGROBA je napisao/la:Home » Mostar » Genije se vraća kući: Veliki Baka Slišković u svom Veležu?
Genije se vraća kući: Veliki Baka Slišković u svom Veležu?
Objavljeno od tacno.net dana Travanj 24, 2013 u Mostar, Sport

Legendarni Blaž Baka Slišković, svojevremeno jedan od najboljih fudbalera Veleža, prema još uvijek neslužbenim informacijama, mogao bi od naredne sezone postati trener kluba u kojem je ponikao i pružao neke od svojih najboljih partija u crvenom dresu Veleža.

Piše: Nermin Bise

Ova je informacija, naime, danas procurila u svečanoj loži tokom utakmice između Veleža i Širokog Brijega na kojoj je bio i Baka Slišković u pratnji svog sina Vladimira i kčerke Hane.

U Bakinom društvu bio je i Nermin Nikšić, aktuelni premijer Vlade FBiH, koji je neformalno i prvi čovjek Veleža, a kako smo uspjeli saznati Nikšić i Slišković su upravo otvorili pitanje mogućnosti Bakinog angažmana na kormilu Veleža.
-Izgleda da su počeli razgovori i da bi zaista moglo doći do Sliškovićevog angažmana, i ta mogućnost je vrlo moguća i realna, rekao nam je jedan od članova Uprave ”Rođenih”. Slišković je današnju utakmicu napustio odmah po završetku utakmice, tako izbjegavši znatiželju novinara među kojima se proširila informacija o eventualnom Sliškovićevom preuzimanju trenerskog kormila Veleža.
Podsjetimo, Slišković je kao igrač bio jedan od najboljih igrača i golgetera Veleža. Crveni dres sa brojem 8 zamijenio je osmicom u bijelom dresu splitskog Hajduka, poslije kojeg je popularni Baka karijeru nastavio u inostranstvu igrajući na nekoliko renomiranih klubova u Italiji i Francuskoj.
Kao trener najzapaženiju ulogu imao je na poziciji selektora reprezentacije BiH koju je predvodio u dva kvalifikaciona ciklusa s prilično dobrim uspjehom.
Ukoliko se tačnom ispostavi informacija da je Sliškoviću ponuđeno da trenira Velež, odnosno da su razgovori oko toga počeli, jedno je definitivno sigurno i izvjesno: to bi u Veležu značilo svojevrsni preokret i euforiju, stadion bi na svakoj utakmici bio popunjen do zadnjeg mjesta, a legendarni Baka bi svojom karizmom i svojim ugledom kojeg uživa u ovom klubu ”zapalio” Mostar i vjerne navijače Red Army. :D
Ukoliko bi ove informacije dobile i službenu potvrdu i razgovori sa Sliškovićem budu nastavljeni i poluče dogovorom, Baka bi Velež mogao preuzeti već po završetku ovog prvenstva, i poveo bi taj klub u narednom prvenstvu gdje bi se istakle ambicije Veleža za najviši plasman.
:D
Ma to neko Bisu naložio a on odmah čitav roman napisao

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 apr 2013, 22:57

Sisaj , sisaj Široki ;)

slika
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.