I loš DamirZivot je napisao/la:Losa kamera, losa podloga, turnir mi se zgadi na prvu, al hajd nek ovo rutinski odradi
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa i nije bas rutinski krenulo 
edit
ukradose mu sad cist poen na 30:0
edit
ukradose mu sad cist poen na 30:0
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ajde Damire trgni se 
JestUnofficialpage je napisao/la:I loš DamirZivot je napisao/la:Losa kamera, losa podloga, turnir mi se zgadi na prvu, al hajd nek ovo rutinski odradi
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To za mrežu ne znam, meni je ista k'o na svim turnirima, nisam ni pogledao u nju dok ti nisi rek'o.Zivot je napisao/la:JestUnofficialpage je napisao/la:I loš DamirZivot je napisao/la:Losa kamera, losa podloga, turnir mi se zgadi na prvu, al hajd nek ovo rutinski odradi, izgleda da je previsoka ona mreza, ja sam odma primjetio da ona smeta
Lišće na terenu
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Organizovaniji je ovaj Futures u Sarajevu.
Aldin gubi u prvom setu :/
Aldin gubi u prvom setu :/
E moj Damire kakvi tebi levati uzimaju set. Ja stvarno ne razumijem ovog momka...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne igra mu se. Igra sa 20% svojih mogućnosti..._dreamer_ je napisao/la:E moj Damire kakvi tebi levati uzimaju set. Ja stvarno ne razumijem ovog momka...
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A sta onda radi u Rusiji?Unofficialpage je napisao/la:Ne igra mu se. Igra sa 20% svojih mogućnosti..._dreamer_ je napisao/la:E moj Damire kakvi tebi levati uzimaju set. Ja stvarno ne razumijem ovog momka...
Jedino ako nije poceo da se kocka na sebe, a toliko valjda ocajan nije...
Hoce lik u Top 60 a svako malo skine gace nekom levatu... Neko ko pretenduje da bude vrhunski sljakas bi ovakve levate morao uzimati ko s poslom... Mislim, stvarno mi vadi zivce da je to nevjerovatno. Jos kad mi ga neko uzme ovdje braniti i relativizirati...
Polako, ulazi u ritam i dobija ovo
Kakav poen osvoji sada

Ne da se ni Setkic 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dobro se sjetio!
7 0 serija Dzumija 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ajmo setkaraaaaa
Bravo Setkicu, pozitivno sam iznenadjen ovim setom. Daj nam pobjedu ajde. 
EDIT : Dzumhur dobio. Mozda malo i za kladionicu?
EDIT : Dzumhur dobio. Mozda malo i za kladionicu?
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 09 jun 2015, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Rutinski, serija od 12-2 u gemovima 
-
oldtown1990
- Kontakt:
Setkic igra odlucujuci 3.set protiv Daniela. Dzumhur pobijedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.