Jeste, naslov je bio nesto 'Vladar iz podzemlja'. Mafijas teski, samo sto ovi sad sve svoje lopovluke hoce njemu da strpaju. Sve zajedno s njim radili, u najboljem slucaju bili jednaki kao on. Sad su odjednom oni cisti u potpunosti, a on jedini krivac za sve. On izgleda osniva novu stranku i tek ce mafijasi iz SDA vidjeti sta gube njegovim odlaskom. Fazon je sto dole nemas nijedne ispravne opcije, mada je tako i u cijeloj drzavi. SDA je leglo kriminala i lopovluka, crvene komunjare su haman duplo gore, a i Fahrini puleni isto tako.Virtu4l je napisao/la:Kukić je onaj što je FTV radio emisije o njemu, oko rudnika u Banovićima?kobe24 je napisao/la:Meni je Gutic bio najjaci u onom intervjuu kod Senada.Ispade on i Kukic su bili tek obicni poznanici i on je cijeli zivot znao kakav je ovaj. Da mu nije bilo Kuke, on bi jos uvijek bio obicni policajac.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sve je to jedna stranka, ili ti ga partija. Samo nastavak SKBiH.kobe24 je napisao/la:Jeste, naslov je bio nesto 'Vladar iz podzemlja'. Mafijas teski, samo sto ovi sad sve svoje lopovluke hoce njemu da strpaju. Sve zajedno s njim radili, u najboljem slucaju bili jednaki kao on. Sad su odjednom oni cisti u potpunosti, a on jedini krivac za sve. On izgleda osniva novu stranku i tek ce mafijasi iz SDA vidjeti sta gube njegovim odlaskom. Fazon je sto dole nemas nijedne ispravne opcije, mada je tako i u cijeloj drzavi. SDA je leglo kriminala i lopovluka, crvene komunjare su haman duplo gore, a i Fahrini puleni isto tako.Virtu4l je napisao/la:Kukić je onaj što je FTV radio emisije o njemu, oko rudnika u Banovićima?kobe24 je napisao/la:Meni je Gutic bio najjaci u onom intervjuu kod Senada.Ispade on i Kukic su bili tek obicni poznanici i on je cijeli zivot znao kakav je ovaj. Da mu nije bilo Kuke, on bi jos uvijek bio obicni policajac.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
RežeDerdiyok je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Oj zime Derdijoče šta je ovo jbt
Mo'š mislit koja je zima kad na pauzi ispušim samo pola cigare i vratim se unutra
Odakle ti na sabahu ? Noćna nisi
Jesam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A ja, sad mi naumpade.legenda reala je napisao/la: Reže
Jesam
Pa spavaj

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izgubili su Banovice 1/1, znaci da Kukina PDA ili kako se vec zove ce tu da pokupi sve glasove. E sada kakvi su to lopovi ne bi me cudilo da taj lik opet nakon izbora se sabere zajedno sa njima i da oni naprave koaliciju zajedno i sklepaju vladu. Ono nakon izbora njih ne zanima ko si i sta si vec samo da budes u vlasti. Dobiti ce nesto Kukina, dobiti ce nesto SDA, nesto SBB, nesto HDZ i sklepati ce vladu TKkobe24 je napisao/la:
Jeste, naslov je bio nesto 'Vladar iz podzemlja'. Mafijas teski, samo sto ovi sad sve svoje lopovluke hoce njemu da strpaju. Sve zajedno s njim radili, u najboljem slucaju bili jednaki kao on. Sad su odjednom oni cisti u potpunosti, a on jedini krivac za sve. On izgleda osniva novu stranku i tek ce mafijasi iz SDA vidjeti sta gube njegovim odlaskom. Fazon je sto dole nemas nijedne ispravne opcije, mada je tako i u cijeloj drzavi. SDA je leglo kriminala i lopovluka, crvene komunjare su haman duplo gore, a i Fahrini puleni isto tako.

Za ostale kantone ne znam ali me ne bi cudilo ni za ZDK da Kasumovic onaj udje u vlast sa njima, a ni za USK tamo da se saberu.
Kako god da okrenes izbori ne donose nikakve promjene, ona floskula da donose promjene je obicna laz.

http://visoko.co.ba/psi-lutalice-zaklal ... iz-tetova/
sta cemo sad o veliki zastitnici džukela? Hocete li vi skupiti pare da pomognete covjeku?
sta cemo sad o veliki zastitnici džukela? Hocete li vi skupiti pare da pomognete covjeku?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Barbarossa
- Kontakt:
Jedna od boljih stvari u komunizmu je bilo to što su lovce puštali u urbane zone da riješe poteškoće S lutalicama.Vijadukt je napisao/la:http://visoko.co.ba/psi-lutalice-zaklal ... iz-tetova/
Doduše i kod Dodikovih se radi i dan danas slično, pogotovo I.Hercegovina, eno ih nemaju problema
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- alan_kardec
- Kontakt:
kod nas su prije par godina u tri stada, kerovi poklali preko 100 koza. Nikom ništa. Al zato nedo ti Bog da ubiješ džukelu, pa taman te i napala. Moraš dokazat inače... 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma opet ce sve biti isto. Kukina PDA ce imati oko 5 poslanika iz Banovica, plus jednog vjerovatno iz Sapne i ne znam koliko ce biti jaki u ostalim opstinama. Realno je ocekivati da imaju 7 poslanika u Skupstini TK. SBB ce ponovo imati 5-6 sigurno, i oni 95% idu u koaliciju s Kukicem. Na to ce se zakaciti jos nekoliko poslanika iz manjih stranaka (mozda SBiH i BPS), tako da ce Kukinho opet vladati kantonom.tuzlak1987 je napisao/la: Izgubili su Banovice 1/1, znaci da Kukina PDA ili kako se vec zove ce tu da pokupi sve glasove. E sada kakvi su to lopovi ne bi me cudilo da taj lik opet nakon izbora se sabere zajedno sa njima i da oni naprave koaliciju zajedno i sklepaju vladu. Ono nakon izbora njih ne zanima ko si i sta si vec samo da budes u vlasti. Dobiti ce nesto Kukina, dobiti ce nesto SDA, nesto SBB, nesto HDZ i sklepati ce vladu TK
Za ostale kantone ne znam ali me ne bi cudilo ni za ZDK da Kasumovic onaj udje u vlast sa njima, a ni za USK tamo da se saberu.
Kako god da okrenes izbori ne donose nikakve promjene, ona floskula da donose promjene je obicna laz.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kod nas masovno kastriraju, nema kerova ko prije.alan_kardec je napisao/la:kod nas su prije par godina u tri stada, kerovi poklali preko 100 koza. Nikom ništa. Al zato nedo ti Bog da ubiješ džukelu, pa taman te i napala. Moraš dokazat inače...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ne vjerujem da su ovo psi uradiliVijadukt je napisao/la:http://visoko.co.ba/psi-lutalice-zaklal ... iz-tetova/
Tačnije, ubijeđen sam da ovo psi nisu uradili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ništa, ko ga yebe što nije bolje osigurao kokoši.Vijadukt je napisao/la:http://visoko.co.ba/psi-lutalice-zaklal ... iz-tetova/
Don't hate what you don't understand.
Normalno da ce mene hvaliti, pa nece tebe.Barbarossa je napisao/la:Hvalis Hardena po klixu hehefilip13 je napisao/la:

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Postoji li udruga za zaštitu kokoši? 

KFC?sljivo je napisao/la:Postoji li udruga za zaštitu kokoši?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Barbarossa
- Kontakt:
Tebe ni mama ne voliharden je napisao/la:Normalno da ce mene hvaliti, pa nece tebe.Barbarossa je napisao/la:Hvalis Hardena po klixu hehefilip13 je napisao/la:
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Raja trebao bih bleaching zuba da odradim, pa posto je ovde u njemackoj cijena u visini moje mjesecne plate, zanima me ima li neko nekog zubara u tuzli da preporuci
naprijed rejal
Ne voli moja, al vole me druge mameBarbarossa je napisao/la: Tebe ni mama ne voli
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Psi lutalice jedino postoje u BiH i drugim zemljama treceg svijeta.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kažu da je Mazalović u plavo-bijeloj zgradi kod stadiona dobar, pa vidi kod njega. Brat je radio nešto drugo kod njega i prezadovoljan je.Sveti je napisao/la:Raja trebao bih bleaching zuba da odradim, pa posto je ovde u njemackoj cijena u visini moje mjesecne plate, zanima me ima li neko nekog zubara u tuzli da preporuci
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.