FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Neka isprave ovo. Dado nije trenirao sjedio je na klupi.DooVe je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-odra ... vom/16845/
Edis Mulalic jedan je od nas!
Nije valjda da nece biti sadiokvic?

Gledaj noge kod Amira 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
I kad treba da smo svi ujedinjeni, opet nam se prave spletke i sacekuse...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
Mulalic na pressu kao da je iz nadrealista,katastrofa.Srcanost razumijem ali sto je previse,previse je.
Obraduj nas Željo!
Obraduj nas Željo!
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 03 okt 2015, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
O cemu se radi ?Minjore je napisao/la:I kad treba da smo svi ujedinjeni, opet nam se prave spletke i sacekuse...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
??Minjore je napisao/la:I kad treba da smo svi ujedinjeni, opet nam se prave spletke i sacekuse...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
pa nemoj pisati ako nećeš napisati...
Ja nikad nisam bio sigurniji da cemo dobit uhljupe
Salalalala ZELJEZNICAR
Salalalala ZELJEZNICAR
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Ne kažem da ih ne možemo dobiti a i svima je jasno šta derbi predstavlja, ali mi se čini da je prisutno previše optimizma sa kod naših navijača ...
ma realno totalno je nebitno šta navijači misle. bitno je kako je ekipa spremna.
sta fali da saznamo sad kad si vec spomenuoMinjore je napisao/la:Vidjecete sutra.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
onda si trebao sutiti (bolje receno, ne pisati) do sutra! sta vise serete sa, satro, insajderskim pricama i zagonetnim postovima? ovdje postala mjera ko ce zagonetniji i insajderskiji post napisati, a vecina toga dolazi od ovih VELIKIH navijaca. na kraju, vecinom, ispadne, "tresla se gora, rodio se mis".Minjore je napisao/la:Vidjecete sutra.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
-
- Kontakt:
Sc sport pise zvanicno Dzekin ugovor ce bit otkupljen.
Ajde ne ser.ite vise, sutra svi u Dolinu!!!!!!
Ajde ne ser.ite vise, sutra svi u Dolinu!!!!!!
Ako ih je nafurao da je bitka na Bedru.MuhamedTM je napisao/la:El-Sablja je motivator nesto poput Cire ,ne bi me cudilo da im je prico kako je sutra bitka na bedru I da kurejši nose dresove truHle visnje![]()
Njemu nece moci postaviti vise od 5 pitanja inace presica ce biti sat vremena. Neka ih samo vojnicki spremi u bitku I navijaci ce prepoznati to.
Prvi put vidim Antolovica bas umornog,tip jedva gleda![]()
Amir ima dobar sut I trbo bi malo vise sutirati na gol I on I drugi, malo vise smo petljali loptu u zavrsnici. Volio bi vidjeti Tiaga sutra na krilu ozbiljno a nek Kokot bude u napadu a Joco klupa pa negdje u 60 ga ubacit I napucat na pitare.
A Kurejsi ako nose truhlu visnju,onda smo ga mi poglabali sutra. Pregledaj ilmihal ponovo,da Kurejsi mozda ne nose plave dresove. Izostajao si sa vjeronauke,kad se Bedr radio.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Vala danas se vidjelo da nemaju podrsku navijaca. Na treningu nije bilo 50 ljudi. Sramota obicna, a nekakve satro.sacekuse i gluposti.
Sto se tice Edisa on nesto kao tersa a oni ga ne hebu uopste.
Sto se tice Edisa on nesto kao tersa a oni ga ne hebu uopste.
Edis Mulalic jedan je od nas!
Ma svi polahko dizu ruke od Juga, mnogi momci imaju privatne probleme zbog Juga, ono sto mjesecima ja ovdje pricam, da se ne mogu 5orica momaka suprostaviti 20 klosara.. Kad svi stanemo uz jednog, bez obzira jel mlad, jel s Bjelava ili iz Hadzica, bez obzira svidjal vam se njegova frizura ili ne, tad ce biti bolje, ovako vise ne ide.. Do tad, Lijep pozdrav .
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Sta sad serete o navijacima pred vaznu utakmicu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.