sta je rekao daj malo duze toLIvada2 je napisao/la:meni je onaj jahovic kralj![]()
clanak u sportu ja mislim: pojeo sam *****
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
Imamo dogovorjohnnyHZ je napisao/la:evo,ako predje u sarajevo,ti stavis grb HORDE ZLA na avatar do kraja sezone, a akoo predje u celik onda ja stavim avatar po tvojoj zeljiRobovlasnik je napisao/la:DobroVidjet cemo .... samo ja kad god sam se kladio na ovom forumu vezano za Celik i Sarajevo bio sam upravu
![]()
Ako vratite film na pocetak sezone ... kada je momak sa profil slikom od onog bivseg vam predsjednika Blekica MORAO 7 dana odsustvovati sa foruma zato sto je izgubio opkladu vezanu za datum odigravanja utakmice Sarajevo - Celik ..... kada sam isto kratko i jasno rekao da od odigravanja utakmice nece biti nista .... a cijeli ovaj forum navalio kako je Blekic ovo - ono kako se mora igrati bla - bla![]()
![]()
Sada ti fino kazem da je moj komsija ( sprat ispod mene ) gospodin puric napravio odredjene planove :
Odlazak u Koreju - ako se proda. prodao se
Ako se ne proda ide u Antaliju da produzi ugovor sa Celikom i to je toCisto sumnjam da nece produziti jer znaju svi u upravi i trener koliko je voljen igrac u Zenici
![]()
A opet i ako ne produzi sumnjam da ce otici u Sarajevo ili Zelju ... prije ce u Banjalucki Borac![]()
Al' eto ako ima zainteresovanih za opkladu bujrum
a ako ode u koreju stavimo obadvojica korejske hahaha sala...al ovo prvo dvoje nije

Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
-
- Kontakt:
Sto neko rece gore za Jahovica i Arsenijevica. Arsenijevic ima ugovor jos godinu i po tako da od njegovog odlaska bez pristojnog obestecenja nema ...
A sto se Jahovica tice...daleko mu kuca od Koseva bila...samo uzima mjesto u napadu Amelu Handzicu npr
Nista on u Sarajevu nije napravio sem onog gola na grbavici kad nam je donio pobjedu..
A sto se Jahovica tice...daleko mu kuca od Koseva bila...samo uzima mjesto u napadu Amelu Handzicu npr
Nista on u Sarajevu nije napravio sem onog gola na grbavici kad nam je donio pobjedu..
skoro slobodan igrac

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
TO JE TO,JAHOVIC NOGA SKORO IN **** te kralj!samosarajvo je napisao/la:Sto neko rece gore za Jahovica i Arsenijevica. Arsenijevic ima ugovor jos godinu i po tako da od njegovog odlaska bez pristojnog obestecenja nema ...
ps moze ovaj dogovor eto

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
kakav skoro......o cemu pricate....nisam u toku.....Rule_hz je napisao/la:skoro slobodan igrac![]()
![]()

I bolje sto nisi u toku,jel Alen nije slobodan igrac,neko je malo krivo proucio stvarinimra je napisao/la:kakav skoro......o cemu pricate....nisam u toku.....Rule_hz je napisao/la:skoro slobodan igrac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nezaboravi go u Tranvi za prolaz daljesamosarajvo je napisao/la:Sto neko rece gore za Jahovica i Arsenijevica. Arsenijevic ima ugovor jos godinu i po tako da od njegovog odlaska bez pristojnog obestecenja nema ...

Kakav god da je taj sto dolazi , bolji je od jahovica... 

-
- Kontakt:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Još samo da nam sleti... 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
uskoro će osjetit čari travnika varupe i mesaraZagor je napisao/la:Još samo da nam sleti...

Valjda je ovo neka potvrda: http://www.tuttoreggina.com/?action=read&idnotizia=4423
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Jahovic ce nas pojacati svojim odlaskom :ugeek:
-
- Kontakt:
Sutra nam na probu dolazi Miljenko Bošnjak iz Croatia Sesvete,igra zadnjeg veznog,bivši mladi reprezentativac Hrvatske 1987 godište,a Jahović najvjerovatnije odlazi u Češku
Izvor za tog iz Cro. ???
-
- Kontakt:
Hadžialagić-sutrašnji avazov sport....-A- je napisao/la:Izvor za tog iz Cro. ???
E da nam je jos i mirzu otjerati
Sad kad nam je konacno sportski direktor poceo raditi pravi posao 

-
- Kontakt:
Meni samo nije jasno zasto Vam vise Mirza smeta..... Pusti te
ga da radi svoj posao i kakvu si ekipu imao i bogami probleme
bez para budi zadovoljan sto smo treci..... Mi navijaci trebamo
se okrenuti navijanjem a ne da komentarisemo taktiku......
Maa nije problem u mirzii problem je bio u upravu to je rijeseno i idemo dalje .. normalno je da covjek moze nesta napraviti ako ima kvalitetne igrace , ako nema prevelik pritisak , ako ima podrsku iz uprave idt ..matrix1982 je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto Vam vise Mirza smeta..... Pusti te

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, sassari i 27 gostiju.