NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 09 avg 2014, 11:23

Na igračima je sada...........biće raje,prva je utakmica kući,svijet se zaželio,zbog pomoći klubu.......mozda ne previse,al solidno za kako je bilo......maksimalno 1.5oo....da bi to odrzali trebaju rezultati,domaće pobjede, u gostima muska igra........

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 avg 2014, 14:13

" onclick="window.open(this.href);return false;
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 09 avg 2014, 14:41

idemo lagano 2:0 za nas stojcev prvi zabija :bih: :bih: :bih: :bih:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 09 avg 2014, 19:53

Ovo neća biti borba za opstanak,mi smo već Prva liga :thumbdown: .Nismo u stanju one kostolomce,spavače i glumce pobijediti,koga onda možemo.E moj Doro,ti htio Sarajevo iznenaditi.Povuci se,mozda neko od drugih i od blata pitu napravi :lol: :lol: :lol:

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 09 avg 2014, 20:25

vatreni je napisao/la:Ovo neća biti borba za opstanak,mi smo već Prva liga :thumbdown: .Nismo u stanju one kostolomce,spavače i glumce pobijediti,koga onda možemo.E moj Doro,ti htio Sarajevo iznenaditi.Povuci se,mozda neko od drugih i od blata pitu napravi :lol: :lol: :lol:
ti jaruga samo cekas kad ces popljuvat i jos par ovdje de malo realnije to igra nije losa, Stojanov danas nista nije pokazao, dok je recimo Alibasic pokazao da se radi o dobrom igracu, takodjer odbrana nam nije losa sve u svemo jedna sloidna ekipa, jesmo imali igraca vise al boze moj nije nas htjelo... u Travniku bi istakao samo golmana koji je po meni jedini zasluzan sto je Travnik danas odnijo bod

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 avg 2014, 20:28

ma nije brate ni odbrana bas stabilna.. Travnicani su bezbroj puta proletili kraj nase odbrane ali srecom nisu znali sta poslije :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 09 avg 2014, 20:39

email22 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Ovo neća biti borba za opstanak,mi smo već Prva liga :thumbdown: .Nismo u stanju one kostolomce,spavače i glumce pobijediti,koga onda možemo.E moj Doro,ti htio Sarajevo iznenaditi.Povuci se,mozda neko od drugih i od blata pitu napravi :lol: :lol: :lol:
ti jaruga samo cekas kad ces popljuvat i jos par ovdje de malo realnije to igra nije losa, Stojanov danas nista nije pokazao, dok je recimo Alibasic pokazao da se radi o dobrom igracu, takodjer odbrana nam nije losa sve u svemo jedna sloidna ekipa, jesmo imali igraca vise al boze moj nije nas htjelo... u Travniku bi istakao samo golmana koji je po meni jedini zasluzan sto je Travnik danas odnijo bod
Da je Bogdom tako,niko sretniji od mene nebi bio,al hajd,borit ćemo se za Europu :crazy: ,Mozda nesto i bude kada Jakovljević i Adam dobiju radnu dozvolu....

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 09 avg 2014, 21:18

ja samo kazem sreca pa ne igrasmo u sarajevu,imali bi losiju gol razliku :facepalm: ovaj kaze de realno sagledaj stvari realno je jaruga da mi nismo mogli dobiti travnik koji je igrao sa 10 igraca,i kome su falila dva standardna igraca,a vi koji ste jos prosle sedmice vec upisali bodove zapitajte se malo. doro vise napalio publiku prosle sedmice nego danas svoju ekipu...

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 09 avg 2014, 21:51

voliosamzvijezdu je napisao/la:
ja samo kazem sreca pa ne igrasmo u sarajevu,imali bi losiju gol razliku :facepalm: ovaj kaze de realno sagledaj stvari realno je jaruga da mi nismo mogli dobiti travnik koji je igrao sa 10 igraca,i kome su falila dva standardna igraca,a vi koji ste jos prosle sedmice vec upisali bodove zapitajte se malo. doro vise napalio publiku prosle sedmice nego danas svoju ekipu...
ja samo kazem da ohladite malo jer cete sutra vi isti nakon pobjede dizat ih sve u nebesa! ne moze se po jednoj utakmici nista sudit vidjet cemo kad se odigra prvih 5 kola sta i kako. nas ovdje na forumu sto pisemo ne treba niko shvatat ozbiljno i to razumijem al jaruga moj ne mozes odmah udarat po treneru, pa i igracima realno je da imamo problema u realizaciji jer Stojanov kako mi se cini nije kalibar za premijer lige ali pred nama je vidjet cemo

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 09 avg 2014, 21:55

Koliko je Anel Alibašić igrao? Kakav je bio?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 09 avg 2014, 22:17

email22 je napisao/la:
ja samo kazem da ohladite malo jer cete sutra vi isti nakon pobjede dizat ih sve u nebesa! ne moze se po jednoj utakmici nista sudit vidjet cemo kad se odigra prvih 5 kola sta i kako. nas ovdje na forumu sto pisemo ne treba niko shvatat ozbiljno i to razumijem al jaruga moj ne mozes odmah udarat po treneru, pa i igracima realno je da imamo problema u realizaciji jer Stojanov kako mi se cini nije kalibar za premijer lige ali pred nama je vidjet cemo
ja ih sigurno necu dizati u nebesa, ja sam citavo vrijeme pisao o nekim stvarima,i nazalost obestinilo se...nazalost po klub...neka se pojedinci zapitaju,a jaro poslije 5 kola da je skupi 4 boda puna kesa,pogledaj raspored,i 6 kolo dolazi slavija koj nam je po tradiciji neugodan protivnik...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 avg 2014, 22:23

cilj je opstanak i imamo ekipu za to sta se palite odma.nismo uspjeli pobijediti travnika ali i druge ekipe su kiksale kod kuce.bicemo bolji od dvije ekipe i to je najvaznije bitno je da se premijer liga igra na nasem stadionu i u nasem gradu,

nije mi toliko krivo sto nismo pobijedili travnika desava se nece pa nece ,ali nemogu sebi doci koji su ovi travnicani smecari mesari i prosijaci.ono je antipropaganda fudbala sramota je ono ljudi pa onaj se fubal i valjanje po terenu prevazisao prije 100 godina.u drugom poluvremenu se nije igralo 15 minuta efektivne igre povraca mi se na ono danas
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 avg 2014, 22:24

ma sta ti hoces voliosamzvijezdu,da smo pobijedili sarajevo i da smo danas izgubili isto bi tako govorio,nemaju oni blage veze itd.nemozes po 1 utakmici zakljuciti nista,sada idemo u zenicu,mozemo doci do boda,pa docekujemo olimpic,i tu mozemo do boda,eh onda ide sve ili nista,danas nas nije islo,stativa itd.al necu reci stojanoc nije za pl,itd.vidjet cete da je stojanov stroj i da ce bit najbolji strijelac zvijezde :bih:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 avg 2014, 22:26

astra1922 je napisao/la:cilj je opstanak i imamo ekipu za to sta se palite odma.nismo uspjeli pobijediti travnika ali i druge ekipe su kiksale kod kuce.bicemo bolji od dvije ekipe i to je najvaznije bitno je da se premijer liga igra na nasem stadionu i u nasem gradu,

nije mi toliko krivo sto nismo pobijedili travnika desava se nece pa nece ,ali nemogu sebi doci koji su ovi travnicani smecari mesari i prosijaci.ono je antipropaganda fudbala sramota je ono ljudi pa onaj se fubal i valjanje po terenu prevazisao prije 100 godina.u drugom poluvremenu se nije igralo 15 minuta efektivne igre povraca mi se na ono danas
moj astra dzabe ti to pricas,ovi jedva cekaju da zvijezda podbaci,cak se vise raduju porazu nego pobjedi zvijezde da bi mogli govoriti ovo ono,bit cce od ove ekipe nesto,,nesumljam u too :thumbup:

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 09 avg 2014, 22:31

Iskreno mislim da možemo ostati, ali opet će biti velika muka sa ovakom igrom. Ne znam o kakvoj vi dobroj igri pričate. Ja se ne sjećam nijednog šuta u okvir gola. Jedina prilika je bila kada je lopta izbijena sa crte. Doro je danas zakazao. Sa igračem više on pravi izmjenu napadač za napadač. To iskreno nikad nisam vidio. Također nikakav autoritet Doro nije pokazao. Imamo igrača više i uvijek nazad imamo 5 ili 6 igrača. Ovo je danas bilo jako slabo. Sreća pa ima gorih od nas.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 09 avg 2014, 22:38

crvenobijeli je napisao/la:ma sta ti hoces voliosamzvijezdu,da smo pobijedili sarajevo i da smo danas izgubili isto bi tako govorio,nemaju oni blage veze itd.nemozes po 1 utakmici zakljuciti nista,sada idemo u zenicu,mozemo doci do boda,pa docekujemo olimpic,i tu mozemo do boda,eh onda ide sve ili nista,danas nas nije islo,stativa itd.al necu reci stojanoc nije za pl,itd.vidjet cete da je stojanov stroj i da ce bit najbolji strijelac zvijezde :bih:
a ti crveno bijeli zadovoljan sa tri boda iz 5 kola?? tako si napisao,i to u najboljem slucaju???

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 avg 2014, 22:45

pa recimo da jesam zadovolja s 3 boda iz 4 kola,jer pogledaj malo sta se desava s celikom,itd,mi znamo da nam je jedini cilj opstanak u pl.niko nije ni govorio da cemo u evropu itd.meni bi bilo lose da smo izgubili,ovako bod je dobar bolje ista nego nista....a uzecemo na strani koji bod,tako da nece bit problem ova danas izgubljena 2 boda...

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 09 avg 2014, 23:00

crvenobijeli je napisao/la:pa recimo da jesam zadovolja s 3 boda iz 4 kola,jer pogledaj malo sta se desava s celikom,itd,mi znamo da nam je jedini cilj opstanak u pl.niko nije ni govorio da cemo u evropu itd.meni bi bilo lose da smo izgubili,ovako bod je dobar bolje ista nego nista....a uzecemo na strani koji bod,tako da nece bit problem ova danas izgubljena 2 boda...
nadam se da si upravu,al ja nekako mislim da ce nakon 6 kola amir durgut preuzeti kormilo zvijezde...al eto pred nama je...

Zagalo
Kontakt:

Post Postao/la Zagalo » 09 avg 2014, 23:07

Znam da će me mnogi popljuvati poslije ovoga ali Doro nije trener za Zvijezdu...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 avg 2014, 23:49

crvenobijeli je napisao/la:pa recimo da jesam zadovolja s 3 boda iz 4 kola,jer pogledaj malo sta se desava s celikom,itd,mi znamo da nam je jedini cilj opstanak u pl.niko nije ni govorio da cemo u evropu itd.meni bi bilo lose da smo izgubili,ovako bod je dobar bolje ista nego nista....a uzecemo na strani koji bod,tako da nece bit problem ova danas izgubljena 2 boda...
nadam se da si upravu,al ja nekako mislim da ce nakon 6 kola amir durgut preuzeti kormilo zvijezde...al eto pred nama je...
neznam za to,al doro radi odlican poso,dobar je sa svim igracima,kao da ima je jaran,moze ih motivisat da grizu na terenu,,to u neku ruku mmoze biti + a u neku -,ali ima i neuigranost ekipe,stojanov malo lopti dobija,itd.ja sam cuo da je trebao doci 1 trener pred prripreme,medjutim,neznam zato nije doso,a ja podrzajem doru,zato sto mislim da moze napraviti nesto od ove ekipe,

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.