Bassha je napisao/la:Amar Alibegovic 4p,3sk,2ast u prvoj tekmi u NCAA ove sezone

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Bassha je napisao/la:Amar Alibegovic 4p,3sk,2ast u prvoj tekmi u NCAA ove sezone
Ma, mislim uopste na njegovu igru. Bio je on puno mrsaviji i pokretljiviji prije nekoliko godina, iako ne vjerujem da je taj podatak u vezi 100 kg tacan. Znam da pise na wikipediji, ali je to mozda nekada iz perioda u Olimpiji.Neutral je napisao/la:Ima 100kg, nije to za njegovu visinu "teško"
To je to. Meni je nevjerovatno da je on tamo za tri provedene godine postao sve suprotno od onoga sto je trebao postati. Njegov razvoj je otisao u totalno pogresnom smjeru. Kad je postalo jasno da nece vise rasti i da nece imati dovoljno centimetara da igra na petici, on se morao maksimalno potruditi da smrsa i da fizicki izgleda kao neko ko igra krilnog centra. Nedavno je neko objavio slike Amara Alibegovica iz NCAA, on recimo ima konstituciju kakvoj je Emir trebao teziti. Umjesto da skine desetak kilograma, on je dobio jos 15, umjesto da se maksimalno potrudi da unaprijedi svoju pokretljivost, skocnost, igru sa visokog posta, da pokusa neki sut iz dotrcavanja ili dribliga, on je postao tromiji 5x u odnosu na period iz Olimpije, sa sporim izbacajem, noge ne moze da odlijepi od parketa kad skace, itd, itd. U ovakvom stanju on uopste nema mjesta ni na spisku od 16 igraca, jer mi imamo dovoljno kvalitetnijih centara od njega. Jedan Albijanic je, recimo, trenutno ispred njega.guillermo je napisao/la:Emir mora barem 10kg smrsati bas se primjeti neravnomjerno rasporedjena kilaza gdje su ledja i ramena bas zapustena zbog toga izgleda pogrbljeno,tromo i sporo.Sta Barca uradi od talenta koji je preko Nurkica zakucavo
Dabogda mu prosjek minuta bio takav.kobe24 je napisao/la:Djedovic 2 i po minute za poluvrijeme u dosta losem Bajernu, Renfro oko 5. Mozda je ovo sansa, da napusti Njemacku i odrekne se njihovog drzavljanstva. Postao bi ponovo patriota No1!
Meni licno jedan od omiljenih igraca jos od kad sam ga prvi puta gledao. Samo je stvar u tome sto nema nikoga da ga izreklamira kao Buze, Vrapce i ostale navikane talente. Volim te igrace sa mu.ima, a Lazic je svakako jedan od njih. Pored sjajnih fizikalija koje posjeduje, ima odlican instinkt za skok, veliki prostor za napredak u odbrani, a na sve to ima dobar sut za 3 poena i mirnu ruku sa linije za slobodna bacanja. Prizeljkivao sam ga da igra u kvalifikacijama za EP, ali ocigledno jos uvijek postoji ta hijerarhija, gdje se moraju isforsirat sarajevski talenti (ne mislim samo po rodjenju, nego po klubu u kojem igraju), a ostali moraju biti duplo bolji da im se da sansa.Divos je napisao/la:У $ $ $ ?, &-$, $ ? је $ & $ ' за госте (9 поена + 12 &), уз " " " на &. Оно % је ", ¥ је & стартер " " ? " $ $ $, $ је 38:27 " " " & $ је " 5.?.
Не % то нужност " ? & ?, ", $ " & ? ", " 12 " на & се ' ? (" ? " ? " " " $ $ "), " " је $ $ $ ? у " $ & '. ' ? је познат $ " то ", зна " " оне у & " верује, но то & $ $ са & $ ", " ово ' ' " $ се ? на " $, ' " $ & поверење $ ' (а / & је " у $), % % " ?.
& " не " ЕП, & је ? $ " $ на ?. & на поз.3 (& по ") " ' " " & ?, ? $ се овог & & " у & за ? за СП.
Ne znam samo sta ce tamo, mislim da ce jos manje igrati nego u Bayernu... Tacnije, dobit' ce onih nekoliko Peninih minuta koje nekad odigra.Bassha je napisao/la:Renfro blizu prelaska u Barcu
Trenutno korisnika/ca: Matterhorn22 i 7 gostiju.