Ne bi bas rekao:messilla je napisao/la: Uglavnom , bolje igra za Španiju nego što to Di Maria radi za Argentinu .
Di Maria: 27 (5)
Pedro: 13 (2)
Cak je Di Maria i mladji skoro godinu dana
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ne bi bas rekao:messilla je napisao/la: Uglavnom , bolje igra za Španiju nego što to Di Maria radi za Argentinu .
A sad botu pogledaj kakvu konkurenciju ima jedan , pa drugi .Portillo je napisao/la:Ne bi bas rekao:messilla je napisao/la: Uglavnom , bolje igra za Španiju nego što to Di Maria radi za Argentinu .
Di Maria: 27 (5)
Pedro: 13 (2)
Cak je Di Maria i mladji skoro godinu dana
Jesi svjestan da si tim sam sebe zajebo u ovoj raspravi?messilla je napisao/la: A sad botu pogledaj kakvu konkurenciju ima jedan , pa drugi .
Ko je prvi počeoPortillo je napisao/la:Jesi svjestan da si tim sam sebe zajebo u ovoj raspravi?
Nisko brate, niskoFernando Gago (Real Madrid): "Imao sam sreće što nisam igrao u El Clasicu - Upravo sam ga pogledao na TV-u"
I ovaj put izvor kao i onda kada je morao maksuz ici do novinske stanice da opovrgne rijeci koje su mu u usta stavili novinari ESPN-a?xaviesta je napisao/la:Nisko brate, niskoFernando Gago (Real Madrid): "Imao sam sreće što nisam igrao u El Clasicu - Upravo sam ga pogledao na TV-u"![]()
![]()
![]()
![]()
Velika razlika, "umjesto jedna od najboljih", oni napisali "najbolja ekipa svih vremena". Ti znas spanjolski, proguglaj malo i pogledaj video intervjuaPortillo je napisao/la: I ovaj put izvor kao i onda kada je morao maksuz ici do novinske stanice da opovrgne rijeci koje su mu u usta stavili novinari ESPN-a?
Znam da je to teško shvatiti nekome ko navija za Real, al' tako je. Btw, mogu ja sad postaviti na desetine klipova koji bi od Messi-ja napravili nekog prosječnog fudbalera, a od Ronalda pravog antitalenta. Da l' to znači da to oni uistinu i jesu takvi?Portillo je napisao/la:Vrlo se cesto on podredi kolektivu, slazem se
Di Maria je bolji u igri 1 na 1, to sam napis'o. Ima bolji dribling od Pedra (što i nije tako teško), no tu prestaje sve. Klasični egocentrik koji nije bolji TIMSKI igrač od Pedra. Stoga i rekoh da bih svaki put izabr'o Pedra u odnosu na Di Mariu. Da, znam da ti ne bi, jer ipak je Di Maria Realovac, al' jbg ti govoriš i da je Ronaldo bolji od Messi-ja, a sasvim sam siguran da si napis'o i da je Ramos bolji desni bek od Alvesa. Hm...Portillo je napisao/la:Di Maria je za njega izmislio loptu.
Pa recimo da mu Guardiola kaže kako ne želi da previše ulazi u sredinu, da je njegovo isključivo biti neprimijetan i samo vući igrača za sobom, pomaže Alvesu u defanzivi, a da pri tome ne pokušava bildati statistiku asistencijama i golovima i ovaj to posluša. Da l' se podredio kolektivu ili ne? Pedro je krilo/napadač i njegovo je da zabija, probija po strani i da pravi višak, a Guardiola mu namijenio drugu ulogu, koju ovaj, gle čuda, odlično odrađuje. Pedro je bolji timski igrač od Di Marie, to stoji, al' ne možeš reći kako je glupo reći da se neko podređuje kolektivu.Romariooo je napisao/la:argumenti tipa podredjuje se kolektivu jako su glupi
Portillo je napisao/la:Ha ya, klasicni katalonac, kad ostane bez argumenata podje se gubit na mahovebarca_87 je napisao/la: jesi dosadan vise ba zdravo,koliko ti je trebalo da nadjes taj video il si ovo cak ti i snimo pa da nam pokazes kad tad ne bi me cudilo,moro si ti nesh nac postavit ne bio ti portillo
Jesil' ti svjestan cinjenice da nisi pobio nijednu mogucu tezu od nasih nekoliko stotina otkako si na ovom forumu? Da si u svakoj raspravi otresen ko bala oltiga slina, i sad si jos naso obraza da se javis. Ja ove dnasnje omladine
btw. nisam za razliku od tebe nesposoban da ne znam na youtube ukucat "Pedro vs Alemania" - vrlo komplikovana za jednog katalonaca poput tebe. Nista, sad to sve to sto smo ti napisali na prethodnoj stranici, isprintaj na papir, zalijepi na zid i uci. Adios.
Ti nista ne vjerujes - vjerujes li u nedavni poraz Reala u Madridu ?Portillo je napisao/la:I ovaj put izvor kao i onda kada je morao maksuz ici do novinske stanice da opovrgne rijeci koje su mu u usta stavili novinari ESPN-a?xaviesta je napisao/la:Nisko brate, niskoFernando Gago (Real Madrid): "Imao sam sreće što nisam igrao u El Clasicu - Upravo sam ga pogledao na TV-u"![]()
![]()
![]()
![]()
jesil se lijepo nagovorio jel ti lakse sad ,,ti ko da si bjesnilo dobio,prvo i prvo ja nezz kad smo se ja i ti nesh raspravljali a pogotovo preko stotinu tvojih teza nekih ja nisam uspio pobit znaci nidje veze , nezz ko nebuloze prica ccc ,,kad si ti sta pametno reko boga tiPortillo je napisao/la:Ha ya, klasicni katalonac, kad ostane bez argumenata podje se gubit na mahovebarca_87 je napisao/la: jesi dosadan vise ba zdravo,koliko ti je trebalo da nadjes taj video il si ovo cak ti i snimo pa da nam pokazes kad tad ne bi me cudilo,moro si ti nesh nac postavit ne bio ti portillo
Jesil' ti svjestan cinjenice da nisi pobio nijednu mogucu tezu od nasih nekoliko stotina otkako si na ovom forumu? Da si u svakoj raspravi otresen ko bala oltiga slina, i sad si jos naso obraza da se javis. Ja ove dnasnje omladine
btw. nisam za razliku od tebe nesposoban da ne znam na youtube ukucat "Pedro vs Alemania" - vrlo komplikovana za jednog katalonaca poput tebe. Nista, sad to sve to sto smo ti napisali na prethodnoj stranici, isprintaj na papir, zalijepi na zid i uci. Adios.
nisi me skontao ili ja mozda u brzini nisam napisao dovoljno jasno, uglavnom prvo nisam tebe prozvao kad sam rekao da je glupo to, nego sam mislio na ove lipicanere frankokvceMonolog je napisao/la:Pa recimo da mu Guardiola kaže kako ne želi da previše ulazi u sredinu, da je njegovo isključivo biti neprimijetan i samo vući igrača za sobom, pomaže Alvesu u defanzivi, a da pri tome ne pokušava bildati statistiku asistencijama i golovima i ovaj to posluša. Da l' se podredio kolektivu ili ne? Pedro je krilo/napadač i njegovo je da zabija, probija po strani i da pravi višak, a Guardiola mu namijenio drugu ulogu, koju ovaj, gle čuda, odlično odrađuje. Pedro je bolji timski igrač od Di Marie, to stoji, al' ne možeš reći kako je glupo reći da se neko podređuje kolektivu.Romariooo je napisao/la:argumenti tipa podredjuje se kolektivu jako su glupi
nista brate, ista meta, isto odstojanjebparena je napisao/la:Imal sta novo vezano za transfere ?
Malo da se kupi jedno kvalitetno pojacanje a ne 17 losih timova razbacanih po premijeri ko vi. Vec vam se tresu koljena od straha haaaaaaa ?Pepe je napisao/la:Znaci Barca je digla kredit od 150 mill eura![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.