Ma ja se iskreno nadam da grijesim i da cemo mi uzet duplu krunu pa Ljajicu pjevati i dizat ga ispred vjecne. Pa onda da nam Mirvic jos 5 Ljajica dovede dogodine. Ali s obzirom na ovo slijepo vjerovanje njegovim potezima, ne bi me cudilo da sve ode u helac, al nas samo veliki belaj i moze opametit i ujedinit izgleda.napoleon72 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:22Da, al kad dolazi jedan igrac koji ima 10 puta vecu platu od svih drugih, to zna napravit problem. Ronaldo je tako unistio Juventus svojim dolaskom.Herson je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:14Plaćen si onoliko koliko vrijediš i koliko znanja i kvalitete posjeduješ. Kakve pobune i gluposti, to su priče za malu djecu. Svaka firma, institucija, pa i fudbalski klub ima neku finansijsku hijerahiju. Pripravnik/početnik ne može imati istu platu kao i inženjer sa 20 godina iskustva, tako je i u fudbalu. Čitava fudbalska Evropa zna ko je Ljajić, a za većinu njih je slabo ko čuo. Kad ostvare dio onoga što je on ostvario onda mogu imati pravo glasa. Svaki klub na svijetu ima više i manje plaćene igrače, o čemu vi raspravljate, jbt.nokee je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:06
Sace te napasti pantelija i duska. Kad je to negdje bilo problem? Pa jbt ko da niko nikad nije cuo pobune u svlačionici bas iz ovog razloga. Potencijalna bomba u svlačionici.
Ma kad skontam neka je, nek ide sve u 3 lijepe i nismo za bolje. Protiv Radnika 3 milje i nesto bi da se pitamo.
Kakva glupost tolike pare dati za igraca od 34 godine kojeg sigurno nećeš dalje prodati.. Al neka, samo nek potpise i sve ce da procvjeta. Bože sacuvaj
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Dizemo kompletnu ligu na visi nivo
Ajde da vas smirim malo da lakse spavate. Husref je novi trener, Adis Baoli javio mom prijatelju
- relativizam
- Kontakt:
Mi u firmi znamo ko ima najveću platu i bGm firma se ne gasi,možeš samo I ti popusiti otkaz ako se pobunis
Novi trener ce biti neko ko vec ima posao 

Kod nas u ekipi je 15 pretplacenih igraca svakako vec. Najvise nas kostaju ovi sto ne igrajurelativizam je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:30Mi u firmi znamo ko ima najveću platu i bGm firma se ne gasi,možeš samo I ti popusiti otkaz ako se pobunis
Vraćam se oar stranica unazad, čitam redom što se nakupilo, ali ovo mi je privuklo pažnju. Dovedeš ozbiljne igrače, privuku se time i ozbiljni treneri i obratno. Nama bi najpogubnije bilo dati nekom lokalnom treneru koji “poznaje ligu” ovu ekipu u ruke. Nadam se Petevu ili sličnom kalibru.ErosViverosViv je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:21Spominje se, menadžeri nude na sve strane, vjerujem da u klubu nema mira od sinoć.
Sva imena koja se spominju, osim feđe, imaju mnogo ozbiljniji CV od Zekića.
Samo neka Ljajić potpiše, ovoj ekipi trener neće ni trebati, nek sami igraju.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Kazem ti zavrseno je. Husref je novi trener. Da dzaba ne ubijamo temu sa daljim pretpostavkama
-
- Kontakt:
Normalno je da imaju igraci razlicite plate. Velike razlike mogu bit problem ali je i to normalno i funkcionise u mnogim sredinama.relativizam je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:30Mi u firmi znamo ko ima najveću platu i bGm firma se ne gasi,možeš samo I ti popusiti otkaz ako se pobunis
Veci problem je nesto drugo. Evo na primjer znamo da je Ljajic sklon i izlascima i alkoholu i kockanju i svasta nesto. Nije sigurno dosao sa 33 godine da umire od treninga i nekome se dokazuje. Sad zamisli dodje mahmuran na trening posalje trenera u pm, hoce li ga kaznit? Hoce **** realno. Kako ce to drugi igraci prihvatiti, pa tako sto ce poceti da se bune i da prave probleme i onda nastaje haos, trener gubi svlacionicu, stvaraju se klanovi itd itd.
Ja ne znam stvarno, mislim da mi nemamo sisteme uspostavljene u klubu a nemamo ni znanje u upravi i administraciji da se jedan takav igrac stavi pod kontrolu i ukomponuje sa ostatkom tima i da to sve funkcionise. Nama je problem jedan Guli koji je niko i nista za Ljajica pa ne mogu da ga dozovu da ne solira, a ne daju treneru da ga posadi na klupu.
Ko zna da li ce i Ljajic licno imati neku motivaciju, mozda mu se ne bude igralo i treniralo. Kako ces znat ista.
Imao je Dinamo Sammira koji je zaradjivao puno vise nego ostali. Zatvarao klubove po Zagrebu redovno, nema sta nije radio. Ali oni su imali sredjen klub i Mamica koji je znao posao koji udje u svlacionicu, nabije sve na **** i niko A ne smije da kaze. Sad eto vidjecemo hoce li kod nas Aylah i slicni njoj uspjeti isto to.
Ide Hus
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Znaci BILO KO, samo ne treneri iz 2015. kakav je i naš Husref
Za trenera nemam nikakav info, ali Boga molim da to ne bude Husref, ili neko sličan
Nadam se stranom, jakom, poput Peteva, Pusica, a ako MORA domaći, mislim da je Feđa najnormalniji izbor
Hus ce se i za 20 godina spominjati...
Ovo ako bude istina da mi je vidjet samo reakciju Rileta, Gulija, Renata i Ljajica na impresivne taktičke zamisli velikog stručnjaka sa pet klubova u karijeri. Sve u fazonu hop, hop, hop, go, go, go
Ljaljic ce bit ko i Rile triput se napije vode popije dva viskija pogleda kamp i slogi slozi 3 komada kvalitet to tako radi u dundjer ligi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E tugo moja ako nam je on riješenje. Daješ igraču yebačke uslove, dovedeš trenera od 65 god koji nije maknuo iz naše lige.
Naravno, uz dužno poštovanje za Husrefa radi njegovih uspjeha sa nama, ali jedno veliko - NE.
Naravno, uz dužno poštovanje za Husrefa radi njegovih uspjeha sa nama, ali jedno veliko - NE.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ako je razlog "ostavke" ZZ to sto je htio klupirati Guliashvili-a, onda smo napravili gresku. Guliashvili jeste jako dobar igrac, vise
bio, nego sto je trenutno njegov doprinos. Jesmo li Kup uzeli bez njega, a sa ZZ. Ozbiljan klub(a FKS , to jeste) uvijek treba stati
uz trenera. Trener koji je imao toliko pehova oko povreda, osvoio Kup i svi ste ga u zvijezde ukivali. Na onakav nacin dobiti:
Borac, Zrinjski i SB nije malo. Titulu zbog "vise sile" nije mogao osvojiti, a i tih povreda.
Da ovaj remi najvise ide na dusu ZZ, ali i do igraca je. Mozda je Guliashvili "zlatna koka", ali do $$$$ je vjv daleko (mozda i ne).
Sto ga ne zabi ili asisitira Guliashvili protiv Radnika. Svaki, ali svaki prekid on izvodi. Slobodnjak u prv. pol. kao stvoren za
Kupresaka on izvodi. Prekid is lijeve i desne strane, bez obzira na distancu, kornere...
Guliashvili jeste igracina za ovu ligu, ali jedan gol u 3 utakmice ??
Mozda nisam kompetentan, ali igrali smo lijep fudbal pod palicom ZZ. Da utisak je samo 60 min., ali realno i nije imao nekog
izbora na klupi. Elezi, Djordjevic nespremni, Turkes nam nije trebao 60 min, ulaskom se i nije nesto snasao(da asist.).
Sa ZZ i Ljajicem bi bili top. ZZ je neopravdano otisao, ako je razlog klupiranje igraca. Mozda je nesto drugo, onda je druga prica.
Ps. Moje misljenje, a ono kao i dupe, svak ga ima.
bio, nego sto je trenutno njegov doprinos. Jesmo li Kup uzeli bez njega, a sa ZZ. Ozbiljan klub(a FKS , to jeste) uvijek treba stati
uz trenera. Trener koji je imao toliko pehova oko povreda, osvoio Kup i svi ste ga u zvijezde ukivali. Na onakav nacin dobiti:
Borac, Zrinjski i SB nije malo. Titulu zbog "vise sile" nije mogao osvojiti, a i tih povreda.
Da ovaj remi najvise ide na dusu ZZ, ali i do igraca je. Mozda je Guliashvili "zlatna koka", ali do $$$$ je vjv daleko (mozda i ne).
Sto ga ne zabi ili asisitira Guliashvili protiv Radnika. Svaki, ali svaki prekid on izvodi. Slobodnjak u prv. pol. kao stvoren za
Kupresaka on izvodi. Prekid is lijeve i desne strane, bez obzira na distancu, kornere...
Guliashvili jeste igracina za ovu ligu, ali jedan gol u 3 utakmice ??
Mozda nisam kompetentan, ali igrali smo lijep fudbal pod palicom ZZ. Da utisak je samo 60 min., ali realno i nije imao nekog
izbora na klupi. Elezi, Djordjevic nespremni, Turkes nam nije trebao 60 min, ulaskom se i nije nesto snasao(da asist.).
Sa ZZ i Ljajicem bi bili top. ZZ je neopravdano otisao, ako je razlog klupiranje igraca. Mozda je nesto drugo, onda je druga prica.
Ps. Moje misljenje, a ono kao i dupe, svak ga ima.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nevjerovatno da ima "navijaca" koji misle da Ljajic nije dovoljno dobar za FKS. Igrac koji bi imao mjesta u barem 5 ekipa Seria A, a svaka ekipa iz Seria A je jaca od nas.
Recite mi kada smo to u posljednjih 20 godina imali igraca njegovih kvaliteta? Raspravlja se o njegovoj plati, a ono sto klub u jednoj sezoni zaradi od navijaca ne moze biti dovoljno da se plate kazne za pirotehniku i rezije.
Tjera se Mirvic, a bez njegovih ulaganja pojacanja bi nam bili igraci iz 1. Lige Federacije.
Pojedinci bi da odlucuju kako ce Mirvic trositi/ulagati SVOJ novac, a ni clansku nisu obnovili. Spustite se malo na zemlju i budite zahvalni na ovome sto imamo, jer ne vjerujem da bi se nasao drugi "ludjak" koji bi dosao u "Vicinu ligu" i ulagao ovoliku kolicinu novca.
Recite mi kada smo to u posljednjih 20 godina imali igraca njegovih kvaliteta? Raspravlja se o njegovoj plati, a ono sto klub u jednoj sezoni zaradi od navijaca ne moze biti dovoljno da se plate kazne za pirotehniku i rezije.
Tjera se Mirvic, a bez njegovih ulaganja pojacanja bi nam bili igraci iz 1. Lige Federacije.
Pojedinci bi da odlucuju kako ce Mirvic trositi/ulagati SVOJ novac, a ni clansku nisu obnovili. Spustite se malo na zemlju i budite zahvalni na ovome sto imamo, jer ne vjerujem da bi se nasao drugi "ludjak" koji bi dosao u "Vicinu ligu" i ulagao ovoliku kolicinu novca.
-
- Kontakt:
Ma koga god dovedu bice neko nezadovoljan.
Zekic je ispao jado jer je pobjegao jer voljela ga je raja i sad ko god dodje bice popljuvan
Zekic je ispao jado jer je pobjegao jer voljela ga je raja i sad ko god dodje bice popljuvan
Realno Mario Vrančić je bio pojam kada ja tek stigao, ali nije ništa pokazaodmx je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:53Nevjerovatno da ima "navijaca" koji misle da Ljajic nije dovoljno dobar za FKS. Igrac koji bi imao mjesta u barem 5 ekipa Seria A, a svaka ekipa iz Seria A je jaca od nas.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Arnelv52, Bejker, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, broj6, ErosViverosViv, goGlobal, Hamagara, HyperOS, johntravolta123, JuricaSpindl, keli, mnon46, Mourinhokilledbarca, N3R3D, nedimmmm1337, ronaldo99, samoFKS, Tatamata1946, Venom, ŠTA_JE i 153 gosta.