FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Obavezno prihvatiti.
-
- Kontakt:
Eksplozija= ZZ
Prigusivac= Ljajic Adem
Na prvi pogled izgleda tako,ali jedno s drugim veze nema.
Splet nepredvidivih okolnosti je ucinio da se poklopi kao da je tempiran termin.
Mlataraju ljudi ovdje sve i svasta,ove pacenike i placenike necu uzimati u obzir. To su mali ljudi sa sitnim dusama.
Neki dan sam pisao o tome i nisam s tim otkrio novi kontinent,ali bar sto se tice svih dobronamjernih ovdje,nemojte nasjedati na sve i svasta,razne podvale i mutljaze. Toga nikad nestati nece sve dok smo iznad vode i iznad svih njih koji se koprcaju u vlastitom zivom blatu.
Ovo je ljudi surovo vrijeme globalno,sve je poprilicno uvrnuto,u svim porama drustva i na globalnom nivou.
Kapitalizam ne poznaje emociju i nema empatiju prema nicemu,surov je i nemilosrdan.
Ako zivis taj zivot moras biti isti takav makar vodio klub iz ljubavi prema istom jer time stitis novac i uzrocno posljedicno isti taj klub,kako bi mogao uopste opstati u takvom svijetu.
Kapital se stvara zastitom istog i kad imas odgovarajuce osigurace da se isti ne ugrozi i s tim razumijevanjem nemam problem.
Problem nastaje ako si podal i radis za licni interes preko kluba,ne interesujuci se za rezultate pa ti klub bude samo alat za proizvodnju novca.
Ta teorija mi nesto ne pije vode u konkretnom slucaju kad se zna da samo kao prvak mozes realno ocekivati znacajnu dobit,sto opet samo po sebi govori da u tome profitiramo svi prije svega klub pa onda i mi kao navijaci.
Ono u sto cvrsto vjerujem i sto je logika da Mirvica jako zanima proizvodnja novca (nista neobicno za jednog kapitalca),ali isto tako zelim vjerovati (bar jos neko vrijeme) da nastoji voditi klub po principu ugodno s korisnim i da mu je istinski stalo da se ovjekovjeci kao investitor koji je uspio izdici klub iz ove barustine okicen teofejima.
Pored svega moram priznati da imam neke upitnike po pitanju ponasanja gazde,njegovih stavova i krajnjeg djelovanja. Nije mi tu bas sve potpuno jasno i neke stvari nemaju mi puno ili nimalo smisla.
Zelim to jos uvijek pripisati ne snalazenju u svijetu fudbala i mnogobrojnim ajkulama koje kruze oko njega,jer priznali to ili ne,nije jednostavno nositi se sa svim tim.
Pored svega bilo bi naivno i pomisliti da je jedan takav lik naivan. Naivan i glup ne moze lezati na milionima!
Vrijeme i ne tako daleki period ce nam pokazati i definitivno jesmo li samo instrument ili zaista ima tu i onoga drugog zbog cega smo svi mi tu zajedno.
Nas put se zna,nastaviti i posmatrati kako se situacija odvija.
Mozda i eklatantan primjer kuda plovi ovaj brod moze posluziti najavljeni transfer.
Ukoliko se desi slucaj Viveros onda ce stvari biti jasnije,bar meni.
Vidjet cemo
Prigusivac= Ljajic Adem
Na prvi pogled izgleda tako,ali jedno s drugim veze nema.
Splet nepredvidivih okolnosti je ucinio da se poklopi kao da je tempiran termin.
Mlataraju ljudi ovdje sve i svasta,ove pacenike i placenike necu uzimati u obzir. To su mali ljudi sa sitnim dusama.
Neki dan sam pisao o tome i nisam s tim otkrio novi kontinent,ali bar sto se tice svih dobronamjernih ovdje,nemojte nasjedati na sve i svasta,razne podvale i mutljaze. Toga nikad nestati nece sve dok smo iznad vode i iznad svih njih koji se koprcaju u vlastitom zivom blatu.
Ovo je ljudi surovo vrijeme globalno,sve je poprilicno uvrnuto,u svim porama drustva i na globalnom nivou.
Kapitalizam ne poznaje emociju i nema empatiju prema nicemu,surov je i nemilosrdan.
Ako zivis taj zivot moras biti isti takav makar vodio klub iz ljubavi prema istom jer time stitis novac i uzrocno posljedicno isti taj klub,kako bi mogao uopste opstati u takvom svijetu.
Kapital se stvara zastitom istog i kad imas odgovarajuce osigurace da se isti ne ugrozi i s tim razumijevanjem nemam problem.
Problem nastaje ako si podal i radis za licni interes preko kluba,ne interesujuci se za rezultate pa ti klub bude samo alat za proizvodnju novca.
Ta teorija mi nesto ne pije vode u konkretnom slucaju kad se zna da samo kao prvak mozes realno ocekivati znacajnu dobit,sto opet samo po sebi govori da u tome profitiramo svi prije svega klub pa onda i mi kao navijaci.
Ono u sto cvrsto vjerujem i sto je logika da Mirvica jako zanima proizvodnja novca (nista neobicno za jednog kapitalca),ali isto tako zelim vjerovati (bar jos neko vrijeme) da nastoji voditi klub po principu ugodno s korisnim i da mu je istinski stalo da se ovjekovjeci kao investitor koji je uspio izdici klub iz ove barustine okicen teofejima.
Pored svega moram priznati da imam neke upitnike po pitanju ponasanja gazde,njegovih stavova i krajnjeg djelovanja. Nije mi tu bas sve potpuno jasno i neke stvari nemaju mi puno ili nimalo smisla.
Zelim to jos uvijek pripisati ne snalazenju u svijetu fudbala i mnogobrojnim ajkulama koje kruze oko njega,jer priznali to ili ne,nije jednostavno nositi se sa svim tim.
Pored svega bilo bi naivno i pomisliti da je jedan takav lik naivan. Naivan i glup ne moze lezati na milionima!
Vrijeme i ne tako daleki period ce nam pokazati i definitivno jesmo li samo instrument ili zaista ima tu i onoga drugog zbog cega smo svi mi tu zajedno.
Nas put se zna,nastaviti i posmatrati kako se situacija odvija.
Mozda i eklatantan primjer kuda plovi ovaj brod moze posluziti najavljeni transfer.
Ukoliko se desi slucaj Viveros onda ce stvari biti jasnije,bar meni.
Vidjet cemo
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Pa on je tu dovoljno dugo da nesto uigra,pa jel sta uigro ?? Dobar trener ce ovakve igrace bolje posloziti poslije 4 treninga nego sto je ovaj poslije 104.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:56Nije stvar samo u zekicu nego u tome sto si osto bez trenera na samom pocetku sezone. Valja sve to uigrati da ti dodje Klopp. Ja kako vidim samo takvi ko ti kmece. Ono javis se samo kad kiksamo da neku svoju lovacku pricu prospes.Sanchez87hz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 17:50Isti koji su kmecali za slovenskom ublehom sada kmece za Zekicem i dalje govore boljeg necemo imati kmeee kmeee..
Ne budite smijesni, ne dogovara se igrac kao Ljajic za par sati, vjerovatno ova prica se vuce vec od one nase utakmice sa Pazarom
Bjelica bi bio brutalan izbor.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prema informacijama bliskim nogometašu koje prenosi ****, Ljajić će u Sarajevu zarađivati čak 600.000 eura godišnje neto. Riječ je o daleko najvećoj plaći u povijesti Premijer lige BiH. Ugovor bi, osim fiksne plaće, trebao sadržavati i bonuse za golove i asistencije, a dolazak na Koševo očekuje se već sutra, kada bi Ljajić trebao i službeno potpisati suradnju sa Sarajevom.
Za njegov potpis borila se i Vojvodina, no ponuda iz Novog Sada bila je znatno manja. Usporedbe radi, Ljajić je donedavno nastupao za Novi Pazar, gdje je prema nedavno potpisanom ugovoru imao godišnja primanja od 150.000 eura. S obzirom na prijateljski odnos s upravom Pazara, nisu mu stvarali prepreke oko prelaska u novu sredinu.
Za njegov potpis borila se i Vojvodina, no ponuda iz Novog Sada bila je znatno manja. Usporedbe radi, Ljajić je donedavno nastupao za Novi Pazar, gdje je prema nedavno potpisanom ugovoru imao godišnja primanja od 150.000 eura. S obzirom na prijateljski odnos s upravom Pazara, nisu mu stvarali prepreke oko prelaska u novu sredinu.
- Maroon1946
- Kontakt:
Musemić među tri najozbiljnija kandidata za klupu FK Sarajeva kaže Isanović
-
- Kontakt:
Glupo bi bilo sad pljuvati Ljajica u kontekstu Zekica , ako momak dodje ,dobro dosao , veliki igrac .
A mogli bi Boga mi, a Boga mi mogli bi.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Varijantas8
- Kontakt:
Petev?
Sa tri vezane pobjede niko se Zekica nece sjecati ko Bubanje.
Maroon1946 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:13Musemić među tri najozbiljnija kandidata za klupu FK Sarajeva kaže Isanović

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Spominje se, menadžeri nude na sve strane, vjerujem da u klubu nema mira od sinoć.
Sva imena koja se spominju, osim feđe, imaju mnogo ozbiljniji CV od Zekića.
Samo neka Ljajić potpiše, ovoj ekipi trener neće ni trebati, nek sami igraju.
Svi osim Musemića i Hadžibegića
-
- Kontakt:
Kako Petev, čovjek haman tek potpisao za ovaj klub iz UAEErosViverosViv je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:21Spominje se, menadžeri nude na sve strane, vjerujem da u klubu nema mira od sinoć.
Sva imena koja se spominju, osim feđe, imaju mnogo ozbiljniji CV od Zekića.
Samo neka Ljajić potpiše, ovoj ekipi trener neće ni trebati, nek sami igraju.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, Anpa, Antikloc, Arhitekt, belosevic23, boki86, bvsic, Ferroviere1987, goGlobal, Google [Bot], HeavyBassBlues, insimadop, JimmyPage, johntravolta123, keli, Lokomotifa, lumani, N3R3D, PapakIzSa, pitara, Proximic, Rodman, ronaldo99, samoFKS, Seipronto, SilaMoc1946, skoJaa i 187 gostiju.