FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igor Jovićević?
Covjek prepisao PingPong ligu, kako ce tek nasu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
A šta nas boli k kako će oni reagovat. Vise i s tim igračima. Prime 4 gola za 16 minuta 2x u 7 dana i sad grebanja razmisljat kako će njemu past na želudac nešto. Ko ih ****. I njih i Ljajića. Pitacu ih za mišljenje kad titulu osvoje, do tad su klasični kurci.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jednostavnom Google pretragom nadjes i da je smeker cinkaros, cak sta vise nadjes i knjige o sarajevskom zargonu gdje je definicija cinkaros.luckystrike je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:23Jednostavnom Google pretragom za riječ šmeker naići ćeš na članke s avaza, klixa, fokusa i drugih inih domaćih portala za Stalonea, Mourinha, Islamovića i dr. 'zavodnike' i 'lafce'.TETRAPAK je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:13Lafac je lafac, smeker je cinkaros. Od starijih generacija i culi to.luckystrike je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:11Za starije generacije šmeker je lafac, i šmeka trebe.
Za tik tok degeneracije...
@mohz1987 je sasvim sigurno baš u tom kontekstu i mislio, a ovi što ispadnu glupi pa se sami sebi smiju, dijagnoza nije nova, ima i terapija hvala Bogu.
**** vas bg i njihove furke.
Sve stoji. Kažem ne pravi se ovako tim gdje ti neki igrac ili dva odskače sa platama, jednostavno nikad nece biti sinergije.jurisicduska je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:38A šta nas boli k kako će oni reagovat. Vise i s tim igračima. Prime 4 gola za 16 minuta 2x u 7 dana i sad grebanja razmisljat kako će njemu past na želudac nešto. Ko ih ****. I njih i Ljajića. Pitacu ih za mišljenje kad titulu osvoje, do tad su klasični kurci.
Al evo raja svršava na Adema.
Kako ce reagovat protivnici kad im Adem spuca tri gola, da nam se i oni ne naljute
Cuj kako ce reagovati igrači

Cuj kako ce reagovati igrači

Znači:
Banić
Ristovski - Turda - Jović
Beganović - Jatta - Krdžalić - Kuprešak
Ljajić - Elezi
Guliashvili
Banić
Ristovski - Turda - Jović
Beganović - Jatta - Krdžalić - Kuprešak
Ljajić - Elezi
Guliashvili
-
- Kontakt:
Ako gdje mogu imati vecu platu,neka idu i oni.
Za ovo sto nude na terenu,mogu i ja prvom do sebe i lagano.Boli nas vise racku ko ce sta reci,hocemo titulu.
Za ovo sto nude na terenu,mogu i ja prvom do sebe i lagano.Boli nas vise racku ko ce sta reci,hocemo titulu.
Ljajić jest ozbiljan igrač, ali ovaj keš se mog(r)ao puuuuno pametnije uložiti.
Mada, sve dok se generalno puše ovakve priče.. niti zaslužujemo, niti će biti bolje.
Mada, sve dok se generalno puše ovakve priče.. niti zaslužujemo, niti će biti bolje.
The saddest thing in life is wasted talent.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
100.000KM mjesecno
Ovo da sam sanjao, samar bih sebi lupio

Ovo da sam sanjao, samar bih sebi lupio

Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 06 avg 2025, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Uf Igor je ozbiljan trener, gledam u Ludogorecu uzeo trostruku krunu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jok, poslali me za 10 maraka da masem zastavama i dali mi info gratis
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Elezi Ljajić i Guliashvili

E cuj kako ce rragivati. Pa imaju google neka pogledaju gdje je i kako igrao on a gdje du oni. Nakon ona 4:gola za 17 min i milja im je puno
Znaju koga ce, imas iskustva u tome

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma jok, ja to vidio kod tebe pa zato, kontam unosan posao. Samo kod tebe zelene one mozda bolje placaju
Historicar najsretniji, em dolazi kapitalac em je desetka.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sad ti ne smeta što bez trenera se dovode igraci.? Sad koliko vidim sve ti super, od Mirvica pa nadalje?
Isključi se sam odavde..
Ja prepis'o od tebe. Imas vise Konakovicevih slika na profilu nego svojih, kampanje organizovao, botovao po drustvenim mrezama...i ljidi obrisali sline tobom i nabili nogom na baustelu

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Burberry46, Hajdeee, HyperOS, Kaunas, keli, miguelramos, mire971, mnon46, MSOZ101, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, Pantelija, Red1946, rimljanin90, Rodman, samoFKS i 183 gosta.