Fino, meni su Bare groblje i onaj dio mi je kompletan sinonim za groblje i bilo je tako i sa ratom i bez rata.storm_raider je napisao/la: Kako mozes reci "...sa groblja"? Mnogo ljudi koji su dali svoje zivote da bi ti mogao slobodno hodati ovim gradom i pratiti Zelju, gore je sahranjeno.
I ja ih volim prcati, ali sve ima svoju dobru granicu.
Izvinjavam se ostalima na offtopicu, ali na ovaj idiotski upis sam morao reagovati. Gore mi mnogo clanova porodice "lezi". Previse.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Ako si bio tu kad je trebalo onda znas i da gore gdje su sad mezarluci nije bilo groblja i zato bi trebao da malo pokazes postovanja. Ako nisi, onda je sve jasno.pile87 je napisao/la:Fino, meni su Bare groblje i onaj dio mi je kompletan sinonim za groblje i bilo je tako i sa ratom i bez rata.storm_raider je napisao/la: Kako mozes reci "...sa groblja"? Mnogo ljudi koji su dali svoje zivote da bi ti mogao slobodno hodati ovim gradom i pratiti Zelju, gore je sahranjeno.
I ja ih volim prcati, ali sve ima svoju dobru granicu.
Izvinjavam se ostalima na offtopicu, ali na ovaj idiotski upis sam morao reagovati. Gore mi mnogo clanova porodice "lezi". Previse.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Misli ti @pile šta hoćeš, tvoja stvar, ali bar nas poštedi toga, ne moram čitati ovdje da neko tako piše o herojima grada koji su živote svoje dali da bi ti tipkarao ovdje. Pored toga, možeš i nas bar poštovati jer mnogima gore leže najmiliji. Fakat gluposti pišeš!
U redu, nebitan si svakako, ali ako ih ne možeš poštovati onda nemoj da ih pominješ!
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 01 okt 2015, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro ti si bitan, fino ti kazem preskoci sta ti se nesvidja i svoj poso...Genie je napisao/la:Uredu, nebitan si svakako, ali ako ih ne možeš poštovati onda nemoj da ih pominješ!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bio, da nije bilo vrućina i znoja ne bi bilo. Pod Edisom su u karanteni.ChWilla je napisao/la:pa jesi bio na treningu?
@pokusajte
Neka si ti stalan
Ne kontam sta je pile pogrijesio.Jel gore groblje?jest.I sta je tu problem ne vidim uopste.Malo degutantno povezivati to sa herojima i ljudima koji su ukopani gore.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- bistrikboy
- Kontakt:
Hocel' Memija biti spreman?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
šteta što nema nigdje snimak, zijanili se divovishzna je napisao/la:Vazda su ovi pitari dizali neke parole i uvijek poslije njih navijanjem dobijali po ušima. Sjećal' se ko prošle godine njihove parole o liku iz crtića, kakav haos nastade

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- katakomba2
- Kontakt:
u šumarku skriveeenooooommshzna je napisao/la:Vazda su ovi pitari dizali neke parole i uvijek poslije njih navijanjem dobijali po ušima. Sjećal' se ko prošle godine njihove parole o liku iz crtića, kakav haos nastade

Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
-
- Kontakt:
Da, ali i blizu Grbavice imas groblje, imas cak i spomen kusturnicu. Groblje ko groblje, nije ni meni jasno ovo podbadanjeDANAN je napisao/la:Ne kontam sta je pile pogrijesio.Jel gore groblje?jest.I sta je tu problem ne vidim uopste.Malo degutantno povezivati to sa herojima i ljudima koji su ukopani gore.
Nije ono groblje, ono je ŠEHIDSKO MEZARJE! Ljudi sahranjeni na groblju umiru prirodnom smrću, šehidi ginu boreći se časno.DANAN je napisao/la:Ne kontam sta je pile pogrijesio.Jel gore groblje?jest.I sta je tu problem ne vidim uopste.Malo degutantno povezivati to sa herojima i ljudima koji su ukopani gore.
Ako neko kome su gore ukopani najmiliji kaže da ga to vrijeđa onda ne znam zašto mu neko kome gore niko nije ukopan objašnjava zašto ga to vrijeđa? Bezveze diskutujemo, ali ljudima je to uvreda i završena priča.
-
- Kontakt:
akatakomba2 je napisao/la:u šumarku skriveeenooooommshzna je napisao/la:Vazda su ovi pitari dizali neke parole i uvijek poslije njih navijanjem dobijali po ušima. Sjećal' se ko prošle godine njihove parole o liku iz crtića, kakav haos nastade![]()
![]()
Kad Zula reče kultnu rečenicu: "Ali, Manijaci, znajte, likovi iz crtanih filmova nikada ne umiru! Zato najjače: 'U šumarku skrivenom...'"
kakav je da je ta je rečenica super 

-
- Kontakt:
http://****/video-osimov-al-kharit ... dan-poraz/
Eto jos koji poraz i aBd Amar se vraca pa ide kar.anje po ligi

Eto jos koji poraz i aBd Amar se vraca pa ide kar.anje po ligi

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ima on jos ovu sezonu da odradi a onda neka se vrati sa nekim šeikom i parama.
Pa tek onda idu te seksualne aktivnosti po ligi.
Pa tek onda idu te seksualne aktivnosti po ligi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.