FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bice vrlo tesko uzet bod/bodove u Mostaru al sa bozijom pomoci se nadamo!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Sigurno je Nijaz postavio ovog sudiju i reko mu da svira penal, da bi bilo zanimljivije do kraja prvenstva, Nijaz sve stima sa stilom
Mislim da ce biti obrnuto... a znas i sam zasto...Alipasino je napisao/la:Halo znate li vi sta je problem.Problem je sto ce Velez I pitari navalit svim snagama da nas sjebu,a ti isti igraju sa Borcem.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
FK Velez Mostar FK Zeljeznicar Sarajevo 29.04.2010
FK Zeljeznicar Sarajevo FK Olimpik Sarajevo So, 02.05.2010
FK Sarajevo FK Zeljeznicar Sarajevo 09.05.2010
FK Zeljeznicar Sarajevo FK Laktasi 16.05.2010
FK Leotar Trebinje FK Zeljeznicar Sarajevo 23.05.2010
FK Sloboda Tuzla FK Borac Banja Luka 29.04.2010
FK Borac Banja Luka FK Modrica Maxima 02.05.2010
FK Velez Mostar FK Borac Banja Luka 09.05.2010
FK Borac Banja Luka FK Olimpik Sarajevo 16.05.2010
FK Sarajevo FK Borac Banja Luka 23.05.2010
Po mojoj racunici Borac ce uzeti 6 bodova, jer iskreno mislim da sa ovakvom igrom nemaju sta traziti u Tuzli, Mostaru i Sarajevu, a Zeljo bi mogao odlucivati o svojoj sudbini protiv komsija u derbiju, nerijeseno bi im odgovaralo za titulu, eventualno u Mostaru Bod, u Trebinju nece imatu takodje sta traziti.
Po mojoj racunici Borac ce uzeti 6 bodova, jer iskreno mislim da sa ovakvom igrom nemaju sta traziti u Tuzli, Mostaru i Sarajevu, a Zeljo bi mogao odlucivati o svojoj sudbini protiv komsija u derbiju, nerijeseno bi im odgovaralo za titulu, eventualno u Mostaru Bod, u Trebinju nece imatu takodje sta traziti.
Tracy McGrady!!!
Kako to 29og, zar se neigraju utakmice sljedeci vikend (1,2 maj)??Edo_Majka je napisao/la:FK Velez Mostar FK Zeljeznicar Sarajevo 29.04.2010
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
O Dodicima,Cericima,Bakirima pricajte na nekom drugom forumu.Dalje spominjanje spomenutih ce biti sankcionisano!
AMAR OSIM!!!
Borac - Široki 3:2(88' penal)
Olimpik - Borac 1:2(83')
Borac - Laktaši 1:0(90')
Borac - Čelik 2:1(93')
ŽELJEZNIČAR - Borac(45' autogol, 93')
Borac - Travnik (94' penal)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nemoj mislit da ce se zaustavit' na tome...Željovac je napisao/la:Borac - Široki 3:2(88' penal)

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
Vako je isto i Leotar one godineŽeljovac je napisao/la:Borac - Široki 3:2(88' penal)

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Strumph_tm87 je napisao/la:Vako je isto i Leotar one godineŽeljovac je napisao/la:Borac - Široki 3:2(88' penal)
i Modriča anamoone...

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Je li moguće da je travnički Sir Nedžad Selimović izvršio samo jednu izmjenu??? Prema ovom portalu jeste. Borac izvršio dvije.(minut i po' produžetka)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Najbolje je ni ne sjećati se kako je Zrinjski uzeo titulu, kad je ŽELJO bio drugi. U odlučujućoj utakmici protiv Rudara iz Ugljevika pod Bijelim brijegom su se čuda dešavala. 0:1 za Rudar i kontranapad gostiju sredinom 2. poluvremena, igrač pokošen u 16, sudija pušta prednostmostar_mo je napisao/la:i Modriča anamoone...Strumph_tm87 je napisao/la:Vako je isto i Leotar one godineŽeljovac je napisao/la:Borac - Široki 3:2(88' penal)

Visca el Višća!
Visca el Višća!
eh sad kad oni namještaju, trebamo sad i mi svaku gostujucu namjestit
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- TheManiacs
- Kontakt:
Daj ti 30 000 kermi za svako gostovanjeŽeljoman je napisao/la:eh sad kad oni namještaju, trebamo sad i mi svaku gostujucu namjestit

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Najvaznije je od svega uzet njanje nebitno dali osvojili ligu ili ne.Njih treba rastimat jer nema veceg meraka od pobjede nad njanjicama koji uzivaju u pobjedama Borca.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
Željovac je napisao/la:Borac - Široki 3:2(88' penal)

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Momci,posto vidim da ste prisvojili sebi nasu temu,ne moze se doci na red da se napise,pa cu ovdje samo jedan post.Nadam se da se necete naljutiti.
Travnik nije igrao bunker,vec bunkercinu...Valjali su se po terenu citavu utakmicu,tacnije 7 puta se prekidala zbog njihovih previjanja.Brojao sam.Imali su 2 suta na gol,jedan ozbiljniji.Ono je sve samo ne fudbal.
Borac u prvom poluvremenu blijed,medjutim u drugom ih unistavamo,igra se viktorija pred njihovim golom,imali smo 15,mozda i vise suteva,promasivali i zivo i mrtvo,ljudi su cupali kosu,zbog promasaja...Nije nam sviran cist penal,igranje rukom u sesnaestercu,vidio sam to svojim ocima.Penal u 94 minuti,sumnjiv svakome,po mom misljenju opravdan,eto volio bi da bude veceras snimak...Da svi vide.
Nista pozdrav,bolji jeste od nas,ali sreca prati hrabre,ne znam do kad ce nas pratiti jos...
Travnik nije igrao bunker,vec bunkercinu...Valjali su se po terenu citavu utakmicu,tacnije 7 puta se prekidala zbog njihovih previjanja.Brojao sam.Imali su 2 suta na gol,jedan ozbiljniji.Ono je sve samo ne fudbal.
Borac u prvom poluvremenu blijed,medjutim u drugom ih unistavamo,igra se viktorija pred njihovim golom,imali smo 15,mozda i vise suteva,promasivali i zivo i mrtvo,ljudi su cupali kosu,zbog promasaja...Nije nam sviran cist penal,igranje rukom u sesnaestercu,vidio sam to svojim ocima.Penal u 94 minuti,sumnjiv svakome,po mom misljenju opravdan,eto volio bi da bude veceras snimak...Da svi vide.
Nista pozdrav,bolji jeste od nas,ali sreca prati hrabre,ne znam do kad ce nas pratiti jos...
Treci put castimo
Ma penal ekipa, tako moze i FK Pofalićki biti šampion!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nije to sreca sto vas prati, to su paretatamata je napisao/la:Momci,posto vidim da ste prisvojili sebi nasu temu,ne moze se doci na red da se napise,pa cu ovdje samo jedan post.Nadam se da se necete naljutiti.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Cisto sumnjam da su pare...Ako vec kupuju ne bi bilo toliko ocigledno,pa svaki put u 90+,bar bi onda to obavili diskretnije da se ne vidi.Fk_zeljo_1921 je napisao/la: Nije to sreca sto vas prati, to su pare

Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, b00t, Blackwargreymon, Cwirek, drzgemboadislic, Grbavica786, Hrammm1921, Konzerva, Levin, Lokomotifa, MoSaZeLjo1921, MrkiMedo, Proximic, Ramirez, Stole, tiagofaria25, UltraSa46, WeekendOffender i 270 gostiju.