Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JohnCleese
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la JohnCleese » 14 nov 2016, 12:28

dubrovnik je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Kostao nas punog plijena :kafa:
Kako mozes ovo napisati hebo ga zivot?
Cega nas je onda sinoc kostao Dzeko? Sto je na terenu uradio Vedad Ibisevic?
Zar golovi nisu njihov posao?
Pjana je sinoc oduzimao lopte, kreirao nasu igru, napadacima davao lopte od kojih je pojedine samo trebalo primiriti i ubaciti u gol, zabio gol .......
I na kraju se ti javis i napises da nas je kostao punog plijena. Da makar promislis da nam je njegov gol otvorio vrata baraza. Jedini nezamjenjivi igrac u nasoj reprezentaciji.
Dr. Miralem Pjanic!!!
Zasto ne bi mogao napisat? :shock: Pogledaj ovu kolosalnu priliku koja morala donijeti direktno 3 boda.

Dzeko je mogao zabiti barem 2 gola, Ibisevic 1, ali nijedan nije imao ovakvu priliku.
Za gol iz slobodnog samo se moze reci, KONACNO
Covjek je medju najboljim izvodjacima slobodnih udaraca na svijetu, sigurno u top 3 danasnjice i u tome cemo se svi sloziti, a ovo mu je tek prvi gol u nekoj vaznoj utakmici od 2008 i daje ga iz svog najjaceg oruzja. Ako cemo dalje cjepidlacit gol je ustvari 10 % djelo spretnosti, 90% srece.

Cekaj, pa zar za ovo sto radi Pjanic nije potrebno minimalno dvoje da bi ispalo produktivno :geek:
Da li se sinoc lopta kojim slucajem odbijala pravilno od panjeve ( koji su ustvari Miralemovi saigraci u tekmama u kojima se Miralem ne vidi) pa imas takvu sliku da je Pjanic odigrao doktorski.
Gdje je zasluga njegovih kolega? Kada se odigra tri dupla pasa sa Seom ili Matom to je obostrana zasluga, ne ?
On je odigrao pristojno u skladu sa vecinom saigraca. Superiorno samo u odnosu na napadace. Ako cemo brojati broj oduzetih lopti nece sigurno biti u vrhu sto se tice nase ekipe, ako cemo brojati pogresna dodavanja, od kojih se istice ono najopsanije pogresno, indolentno dodavanje lopte grckima u noge u blizini naseg gola poslijeg kojeg je Begovic jedva intervenisao uz pomoc stative, imao ih je i vise od koelge Jajala .
Mogu vas razumjeti u ovim nadrealnim pohvalama na racun njegove igre, jer predugo se cekalo da ne podbaci jednu ovakvu utakmicu, ali kad se bolje analizira ispada samo jedna ok partija.

Na kraju ako cemo analizi dodati ovu kristalno cistu gol sansu koju fula, samo mozemo konstatovati: " Krava prosula mlijeko."
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 14 nov 2016, 14:56

Husika je napisao/la:NIkad sa ovom kurt.onom necemo dobiti vaznu utakmicu...
ZgemboAdislic je napisao/la:Auto-gol golmana. Znaci, jos uvjek nema pojma i igra ko k*rac u velikim utakmicama.
JohnCleese je napisao/la:Kostao nas punog plijena :kafa:
Naucite, trebace vam! :wave: :wave:

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 nov 2016, 20:21

Evo bogami jedna vrhunska partija na gostujucem terenu protiv jedne dobre reprezentacije. Padaju argumenti wannabe kruticarima kao kula od karata.

Bio mi je uzitak gledati te juce na terenu kako sevas sa loptom mali princu, samo tako dalje, samo naprijed :bih: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2016, 21:55

DonCorleone je napisao/la:Padaju argumenti wannabe kruticarima kao kula od karata.
Zakasnio si na sinoćnji spektakl, komentari od Husike pobrisani :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 nov 2016, 22:04

Vjerujem, Husika je inace ofirniji na ovoj temi nego ja na temi Hajrovica :mrgreen: . Mogu misliti muke mukice nakon gola Pjanketa :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 nov 2016, 22:05

DonCorleone je napisao/la:Vjerujem, Husika je inace ofirniji na ovoj temi nego ja na temi Hajrovica :mrgreen: . Mogu misliti muke mukice nakon gola Pjanketa :rol: .
Sad bi on rekao to nije bio gol Pjanketa, nego autogol Carnezisa. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2016, 22:06

DonCorleone je napisao/la:Mogu misliti muke mukice nakon gola Pjanketa :rol: .
Misliš nakon asistencije Pjanketa :mrgreen:

http://www.uefa.com/european-qualifiers ... index.html

edit: brat me preduhitri :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 nov 2016, 22:27

Onaj osjecaj kada mrzis igraca a skaces ko vol po sobi uz 0:1 :rol: .

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 nov 2016, 17:26

Evo Allegri je izjavio da je svjestan da je Pjanic najbolji kao mezzala (centralni vezni fudbaler gdje mu bocni saigrac pokriva prostor...) ali da moze mnogo dati i na drugim pozicijama.
Pa brate mili, ako vec znas gdje je najbolji daj podredi tu igru njemu, bar probaj par utakmica pa ces vidjeti da ce Juventus proigrati...a ne ovako svaku utakmicu na snagu dobijaju a igre nigdje.

Slobodni udarci - smatram da mu danas nema ravnog u tom segmentu igre...kako je samo osuta, preleti zivi zid i odmah pada na zemlju :crazy: Ronaldo i Messi su male mace za njega...da Mire puca slobodnjaka kao ova dvojica zabio bi ih po sezoni bar 15 :D
Ova dvojica po utakmici imaju po 2 slobodnjaka maltene u prosjeku, a Mire svaku 5.utakmicu jedan slobodnjak...
Ova dvojica osutaju po preko 50,60 slobodnjaka u sezoni i zabiju jedva 1 ili 2 gola...a Mire osuta 10 (izglednih, iz povoljne situacije) i zabije 5.
Grande Mire!

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 16 nov 2016, 18:09

Pa na mezzali ga je Allegri i forsirao najvise. Mislim da samo 3 tekme nije odigrao na mezzali.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 nov 2016, 22:31

Gefufna je napisao/la:Pa na mezzali ga je Allegri i forsirao najvise. Mislim da samo 3 tekme nije odigrao na mezzali.
Upravo. Jako cesto je dosad igrao tu poziciju, i dosta puta je nazalost bio blijed. Ali mislim da ce i to doci vremenom.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 16 nov 2016, 23:39

Ja Pjanica ni jednom nisam vidio na poziciji centralnog veznog u juventusu,vidio sam ga kao ultra ofanzivnog veznog-poluspica i kao,sto bi se nekada reklo lijeve polutke :mrgreen:

Ili se ja ne razumijem u fudbal ili sam propustio te utakmice gdje je igrao na mezzali.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 nov 2016, 00:00

Mezzala je ono sto Iniesta igra u Barceloni...
Ta pozicija mezzale koja je namijenjena Pjanicu u formaciji 352 mu bas i ne odgovara, nekako mi je previse lijevo i previse naprijed...vjerovatno bi vise dosao do izrazaja u nekoj 433 formaciji...kao sto je to slucaj u Romi bio...
Ne znam, volio bih ga vidjeti vise u sredini terena a ne po strani vazda, pogotovo ne lijevoj, mislim da bi mnogo vise dao Juventusu kada bi igrao na drugoj strani gdje je Kedira...opet - bas kao u Romi.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 18 nov 2016, 16:27

🔵⚪

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 18 nov 2016, 16:44

Kakva samo sekspirovska dilema. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 19 nov 2016, 19:54

Na klupi...pih
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Xabeard14Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Xabeard14Alonso » 19 nov 2016, 19:55

jbg polako se kristalise prva postava juveta nema on mjesta

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 nov 2016, 19:57

.. a u utorak gostovanje kod Seville. :kafa:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 19 nov 2016, 20:00

Naravno da je sevilla razlog.
Veliki je ulog tamo jer znaju oni iz iskustva sta znaci biti drugi u grupi..
Uci ce majstor ako bude trebalo.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 19 nov 2016, 20:51

Ko misli da je ovo znak da je covjek rezerva znaci u prevodu da bukvalno nema ni 5% znanja o fudbalu. Od neta pa na dalje, cak i evra igra mozda i prvi put u juventusu CB-a koliko je maksimalno se trudio da odmori igrace i onda neko i pomisli da je ovo najjaci sastav. Smijesno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, antisisoja1919, HariTz, invincible1921, tuzlanskinacin i 36 gostiju.