HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 maj 2017, 14:39

Sarajlijica1946 je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:[ULAZNICE ZA SLOBODU U PRODAJI OD PETKA]
Ulaznice za utakmicu 10. kola Lige za prvaka HŠK Zrinjski – FK Sloboda, koja je na programu u nedjelju u 17 sati, moći će se kupiti već u petak od 14 do 18 sati na prodajnom mjestu kod sjevernog ulaza na stadion HŠK Zrinjski. Cijena ulaznica bit će ista kao i za prethodne prvenstvene utakmice - 5 KM za tribinu Zapad i 2 KM za tribinu Istok, dok će ulaz za žene i djecu biti slobodan. Zbog velikog interesa HŠK Zrinjski moli navijače da ulaznice kupe na vrijeme, ali i da zbog neželjenih gužvi na ulazima svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije.
Cuj karta dvije marke. :?

Niste valjda toliko ugrozeni. :mrgreen:
Dvije KM je za stajanje, gdje su Ultrasi, ima "sto godina"....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 14:43

slika

Ako ovdje navijaju onda je puno i dvije marke. :think:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 maj 2017, 15:00

Fakat moramo dobro poraditi na infrastrukturi, glupo je traziti prolaz u LP ili EL pa onda gledati gdje ces igrati sljedecu utakmicu, na Bilinom ili Pecari ( na Pecaru ne idem vise, zarekao sam se nakon svih maltretiranja koja smo imali ove sezone, moja noga nece krociti vise na to zdanje, a Zenica nije bas ni blizu ) jer stadion ne zadovoljava kriterijima za 3 pretkolo...Jeste da treba para, ovoga-onoga, ali se mora početi...Mogu misliti reakcije protivnika, ljudi iz Uefe i sudaca kada dodji igrati LP ili EL ovdje...Sjeb, maximalni...Onda nije ni cudo sto sto npr. ove sezone sudac nam ne svira cist penal protiv Legije a gore svira nepostojeci za Legiju ( Vidiš, trebali smo se Uefi obratiti zbog tih sudackih pogresaka, kao jedan nas klub iz Sarajeva :-D )...Ono kontaju, ko ce bola ovamo vise dolaziti, daj sredite to real-socijalističko ruglo pa onda nesto probajte igrati...
Ali, o tome i mnogo čemu nakon nedjelje...pozz
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 24 maj 2017, 15:22

PiazzaGrande je napisao/la:Fakat moramo dobro poraditi na infrastrukturi, glupo je traziti prolaz u LP ili EL pa onda gledati gdje ces igrati sljedecu utakmicu, na Bilinom ili Pecari ( na Pecaru ne idem vise, zarekao sam se nakon svih maltretiranja koja smo imali ove sezone, moja noga nece krociti vise na to zdanje, a Zenica nije bas ni blizu ) jer stadion ne zadovoljava kriterijima za 3 pretkolo...Jeste da treba para, ovoga-onoga, ali se mora početi...Mogu misliti reakcije protivnika, ljudi iz Uefe i sudaca kada dodji igrati LP ili EL ovdje...Sjeb, maximalni...Onda nije ni cudo sto sto npr. ove sezone sudac nam ne svira cist penal protiv Legije a gore svira nepostojeci za Legiju ( Vidiš, trebali smo se Uefi obratiti zbog tih sudackih pogresaka, kao jedan nas klub iz Sarajeva :-D )...Ono kontaju, ko ce bola ovamo vise dolaziti, daj sredite to real-socijalističko ruglo pa onda nesto probajte igrati...
Kakva bola maltretiranja? :D Šta je bilo konkretno?
...

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 24 maj 2017, 15:24

Sarajlijica1946 je napisao/la:slika

Ako ovdje navijaju onda je puno i dvije marke. :think:
Gdje je onaj @404deuce da kaže da je ovo normalna tribina i da joj ne treba rekonstrukcija, znači ista naš bivši istok!Ne znam kako vam Savez dopušta ovdje realno, bez podjebavanja, jer u Evropi ne smijete nikako biti ovdje?
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 maj 2017, 15:35

Orjuna je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Fakat moramo dobro poraditi na infrastrukturi, glupo je traziti prolaz u LP ili EL pa onda gledati gdje ces igrati sljedecu utakmicu, na Bilinom ili Pecari ( na Pecaru ne idem vise, zarekao sam se nakon svih maltretiranja koja smo imali ove sezone, moja noga nece krociti vise na to zdanje, a Zenica nije bas ni blizu ) jer stadion ne zadovoljava kriterijima za 3 pretkolo...Jeste da treba para, ovoga-onoga, ali se mora početi...Mogu misliti reakcije protivnika, ljudi iz Uefe i sudaca kada dodji igrati LP ili EL ovdje...Sjeb, maximalni...Onda nije ni cudo sto sto npr. ove sezone sudac nam ne svira cist penal protiv Legije a gore svira nepostojeci za Legiju ( Vidiš, trebali smo se Uefi obratiti zbog tih sudackih pogresaka, kao jedan nas klub iz Sarajeva :-D )...Ono kontaju, ko ce bola ovamo vise dolaziti, daj sredite to real-socijalističko ruglo pa onda nesto probajte igrati...
Kakva bola maltretiranja? :D Šta je bilo konkretno?
Pitaj one vase u klubu, gradskoj upravi i MUP-u...neće na meni niko qrac šiljiti, ko voli nek' izvoli, bez mene...LP
Volim te bola'!

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 24 maj 2017, 15:37

Ok, ja sam kontao da i ti znaš pa da mi rekneš, ali ništa onda ;)
...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 maj 2017, 15:40

Orjuna je napisao/la:Ok, ja sam kontao da i ti znaš pa da mi rekneš, ali ništa onda ;)
Malo se pravis "naivan" ili ne ides na utakmice?
Volim te bola'!

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 24 maj 2017, 15:46

PiazzaGrande je napisao/la:
Orjuna je napisao/la:Ok, ja sam kontao da i ti znaš pa da mi rekneš, ali ništa onda ;)
Malo se pravis "naivan" ili ne ides na utakmice?
Niti se pravim "naivan" niti ne idem na utakmice, šta ti je toliko zasmetalo da nećeš više doći? Da vidimo možemo li to ikako popraviti...
...

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 24 maj 2017, 15:57

Ma kad prodjemo u 3 pretkolo doci ce i PG i to zavjetovat ce pjeske do Pecare ;).Svakako ce Zrinja biti organizator
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 maj 2017, 16:18

Ja sam rekao sto sam imao reći...Mene taj stadion vise vidjeti nece pa makar mi titulu nekad gore slavili...HAUG!

@ALOBOLA...hocu, otici cu (ali ne pjeske, ne bi do Žovnice ), ne na stadion, nego svratiti kod Poglavnika na koju pivu za vrijeme utakmice pa nazad... :piva:
Volim te bola'!

samoposmatram
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la samoposmatram » 24 maj 2017, 16:27

ALOBOLA je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Neboj se, koliko je Zeljo na toj adresi, toliko je i Zrinjski.
Igrali ste hrabro na gol vise pod Sliskovicem i zbog toga nece biti nezasluzeno ako budete prvaci.
Ajde nek netko nesto normalno prokomentira.Bez obzira na sve i kako god da zavrsi, jer nije jos gotovo, mora se priznati da je bilo jako zanimljivo ove sezone. Nadam se slijedeće sezone ds ce kvalitet biti bar malo bolji.
Upravo zbog zanimljivosti nas i boli jos vise ovo proslo kolo. Sretno u europi, koja god bila.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 24 maj 2017, 21:40

Kvarnerska rivijera :
Juniori Zrinjskog plasirali se u četvrtfinale ,nakon Spezie savladali su Rudar iz Labina 2-1 (Ljubić i Hajdarovic).U cetvrtfinalu protivnik ce biti švicarski Arau.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 24 maj 2017, 23:01

Iskreno ne pamtim kad je veca euforija bila pred neku utakmicu,mozda one godine kad je Partizan gostovao i kad smo ih izbacili :mrgreen:
Sunjic i Anicic su vec podrzali klub i u narednim danima ocekujemo jos puno poziva i podrske sa svih strana od Stoca do Posusja pa sve do Neuma i Medjugorja !
U nedjelju vrijeme suncano i idealno za utakmicu ,bit ce fantastican ambijent svasta se nesto sprema sto do sada nismo imali na i oko stadiona!
....Jer nedjelja sveta je za mene jer on je meni sreca sva moja ljubav jedina...
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 25 maj 2017, 08:35

Sretno u Nedjelju momci, trebao bi i ja naletit, ako kartu ufatim :)
NK Široki Brijeg

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 25 maj 2017, 08:42

Stadion prima 25 000 ljudi,kakva karta,kakvi bakraci.Ko dodje sa namjerom da udje,uci ce koliko god ljudi vec bilo na stadionu,a za europske utakmice vrijede drugacija pravila!

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 25 maj 2017, 11:33

U nedjelju nema kalkulacija, odmah ih stisnuti, u prvih 45 minuta Slobodi ne dati disati,
napraviti ogroman pritisak na terenu i tribinama, povesti 2-3 razlike, pa u drugome poluvremenu smireno utakmicu zavrsiti,
nema sanse da titula ode iz Mostara :nene:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 25 maj 2017, 12:51

Taramba je napisao/la:U nedjelju nema kalkulacija, odmah ih stisnuti, u prvih 45 minuta Slobodi ne dati disati,
napraviti ogroman pritisak na terenu i tribinama, povesti 2-3 razlike, pa u drugome poluvremenu smireno utakmicu zavrsiti,
To Taramba , samo oštro i na prvu :mrgreen::mrgreen:
Vidim osvanuli transparenti po gradu.Portali, radio i tv postaje svi pricaju o tekmi.To je dobro sto se navijaca tice ali igrače treba odmaknuti od ove euforije da ne izgore u iscekivanju.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 maj 2017, 13:11

ALOBOLA je napisao/la:
Taramba je napisao/la:U nedjelju nema kalkulacija, odmah ih stisnuti, u prvih 45 minuta Slobodi ne dati disati,
To Taramba , samo oštro i na prvu :mrgreen::mrgreen:
Vidim osvanuli transparenti po gradu.Portali, radio i tv postaje svi pricaju o tekmi.To je dobro sto se navijaca tice ali igrače treba odmaknuti od ove euforije da ne izgore u iscekivanju.
Strah me samo da atmosfera u nedjelju bude više svečarska nego takmičarska, mi moramo pobijediti u nedjelju, momcima treba potpora sa tribina da pobjede Slobodu, a ne da se tijekom utakmice slavi titula, koja je jos na grani.
Sudi nam Peljto, dobar sudac, gledao sam ga u subotu na sarajevskom derbiju, odličan je bio, konačno jedan sudac koji je imao petlju dosuditi penal protiv Željezničara u ovoj LzP, kod rezultata 0-0...A važno je i da nije iz Gruda :lol:
Svakako igrače izolirati od ove euforije, negdje malo dalje, možda Makarska nije los izbor...
Volim te bola'!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 maj 2017, 14:14

Citirajte me slobodno. :cool:
Biram suce po volji. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.